Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Η Πενταγιώτισσα τι σχήμα έχει; Είναι στρογγυλή ή τετράγωνη;
πληρωνει ενφια;H αδελφή μου είναι 1.85 και κάπου 100 κιλά.
Η Πενταγιώτισσα τι σχήμα έχει; Είναι στρογγυλή ή τετράγωνη;
Η Πενταγιωτισσα ειναι ιδεα... ματαιοπονουν οσοι αναζητουν το σχημα της :S :S :S
αυτο,να την σηκωνεις ,να την στριβεις,να την πετας παραπερα αμα την βαριεσαι,αμα δεν μπορεις να τα κανεις αυτα με την γυναικα ειναι εν ολιγοις αχρηστηαυτην ηταν μια 1.65 αδυνατη την σηκωνα αεροπλανο
αμα δεν μπορεις να τα κανεις αυτα με την γυναικα ειναι εν ολιγοις αχρηστη
δε σε εννοησα τυπεΤο να κάθεται να τον τρώει , όση ώρα είναι μπετόβεργα, δεν το μετράς;
Φυσικά και δεν γνωρίζεις την Πενταγιώτισσα αφού είσαι η Πενταγιώτισσα! Χαχαχαχααχαχαχαχαχα! :animatedballs:
γεια σου κλωνε λευκε ιπποτη σεκιουριτα της μαρικας 5Ι
μπουρδελα ειναι το σαητ και αμα θελουμε τα κανουμε ολα μπουρδελο! εσυ παρακολουθουσες χρονια το σαη και αποφασισες τωρα να εγγραφεις για να μας ενημερωσεις με τις κριτικες σου η πιστευεις οτι τωρα που την υπερασπιζεσαι θα κατσει να στον παιξει με τα καλτσακια της?
Οι ελληνιδες ειναι στρογγυλές,Η Πενταγιώτισσα τι σχήμα έχει; Είναι στρογγυλή ή τετράγωνη;
Τον χαρακτήρα της σιχαίνονται λογικά που είναι προκλητική και το παίζει έξυπνη και υπεράνω.Ανοίχτηκε νήμα για μια Πενταγιώτισσα; Σοβαρά τώρα; Τέλος πάντων, δεν θα το σχολιάσω. Αλλά ρε μάγκες έχω μια απορία, στις ψήφους προηγείται η πρώτη επιλογή, πως είναι δυνατόν η πλειοψηφία των μελών που ψήφισαν και που υποτίθεται είναι και λάτρεις του αγοραίου έρωτα, να είναι και σιχασιαρηδες; Δεν είναι περίεργο;
Γιατί στα στούντιο ποιος σου εγγυάται ότι δεν γαμας πίσω από κάποιον βρωμυλο; Έχω την εντύπωση ότι κάποιος που ασχολείται με το συγκεκριμένο "σπορ", δεν σιχαίνεται, γιατί αν σιχαίνεται και σκέφτεται "αυτούς που έχουν προηγηθεί", έχει χάσει το παιχνίδι της απόλαυσης.αν δεν σιχαινομασταν θα γαμουσαν ολοι στο μεταξι με 10 ευρω πισω απο τα πακια
1.80 υψος, 80 κιλα, 28 ετων.. Ελληνιδα!Πως είναι σαν γκόμενα ξέρουμε;
Καλα το οτι ενα νεο προφιλ με μολις 3 μηνυματα υπερασπιζεται με τοσο σθενος την πενταγιω , σε συνδιασμο με το γεγονος οτι αυτη δεν ηρθε να γραψει εστω ενα ποστ, σιγουρα ειναι υποπτο