Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Melinadiva

Call-Girl
Εγγρ.
4 Μαρ 2019
Like
5.180
Όλοι είμαστε διαφορετικοί!

Το βέβαιον είναι ότι αν κυκλοφορείς με κάποιον μαύρο ενώ είσαι λευκή τότε εσύ θα γίνεσαι πάντοτε το κέντρο της προσοχής των άλλων.

Επίσης, οι μαύροι έχουν συνηθίσει να κάνουν τα πάντα προκειμένου να ικανοποιήσουν σεξουαλικά μια γυναίκα ενώ οι λευκοί άντρες κατά κανόνα έχουν και κάποια όρια!
ελευθερία είναι να μη σε απασχολεί τίποτα άλλο παρά μόνο να είσαι ευτυχισμένος... Εγώ προσωπικά αυτό το "Τι θα πει ο κόσμος " το έχω ξεπεράσει προ πολλού  :)
Έχετε καταλάβει πόσο μικρή είναι η ζωή για να ασχολούμαστε με χρώματα και το τι θα πει ο κόσμος;;; εντελώς ανούσιο  :rolleyes:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
ελευθερία είναι να μη σε απασχολεί τίποτα άλλο παρά μόνο να είσαι ευτυχισμένος... Εγώ προσωπικά αυτό το "Τι θα πει ο κόσμος " το έχω ξεπεράσει προ πολλού  :)
Έχετε καταλάβει πόσο μικρή είναι η ζωή για να ασχολούμαστε με χρώματα και το τι θα πει ο κόσμος;;; εντελώς ανούσιο  :rolleyes:

Μάθε ότι αι συμφοραί των ανθρώπων άρχουσι και ουχί άνθρωποι των συμφορέων.

Ηρόδοτος.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Πάω να αλλάξω τον ουροσυλλέκτη μου, και να καθαρίσω το σωληνάκι της τραχειοτομής μου.

Τα λέμε όταν ξημερώσει. :)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πάω να αλλάξω τον ουροσυλλέκτη μου, και να καθαρίσω το σωληνάκι της τραχειοτομής μου.

Τα λέμε όταν ξημερώσει. :)

αγαπητέ δεν βαρεθήκατε να κάνετε ενεργειακή αφαίμαξη από τα πιπινάκια, όλο το ξημέρωμα κάνετε εμφάνιση φορώντας το προσωπείο του άγιου αλλά η πραγματική σας εικόνα τρομάζει πραγματικά και δεν θα ήθελα ποτέ να την  δει κάποια εργαζόμενη κοπέλα.

πραγματικά σας συμπονώ και σας λυπάμαι με τον κατήφορο που έχετε πάρει

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
αγαπητέ δεν βαρεθήκατε να κάνετε ενεργειακή αφαίμαξη από τα πιπινάκια, όλο το ξημέρωμα κάνετε εμφάνιση φορώντας το προσωπείο του άγιου αλλά η πραγματική σας εικόνα τρομάζει πραγματικά και δεν θα ήθελα ποτέ να την  δει κάποια εργαζόμενη κοπέλα.

πραγματικά σας συμπονώ και σας λυπάμαι με τον κατήφορο που έχετε πάρει

Να μην ελπίζω λοιπόν , πως θα ανάβετε που και που το καντήλι στο μνήμα μου. :)

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
εγω παντως ειδα μια μαυρη στο μοναστηρακι πριν λιγο καιρο αλλο πραγμα σαν τη μυγα μες στο γαλα ητανε

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Να μην ελπίζω λοιπόν , πως θα ανάβετε που και που το καντήλι στο μνήμα μου. :)

θα το ανάβω γέροντα και θα σας μνημονεύω κάθε σάββατο όταν θα έρθει εκείνη η ώρα  :woldman:

διότι και εγώ από την φύση είμαι σκοτεινός τύπος βουτηγμένος μέχρι τα μπούνια στην λαγνεία της ερωτικής τέχνης.... ;) διότι για τέχνη πρόκειται.

δεκαετίες μικρότερος από εσάς τον αιωνόβιο (κοντά στην μέση ηλικία κοντεύω σε λίγα χρόνια τα 40) και διψάω για φρέσκα πιπινάκια... ;)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ο έρωτας δε κοιτά ούτε χρώμα, ούτε υψος , ούτε κιλά...
Εγώ πάντως συγκινήθηκα με το βίντεο  :-(
τυπισσα μαλλον κι αυτη συγκινηθηκε οταν ο σκουρος της πεταξε εξω τον παργαλατσο γι αυτο τον πηρε με παπα και με κουμπαρο

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Δείτε μεγαλειότατε, και για να λέμε τα σύκα, σύκα και την σκάφη, σκάφη...

Για να γίνει κάποια απλώς πουτάνα ή σεξεργάτρια, της χρειάζονται ένα δυο πράγματα.

Για να γίνει κάποια "συνοδός" η "εταίρα", της χρειάζονται πολλά παραπάνω από ένα μουνί, μια καλή εμφάνιση, και ένα μέσον επικοινωνίας.

ποια ειναι αυτα τα ορια; δωσε παραδειγμα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μαρκαρισμα με πυρωμενο σιδερο στις βρωμιαρες

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ηξερα μια παντρεμενη με μαυρο αθλητη στη Κυπρο. Τη παραταει αυτος επειδη βρισκει αλλη, και μενει αυτη με ενα κοριτσακι μαυρο και γυρναει στο σπιτι το πατρικο της στη Κυψελη οπου ουσιαστικα τη ζουσαν αυτη και το παιδι της, οι γονεις της. Μετα αυτη τα εφτιαξε με αλλο μαυρο και κυκλοφορουσε. Αυτος δεν ειχε στον ηλιο μοιρα, καθολου λεφτα. Η ιδια τα ελεγε και παραπονιοταν οτι δυσκολευοταν να τα βγαλει περα.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ηξερα μια παντρεμενη με μαυρο αθλητη στη Κυπρο. Τη παραταει αυτος επειδη βρισκει αλλη, και μενει αυτη με ενα κοριτσακι μαυρο και γυρναει στο σπιτι το πατρικο της στη Κυψελη οπου ουσιαστικα τη ζουσαν αυτη και το παιδι της, οι γονεις της. Μετα αυτη τα εφτιαξε με αλλο μαυρο και κυκλοφορουσε. Αυτος δεν ειχε στον ηλιο μοιρα, καθολου λεφτα. Η ιδια τα ελεγε και παραπονιοταν οτι δυσκολευοταν να τα βγαλει περα.

ψοφος, ενα αχρηστο κορμι λιγοτερο

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Όταν όλα αυτά τελειώσουν και μείνει ζωντοχήρα με δυο τρία αραπάκια, θέλω να την δω... :)

Υ.Γ.

Κι εδώ δεν είμαστε στις Η.Π.Α που υπάρχει πληθώρα νέγρων, ώστε να έχει πιθανότητες να ξαναπαντρευτεί.

αντιθετως, οι πιθανοτητες να πιθηκοπαντρευτει ξανα ειναι πολλες
τo ευρωπαικο διαβατηριο ειναι αρκετο να την κανει πολυποθητη νυφη για τον καθε τριτοκοσμικο

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Πανε φυσικά και εαν δεν πανε προφανως φαντασιώνονται να πανε
Για το αντιστροφο δεν ξερω , προσωπικα δε μου αρεσει η ιδεα.

Ποιο ομως το νοημα της ερώτησης ,να δουμε ποσο ρατσιστες ειμαστε ή να δουμε πισο ζηλευουμε ?

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Το ότι ο τύπος έχει μαζέψει αρκετό χρήμα(ειδικά από τον Αστέρα που είχε δυνατά συμβόλαια)δεν το έχετε σκεφτεί καν ε?
Αυτός βγάζει στα καλά του χρόνια κάθε χρονιά όσα βγάζουν οι πιο πολλοί εδώ μέσα σε πολλά χρόνια....
Δεν υποτιμώ τον αναπτυσσόμενο στην χώρα μας,κλάδο της μαύρης ψωλης αλλά αναφέρω ότι το οικονομικό παίζει συνήθως καίριο ρόλο.

Τελος,δεν είναι ο ορισμός του μαύρου,είναι μιγάς Τουπί!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.305
Πόντοι
34.538
Πολυ μουτρωμενο τον βλεπω τον πατερα της νυφης..
Μπαρουτι ειναι,ετοιμος να σκασει...

:tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom