milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
ετσι ετσι γελακια να βλεπω αντε να ανεβουμε λιγο
ετσι ετσι γελακια να βλεπω αντε να ανεβουμε λιγο
Αν υποψιαστω οτι δεν θα φιλησειs τιs συνδιαγωνιζομενεs υποψηφιεs με σενα, σε ενδειξηΕχε χάρη που άργησαν να με βάλουν στην ψηφοφορία και οι περισσότεροι είχαν ψηφίσει ,αλλιώς θα σας ξεφτίλιζα όλες!
Εγω ψηφισα ..... αργα ;) ;)
γαμηθηκε τελειωσρε σεις ενα θρετακι που ειχα ανοιξει μ. πεμπτη με τιτλο ''ποσες εχετε γαμήσει απο εδω μέσα'' τι εγινε?
Μάλλον θα το έσβησαν αφού κανείς ΔΕΝ έχει γαμήσει κάποια απο δω.ρε σεις ενα θρετακι που ειχα ανοιξει μ. πεμπτη με τιτλο ''ποσες εχετε γαμήσει απο εδω μέσα'' τι εγινε?
γαμηθηκε τελειωσ
Ευτυχωs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μάλλον θα το έσβησαν αφού κανείς ΔΕΝ έχει γαμήσει κάποια απο δω.
Μάλλον θα το έσβησαν αφού κανείς ΔΕΝ έχει γαμήσει κάποια απο δω.
τσαμπα μπουρδελιαρηδες ειμαστε αφου δεν εχουν γινει σκηνικα μαλλον προτιμαμε τον αγοραιο ερωταΜάλλον θα το έσβησαν αφού κανείς ΔΕΝ έχει γαμήσει κάποια απο δω.
Eμ.............τσαμπα μπουρδελιαρηδες ειμαστε αφου δεν εχουν γινει σκηνικα μαλλον προτιμαμε τον αγοραιο ερωτα
ποιος μιλησε για σχεση για ενα απλο σοβατισμα μιλαμε κοινος ξεπετα μου φαινεται θα ανοιξω θρεντακι μπουρδελογνωριμιες να κανουμε κανενα κονεEμ.............
Το λεει και η λεξη....μπουρδελιαρηδεs...
Για σχεση ψαχνουμε βρε???
Aπαπαπαπαπαπα...........Σερνονται κι εμφραγματαποιος μιλησε για σχεση για ενα απλο σοβατισμα μιλαμε κοινος ξεπετα μου φαινεται θα ανοιξω θρεντακι μπουρδελογνωριμιες να κανουμε κανενα κονε
εγω εχω ακομα χρονια μπροστα μου οποτε δεν διατρεχω κινδυνο εκτος και αν με ξετιναξει καμια λυσαραAπαπαπαπαπαπα...........Σερνονται κι εμφραγματα
Μάλλον θα το έσβησαν αφού κανείς ΔΕΝ έχει γαμήσει κάποια απο δω.
εγω εχω ακομα χρονια μπροστα μου οποτε δεν διατρεχω κινδυνο εκτος και αν με ξετιναξει καμια λυσαρα