Νέα

Οι γκόμενες έχουν ξεφύγει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpermBob
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 591
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Όταν είμαι μόνος μου δεν με κοιτάει καμμιά αν και ψιλοβλέπομαι.
Όταν είμαι με την γυναίκα τρελαίνονται μέχρι και το βρακί της κάποια μου πέταξε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Eίναι παρατηρημένο αυτό... ΕΤΣΙ γίνεται (το έχουμε ξανασυζητήσει αναλυτικά σε κάποιο thread)! Και μάλιστα, όσο ποιό ωραία είναι η συνοδός μας :boobies: τόσο ποιό πολύ τρελλαίνονται... :uglystupid:

Ελπίζω στην συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρεις... να μην έχασες την ευκαιρία κ να της έδωσες αυτό που ήθελε αφού πήγαινε γυρεύοντας! ;) :rockon:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Έχουν γραφτεί πολλές αλήθειες στις προηγούμενες σελίδες.

Έγώ, για αλλαγή, θα πρότεινα να επικεντρωθεί κανείς στην αναζήτηση των λίγων - αλλά υπαρκτών- κοροτσιών με επίπεδο, εμφάνιση, αξιοπρέπεια και skills που αναζητούν και αυτές κάτι ανάλογο.

Όσο για τις Ελληνίδες που εχουν ξεφύγει, οι εμπειροι, μπαρουτοκαπνισμένοι συνάδελφοι ξέρουν πολυ καλά πως να περάσουν καλά μαζί τους χωρίς να τους αγγίξουν κάν οι ανασφάλειες και οι ψυχώσεις τους. Δοκιμαζουν απλά την γεύση του αιδίου τους και απομακρύνονται έγκαιρα και με στύλ.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Eίναι παρατηρημένο αυτό... ΕΤΣΙ γίνεται (το έχουμε ξανασυζητήσει αναλυτικά σε κάποιο thread)! Και μάλιστα, όσο ποιό ωραία είναι η συνοδός μας :boobies: τόσο ποιό πολύ τρελλαίνονται... :uglystupid:

Ελπίζω στην συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρεις... να μην έχασες την ευκαιρία κ να της έδωσες αυτό που ήθελε αφού πήγαινε γυρεύοντας! ;) :rockon:
Μακριααααααααααααααααααα
Και ο εθνικός ύμνος τους

Επισκέπτης
δυστυχώς αυτοί χαλάσανε την πιάτσα και οι άλλες έχουν πάρει αέρα.
Όταν είμαι μόνος μου δεν με κοιτάει καμμιά αν και ψιλοβλέπομαι.
Όταν είμαι με την γυναίκα τρελαίνονται μέχρι και το βρακί της κάποια μου πέταξε.

"στις γυναίκες δεν αρέσουν οι ωραίοι άνδρες, αλλά οι άνδρες που συνοδεύονται από ωραίες γυναίκες!" ;) τάδε έφη Οσκαρ Ουάιλντ

Επισκέπτης
:)ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΙ ασχημες αγελαστες αγενεστατες ΧΑΛΙΑΝΔΡΑΙΕΣ ΠΟΛΗΤΡΙΕΣ και γενικως ΒΠ αν ζητησεις καλυτερη τιμη η καλυτερη απαντηση που θα λαβεις ειναι Τι το περασατε εδω μεσα μοναστηρακι;λες και θιγουμε το αβατο της πλουτοκρατιας;πωλητρια εισαι μωρη και ζητημα να παιρνεις 400ευρω ψωνια ε ψωνια

γενικά στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι Ελλεεινίδες έιναι αγενέστατες, ψωνάρες και υποκρίτριες στον υπερθετικό βαθμό! :rockon: :rockon: :rockon:

nick1908

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
καλα μεγαλε χαλαρωσε.... :jerking:
Αδελφε συγνωμη αλλα,συμφωνω με τον clk200 αυτα που εχω δει απο ελληνιδες σε θεματα ταξης και καθαριοτητας τι να πω  ΑΙΣΧΟΣ και οχι ενα παραδειγμα πολλα.Ολοι εχουμε παει τουλαχιστον διακοπες ,με ελληνιδες σε καποιο νησι για θυμηθητε!!!!! Εχουμε παει στο σπιτι τους ενω ελειπαν οι γονεις.Για θυμηθητε!!!

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
οι ελληνίδες πρέπει να είναι οι πιο αντιπαθητικές γυναίκες, έτσι που κοιτάνε και έτσι που μιλάνε σού 'ρχετε να τους χώσεις μπουκέτο, είναι αγενέστατες, έχουν απαιτήσεις ακόμα και από αγνώστους και είναι υπερβολικά βρωμιάρες (στην προσωπική καθαριότητα τους αναφέρομαι)

Φίλε τα πήρε όλα η μπάλα!

Είσαι υπερβολικός. Σε γενικές γραμμές οι ελληνίδες ή "ελλεηνίδες" δεν είναι βρωμιάρες. Αν βέβαια αναφέρεσαι σε συγκεκριμένο target group, δεν έχω άποψη. Πάντως στην πλειοψηφία πρόκειται για καθαρές κοπέλες που φροντίζουν και περιποιούνται τους εαυτούς τους.

Όσον αφορά το αντιπαθητικές και αγενέστατες δεν έχω να πω κάτι, γιατί αυτό που αισθάνεσαι είναι απολύτως προσωπικό και το σέβομαι.

Τέλος για το "μπουκέτο" που αναφέρεις, υποθέτω πως δεν το εννοείς, ακόμα και στην χειρότερη περίπτωση ο άνδρας μπορεί να δώσει μπουκέτο και όχι "μπουκέτο".

Άλλωστε πρέπει να μην ξεχνάμε πως είμαστε άνδρες (όχι "εληνέλληνες") και πρέπει να φερόμαστε έτσι.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
κ που ινε;;;;;;;;;;;
πιγανε καπου;;;;;;;;;
σινελθετε εδο ινεινε δεσμιεσ τις  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
οταν τισ δενω να ξερισ οτι
πιρα βιαγκρα...................

Αμαν!!!!!!!!!  Λεγε μου τετοια και ειχα σκοπο να σουρθω το βραδυ!!!!!!!!
Απαπαπαπαπαπαπα  τοιχο τοιχο  θα βαδιζω........Μετα το πασχα θα σουρθω και αν....φυγει η επιδραση!!!!!!!!!!!!!!

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
και τα μπάζα την έχουν δει. σκεφτείτε οι άλλες.

ανίδεες ,αστοιχείωτες, άμυαλες .με 3 ευρώ τσέπη ψάνουν όλες τον φραγκάτο. :jerking:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Αμαν!!!!!!!!!  Λεγε μου τετοια και ειχα σκοπο να σουρθω το βραδυ!!!!!!!!
Απαπαπαπαπαπαπα   τοιχο τοιχο  θα βαδιζω........Μετα το πασχα θα σουρθω και αν....φυγει η επιδραση!!!!!!!!!!!!!!
δηλαδη δεν θα παμε αυτη την εβδομαδα στο σολιναδικο;;;;;;;;;;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
δηλαδη δεν θα παμε αυτη την εβδομαδα στο σολιναδικο;;;;;;;;;;

Ε  Πασχα ειναι....να κρατησουμε τα εθιματα και τα προσχηματα..........Να φαμε και 10 αρνια !!!!
Και μετα θα τουs αλλαξουμε τα φωτα!!!!!!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
και τα μπάζα την έχουν δει. σκεφτείτε οι άλλες.

ανίδεες ,αστοιχείωτες, άμυαλες .με 3 ευρώ τσέπη ψάνουν όλες τον φραγκάτο. :jerking:

Αυτο ειναι το νοημα αγαπητε φιλε..........
Ερωτευονται μεσω τηs εξασφαλισηs τουs!!!!!!!! Εχουν οραμα τα κοριτσια!!!!!!!!
Κατα τα αλλα ομωs..........ερωτευονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
να πω κι εγω τη γνωμη μου.
Στις ελληνιδες μετραει η φιγουρα,οχι τοσο αμαξι πολλα λεφτα κτλ.
ενα καλο ντυσιμο να εχεις ,και μια οικονομικη ανεση αρκει.
το μυστικο εγω πιστευω ειναι να το παιξεις ευαισθητος,πιστος,ερωτευμενος και αλλες τετοιες μ@λακιες.Το λαθος θα ειναι βεβαια να παρασυρθεις απο αυτα και να ερωτευτεις,τοτε τελειωσες....

Τα αισθηματα θα μετρησουν πιο πολυ απο τα εξωτερικα σου χαρισματα.εκτος βεβαια αν ψαχνει πορτοφολι.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
μια οικονομικη ανεση
πορτοφολι.

Ολοι εκει καταληγουμε..........Μαλλον πρεπει να το ξανασκεφτουν αι γυναι οταν λενε...Ερωτευθηκα
διοτι..........

να ερωτευτεις,τοτε τελειωσες

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μια οικονομικη ανεση
πορτοφολι.

Ολοι εκει καταληγουμε..........Μαλλον πρεπει να το ξανασκεφτουν αι γυναι οταν λενε...Ερωτευθηκα
διοτι..........

να ερωτευτεις,τοτε τελειωσες
δεν την εχω πατησει απο γυναικα εξαιτιας πορτοφολιου,τι να σε πω.ισως γιατι δε κυνηγαω και τετοιου ειδους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom