Ρε παιδιά να βγάλω και γω το άχτι μου με τις Ελλεηνίδες και να προσδιορίσω και γω έναν βαθμό "πορνείας" που έχουν. Μου έχει κάνει εντύπωση αυτή η συμπεριφορά των γυναικών ειδικά εδώ στην Ελλάδα. Δεν είμαι ούτε 1,90, ούτε έχω πράσινα μάτια ούτε είμαι 25άρης πια. Έτσι στις περισσότερες γυναίκες, αν δεν έρθουν κοντά να μιλήσουμε, περνάω μάλλον απαρατήρητος...
Για να αλλάξει τελείως το πράγμα και να έρθουν τα πάνω κάτω μόλις τύχει να μάθουν οι γυναίκες γύρω μου με τι ασχολούμαι (σχετικά ασυνήθιστη και "χάι" δουλειά στην Ελληνική κοινωνία), από τον μπάρμαν π.χ. κ.λ.π. Από την ψιλο-αδιαφορία το γυρνάνε μετά 180 μοίρες στο υπερβολικό ενδιαφέρον. Και έχω μετά γυναίκες να με προσεγγίζουν και σχεδόν να μου προσφέρουν το μουνί τους στο πιάτο, το οποίο επειδή το καταλαβαίνω μου τον ψιλορίχνει και μέσα μου ψιλο-αντιπαθώ τις συγκεκριμένες γυναίκες, αν και ο γαμημένος μου εγωισμός μπορεί να ψιλοκολακεύεται.
Έχω ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό, όπου σπάνια οι γυναίκες επικέντρωναν στο επάγγελμα μου. Σε όποιον κοινωνικό χώρο και αν πήγαινα συνήθως καθόταν εύκολα κάποια φάση με άγνωστες γυναίκες δίπλα μου, καθόταν εύκολα τουλάχιστον κουβεντούλα, αστειάκια και στην πορεία διάφορα επακόλουθα...
Εδώ στην Ελλάδα δεν έχει τέτοια. Στους κοινωνικούς χώρους επικρατεί συνήθως (τουλάχιστον όταν δεν είναι λιάδα οι άνθρωποι γύρω μου) μία άκαμπτη και δήθεν "σοβαρίλα". Επιπλέον είναι απίστευτο αυτό το πράγμα, το πόσο ύαινες της επαγγελματικής σου ιδιότητας είναι οι Ελλεηνίδες...