Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
μπακουρι τυπε στα 58? :S :S :SΕίμαι 58 χρονών
μπακουρι τυπε στα 58? :S :S :SΕίμαι 58 χρονών
IΩΑΝΝΗ στην έκθεση στο σχολείο πρέπει να ήσουν του 18-19
μπακουρι τυπε στα 58? :S :S :S
εξαιρετικό το στόρυ σου θεοντο καμία πουτάνα δε θα κοιμηθεί με κάποιον αν δεν το θέλει πραγματικά
εμφανές επίσης ότι έχεις ναυαγήσει
και ξέρεις πού θα μπορούσες να καταφύγεις για να βρεις παρηγοριά
------>
αυτό θα το ανακαλύψεις μόνος σου
πόσων χρόνων είναι η κινέζα
δεν απάντησες για την κινέζα
έχει σημασία γιατί είμαι περίεργος
για πόσων ετών την έκοψες
Ωραια αφηγηση τυπε, ευγε
Αν και είχα κλειστά τα μάτια μου, το πρόσωπο του πατέρα μου εμφανίστηκε φάτσα κάρτα μπροστά μου, ποιος ξέρει ποιες συνάψεις του εγκεφάλου μου το ανέσυραν από τη λήθη. Ρε πατέρα, ευτυχώς για σένα έφυγες νωρίς, έστησα μαζί του νοερή συζήτηση. Το παράδειγμά σου ήταν σαφέστατο, ήσουν έντιμος και έζησες τη ζωή σου σύμφωνα με τις πεποιθήσεις σου, αλλά η φάση βάζω τα δυνατά μου και προσπαθώ για το καλύτερο, παλεύω μαζί με τη γυναίκα μου, μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και πορευόμαστε μαζί μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος που έζησες εσύ, μόνο σε μυθιστορήματα υπάρχει σήμερα. Για φαντάσου κατάσταση.
Οι περισσότερες από τις και καλά τίμιες, μορφωμένες, δυνατές και ανεξάρτητες γυναίκες σήμερα απαιτούν να τους πληρώσω τον καφέ και το ποτό τους, για να καταδεχτούν να είμαι μαζί τους.
Και υπάρχουν πουτάνες που πηδιούνται μαζί μου κι όχι μόνο δεν θέλουν να πάρουν λεφτά, αλλά χάνουν και το υπόλοιπο νυχτοκάματο μόνο και μόνο για να μείνουν λίγες ώρες δίπλα μου. Αν το έβλεπα σε κάποια ταινία ή σε κάποιο από τα μαλακοσήριαλ της τηλεόρασης, θα μούτζωνα τον Σεναριογράφο, κι όμως ζω το σενάριο αυτό, τι να κάνω; Ευτυχώς δεν μου απάντησε, αλλιώς θα έκλεινα ραντεβού με Ψυχίατρο.
Ωραια αφηγηση τυπε, ευγε
Αντρες θελουν να γινουν ολες τους.. Κύριος ομως καμμια τους.. :S
χωρίς πλάκα εμένα διαβάζοντας την ιστορία σου εκτός από την ηλικία της κινέζας μου δημιουργήθηκαν και οι εξής απορίες:
1) ποιοί λόγοι σε οδήγησαν στο ναυάγιο
2) τι ειπώθηκε ανάμεσα σε σένα και την κινέζα το επόμενο πρωί
3) γιατί την φίσταρες
4) αν θα έκανες φρι σχέση μαζί της ή την θεωρείς κατώτερη λόγω επαγγέλματος και καταγωγής και προτιμάς να μένεις μόνος
Και η αρχη τους.. <<τα δικα μου, δικα μου, και τα δικα σου δικα μου..>>Ο Φεμινισμός είχε ένα καλό. Φανέρωσε την πραγματική γυναικεία φύση. Το ποιος είναι πραγματικά κάποιος, φαίνεται όταν πάρει απότομα εξουσία ή χρήμα. Και φάνηκε ότι θέλουν να έχουν τάχα ίσα δικαιώματα (στην πραγματικότητα έχουν περισσότερα) αλλά όχι ίσες υποχρεώσεις. Να τις αντιμετωπίζεις σαν ίσες, αλλά να είσαι και Ιππότης. Να αμείβονται ίσα με σένα, αλλά να τις κερνάς. Να είναι ίσες, αλλά όταν μπλοκάρει το φωτοτυπικό να ζητούν από τους άντρες να το ξεμπλοκάρουν, λες κι είναι Πυρηνικός Αντιδραστήρας, είναι ανίκανες να τραβήξουν ένα χαρτί, κι ας έχουν λεπτότερα δάχτυλα. Κι άλλα πολλά
Και η αρχη τους.. <<τα δικα μου, δικα μου, και τα δικα σου δικα μου..>>
Αδηφαγο το αιδοιο στις μερες μας, μονα ζυγα δικα του.
Σιγα-σιγα θα επρεπε και εκεινες να ντυνονται υποχρεωτικα στο χακι. Ισοτητα σε ολους τους τομεις.
γιάννη είναι ένας ανώμαλος τύπος, μάλλον πούστης, που εδώ και 8 χρόνια νομίζει ότι γράφοντας μια κουφή μαλακία και βάζοντας δίπλα αυτό ;) ή αυτό λέει κάτι έξυπνο
τον γαμήσαμε κάποτε και τώρα γυρεύει παρηγοριά στο κωλομέρι του
1ον. Αν μου πεις συγκεκριμένα τι εννοείς ναυάγιο, θα σου απαντήσω
2ον. Όταν ξυπνήσαμε μου είπε σε ευχαλιστώ πάλα πολύ, κι εγώ απάντησα κι εγώ και το εννοούσα
3ον. Γιατί μου αρέσει να κάνω Fisting στις σεξεργάτριες και να προσπαθώ να δω αν ερεθίζεται το σημείο G τους
4ον. Όχι, δεν θα κάνω σχέση μαζί της αλλά ούτε και με καμία γυναίκα, είμαι απόλυτα συνεπής MGTOW. Αν ερωτευθώ, έχω ζητήσει από τους κολλητούς μου να με πυροβολήσουν
Αυτο εχει να κανει με την ανεξελεγκτη λαθρομεταναστευση στην ευρωπη, και με τιςΕίναι εργαλείο για την ελίτ που κυβερνάει πραγματικά ενάντια στον Λευκό Άντρα. Δεν έχει καμία σημασία τι επιθυμούν αυτές. Αυτό που έχει σημασία είναι οι άνθρωποι που ψήφισαν αυτούς τους νόμους εναντίον μας και συνεχίζουν. Αν κάποιος στα φοιτητικά μου χρόνια μου έλεγε ότι στο μέλλον αν ζητήσεις το τηλέφωνο κάποιας κοπέλας, ή αν της σφυρίξεις θα φας πρόστιμο ή θα μπεις στη φυλακή θα του έλεγα να κόψει τα ναρκωτικά. Κι όμως αυτή είναι η αλήθεια.
ναυάγιο ζωής, φαίνεται ότι αισθάνεσαι απογοητευμένος με τα όσα δεν έχεις καταφέρει
Δεν νομιζω να φταίει μονο η λαθρομετανάστευση της Ευρώπης γιατί οι ίδιοι νόμοι έχουν εμφανιστεί και στον Καναδά , που εκεί δεν νομιζω να έχουν πολλούς μετανάστες.Αυτο εχει να κανει με την ανεξελεγκτη λαθρομεταναστευση στην ευρωπη, και με τις
συνεχομενες παρενοχλησεις απο μερους τους, προς τις γυναικες της ευρωπης. Ετσι ειχε ως
αποτελεσμα να εμφανιστουν και οι νομοι αυτοι για την παρενοχληση.
Δηλαδη μας γυρισε μπουμερανκγ χωρις να φταιμε εμεις στην πραγματικοτητα..
Αυτο εχει να κανει με την ανεξελεγκτη λαθρομεταναστευση στην ευρωπη, και με τις
συνεχομενες παρενοχλησεις απο μερους τους, προς τις γυναικες της ευρωπης. Ετσι ειχε ως
αποτελεσμα να εμφανιστουν και οι νομοι αυτοι για την παρενοχληση.
Δηλαδη μας γυρισε μπουμερανκγ χωρις να φταιμε εμεις στην πραγματικοτητα..