baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
μεγαλος θα ειναι ο ανταγωνισμος στο ριμεικ μου φαινεταιναι, αλλα εκεί παίζει να σε ανταγωνίζομαι κι εγω,
μεγαλος θα ειναι ο ανταγωνισμος στο ριμεικ μου φαινεταιναι, αλλα εκεί παίζει να σε ανταγωνίζομαι κι εγω,
δεν ειχε παντα πατσαβουρες το σαιτ...υπηρχαν κοπελες - που οταν κλεισαν ενα κυκλο 6 μηνων εως ενα χρονο- το ξεπερασαν σαν εμπειρια και πηγαν παρακατω- που ηταν αξιολογες και εμφανισημες. Και φυσιολογικες (μπαιναν μιση - μια ωριτσα και οχι καθε μερα). Αυτες πλεον δεν υπαρχουν. Αυτες που σημπληρωνουν εδω μεροκαματα - ενιοτε και υπερωριες- δεν ειναι τιποτα αλλο απο ψυχονευρωτικές μπαζοειδής σπερμαποθηκες της χειρίστης ποιοτητας και θα πρεπει να αγνοούνται χαρακτηριστικα΄. Μονο ετσι θα συνθλιβουνε. οσο ασχολειστε, υποθάλπτετε την ψυχασθένεια.
Αυτές τις μαλακίες κάνετε κι έμεινα πίσω.Τελικά θες να συνθλιβούν ή να αγνοηθούν; Γιατί συνθλίβοντας σίγουρα δεν αγνοείς
Τη σεξούλα ψήφισα αλλά μετάνιωσα. Θεωρώ την αλίντισσα πιο μπαζο
Αυτές τις μαλακίες κάνετε κι έμεινα πίσω.
δωστε φωτο στον λαοΊσως άμα δείξεις κωλοτρυπίδα ή έστω κωλοχαράδρα να πάρεις κανα ψηφαλάκι. Η άλλη λίγο μαστάρι έδειξε και πήρε τα ηνία.
αγκαλιτσα κανουν μωρη διεστραμμενη!αυτό το εμοτ είναι για χαμούρεμα ρε, φιλιά αγκαλιές κτλ
δε βλέπεις τα χέρια? φιλούνται-χαμουρεύονται με πάθος
αγκαλιτσα κανουν μωρη διεστραμμενη!
Ζηλεύεις?κοίτα καλύτερα, χαμούρεμα είναι
αφού φιλιούνται, δεν το βλέπεις? :o
φιλικη αγκαλιτσα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αμαν πια!!!!!!!!!κοίτα καλύτερα, χαμούρεμα είναι
αφού φιλιούνται, δεν το βλέπεις? :o
ε οχι κι αγκαλιτσα!! σα να ανταλλασουν γλωσσοφιλα ειναι!!αγκαλιτσα κανουν μωρη διεστραμμενη!
απο περιεργεια η για να σας κανει καλυτερεςτο σχολιασμό κριτικών ανελλιπώς
α ναι, κι αυτέςμονο των ct