baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.268
- Πόντοι
- 5.097
αυτο μου φερνει γευση κρεπαςτης δικιας μου μπορει και να της αξιζει μπεικον-τυροκαυτερη-πατατες τηγανητες.... γιατι προδικαζεις τι γευση γουσταρει καθεμια;
αυτο μου φερνει γευση κρεπαςτης δικιας μου μπορει και να της αξιζει μπεικον-τυροκαυτερη-πατατες τηγανητες.... γιατι προδικαζεις τι γευση γουσταρει καθεμια;
τον εχεις τσεκαρει ναουμ?
αυτο μου φερνει γευση κρεπας
ε ναι ρε...να μην τρωει κρεπα αυτη....μονο αγνο γαλατακι απο το πουλι λεμε.....για υγειινη διατροφη μιλαμε γαμωτο
ε ναι ρε...να μην τρωει κρεπα αυτη....μονο αγνο γαλατακι απο το πουλι λεμε.....
ΑΒmilfslover και του πουλιου το γαλα με 0 λιπαραε ναι ρε...να μην τρωει κρεπα αυτη....μονο αγνο γαλατακι απο το πουλι λεμε.....
και χωρισ φπαΑΒmilfslover και του πουλιου το γαλα με 0 λιπαρα
σε γευσεις φρουτωνκαι χωρισ φπα
δεν πιστευω να ψαρωσε κανεις.....ελα σοβαρευτειτε....
και δωρο σφηνακι για την κολητη τησσε γευσεις φρουτων
σε γευσεις φρουτων
οκ βαση επιστημονικων μελετων του μπουρδελογικου ινστιτουτου ανακαλυφθηκε οτι λογο της μοριακης δομης του σπερματοζωαριου επηρεαζεται ευκολα απο της τροφες τοσο στην γευση οσο και στην οσμη και περιεχει θρεπτικες βιταμινες υδατανθρακες αντιοξειδοτικα και πρωτεινες και με την χρηση των φρουτων διαλυονται τα λιποδη σωματα και ετσι παρεχει μια θρεπτικη και πληρως ισοροπημενη διατροφη χωρις λιπαρα και με λιγες θερμιδες.ελα σοβαρευτειτε....
και εχει και ιχνοστοιχεια ψευδαργυρο κλπ....οκ βαση επιστημονικων μελετων του μπουρδελογικου ινστιτουτου ανακαλυφθηκε οτι λογο της μοριακης δομης του σπερματοζωαριου επηρεαζεται ευκολα απο της τροφες τοσο στην γευση οσο και στην οσμη και περιεχει θρεπτικες βιταμινες υδατανθρακες αντιοξειδοτικα και πρωτεινες και με την χρηση των φρουτων διαλυονται τα λιποδη σωματα και ετσι παρεχει μια θρεπτικη και πληρως ισοροπημενη διατροφη χωρις λιπαρα και με λιγες θερμιδες.
οπα ανηκεις και εσυ στην επιστημονικη ομαδα του μπουρδελογικουκαι εχει και ιχνοστοιχεια ψευδαργυρο κλπ....
ποια ειναι πρωτη?
πανηγυρικη νικη.η τοπ πατσαβουρα ειναι η ανναμαρια μασ.ζηλευε τωρα εσυποια ειναι πρωτη?
εγω ναουμ δεν εχω τσεκαρει ναουμ κανενα ναουμ οθτε ξερω για ποιον λες ναουμ αλλα ειπα μηπως ναουμ ειναι αυτος ο δοκιμασμενος ναουμ
επιτελους πηρε ενα τιτλο, να σταματησει να αμς τα ζαλιζει επιτελους!πανηγυρικη νικη.η τοπ πατσαβουρα ειναι η ανναμαρια μασ.ζηλευε τωρα εσυ