Νέα

Οδηγός επιβίωσης σε rdv με Ελληνίδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patir.gomenios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 281
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Της έπιασα τη κουβέντα στο γυμναστήριο μια φορά, φοραγε ενα καυτό σορτσάκι και σχεδόν ολοι καρφωνόντουσαν να τη κοζάρουν.

Παω μπροστά σε κάτι αλτήρες και έρχετε να πάρει κι αυτή 2 βαράκια. Τη ρωτάω αυτή η άσκηση που έκανες πριν τι γυμνάζει, προφανώς ξέρω τι γυμνάζεις με τις προβολές αλλά κάπως έπρεπε να της πιάσω τη κουβέντα. Μου λεει ποδια κτλ. Λεμε κάτι για μισο λεπτό ουτε παραπάνω και εξαφανίζετε. Μετά απο μια βδομάδα παιρνάει απο μποστά μου στο Gym και απλά χαιρετηθήκαμε. Την αλλη μέρα κάτι έβλεπα στη σελίδα του γυμναστηρίου στο facebook. Την βλέπω tag σε μια φώτο και την κάνω add. Μιλάμε στο τσατ και μετα πολλά κανονίσαμε καφέ.. οχι έυκολα πάντως μου το παιξε αρκετά ιστορία μέχρι να πάμε για καφέ..

οκ, τωρα εδωσες στιγμα για τον τροπο γνωριμίας σας

μενεις  β.π  ν.π κεντρο  επαρχια?????

ρωταω γιατι εχει την σημασια του αυτο

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16

οι γκομενες από β.π (εχω νταλαβεριστη με 3 τέτοιες) είναι οι περισσοτερες δηθεν και ξυνομουνες (αν και γαμιουντε σαν της τελευταίες πουτανες της τρουμπας)  

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Μάλλον κατάλαβα ποια λέει το μελαχρινό ξεκολιδη..

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
οι γκομενες από β.π (εχω νταλαβεριστη με 3 τέτοιες) είναι οι περισσοτερες δηθεν και ξυνομουνες (αν και γαμιουντε σαν της τελευταίες πουτανες της τρουμπας)  

Ναι ΒΠ ειναι και δηθεν και ξυνομούνα αλλα αγάμητη οπως την έκοψα

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Που μένεις ;
Αν είναι ΒΠ γκόμενα και εσύ δεν είσαι ΒΠ ...

όχι δεν έχεις ελπίδες ....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ .........

εκτός αν μένεις αντίστοιχα κάπου προνομιούχα , π.χ. Βουλιαγμένη , Μακρυγιάννη , Πλάκα , Κολωνάκι Πλατεία κτλ.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Οχι δε λέμε την ιδια δε ειναι απ τα planet, αλλα και πάλι πως έκανες τετοιο συσχετισμο; Στα μαθήματα πίνατε τπτ τσιγάρα μήπως;  :grin:
Ρε την ίδια λέμε..μελαχρινό κάπου στο 1.68...

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16

εάν θες να γαμησεις κανε τον μαλακα θα σου το παιξει ιστορια και πολύ ψαγμενη και σου-ξου-μου-ξου μανταλάκια

εάν παλι δεν τα πολύ σηκωνεις πας για αλλα τεμαχια

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Που μένεις ;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ .........

εκτός αν μένεις αντίστοιχα κάπου προνομιούχα , π.χ. Βουλιαγμένη , Μακρυγιάννη , Πλάκα , Κολωνάκι Πλατεία κτλ.

Πιο "προνομιούμα" μένω απο αυτην, και οι 2 ΒΠ, πιο πολλά βγάζω απο αυτήν(δε της το ειπα αυτο)αλλά και πάλι αυτή θελει πούτσα και καλοπέραση, βολτες/ποτα/φαγητα/ταξιδια. Ξέρω αν τραβηχτώ μαζί της θα πρέπει να βγαίνω να χαλάω οσα χαλάω στις πουτάνες για ένα ξυνο γαμήσι.. οπως την έκοψα για ξενέρωτη μου φάνηκε αν και αξιογαμητη πολυ.

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
εάν θες να γαμησεις κανε τον μαλακα θα σου το παιξει ιστορια και πολύ ψαγμενη και σου-ξου-μου-ξου μανταλάκια

εάν παλι δεν τα πολύ σηκωνεις πας για αλλα τεμαχια

Αυτο ειναι οτι δε τα σηκώνω τα πολλά ιστοριλίκια για να γαμίσω, ειμαι του μπαμ και κατω.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Που μένεις ;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ .........

εγω και τις 3 που γαμησα από β.π δεν ηρθαν μαζι μου επειδή εμενα(τοτε) στον πειραια

για γαμηση ηρθαν και εκει δεν υπαρχουν ταξικες διακρισεις  

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Που μένεις ;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ .........

οι ατρομητoi πολεμιστες της ηδονης δεν καταλαβαινουνε απο προαστια τυπε  :hi: :hi: :hi:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Αυτο ειναι οτι δε τα σηκώνω τα πολλά ιστοριλίκια για να γαμίσω, ειμαι του μπαμ και κατω.

εγω θα σου προτεινα να κανεις για λιγο τον <μαλακα> με την καλη εννοια το ορου

όχι τον αγαπουλη ή τον πυρφορο αλλα δειξε της ότι την κυνηγας για σχεση κτλ

στον 3ο-4ο πηδουλο χωρισε την από το τηλεφωνο (αυτό τις εξαγριωνει παντα χα χα χα)

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
:2funny: Σχεδον ολες 1.68 ειναι ρε τρελε. Βαλε φωτο να σου πω αν λεμε την ιδια.  :grin:
Τι να βάλω ρε  να δείξουμε το πρόσωπο της κοπέλας!πάντως την ίδια λέμε αυτή με παρακάλαγε να την γαμήσω της άρεσαν λέει η δικέφαλη μου  :grin:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Τι να βάλω ρε  να δείξουμε το πρόσωπο της κοπέλας!πάντως την ίδια λέμε αυτή με παρακάλαγε να την γαμήσω της άρεσαν λέει η δικέφαλη μου  :grin:

Τωρα που το λες μάλλον την ιδια λεμε.. για πες αξίζει το γαμήσι ή θα χάσω την ώρα μου;

Οχι τιποτα αλλο δε εχω υπομονή να ακούω τις μαλακίες που λένε τετοιες γκόμενες μεχρι να μου κάτσουν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom