Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Καμμιά γυναίκα δεν χωρίζει τον άντρα της επειδή ξενογαμάει αλλά επειδή η ίδια τον έχει βαρεθεί και θέλει να μείνει "ελεύθερη" για να κάνει τη ζωή της με το μικρότερο για αυτήν κόστος χωρίς να είναι υποχρεωμένη να του δίνει λογαριασμό!

Βασικά εαν ΔΕΝ ξενογαμάει και είναι κολλημένος πάνω της,παίζει να τον βαρεθεί και πιο γρήγορα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Καμμιά γυναίκα δεν χωρίζει τον άντρα της επειδή ξενογαμάει αλλά επειδή η ίδια τον έχει βαρεθεί και θέλει να μείνει "ελεύθερη" για να κάνει τη ζωή της με το μικρότερο για αυτήν κόστος χωρίς να είναι υποχρεωμένη να του δίνει λογαριασμό!
Ποσων ετων εισαι τύπε?
Ρωταω για να δω αν μιλαει η εμπειρια ζωης ή αν αναφερεις απλως κλισεδακια που εχεις διαβασει.
Εγω προσωπικα δεν ξερω καμια γυναικα που να θελει να χωρισει "για να κανει τη ζωη της". Αυτο ειναι ανδρικη ψυχοσυνθεση, οχι γυναικεια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Βασικά εαν ΔΕΝ ξενογαμάει και είναι κολλημένος πάνω της,παίζει να τον βαρεθεί και πιο γρήγορα.
Αλλος απο δω, που εκφερει γνωμη για πραγματα που δεν γνωριζει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ούτε στις μεγαλουπόλεις πάνε όλες με όλους.Θεσσαλονίκη πχ δεν έχω δει ποτέ ελλεεινίδα κανονικής εμφάνισης να είναι με μαύρο,πάκη,ασιάτη κλπ.Αθήνα δεν έχω ζήσει και δεν ξέρω τί γίνεται,αλλά κι εκεί δεν θα είναι πολύ διαφορετικά.

Αθήνα είδα καλά μουνάκια με Αράπηδες,Θεσσαλονίκη παίζει προφανώς κράξιμο επειδή είναι πιο μικρή κοινωνία και είναι πιο μαζεμένες.

Επισκέπτης
Ποσων ετων εισαι τύπε?
Ρωταω για να δω αν μιλαει η εμπειρια ζωης ή αν αναφερεις απλως κλισεδακια που εχεις διαβασει.
Εγω προσωπικα δεν ξερω καμια γυναικα που να θελει να χωρισει "για να κανει τη ζωη της". Αυτο ειναι ανδρικη ψυχοσυνθεση, οχι γυναικεια.

Στη ζωή μου ποτέ δεν παπαγάλιζα ως μαθητής ούτε πιθήκιζα ως άντρας!

Έχω γνωρίσει αρκετά καλά χιλιάδες γυναίκες από όλο τον κόσμο ενώ έχω πάει με κάποιες εκατοντάδες!

Αυτό νομίζω ότι σου αρκεί για να μαντέψεις και την ηλικία μου!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Στη ζωή μου ποτέ δεν παπαγάλιζα ως μαθητής ούτε πιθήκιζα ως άντρας!

Έχω γνωρίσει αρκετά καλά χιλιάδες γυναίκες από όλο τον κόσμο ενώ έχω πάει με κάποιες εκατοντάδες!

Αυτό νομίζω ότι σου αρκεί για να μαντέψεις και την ηλικία μου!
Εσυ εχεις παει με εκατονταδες γυναικες?

Και γιατι μιλας σαν 18χρονος που απλως εχει πιασει το μπουτι της γειτονισσας?

Επισκέπτης
Αθήνα είδα καλά μουνάκια με Αράπηδες,Θεσσαλονίκη παίζει προφανώς κράξιμο επειδή είναι πιο μικρή κοινωνία και είναι πιο μαζεμένες.

Η σημερινή παρακμή της Ελλάδας οφείλεται περισσότερο στις σύγχρονες Ελληνίδες και λιγότερο στους Έλληνες!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Η σημερινή παρακμή της Ελλάδας οφείλεται περισσότερο στις σύγχρονες Ελληνίδες και λιγότερο στους Έλληνες!

Και οι Έλληνες έχουν μεγάλη ευθύνη με τη μουνοδουλεία τους.

Επισκέπτης
Και οι Έλληνες έχουν μεγάλη ευθύνη με τη μουνοδουλεία τους.

Οι σύγχρονες Ελληνίδες μητέρες έκαναν τα αγόρια τους είτε μουνόδουλους είτε φλώρους!

Εμένα η μητέρα μου με πήγε στην 1η δημοτικού την 1η μέρα στο σχολείο όπου σχεδόν όλα τα παιδάκια έκλεγαν επειδή θα τα άφηνε η μαμά τους σε ξένο περιβάλλον. Εγώ όταν φτάσαμε και ήλθε η ώρα να μπούμε στην τάξη για 1η φορά στη ζωή μας πήγα στη μάνα μου και της ζήτησα να γυρίσει στο σπίτι και να μην με περιμένει στο σχόλασμα! Μόνον εγώ και άλλο ένα αγόρι γυρίσαμε σπίτι μόνοι μας!

Άντρας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι!

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.196
Πόντοι
726
και για την καθίζηση της οικονομίας και τον θεσμών στην χώρα μας φταίει η πολιτική του Καράκας και του Ουλάν Μπατόρ  :jerking:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι σύγχρονες Ελληνίδες μητέρες έκαναν τα αγόρια τους είτε μουνόδουλους είτε φλώρους!

Εμένα η μητέρα μου με πήγε στην 1η δημοτικού την 1η μέρα στο σχολείο όπου σχεδόν όλα τα παιδάκια έκλεγαν επειδή θα τα άφηνε η μαμά τους σε ξένο περιβάλλον. Εγώ όταν φτάσαμε και ήλθε η ώρα να μπούμε στην τάξη για 1η φορά στη ζωή μας πήγα στη μάνα μου και της ζήτησα να γυρίσει στο σπίτι και να μην με περιμένει στο σχόλασμα! Μόνον εγώ και άλλο ένα αγόρι γυρίσαμε σπίτι μόνοι μας!

Τύπε πόσο χρονών πήγες πρώτη δημοτικού;  :2funny:

Επισκέπτης
και για την καθίζηση της οικονομίας και τον θεσμών στην χώρα μας φταίει η πολιτική του Καράκας και του Ουλάν Μπατόρ  :jerking:

:jerking:

Το παραπάνω σίγουρα φταίει, καθόσον είναι και το εθνικό σπορ των Ελλήνων και των Ελληνίδων!

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.196
Πόντοι
726

Ο άντρας έχει δύναμη, αυτοπεποίθηση, σιγουριά.Κάποιοι που γράφουν μπούρδες για να αποδείξουν ότι είναι άντρες,σίγουρα έχουν τις αμφιβολίες τους

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.251
Πόντοι
5.006

Περιπου το ιδιο εκανα και εγω στην πρωτη δημοτικου..ειπα "μανα μην με περιμενεις το βραδυ" και πηγα και κοιμηθηκα σε μια τραγουδιαρα που εσπρωχνα εκεινο τον καιρο...

Επισκέπτης
Ο άντρας έχει δύναμη, αυτοπεποίθηση, σιγουριά.Κάποιοι που γράφουν μπούρδες για να αποδείξουν ότι είναι άντρες,σίγουρα έχουν τις αμφιβολίες τους

´Αντρας σημαίνει δύναμη! Είναι κάτι έμφυτο, με αυτό γεννιέσαι και εμφανίζεται και αναπτύσεται από νηπιακή ηλικία!

Επισκέπτης
Περιπου το ιδιο εκανα και εγω στην πρωτη δημοτικου..ειπα "μανα μην με περιμενεις το βραδυ" και πηγα και κοιμηθηκα σε μια τραγουδιαρα που εσπρωχνα εκεινο τον καιρο...

Εσύ πήγαινες σε νυχτερινό σχολείο!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536

Και άμα τη χωρίσει ο άντρας?Πόσο λάθος είσαι...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Ποσων ετων εισαι τύπε?

Ρε μήπως μας δουλεύει ψιλό γαζί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom