Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.036
Πόντοι
201
Eγω παλι, ρε παιδια που το δηλωνω ευθαρσως και ασκαρδαμειχτι, οτι θελω μια γυναικα που ναχει παει και με 20 αντρες, ναχει κανει και παρτουζιτσες, ναχει δοκιμασει και καμια μαυρη, καμια αραβικη, για να βαλω επιτελους, στεφανι στο κεφαλι μου. Ολο παρθενοπιπιτσες μου τυχαινουν. Τι διαολο τον παρθενομαγνητη εχω?
γενικα αντρες κ γυναικες πριν κανουν το βημα του γαμου κ της αποκλειστικοτητας καλο θα ηταν να τα εχουν κανει ολα!σχεσεις παρτουζες ανωμαλιες..τα παντα ολα κ να χορτασουν κιολας με ολα αυτα οχι απλα να δοκιμασουν ωστε οταν ερθει η ωρα να δοθουν καπου αποκλειστηκα να μην εχουν παραπονα αποθυμενα,να εχουν ζησει τη ζωη τους καλα
προσωπικη αποψη αυτο βεβαια,καποιοι τις θελουν παρθενες,να μη τις εχει αγγιξει ουτε ο ανεμος!!

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.200
Πόντοι
456
γενικα αντρες κ γυναικες πριν κανουν το βημα του γαμου κ της αποκλειστικοτητας καλο θα ηταν να τα εχουν κανει ολα!σχεσεις παρτουζες ανωμαλιες..τα παντα ολα κ να χορτασουν κιολας με ολα αυτα οχι απλα να δοκιμασουν ωστε οταν ερθει η ωρα να δοθουν καπου αποκλειστηκα να μην εχουν παραπονα αποθυμενα,να εχουν ζησει τη ζωη τους καλα
προσωπικη αποψη αυτο βεβαια,καποιοι τις θελουν παρθενες,να μη τις εχει αγγιξει ουτε ο ανεμος!!

Πιστεύεις ότι κάποια που θα την έχουν παρτουζωσει σε ένα βράδυ 5-6 ψωλες μπορεί να δωθεί κάπου ολοκληρωτικά; Επίσης όσες ήξερα που είχαν πάει με 40-50+ πουτσες, ήταν εντελώς για το πουτσο και σε συμπεριφορά και σε προσωπικές τους σχέσεις. Το να είναι μια γκομενα ανεξέλεγκτη και να γαμιεται αβέρτα, δείχνει από μόνο του ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Μην ξεχνάτε, οι γυναικες δεν είναι σαν και εμάς που θελουμε να ξεσκίσουμε τα πάντα

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.036
Πόντοι
201
Πιστεύεις ότι κάποια που θα την έχουν παρτουζωσει σε ένα βράδυ 5-6 ψωλες μπορεί να δωθεί κάπου ολοκληρωτικά; Επίσης όσες ήξερα που είχαν πάει με 40-50+ πουτσες, ήταν εντελώς για το πουτσο και σε συμπεριφορά και σε προσωπικές τους σχέσεις. Το να είναι μια γκομενα ανεξέλεγκτη και να γαμιεται αβέρτα, δείχνει από μόνο του ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Μην ξεχνάτε, οι γυναικες δεν είναι σαν και εμάς που θελουμε να ξεσκίσουμε τα πάντα
προφανως ειχαμε αλλες εμπειριες κ κυκλους,χωρις να συγκρινω η να υποτιμαω κατι,εγω ειχα απλα διαφορετικα "παραδειγματα" στη ζωη μου,ο καθενας οπως το βλεπει αδερφε μου,κτλβν τι λες κ το σεβομαι απλα προσωπικα δε μπορω να το ασπαστω

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.748
Πόντοι
3.656

Συνήθως οι γυναίκες τα'χουν κάνει όλα.Και οι άντρες παντρεύονται για να μην είναι μπακούρια...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.736
Πόντοι
2.846
από τα λίγα που ξέρω οι ελλεεινίδες στα 25 τους πάνε με τον πιο μουράτο (φράγκα, κοινωνική θέση, αναγνωρισιμότητα κ.λπ.) και στα 35 τους με αυτόν που θεωρούν - σωστά ή λάθος - ότι είναι ο Κύριος Κατάλληλος για να τις γκαστρώσει και να γίνει ο Πάτερ Φαμίλιας.
Εάν τώρα είναι ημεδαπός ή αράπης μάλλον είναι δευτερεύον κριτήριο για δαύτες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.748
Πόντοι
3.656
από τα λίγα που ξέρω οι ελλεεινίδες στα 25 τους πάνε με τον πιο μουράτο (φράγκα, κοινωνική θέση, αναγνωρισιμότητα κ.λπ.) και στα 35 τους με αυτόν που θεωρούν - σωστά ή λάθος - ότι είναι ο Κύριος Κατάλληλος για να τις γκαστρώσει και να γίνει ο Πάτερ Φαμίλιας.
Εάν τώρα είναι ημεδαπός ή αράπης μάλλον είναι δευτερεύον κριτήριο για δαύτες.

Μέχρι τα 25 πάνε με όποιον τις καυλώσει,ρεμάλι,χασικλή,τεμπέλη,άσπρο,μαύρο,οτιδήποτε.Κάποιες το πάνε και μέχρι τα 30 αν δεν μπορούν να ξεκολλήσουν

Μετά αρχίζουν την αναζήτηση του μαλάκα μελλοντικού συζύγου

nkido101

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2024
Like
4.601
Πόντοι
441
Μέχρι τα 25 πάνε με όποιον τις καυλώσει,ρεμάλι,χασικλή,τεμπέλη,άσπρο,μαύρο,οτιδήποτε.Κάποιες το πάνε και μέχρι τα 30 αν δεν μπορούν να ξεκολλήσουν

Μετά αρχίζουν την αναζήτηση του μαλάκα μελλοντικού συζύγου
και μετα ψαχνουν τις ψωλες κρυφα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom