House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ευτυχώς
όπως υπάρχουν και άντρες που δεν πίνουν
ουτε εγω ψηφισα ακομα περιμενω την καλυτερη προσφοραΚαλησπερα, σε ολες τις γκομεναρες του θρεντ...εγω δεν ψηφησα καμια σας...γιατι δεν πιστευω οτι υπαρχει καποια πατσαβουρα...εισαστε ολες γκομεναρες!!!
τι προβληματισμους εχεις και συ ρε παιδακι μου τετοια ωρα.....εβαλες θερμομετρο;Στο βιντεο με την Τζουλια ,ο Ιαν Σκοτ της εχωσε ,οπως ειδαμε ,και τα 23 εκατοστα της πουτσας του, στο μουνι της .
Ποσες απο τις γκομενες του σάϊτ ,στο μουνι τους χωραει ολη η πουτσα του Ιαν Σκοτ ?
Μπορουν να μας πληροφορησουν οι γκομενες του σάϊτ ,ποσο μηκος
πουτσου αντεχει η καθε μια ? Δηλαδη την πουτσοχωρητικοτητα τους ?
(οπως λεμε θερμοχωρητικοτητα στην θερμοδυναμικη }
τι προβληματισμους εχεις και συ ρε παιδακι μου τετοια ωρα.....εβαλες θερμομετρο;
Για να μη μιλησουμε για Τζον Χολμς .Στο βιντεο με την Τζουλια ,ο Ιαν Σκοτ της εχωσε ,οπως ειδαμε ,και τα 23 εκατοστα της πουτσας του, στο μουνι της .
Ποσες απο τις γκομενες του σάϊτ ,στο μουνι τους χωραει ολη η πουτσα του Ιαν Σκοτ ?
Εκτος απο ασκησεις Κεγκελ ,καντε και μια βυθομετρηση.Στο βιντεο με την Τζουλια ,ο Ιαν Σκοτ της εχωσε ,οπως ειδαμε ,και τα 23 εκατοστα της πουτσας του, στο μουνι της .
Και εσυ θα γαμησεις .ερευνητη ημαρτον ρε...φτανει...θα γαμησεις λεμε ενταξει....
την αληντισσα;ή γενικα;τι λενε τα αστρα;Και εσυ θα γαμησεις .
και γενικα και ειδικα ,θα γαμησουμε ,λενε τα αστρα .Και οι γκομενες του σαϊτ θα γαμηθουν .την αληντισσα;ή γενικα;τι λενε τα αστρα;
εισαι τρισμεγιστος.....αχχαχαχαχαχχακαι γενικα και ειδικα ,θα γαμησουμε ,λενε τα αστρα .Και οι γκομενες του σαϊτ θα γαμηθουν .