baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
αυτος ειναι ο κομμενοςμην εξαπατασαι καλε μου οι γυναικες επιλεγουν παντα...
παω να δω το μωρο μου τον Αντωνη και επανερχομαι
αυτος ειναι ο κομμενοςμην εξαπατασαι καλε μου οι γυναικες επιλεγουν παντα...
ειδικα το τυρι με ξενερωσε και μενα....μη μου υποβαθμίζεις το μένταλ ίματζ σε περικαλώ
μην εξαπατασαι καλε μου οι γυναικες επιλεγουν παντα...
αυτος ειναι ο κομμενος
τελικα μονο η μπουμπ ξερει να ξεχωριζει την ποιοτητατι καμμενος τι κομενος????
ειδικα το τυρι με ξενερωσε και μενα....
τελικα μονο η μπουμπ ξερει να ξεχωριζει την ποιοτητα
τσαμπα ειναι γι'αυτο ασε να το χαρουμε ολα τα αλλα τα πληρωνουμεπαρκινσον εχετε με τοσα εμοτικον? τραβηχτε το δαχτυλο με το ζορι αν δε μπορειτε
η τυριλα μυρωδια ή το τυρι που βγαζει πανω στο δαχτυλο?
εσυ εισαι τρε λο πουτανακι....μην εξαπατασαι καλε μου οι γυναικες επιλεγουν παντα...
το τυρακι......η τυριλα μυρωδια ή το τυρι που βγαζει πανω στο δαχτυλο?
δεν το τρως;εμενα μ αρεσει και στην πιτσα μου.....μπλιαξ
δεν το τρως;εμενα μ αρεσει και στην πιτσα μου.....
ρε τυπε ο μουλινεξ εισαι;
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:fNzHbSlsY_3wIM:[URL unfurl="true"]http://www.radiokorasidi.gr/assets/media/big/38300321_o.jpg[/img[/URL]]
[/quote]καλα μαλακεσ γελατε .απλα να ξερετε τα φρουτα ειναι υγειινη διατροφη τρωω τουλαχιστον 5 φρουτα την ημερα και δινεισ και στο κοριτσι σου την γευση που τησ αξιζει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτος ειναι ο κομμενος
της δικιας μου μπορει και να της αξιζει μπεικον-τυροκαυτερη-πατατες τηγανητες.... γιατι προδικαζεις τι γευση γουσταρει καθεμια;καλα μαλακεσ γελατε .απλα να ξερετε τα φρουτα ειναι υγειινη διατροφη τρωω τουλαχιστον 5 φρουτα την ημερα και δινεισ και στο κοριτσι σου την γευση που τησ αξιζει
για υγειινη διατροφη μιλαμε γαμωτοτης δικιας μου μπορει και να της αξιζει μπεικον-τυροκαυτερη-πατατες τηγανητες.... γιατι προδικαζεις τι γευση γουσταρει καθεμια;
εγω ναουμ δεν εχω τσεκαρει ναουμ κανενα ναουμ οθτε ξερω για ποιον λες ναουμ αλλα ειπα μηπως ναουμ ειναι αυτος ο δοκιμασμενος ναουμτον εχεις τσεκαρει ναουμ?