Νέα

Οι γκόμενες έχουν ξεφύγει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpermBob
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 591
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Τσου  ....δεν μ αρεσει ετσι.....παs να μου φαs τα καλα κομματια!!!!!!!!!!
Ασε  θα σου στειλω οτι περισεψει σε λαδοχαρτο!!!  χεχε
Αμα φας να φας οχι οτι κι'οτι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Λαδοκολα :think: :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αμα φας να φας οχι οτι κι'οτι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Λαδοκολα :think: :think:

Μονο στη λαδοκολα φχαριστιεσαι φαγητο.....αμα δεν γουρουνισουμε και τωρα.........παλι θα ξεσχιστουμε στο φαι!!!!!!
Ετσι ειναι....η γυναικα θελει χερι  και το κρεαs λαδοκολα!!!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μονο στη λαδοκολα φχαριστιεσαι φαγητο.....αμα δεν γουρουνισουμε και τωρα.........παλι θα ξεσχιστουμε στο φαι!!!!!!
Ετσι ειναι....η γυναικα θελει χερι  και το κρεαs λαδοκολα!!!!!!!
Θα ξεσκιστουμε μα θα ξεσκιστουμε στο φαι, και απο πιοτο ΛΙΩΜΑ θα γινουμε :headbang: :headbang: :headbang:
Η γυναικα εκτος απο χερι θελη και γλωσσα, η γλωσσα ειναι για πολλες δουλειες  ;) ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Θα ξεσκιστουμε μα θα ξεσκιστουμε στο φαι, και απο πιοτο ΛΙΩΜΑ θα γινουμε :headbang: :headbang: :headbang:
Η γυναικα εκτος απο χερι θελη και γλωσσα, η γλωσσα ειναι για πολλες δουλειες  ;) ;)

Εχουμε να φαμε παλι.....ωχ μανα μου!!!!!!!!!Μετα με βλεπω παλι στο γυμναστηριο να τρεχω....
εχουμε κι ενα κορμι  τι ετσι???? ακολουθει  θαλασσα σε λιγο να μην ξεχνιομαστε!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Εχουμε να φαμε παλι.....ωχ μανα μου!!!!!!!!!Μετα με βλεπω παλι στο γυμναστηριο να τρεχω....
εχουμε κι ενα κορμι  τι ετσι???? ακολουθει  θαλασσα σε λιγο να μην ξεχνιομαστε!!!!
Απο αυριο διαιτα ετσι δεν λεμε συνεχεια,και οταν ερχεται ο καιρος για θαλασσα τοτε το θυμομαστε παλι

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
σπαμαρετε η μου φαινεται? :grin: :sunglasses:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Απο αυριο διαιτα ετσι δεν λεμε συνεχεια,και οταν ερχεται ο καιρος για θαλασσα τοτε το θυμομαστε παλι
Ετσι ετσι....αν το αφησουμε απλωνεται.........Αλλα δεν ανησυχω , προσεχω το αερινο κορμι μου....Ειναι φιδισιο γιατι ειναι μπροs και πισω ισιο...χαχαχαχα!!!!!!!  Κανω καρατε,  βαρατε , κινγ μποξιν , τζουκ μποξ και αυγα ματια !!!!!!!!!!!
Κυκλοφορουμε φιλε μου στον κοσμο μετα των γυναικων και προσεχουμε για να εχουμε!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ετσι ετσι....αν το αφησουμε απλωνεται.........Αλλα δεν ανησυχω , προσεχω το αερινο κορμι μου....Ειναι φιδισιο γιατι ειναι μπροs και πισω ισιο...χαχαχαχα!!!!!!!  Κανω καρατε,  βαρατε , κινγ μποξιν , τζουκ μποξ και αυγα ματια !!!!!!!!!!!
Κυκλοφορουμε φιλε μου στον κοσμο μετα των γυναικων και προσεχουμε για να εχουμε!!
Φιλε πολυ γελιο με αυτο ακομη γελαω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
σπαμαρετε η μου φαινεται? :grin: :sunglasses:

Ρε κοριτσι  οπωs βλεπειs ειμαστε κουλ  τυποι και οχι μονο λογω τηs ημεραs!!!!!!!!!
διοτι τα μισα τηs χιλιαδαs...............καλα δε λεω??????????????????

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ρε κοριτσι  οπωs βλεπειs ειμαστε κουλ  τυποι και οχι μονο λογω τηs ημεραs!!!!!!!!!
διοτι τα μισα τηs χιλιαδαs...............καλα δε λεω??????????????????
οταν σπαμαρουν ομως κοσμοκοριτσα ακουνε @#$%^&&* ε?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
οταν σπαμαρουν ομως κοσμοκοριτσα ακουνε @#$%^&&* ε?

A  εγω δεν ξερω απ αυτα.......οταν γινοντουσταν αυτα εγω...σπουδαζα!!!!!!!
Γενικα ειμαι κουλ τυποs και μην νομιζειs δλδ οτι τα λεω αυτα επειδη ειμαι ..μπροστα!!!
Και πισω απ την πλατη μου τα ιδια λεω!!!!!!!!!!  χεχεχεχεχεχεχε
Μη μου πειs οτι νοσταλγησεs αυτεs τιs εποχεs ε??? Στο λεω....
Θα ξαμολυσω τον Γιωργη κι οποιαν παρει ο Χαροs!  χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom