annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ποια ειναι πρωτη?
isn't it obvious?
ποια ειναι πρωτη?
θενκς γκαστζ και μιλφαγαπουλη!
τον τσεπωσαμε τον τιτλο βλεπω αντε βρε παντα αξια και ακομα πιο ψηλα να σε δουμεisn't it obvious?
τον τσεπωσαμε τον τιτλο βλεπω αντε βρε παντα αξια και ακομα πιο ψηλα να σε δουμε
καλα δεν ντρεπεσαι εσυ τι γελας δωσε καμια ευχη στην κοπελα τσαμπα πηρε ολακερο μπουρδελοτιτλο
καλά τα λες, άμα δε μυρίζει λίγο βρωμομουνίλα τότε δεν έχει αξία το γλυφομούνιΝαι απο αυτη την αποψη εχεις δικιο... Φυσικα και να πλυθεις... μην μας παθει και τιποτα η κουνελα : p
Αλλα γενικα αμα η αλλη ειναι καθαρη... και εχει κανει το μπανακι της..εχει βαλει το αποσμητικο της...γενικα ολα αυτα
εεεε... και λιγο να μην σκουπιστει επειδη κατουρησε εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει.
Δεν ειμαι καθολου υποχονδριος βασικα. Δεν εχω φοβια με τα μικροβια.
η τριτη κερδιζει τιποτα γιατι οι αλλες δυο ολο και καποιο επαθλο μπορει και να παρουν1.xronia polla kai Xristos Ανεστη με υγεια κ ευτυχια!!!!!!!
2.μερααααααααα!
3.βγηκα τριτη ρε πουστη!!!!!!!!!!!!!!με περασε κ η μαλακω η βελβυ;;;;;;οκ...τουλαχιστον εσκισα την μπουμπ!
4.ο ραν τα πλαν του σαιτ ειμαι εγω!!!!ελπιζω να καλυψα τον φιλτατο ερευνητη γτ δεν ειδα να παιρνει απαντηση!
5.
ουφ!φτηνα την γλυτωσα!η τριτη κερδιζει τιποτα γιατι οι αλλες δυο ολο και καποιο επαθλο μπορει και να παρουν
παντως αν ειναι να μεινεις παραπονεμενη να κανουμε μια τροποποιηση του κανονισμουουφ!φτηνα την γλυτωσα!
σας παρακαλω δε θα θελα.παντως αν ειναι να μεινεις παραπονεμενη να κανουμε μια τροποποιηση του κανονισμου
χρονια πολλα και μην σε παιρνει απο κατω θα υπαρξουν και αλλα χαπενινγκσ και δε ξερεεισ1.xronia polla kai Xristos Ανεστη με υγεια κ ευτυχια!!!!!!!
2.μερααααααααα!
3.βγηκα τριτη ρε πουστη!!!!!!!!!!!!!!με περασε κ η μαλακω η βελβυ;;;;;;οκ...τουλαχιστον εσκισα την μπουμπ!
4.ο ραν τα πλαν του σαιτ ειμαι εγω!!!!ελπιζω να καλυψα τον φιλτατο ερευνητη γτ δεν ειδα να παιρνει απαντηση!
5.
ενα ζωντανο γουδοχερι μαζι με την βαση της επιλογης τους εδω μεσα εχουμε ολον το ειδων διαφορων μεγεθων και σχηματωνΚερδιζουν τιποτα η τσαμπα καιει η λαμπα???? κανα μιξερ??? κανα τηγανι??
ενα ζωντανο γουδοχερι μαζι με την βαση της επιλογης τους εδω μεσα εχουμε ολον το ειδων διαφορων μεγεθων και σχηματων
χρονια πολλα και μην σε παιρνει απο κατω θα υπαρξουν και αλλα χαπενινγκσ και δε ξερεεισ
δεν ξερω για γαλεο αλλα μπορει να εχουμε φρουτοσαλατα χυμο στο χερι και οχι στο μιξερΩραια!!!!!!!! Μπαs και φτιαξουνε κανα γαλεο σκορδαλια δλδ....Σιγουρα πραγματα
Με το.....γουδοχερι μονο σκορδαλια προβλεπεται...Στο τσακιρ κεφι και κανα τζατζικιδεν ξερω για γαλεο αλλα μπορει να εχουμε φρουτοσαλατα χυμο στο χερι και οχι στο μιξερ