Νέα

Οι γκόμενες έχουν ξεφύγει...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα SpermBob
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 591
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Μηνύματα
288
Like
0
Πόντοι
1
Προχτές σε κάποιο άλλο site πέτυχα ένα πολύ διασκεδαστικό θέμα και διαβάζοντας το, έσκασα στα γέλια.
Είπα να το βάλω στις "Ελλεεινίδες" αλλά μου φαίνεται ότι ταιριάζει καλύτερα στο "λαλημένες γκόμενες", μιας και η γκόμενα έχει πραγματικά λαλήσει!
__________________________________________________________________________________________

Θέμα: εμ!
[tt][size=10pt]
Για βάλτε κανα χεράκι παιδιά να μου πείτε την λύση.

ειχες βρει ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ
και δεν είστε πια μαζί.

Στην αρχή είπες καλύτερα να μείνεις λίγο μόνη, για να σαι οκ στον επόμενο.
Μετά ο ένας σου βρώμαγε ο άλλος σου μύριζε.
Μετά έκανες κανα δυο προσπάθειες και τζίφος , άρχισες τις συγκρίσεις όταν είδες τι κυκλοφορεί.. Άσε που δεν έχεις καμία διάθεση να κάνεις τις προσπάθειες που απαιτούνται όταν γνωρίζεις έναν νέο άνθρωπο.
Μετά είπες να στραφείς στην γιόγκα και στον διαλογισμό: Μαθήματα τσέλου, ιππασίας, δίπλωμα για μονοκινητήριο, ταξίδια στο Νείλο και ξένες γλώσσες..

Στο τέλος άρχισες να απελπίζεσαι!! ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ λέμεεεε....[/size][/tt]

[URL unfurl="true"]http://sxeseis.gr/viewthread.php?tid=26057[/url]
__________________________________________________________________________________________

:jerking: :idiot:
 

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Μηνύματα
288
Like
0
Πόντοι
1
Και η φοβερή απάντηση ενός τυπά (δεν είμαι εγώ αυτός).


[tt][size=10pt]Και τέλειος να μην ήταν, τα σπάνια και σημαντικά πράγματα φυλάμε και τα προσέχουμε. Πώς άφησες εσύ να σου φύγει; Τώρα άρπα το τσέλο παραμάσχαλα, καβάλα τον Ντορή, κάλπασε στην αερολέσχη να πεταχτείς μονοκινητηρίως μέχρι το δέλτα του Νείλου και ζήτα τον ανατολίτικο διαλογισμό.

Σαν τον έρωτα κεφάλι και κορμί δε φτιάχνεις. Έχει δεσμά, όσο να 'ναι δεν αφήνει περιθώρια για άλλα χόμπι. Οπότε κάνε χόμπι τον έρωτα κι άσε τις πολλές μεζούρες. Ένας σου έκανε φιτ και τώρα είπε τζυς.[/size][/tt]


:dancing:
 

is2001

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Μηνύματα
213
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
1
ε βεβαια,τωρα που η κουβεντα δεν μας παιρνει αρχιζουμε τα παπατζιλικια του στυλ(ποιοι ειμαστε εμεις,για ποιους αφορα αυτο κλπ...).Εγω συμφωνω οτι δεν ειμαστε και εμεις σε καλο δρομο,αλλα σχεδον αποκλειστικα(πλην λιγων εξαιρεσεων) φταινε οι σημερινες γυναικες για την καταντια του να γαμας συνεχεια πορνες.Γιατι δε φοβαμαι να παραδεχομαι την αληθεια,ουτε κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου.Ειναι καταντια να πληρωνεις μονο για να εκλπηρωνεις τη σεξουαλικη σου επιθυμια.Θα πρεπει να επιδιωκουμε να το κανουμε και με μη πληρωμενες γυναικες.Αλλα αυτες μας ξεκαθαρισαν απο το 1990 και μετα οτι θελουν να βαδισουν τον μοναχικο δρομο της αγαμιας,της επιδιωξης παση θυσια της καλοπερασης,της επιλογης του καλυτερου(λες και για 2.500.000 εκατομμυρια ενεργα σεξουαλικες γυναικες υπαρχουν τοσοι πολλοι πλουσιοι,φτασμενοι ελληνες για να τις παντρευτουν).Αραξτε λιγο ακομη μονες σας,σκεφτειτε που πατε και που οδηγειτε την κατασταση,σκεφτειτε οτι θα μεινουμε χωρις απογονους οι μισοι τουλαχιστον απο εμας επειδη ΕΣΕΙΣ το θελησατε με την απορριψη του μεσου ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ των 800 ΕΥΡΩ!

Συναγωνιστη  να  αγιάσει  το  στόμα  σου!!! Χώσε!!!!!!!!

Ημουν  και  εγω  της  γενιας  των  500€  !!! το  1998  ... Τα εχω  φαει  στην  μαπα  !!! 

Οι  περισσότερες  δεν μπορουν να  καταλαβουν τον τροπο που  σκεφτόμαστε...

Εζησα  5  χρόνια  εξωτερικο  και..παρολα τα προβληματα  ...το  χαλι  της Ελληνιδας δεν υπαρχει ..

Τωρα δουλευω  ως Καθηγητης Αγγλικων  και με τα ιδιαιτερα  φροντιστηρια  βγαζω  αρκετα  ..
ομως;

*  Η ξυνιλα  της  Ελληνιδας  δεν λεει  να φυγει  απο την μουρη ...

*  Το  κομπλεξ  ειναι  εμφανες  στις περισσοτερες..

*  Δεν υπαρχει κοινωνικη  παιδεια  στην Ελλαδα  γενικα  (φιλος  μου  μιλησε  σε κοπελα  σε  φροντιστηριο  και την επομενη με το  καλημερα  του λεει : "  Aσε  εχω γκομενο" :idiot:"  ..!!!

και  θα ηθελα  να  προσθεσω : 

περα  απο τα cg , ct ,  CIM , COB ,  etc studio , filis  etc ..

υπαρχουν  και  ρωσιδες , γαλλιδες  , γερμανιδες  κτλ  ... που  ερχονται συχνα  η μενουν εδω ....

 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.795
Κριτικές
23
Like
89
Πόντοι
2.357
Προσπαθουνε ....ανεπιτυχωs βεβαια...να μαs πασαρουνε την αντιληψη οτι ειμαστε ανωμαλοι μιαs και σκεφτομαστε το σεξ αρκετα συχνα.....Παραθετω προs ...γνωσιν και συμμορφωση  δικα τουs κειμενα απο δικο τουs σαιτ.....ετσι για να αποδιδουμε τα του Καισαροs τω Καισαρι
Τα σχολια   δικα σαs............-
 

is2001

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Μηνύματα
213
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
1
Προσπαθουνε ....ανεπιτυχωs βεβαια...να μαs πασαρουνε την αντιληψη οτι ειμαστε ανωμαλοι μιαs και σκεφτομαστε το σεξ αρκετα συχνα.....Παραθετω προs ...γνωσιν και συμμορφωση  δικα τουs κειμενα απο δικο τουs σαιτ.....ετσι για να αποδιδουμε τα του Καισαροs τω Καισαρι
Τα σχολια   δικα σαs............-

  Γενικα  η υποκρισια  ....κανει  παρτυ  ... 

  Οι  περισσότερες  θελουν  να περασουν  καλα  αδιαφορωντας  για  το  τι  σκεφτεται ο " συντροφος "..ο οποιος (σε γενικες γραμμες΄]..ειναι ενα mobile  ATM  ..η  μια  γλαστρα  που  συνοδευει  μια  ανεγκέφαλη  bitch / η κουτοπονηρη..
  Οταν σταματας  το  παιχνιδι  ...αρχιζουν  ..

  * Δεν υπαρχουν  αντρες ..

  *  ΟΛοι ειναι  gay ...

 
 

 
 

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Μηνύματα
75
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
σωστος ο παλιος.αν και οι ελεεινιδες σηκωνουνε χοντρο κραξιμο με τη συμπεριφορα τους,ολο το θεμα ελληνικη κοινωνια εχει γινει ενας τεραστιος βοθρος να τον ξερνας και να νομιζει οτι βρεχει.εδω καθημερινα διαβαζουμε οτι μας βαζουν χερι στη τσεπη ο εφραιμ,ο παυλιδης η εφορια οι τραπεζες αλλα κανεις δεν συγκινειται.και για το θεμα των σχεσεων στα δυο φιλα εγω το εξεταζω ως γενικοτερο θεμα διαπροσωπικων σχεσεων.σκεφτειτε ειδικα οι αθηναιοι τι ειναι πιθανοτερο να σας συμβει το πρωι που πηγαινετε στη δουλεια σας...να κανετε μια ωραια γνωριμια και να αλλαξετε δυο ομορφες κουβεντες με καποιον-α η να παιξετε μπουνιες με τον οδηγο του μπροστινου αυτοκινητου,και στα ποσα λεπτα αφου βγειτε απο το σπιτι σας συχτιριζετε αντι να ειστε χαρουμενοι που ξημερωσε μια καινουργια μερα?επισης συμπεριφορα ελλεινηδων εχω συναντησει σε πολλους ελληναρες που κουτσομπολευουν -λοιδορουν- ειρωνευονται-διαφημιζουν τον εαυτο τους οταν καποιες κοπελες που δεν ειναι του γουστου τους κανουν καποια κινηση προκειμενου να ξεκινησει παιχνιδι.και στη τελικη ποιος μαλακας εμαθε τον πισινο της μεσης ελλεηνιδας να καθεται μονο σε σαλονια απο αουντι και ανω?και να μας ρωτανε σε χρονο δτ για την περιουσιακη μας κατασταση λες και προκειται για σδοε?ποιος?
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.795
Κριτικές
23
Like
89
Πόντοι
2.357
Να φταιει αραγε το.....μεσογειακο τουs ταπεραμεντο??????
Να φταινε τα φεγγαρια του Αυγουστου??????
τιs πταιει αραγε????
 

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Μηνύματα
233
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά τα πρότυπα χτίσαμε και εμείς οι ίδιοι. Μην ξεχνάμε πως δεκαετία 80-90, εμφανίστηκαν όλοι οι νεόπλουτοι μεσήλικες να τα χώνουν στις "του ανατολικού μπλοκ", συνδέοντας την ερωτική σχέση με το χρήμα. Επίσης η πολυπόθητη "ισότητα" έφτασε να μεταφράζει το πείραγμα και το καμάκι σε σεξουαλική παρενόχληση. Άντε στην ευελπίδων μέσα να κοιτάξεις με θαυμασμό καμμιά νεαρούλα δικηγορίνα και θα δείς που θα βρεθείς. Περάσαμε από την καταπίεση των γιαγιάδων μας στην δήθεν σεξουαλική απελευθέρωση και πλέον στην βλακεία. Ξαφνικά μας έκαναν όλους αδερφές για να μπορέσουν να δικαιολογήσουν την δική τους αρνητική συμπεριφορά στο φλερτ. Τα 18-25 κοριτσάκια σήμερα με τα χιλιοτρυπημένα μουτράκια δεν έχουν τίποτα να διεκδικήσουν στον έρωτα εκτός από κανα "πηδημα στα γρήγορα". Η εποχή του γρήγορα σε όλα. Άμα κάνεις και λίγο φλερτ και γράψεις και κανα ποιηματάκι...είσαι και γεροξεκούτης!!! Oldfashioned... Εκτός και αν το ποιηματάκι είναι γραμμένο στο ταμπλό της Porsche ή στους τοίχους του εξοχικού στη Μύκονο. Ή αν έχεις πάρει την πρόσφατη Visa Flirt χωρίς όριο συναλλαγών, και περιφέρεσε σαν τον φοβερό Βουτσά λέγοντας.."Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα?"
 

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Μηνύματα
75
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
αριστος.το χρημα σκοτωνει τον ερωτα
 

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Μηνύματα
266
Κριτικές
3
Like
195
Πόντοι
1
Είναι λογικό να έχουν ξεφύγει...

Με όλα αυτά που βλέπουν γύρω τους στο μυαλό τους είναι καρφωμένη η εξής ερώτηση:

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ;;;;;;;

και για το κάνω ποιο λιανά... Πολλά τα λεφτά Άρη....
 

Επισκέπτης


παιδιά αυτό το θρεντ πρέπει να συγχωνευτεί με το "Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις Ελλεεινίδες?"
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
386
Η γυναίκα αξιοδοτείται πάρα πολύ στην ελληνική κοινωνία. Το περίεργο ωστόσο είναι ότι μέχρι πριν μερικές δεκαετίες ( 60-70) η κατάσταση ήταν το άκρως αντίθετο. Υποαξιοδοτούνταν. Για την ακρίβεια ήταν κάτι παραπάνω από ζώο. Στην ελληνική κοινωνία υπάρχει γκρίνια, κακομοιριά και κόμπλεξ. Είναι επειδή αυτή η κοινωνία από αγροτική, κτηνοτροφική, δεν εξελίχθηκε ομαλά και φυσικά σε αστική , βιομηχανική. Για αυτό μη συγκρίνετε την ελληνική κοινωνία με άλλες με τα ίδια μέτρα και σταθμά. Εδώ κάτω από το λεπτό επικάλυμα "εξευρωπαισμού" υπάρχει μια καθυστερημένη αγροτική στην προέλευσή της, βαλκανική κοινωνία. Τις γυναίκες μέχρι το 70 στα χωριά της αντάλλαζαν με πρόβατα. Τι να λέμε τώρα? Τι να συγκρίνεις την ελληνική κοινωνία με την ολλανδική π.χ. που έχει καπιταλισμό και αστική κουλτούρα από το 1500? Πλάκα κάνουμε? Το θέμα όμως είναι ότι κυρίως από τη δεκαετία του 80 - και πιο έντονα του 90- υπήρξε ένας κάλπικος εκσυγχρονισμός και εξευρωπαισμός. Μόνο που έγινε επιφανειακά. Πέρασε και δεν ακούμπησε. Επομένως αυτή  η στρεβλή εξέλιξη έχει επιφέρει και αυτό το στρεβλό φαινόμενο της "ελλεηνίδας" με τις περίεργες συμπεριφορές.
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.405
Κριτικές
61
Like
42.517
Πόντοι
22.785
εγω γιατι δεν ξεφευγω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :boobies: :boobies:
 

STINGER

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Μηνύματα
46
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μια συμβουλη : Δε πα να γαμηθουνε ολες (κυριολεκτικα)
 

is2001

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Μηνύματα
213
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
1
Είσαι σε αυτό το σάιτ αλλά δεν έχεις καταλάβει τίποτα , το τι μπορεί να σημαίνει ο αγοραίος έρωτας για κάποιους.Εκτός κι αν θες απλά να μας την μπεις...
Σημασία έχει αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου , όχι τι μπορεί να νομίσουν οι άλλοι για σένα.Άμα εσύ κάνεις κάτι για το οποίο λυπάσαι τον εαυτό σου , είναι πρόβλημα.Ένας άνθρωπος ώριμος πρέπει να έχει δικούς του στόχους και όχι να ζει με τα "θέλω" και τα "πρέπει" των άλλων.Με άλλα λόγια άμα κάποιος είναι συνειδητοποιημένος και πάει στα μπουρδέλα επειδή το προτιμάει σε σχέση με το να κάνει κάτι άλλο (πχ να κυνηγάει γυναίκες με έναν τρόπο που δεν τον εκφράζει ή να προσπαθεί να αλλάξει τον εαυτό του) τότε καλά κάνει.Και όποιος (παρατηρητής) ας κρατήσει τη λύπηση για τον εαυτό του.Για την άγνοια του , τη στενομυαλιά , το συντηρητισμό ή όποιο κόμπλεξ καθωσπρεπεισμού έχει...


ΠΕΣ  ΤΑ  ΡΕ  ΜΕΓΑΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!+ 100000000000000!!!!!


Οι  Ελληνιδες    που  κανουν  ¨" social  prostitution" .. Ποσο  θα αγορασεις το μουνακι  μου  ??...ειναι  πιο  ηθικες???  ..
Και το παιζουν και κυριες  στον κοινωνικο  περιγυρο !!!!

 

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Μηνύματα
16.051
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
diaβασα κατι ιστοριες εδω μεσα κ με το ζορι δεν μ πεσαν τα μαλλια!!!!

που βρισκονται αυτες οι τυπισσες ρε γμτ? :huh:
 

Επισκέπτης
Ιστορία 2:
ʼλλος φίλος μου γνωρίζει μια γκόμενα αρκετά όμορφη, ψηλή ξανθιά, και αρχίζουν να πηγαίνουν μαζί βόλτες κτλ.
Μετά την 2ή - 3ή έξοδο τους η γκόμενα του λεει «Δεν μου αρέσει το αμάξι σου, είναι πολύ συνηθισμένο. Τώρα η μόδα είναι να έχεις τζιπ. Πρέπει λοιπόν να φροντίσεις να πάρεις άμεσα ένα Τζιπ»  :idiot:
Της λεει και ο φίλος μου ΟΚ να πάρω Τζιπ, εσύ όμως τι βάζεις ??
Και του λεει η γκόμενα «Εγώ τι να βάλω ?? Με τέτοιο αυτοκίνητο θες να
κυκλοφορείς μια γυναίκα σαν κι εμένα ??»
Και της λεει και ο φίλος  μου το θεϊκό:
Και δεν πάω να πάρω μια πουτάνα ? Θα μου έρθει φτηνότερα και θα είναι και πιο ωραία από εσένα !!  :dancing: :dancing: :dancing:

Τα συμπεράσματα δικά σας ...

Ρε σεις... μήπως είναι λίγο τραβηγμένα όλα αυτά? Εντάξει, όλες οι καριόλες γουστάρουν τον σπόνσορά τους να τους παίρνει δώρα, να έχει καλό αμάξι για να καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια, κτλ, κτλ... αλλά τόσο απροκάλυπτα τα ζητάνε πια? ΕΛΕΟΣ!!!

Αν είναι όντως έτσι τα πράγματα, τότε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ της είπε ο δικός σου!!! Λέτε να μην τα έχω ακούσει αυτά επειδή έχω καλό αυτοκίνητο? :cheesy: Αλλά και πάλι... να μου την πέσει η άλλη για δώρα έτσι στα ίσια, δεν μου έχει συμβεί ποτέ! :think:

Πάντως, τελικά αυτές είναι πουτάνες ΥΠΕΡ-πολυτελείας! Άκου κει αμάξι και παπούτσια και τα συναφή!!! Οι φτωχές πλην τίμιες πουτάνες πολυτελείας σου 'ρχονται φθηνότερα! Κι είναι και ΜΟΥΝΑΡΟΙ συν τοις άλλοις! :rockon:
 

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Μηνύματα
16.051
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
^^^^ναι αλλα εκεινη ειναι 'κιουρια'......
 

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
12.357
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
diaβασα κατι ιστοριες εδω μεσα κ με το ζορι δεν μ πεσαν τα μαλλια!!!!

που βρισκονται αυτες οι τυπισσες ρε γμτ? :huh:

Παντου!
Αν κοιταξεις πιο προσεκτικα γυρω σου θα δεις αρκετες.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom