Προχτές σε κάποιο άλλο site πέτυχα ένα πολύ διασκεδαστικό θέμα και διαβάζοντας το, έσκασα στα γέλια.
Είπα να το βάλω στις "Ελλεεινίδες" αλλά μου φαίνεται ότι ταιριάζει καλύτερα στο "λαλημένες γκόμενες", μιας και η γκόμενα έχει πραγματικά λαλήσει!
__________________________________________________________________________________________
Θέμα: εμ!
[tt][size=10pt]
Για βάλτε κανα χεράκι παιδιά να μου πείτε την λύση.
ειχες βρει ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ
και δεν είστε πια μαζί.
Στην αρχή είπες καλύτερα να μείνεις λίγο μόνη, για να σαι οκ στον επόμενο.
Μετά ο ένας σου βρώμαγε ο άλλος σου μύριζε.
Μετά έκανες κανα δυο προσπάθειες και τζίφος , άρχισες τις συγκρίσεις όταν είδες τι κυκλοφορεί.. Άσε που δεν έχεις καμία διάθεση να κάνεις τις προσπάθειες που απαιτούνται όταν γνωρίζεις έναν νέο άνθρωπο.
Μετά είπες να στραφείς στην γιόγκα και στον διαλογισμό: Μαθήματα τσέλου, ιππασίας, δίπλωμα για μονοκινητήριο, ταξίδια στο Νείλο και ξένες γλώσσες..
Στο τέλος άρχισες να απελπίζεσαι!! ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ λέμεεεε....[/size][/tt]
[URL unfurl="true"]http://sxeseis.gr/viewthread.php?tid=26057[/url]
__________________________________________________________________________________________
Είπα να το βάλω στις "Ελλεεινίδες" αλλά μου φαίνεται ότι ταιριάζει καλύτερα στο "λαλημένες γκόμενες", μιας και η γκόμενα έχει πραγματικά λαλήσει!
Θέμα: εμ!
[tt][size=10pt]
Για βάλτε κανα χεράκι παιδιά να μου πείτε την λύση.
ειχες βρει ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ
και δεν είστε πια μαζί.
Στην αρχή είπες καλύτερα να μείνεις λίγο μόνη, για να σαι οκ στον επόμενο.
Μετά ο ένας σου βρώμαγε ο άλλος σου μύριζε.
Μετά έκανες κανα δυο προσπάθειες και τζίφος , άρχισες τις συγκρίσεις όταν είδες τι κυκλοφορεί.. Άσε που δεν έχεις καμία διάθεση να κάνεις τις προσπάθειες που απαιτούνται όταν γνωρίζεις έναν νέο άνθρωπο.
Μετά είπες να στραφείς στην γιόγκα και στον διαλογισμό: Μαθήματα τσέλου, ιππασίας, δίπλωμα για μονοκινητήριο, ταξίδια στο Νείλο και ξένες γλώσσες..
Στο τέλος άρχισες να απελπίζεσαι!! ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ λέμεεεε....[/size][/tt]
[URL unfurl="true"]http://sxeseis.gr/viewthread.php?tid=26057[/url]