SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
Αν γουστάρεις να της κανονίσω για καμιά παρτούζα....
Εγώ λέω να τις βγάλουμε στο κλαρί..
Αν γουστάρεις να της κανονίσω για καμιά παρτούζα....
Εμετός.Μολις γυρισα απο καφε με ψωνακι ελλεεηνιδα, πρωτη φορα που βγηκαμε. Καλο καυλακι 28 ετων, ωραιο στυλ γκομενας, λιγο στριφνη και ψιλοαγαμητη ομως.. θα θελα να τη πηδηξω αλλα μαλλον δε θα της κανω τη χαρη.
Μου ελεγε τις παπαριες της οτι βγαινει με της φιλες της για ποτακια, φαγητα εξω, οτι κανει ταξιδια στο εξωτερικο που τις αρεσουν πολυ κτλ
Στη κουβεντα της το πηγα πως θα θελε τον γκομενο της και με τα πολλά πεταξε και την ατακα "ο γκομενος μου θα πρεπει να βγαζει/εχει παραπανω λεφτα απο εμενα" ειπε η ελλεηνιδα. Της λεω "καλα ρε συ αυτα τα πραγματα δεν ειναι σταθερα, μεταβαλλονται στη ζωη, σημερα βγαζεις παραπανω εσυ, αυριο ο γκομενος και μια ετσι μια αλλιως παει". Το σκεφτεται και λέει "δε ξερω ετσι εχω μαθει απ την οικογενεια μου ο ανδρας να ειναι ο ισχυρος και ο δυνατος στη σχέση και να έχει να προσφέρει". Σκέφτηκα να της πώ τωρα καλαταβα γιατι εισαι αγαμητη αν και καλο μουνακι, με τις παπαριες που λες. Οριστε τυποι τα μυαλα των ελλεινηνιδων. Ουτε για να τις γαμησεις δε αξιζει να ασχοληθεις.
ΥΓ
Τωρα θα πεταχθουν οι γαμικοι και τα τρολ να μου κανουν τους ειδικους στις ελλεηνιδες.
Κατά την γνώμη μου η λέξη κλεδί για τις καριόλες και την συμπεριφορά τους είναι μία:ΑΥΤΟΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.Δεν πολυβγαινω με γκομενες.
Στο μαγαζι ενος φιλου, ειχα γωρισει ενα μουνακι που μου 'χε κανει κλικ, εξ αρχης.
Τοτε, ομως, ειχε γκομενο...
Την ειχα πετυχει 2-3 φορες (με γκομενο) και μια φορα σ' ενα τρενο, οπου μου τριβοταν και με ειχε καυλωσει.
Μηνες αργοτερα, μαθαινω πως εχει χωρισει.
Την ξαναπετυχαινω, σ' ενα αλλο μαγαζι, μ' εναν ταλαιπωρο που (φροντισα να μαθω πως) δεν ηταν γκομενος της, απλα "ακολουθος".
Ανταλλαζουμε τηλεφωνα, αφου μου λεει "να βγουμε" (δλδ τοτε ζητησα τηλεφωνο).
Βγαινουμε, το διαλαμε νωρις (γτ ειχε να σηκωθει πρωι) και αναλαμβανει να ξανακανονισουμε. Στο μεταξυ, ειχε αρχισει να μου λεει κατι κουλά, για τον πρωην γκομενό της, με αποτελεσμα να γελαω και να ειμαι σε φαση να φυγω. Ομως, η ολη συμπεριφορα της ηταν πουτανιστικη και εμεινα.
Με παιρνει, πραγματι, τηλεφωνο να ξαναβγουμε.
Τη δευτερη φορα, παμε σ' ενα στεκι της, οπου ηξερε τους παντες και δεν μπορουσα να κανω κινηση. Μετα, την παω μεχρι ενα σημειο (μακρια) οπου ειχε παρκαρει, αλλά δεν μου δινει ευκαιρια να μπαλαμουτιασω, πανω στην καληνυχτα.
Βγαινουμε 3η φορα, οπου ηταν πιο "κανονικο" ραντεβου, απ' την αποψη οτι το κρατησαμε παραπανω. Εχουμε μεινει μονοι μας στο παταρι ενος μαγαζιου (απο κατω, διαφοροι χορευουν) και τα λεμε σε αποσταση 30 cm, αλλά για καποιο λογο δεν βρισκω ευκαιρια να κανω κινηση. Γενικα, η τυπισσα εκανε καυλωτικες ενεργειες ΑΛΛΑ δεν μου εδινε το ελευθερο (κατα τη γνωμη μου).
Την γυρναω στο ΙΧ της, με το δικο μου, ενω λεω απο μεσα μου οτι ΔΕΝ ξαναβγαινω μαζι της, ουτε γι' αστειο (Εδω, να σημειωσω πως η τυπισσα ειναι πολυ εξυπνη, και αρκετα γοητευτικη, αλλά εχει σοβαρα ψυχολογικα, τασεις μυθομανιας και παθολογικο ναρκισσισμο/ Ως προς το σκελος της μυθομανιας, την τρολλαρα αρκετα και καταλαβε οτι την εχω παρει πρεφα...)
Τεσπα, εκει που σκεφτομαι να την αφησω στο αμαξι και να φυγω, μου λεει να παμε σινεμα. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν θα εβγαινα 4η φορα μαζι της, γιατι θα περναγα friendly zone (για να μην πω gay zone). Οπότε, τη βουταω και παω να τη φιλησω. Και η τυπισσα μου κανει προσποιηση, με κατι ατακες σε στυλ "δεν θελω γκομενο αυτο τον καιρο" κλπ
Να σημειωσω πως: Τις ιδιες ατακες ελεγε οταν ημασταν εξω για μπυρες, ΑΛΛΑ την ιδια στιγμη κουναγε τον κωλο της και επαιρνε πολυ ζεστα τα κοπλιμεντα που της πεταγα (και που δεν ηταν καθολου "φιλικα").
Λοιπον, δεν ειμαι πολυ εμπειρος με γκομενες, αλλά αντιστοιχα σκηνικα εχουν συμβει σε ολους τους φιλους μου!
Οποτε, ας τα διαβαζουν οι νεοτεροι και ας διδασκονται. Ποτέ δευτερο ραντεβου, χωρις σκορ.
ΥΓ - Δεν θα κλεισω με το στερεοτυπικο "ειναι ολες καριολες".
[Θα ηταν σαν να λεω "ο ηλιος πεφτει στη Δυση"]
Α, ξεχασα:
Το βασικο προβλημα με τετοιου ειδους γαμιολες ειναι απλο - διατυπωσιμο σε 3 λεξεις: ΔΕΝ - ΕΧΟΥΝ - ΦΙΛΕΣ.
Πχ, ποτέ ενας αντρας δεν θα 'κανε τετοιο χουνερι σε γκομενα. Να βγαινει μαζι της, να της την πεφτει, και μετα να της ριξει ακυρο. Γιατι οι αντρες δεν θελουν "φιλες".
Και οσοι θελουν, ειναι πουστηδες.
Τελεία.
Δεν πολυβγαινω με γκομενες.
Στο μαγαζι ενος φιλου, ειχα γωρισει ενα μουνακι που μου 'χε κανει κλικ, εξ αρχης.
Την ειχα πετυχει 2-3 φορες (με γκομενο) και μια φορα σ' ενα τρενο, οπου μου τριβοταν και με ειχε καυλωσει.
Την ξαναπετυχαινω, σ' ενα αλλο μαγαζι, μ' εναν ταλαιπωρο που (φροντισα να μαθω πως) δεν ηταν γκομενος της, απλα "ακολουθος".
Βγαινουμε, το διαλαμε νωρις (γτ ειχε να σηκωθει πρωι) και αναλαμβανει να ξανακανονισουμε. Στο μεταξυ, ειχε αρχισει να μου λεει κατι κουλά, για τον πρωην γκομενό της, με αποτελεσμα να γελαω και να ειμαι σε φαση να φυγω. Ομως, η ολη συμπεριφορα της ηταν πουτανιστικη και εμεινα.
Τη δευτερη φορα, παμε σ' ενα στεκι της, οπου ηξερε τους παντες και δεν μπορουσα να κανω κινηση. Μετα, την παω μεχρι ενα σημειο (μακρια) οπου ειχε παρκαρει, αλλά δεν μου δινει ευκαιρια να μπαλαμουτιασω, πανω στην καληνυχτα.
Βγαινουμε 3η φορα, οπου ηταν πιο "κανονικο" ραντεβου, απ' την αποψη οτι το κρατησαμε παραπανω. Εχουμε μεινει μονοι μας στο παταρι ενος μαγαζιου (απο κατω, διαφοροι χορευουν) και τα λεμε σε αποσταση 30 cm, αλλά για καποιο λογο δεν βρισκω ευκαιρια να κανω κινηση. Γενικα, η τυπισσα εκανε καυλωτικες ενεργειες ΑΛΛΑ δεν μου εδινε το ελευθερο (κατα τη γνωμη μου).
Την γυρναω στο ΙΧ της, με το δικο μου, ενω λεω απο μεσα μου οτι ΔΕΝ ξαναβγαινω μαζι της, ουτε γι' αστειο (Εδω, να σημειωσω πως η τυπισσα ειναι πολυ εξυπνη, και αρκετα γοητευτικη, αλλά εχει σοβαρα ψυχολογικα, τασεις μυθομανιας και παθολογικο ναρκισσισμο/ Ως προς το σκελος της μυθομανιας, την τρολλαρα αρκετα και καταλαβε οτι την εχω παρει πρεφα...)
Τεσπα, εκει που σκεφτομαι να την αφησω στο αμαξι και να φυγω, μου λεει να παμε σινεμα. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν θα εβγαινα 4η φορα μαζι της, γιατι θα περναγα friendly zone (για να μην πω gay zone). Οπότε, τη βουταω και παω να τη φιλησω. Και η τυπισσα μου κανει προσποιηση, με κατι ατακες σε στυλ "δεν θελω γκομενο αυτο τον καιρο" κλπ
Να σημειωσω πως: Τις ιδιες ατακες ελεγε οταν ημασταν εξω για μπυρες, ΑΛΛΑ την ιδια στιγμη κουναγε τον κωλο της και επαιρνε πολυ ζεστα τα κοπλιμεντα που της πεταγα (και που δεν ηταν καθολου "φιλικα").
Λοιπον, δεν ειμαι πολυ εμπειρος με γκομενες, αλλά αντιστοιχα σκηνικα εχουν συμβει σε ολους τους φιλους μου!
Οποτε, ας τα διαβαζουν οι νεοτεροι και ας διδασκονται. Ποτέ δευτερο ραντεβου, χωρις σκορ.
Τύπε ειναι πασιφανές οτι σε χρησιμοποιούσε με σκοπό να σας δει ο πρώην και να του κάνει σπάσιμο κτλ
Εγώ λέω να τις βγάλουμε στο κλαρί..
Έχετε πρόβλημα σας λέω πρόβλημα πνευματικό
Ρε λαλακηδες είστε πουτανιαρηδες μεν, αλλά πουτανογαμιαδες αποκλειστικά και μόνο δε.
Μαλάκα βγήκα με ένα μουνακι χτες πρώτο rdv το ξεμουνιασα μεγάλο ξεκωλακι, ερεπε να το ξεκωλιαζα το ποταμάκι, αλλά δε μου το έπαιζε δύσκολη για κώλο
Μπράβο ρε τρελε ωραιος, δεν πειράζει την επόμενη φορά.
Όχι ρε φίλε ποια επόμενη φορά, αφού τη γαμησα, πάμε για άλλη με το ξεκωλι που τη γαμησα στο πρώτο ραντεβού θα βγαινω, ο Γιώργος ευκολη γκομενα ποτέ ρε.
Μαλάκα βγήκα 3η φορά με μία καριολα, τι φαγητά έχω κεράσει τι ποτά ούτε τον κώλο της δεν πιάσει.
Αη στα διαλο με την αγαμητη, το μπαζο, που μου το παίζει και γκομενα ή πατσαβουρα, ο Γιώργος με τυρομουνα γκομενα που δεν τον πιπωνει πρώτο ραντεβού δε ξαναβγαίνει .
Δλδ ποσο Λαλακηδες μπορεί να είστε πόσο
Μανούλα ή καριολα δε μου έκατσε και την κεραδα φαγητό
Όπου μανούλα βάλε τον συμφορουμητη Μπίλια
Έχετε μαζευτεί καμία 10ρια μικροτσουτσουνοθ νοητικά, μπουληδες, μαμακηδες, είστε ο ορισμός της ελεηνιδας γκομενας, γι αυτό πεφτετε μόνιμα σε τέτοιες σας έλκουν τα κοινά σας χαρακτηριστικά.
Αι σιχτιρ μλκισμενα, πως κατάντησαν έτσι οι Έλληνες, γαμω τις σπουδές σας και τα πτυχία σας. Συναισθηματική νοημοσύνη ισοβιτη απ τα πρότζεκτς που βαραει τρενμπολονη
Να πας να βγαλεις την αδερφή σου στο κλαρί ρε αχρηστε
Έχετε καταντήσει τις μισές ξινομουνες και τις άλλες μισές τόσο ανασφαλείς που πάνε να σας κάνουν πουστια πριν τους την κάνετε
Αι σιχτιρ
Τι είναι ρε παπαρουλη ή γυναίκα για να α την πάρει μαζί του ο ξένος τσολιάδακι ή μπουκαλάκι ούζο
και δονητή στον κωλο θα την άφηνα να μου βαλει (λεμε τωρα)
Φιλε της πληρωνες το καφε οταν βγαινατε η οχι,ειμαι σιγουρος οτι τον πληρωνες,αν τον πληρωνες καλα σου εκανε ,εβγαινε για καφεδακι τσαμπα με το κοροιδο μολις πηγε για σεξ το πραμα σουτι,αν δε πληρωνες απο τη πρωτη μερα τους καφεδες δε θα ξαναβγαινε μαζι σου και τελοςΔεν πολυβγαινω με γκομενες.
Ρε αουγκανε πατηρ βλακεντιε δε ξερω τι μουνια γαμας αλλα σιγουρα δε σε κοβω να χεις βγει για καφε με γκομενα που μενει νεα ερυθραια, κυκλοφορει με Ζ4 Μ, ειναι απο οικογενεια μεγαλοδικηγορων, καθε μηνα παει ταξιδι Παρισι, Βιεννη, Ν. Υορκη, Καταλονια, Κοπεγχαγη κτλ και ακουμπαει απο 3000 για το χαβαλε της και εσυ τι νομιζεις οτι θα βγεις για καφε και θα σου κατσει τετοια γκομενα επειδη εχεις κοιλιακους φετες;;;
Φιλε της πληρωνες το καφε οταν βγαινατε η οχι,ειμαι σιγουρος οτι τον πληρωνες,αν τον πληρωνες καλα σου εκανε ,εβγαινε για καφεδακι τσαμπα με το κοροιδο μολις πηγε για σεξ το πραμα σουτι,αν δε πληρωνες απο τη πρωτη μερα τους καφεδες δε θα ξαναβγαινε μαζι σου και τελος
Φιλε της πληρωνες το καφε οταν βγαινατε η οχι,ειμαι σιγουρος οτι τον πληρωνες,αν τον πληρωνες καλα σου εκανε ,εβγαινε για καφεδακι τσαμπα με το κοροιδο μολις πηγε για σεξ το πραμα σουτι,αν δε πληρωνες απο τη πρωτη μερα τους καφεδες δε θα ξαναβγαινε μαζι σου και τελος
Τύπε ούτε στο πρώτο ραντεβού?Τι λέει ο Lakis33
πάνω στο θέμα ;;;;;;;;
ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕ,
ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΤΣΙΛΙΣΕΙ.