Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.403
- Πόντοι
- 3.936
Απο το 02:50 μέχρι το 05:20 τα λέει και ο τύποςΠολυ μουτρωμενο τον βλεπω τον πατερα της νυφης..
Μπαρουτι ειναι,ετοιμος να σκασει...
Απο το 02:50 μέχρι το 05:20 τα λέει και ο τύποςΠολυ μουτρωμενο τον βλεπω τον πατερα της νυφης..
Μπαρουτι ειναι,ετοιμος να σκασει...
Το ότι ο τύπος έχει μαζέψει αρκετό χρήμα(ειδικά από τον Αστέρα που είχε δυνατά συμβόλαια)δεν το έχετε σκεφτεί καν ε?
Αυτός βγάζει στα καλά του χρόνια κάθε χρονιά όσα βγάζουν οι πιο πολλοί εδώ μέσα σε πολλά χρόνια....
Δεν υποτιμώ τον αναπτυσσόμενο στην χώρα μας,κλάδο της μαύρης ψωλης αλλά αναφέρω ότι το οικονομικό παίζει συνήθως καίριο ρόλο.
Τελος,δεν είναι ο ορισμός του μαύρου,είναι μιγάς Τουπί!
ο γαμος φερνει και απογονους
οσο χρημα και να εχουν μαυρακια θα κανει, τα παιδια της απο την γεννηση τους θα εχουν γονιδια τριτοκοσμικου συν τα ψυχολογικα που θα αποκτησουν ως μαυρακια
καταδικασε τα παιδια της πριν τα γεννησει και το χρημα δεν το σωζει
Θα γαμησουν τις καλυτερες ελλεινιδες αν ειναι αγορια. Αν ειναι κοριτσια θα εχουν τοσους μουνοδουλους στην Ελλαδα.ο γαμος φερνει και απογονους
οσο χρημα και να εχουν μαυρακια θα κανει, τα παιδια της απο την γεννηση τους θα εχουν γονιδια τριτοκοσμικου συν τα ψυχολογικα που θα αποκτησουν ως μαυρακια
Θα γαμησουν τις καλυτερες ελλεινιδες αν ειναι αγορια. Αν ειναι κοριτσια θα εχουν τοσους μουνοδουλους στην Ελλαδα.
Γνωρίζεις πολλές καλές Ελληνίδες; Εγώ δεν έχω γνωρίσει καμμία!
Θα γαμησουν τις καλυτερες ελλεινιδες αν ειναι αγορια.
της πριν τα γεννησει και το χρημα δεν το σωζει
Γνωρίζεις πολλές καλές Ελληνίδες; Εγώ δεν έχω γνωρίσει καμμία!
Όταν κάποια καυλώνει να φαντασιώνεται ότι κάνει έρωτα με πιθήκους σίγουρα δεν είναι αρκετή για σοβαρή σχέση με άντρα!
Δηλαδή δεν ευδοκιμησε καμία σχέση σου?ωραία ας πούμε πως ένα παράδειγμα είμαι εγώ... Έχω βγει αρκετά ραντεβού στην ζωή μου και όλα ήταν αποτυχία! Ο ένας μου βγήκε γκέι, ο άλλος ασκούσε βία ο άλλος έπινε αβέρτα, ο άλλος δε μπορούσε να με ικανοποιήσει σεξουαλικά, ο άλλος επιδεικτικός γυναίκας και ξαφνικά γνωρίζω έναν μαύρο/κινέζο/κοντό/καράφλα η δε ξέρω τι αλλο, που είναι στοργικος, διακριτικός, σεξουαλικά ικανοποιητικός κτλ.... θα με πειράξει η διαφορετικότητα;;;
Η στο εξωτερικό ζεις η σε στάνη,δεν εξηγείται αλλιώς.
Ανταγωνίζεσαι τον ακαποτειρα ποιός είναι πιο μαλάκας.
Δηλαδή δεν ευδοκιμησε καμία σχέση σου?
Όσον αφορά το θέμα του νήματος, στην Ελλάδα το 99% δεν θα έκανε επίσημη σχέση με μαύρο /μαύρη λόγω κοινωνικής απόρριψης.
Στις χώρες που έχω πάει, ΗΠΑ, Αγγλία και Γαλλία τα πράγματα είναι απλά, ο καθένας πάει με όποιον γουστάρει σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Να σημειώσω ότι για τους λευκούς άνδρες στις ΗΠΑ, έχουν μεγάλη πέραση οι Ασιάτισσες.
Ισχύει το πρώτο, όμως έχω γνωρίσει στη ζωή μου χιλιάδες Ελληνίδες: είναι εγωκεντρικές και εγωΐστριες και το μυαλό τους είναι συνεχώς στο κουτσομπολιό, στη χλυδή και στον πούτσο!
Οι σύγχρονες Eλληνίδες είναι οι χειρότερες μητέρες στην Ευρώπη!
Εντάξει διαφωνώ.Μια χαρά είναι,ειδικά οι νέες γεννιές.Εν συγκρίσει πχ με τις Αγγλίδες.Μονο τις Γαλλίδες και τις Ιταλίδες θα έβαζα λίγο παραπάνω.
Γιατί και μορφωμένες είναι,σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές και γενικά θεωρώ ότι έχουν όλα τα αντίστοιχα θετικά/αρνητικά που έχουν και οι άντρες.
Φυσικά θέλει ψάξιμο,υπομονή και σχετική εμπειρία να βρεις μια να ταιριάξεις.
Εγώ βρήκα,παντρευτηκα,πέρασα πολύ καλα,έκανα παιδιά,χώρισα από δική μου μαλακια πιο πολύ.
Όταν η Ελληνίδα σε βαρεθεί σε σπρώχνει με τον τρόπο της να πηγαίνεις με άλλες γυναίκες και στο τέλος να την χωρίσεις για να πληρώσεις εσύ τον "λογαριασμό" του διαζυγίου!
Ψάξτο περισσότερο και θα διαπιστώσεις ότι έχω δίκιο!
Δεν χώρισα λόγω άλλης γυναίκας,απιστίας κτλ.
Το σπορ(cg) το έκανα πριν παντρευτώ και στην πορεία παραστρατησα ελάχιστες φορές και όχι με cg.
Το ότι πρέπει πάντα να ψάχνουμε βαθύτερα είναι το πιο σωστό που είπες.
Οσο αφορα το ερωτημα του νηματος.
Στις μεγαλουπολεις ολοι-ες πανε με ολες-ους.
Στις μικρες υπαρχει ενας δισταγμος περισσοτερο λογω κοινωνικης αποδοχης.