zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Τύπε ούτε στο πρώτο ραντεβού?
Ποτέ.
Ούτε μεταφορές κάνουμε.
Έρχεται με δικό της μέσο, φεύγει με ... τον ίδιο τρόπο ........
Τύπε ούτε στο πρώτο ραντεβού?
Γιατι να κερασει?ε, εντάξει κέρνα και έναν καφέ. Δεν χάλασε ο κόσμος... Αλλά, στο πρώτο ραντεβού, απλώνουμε χέρι στο μουνί της: 1) αντιδρά εχθρικά, σ' αυτήν την περίπτωση δεν ξαναβγαίνουμε μαζί της, 2) απομακρύνει ευγενικά το χέρι, ξαναβγαίνουμε σε πιο σκοτεινό και με περισσότερο αλκοόλ μαγαζί, 3) δεν αντιδρά, εμβαθύνουμε και προσπαθούμε να γαμήσουμε.
Δεν γίνονται διακρίσεις στις γκόμενες. Οι πλούσιες μάλιστα κάνουν και λιγότερα σπαστικά.
Εκτός κι αν είναι τελείως μαλακισμένες.
ΤΩΡΑ ...
ΓΙΑ ΤΟ
"ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΩΡΑ"
υπάρχει μία απάντηση . ΜΟΝΟ ΜΙΑ.
"Εγώ δεν θέλω γκόμενα ΠΟΤΕ.ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
Μαντεύεις λοιπόν γιατί βγήκα μαζί σου".
Το οτι θα τη γαμησεις το λες εσυ,μπορει να βγεις κοκτεηλ και φαγητο και μετα να παρεις τα αρχιδια σου που ειναι και το πιο πιθανο ,τωρα αν αυτη ειναι μοντελε και εσυ εισαι 50αρης καυμενος ασπρομαλης πατσοκοιλιας και πιστευεις οτι ετσι ανεβαζεις τις πιθανοτητες να γαμησεις δικα σου ειναι τα λεφτα,μη δικαιολογεις ομως τις παπαριες που λεςΆμα θέλω να παίξω μπαλιτσα για να τη γαμισω ξέρω τι πρέπει να κάνω, θα βγούμε για κοκτέιλ, θα πάμε για κάνα φαγητό και θα θα τη γαμισω..
Τώρα πραγματικά μη πείτε όχι δε χρειάζεται να βγεις να ξοδεψεις για να γαμησεις γιατί δε στέκει λογικά αυτό..
Αυτά που κάποιοι βγαινετε δε καιρνατε έστω ένα καφε και γαματε εμένα δε με πειθετε, πείτε τα να πεισετε τους εαυτο σας.. εκτός και ο άμα είστε πιτσιρικαδες/φοιτητες κτλ..
Εγώ αναφερομε σε άλλη κατηγορία, έχω μία ηλικία Α, και αναφερομε σε συγκεκριμένου τύπου γκομενα.. αν στο μυαλό σας έχετε πως λειτουργεί ή Λιτσα απ το μπουρναζι και νομίζετε όλες είναι έτσι απλά κρινετε εξ ιδίων..
Το θέμα δεν είναι όμως να γαμισω τη συγκεκριμένη αλλά αν αξίζει το κόπο να ααχολειθω για να της ρίξω ένα πουτσο, και θα μου τα πρηξει με τις μαλακιες που θα λέει και στο τέλος το γαμησι θα ναι επιπέδου βιζιτας, αρα? Παίρνω και βιζιτα στη τελική.. ;)
Το οτι θα τη γαμησεις το λες εσυ,μπορει να βγεις κοκτεηλ και φαγητο και μετα να παρεις τα αρχιδια σου που ειναι και το πιο πιθανο οποτε παπαριες μη λες εδω μεσα,τωρα αν αυτη ειναι μοντελε και εσυ εισαι 50αρης καυμενος ασπρομαλης πατσοκοιλιας και πιστευεις οτι ετσι ανεβαζεις τις πιθανοτητες να γαμησεις δικα σου ειναι τα λεφτα,μη δικαιολογεις ομως τις παπαριες που λες
Ε ναι δε κολλας σε τετοιες μικρολεπτομερειες αμα τη πας για φαγητο και δωσεις 40 ευρω και μετα η γκομενα δε ξανασηκωσει το τηλ σου θα πεις δε πειραζει ωραια περασα ειμαι λεφτας εγω δε πειραζει :S,μερικα πραματα ειναι θεματα αξιοπρεπειας δε διδασκονται, προτιμω να δωσω 15000 να φτιαξω τη φατσα μου και να τις γραφω μετα στα αρχιδια μου παρα να κανω το ζητιανο παιζοντας το λεφτας για να πεισω τον εαυτο μου για τις μαλακιες που λεωΔε λεω οτι θα της σπρωξω λεφτα ρε τυπακο, λεω οτι η κουβεντα αν θα κερασω καφε η οχι ειναι ανουσια, καποιοι δε κολλανε σε τετοιες λεπτομερειες γιατι δεν ειναι ουτε ανεργοι, ουτε πιτσιρικαδες, ουτε φοιτητες. Ουτε αναφερονται για τη Λιτσα απ το μπουρναζι που επειδη τη γυρνανε σπιτι με το rally ξηγιετε πιπα on the road.
Και επισης η γκομενα που αναφερω βγαζει το πορτοφολι και δε δεχετε κερασμα, οποτε ξεκολλατε με το χρηματικο.
Πιστευεις οτι γκομενα που γνωρισα στο Gym, βγηκαμε κτλ, αμα το παιξω σωστα δε θα μου κατσει; Δηλαδη εσυ γιατι νομιζεις οτι ηρθε για καφε μαζι μου; Και δεν ειμαι 50ρης, 35 ειμαι και η γκομενα 28.
Ε ναι δε κολλας σε τετοιες μικρολεπτομερειες αμα τη πας για φαγητο και δωσεις 40 ευρω και μετα η γκομενα δε ξανασηκωσει το τηλ σου θα πεις δε πειραζει ωραια περασα ειμαι λεφτας εγω δε πειραζει :S,μερικα πραματα ειναι θεματα αξιοπρεπειας δε διδασκονται, προτιμω να δωσω 15000 να φτιαξω τη φατσα μου και να τις γραφω μετα στα αρχιδια μου παρα να κανω το ζητιανο παιζοντας το λεφτας για να πεισω τον εαυτο μου για τις μαλακιες που λεω
Οχι δε λες αυτο εσυ απλα σκεφτεσαι ποια θα σου βγει πιο φθηνα και αναλογως πρατεις,οποτε δε τιθεται θεμα αξιοπρεπειας αλλα απλα συναλλαγης,απο κει και περα αν εισαι γιος βιομηχανου και θες να πληρωνεις κατοσταευρα και στο πουτσο σου καντο, μιλαμε για φυσιολογικους ανθρωπους με φυσιολογικες δουλειες οχι για ανθρωπους με κοτεραΡε πνευμα αντιλογιας, αυτο δε λεω οτι εν τελη παιρνω μια βιζιτα απ το να βγω να ξοδεψω, να ακουσω ενω σωρο μαλακιες και αν μου κατσει να ναι και ενα γαμησι επιπεδου βιζιτας..
Η ενσταση μου ηταν οτι η κουβεντα αν κερασεις καφε η οχι ειναι αμελητεα για καποιες περιπτωσεις, δε θα ψυρισουμε τον ενα καφε, τα δικα μου να πληρωνω αν βγω 2-3 φορες δε θα ναι κατω απο 100 ευρω, η συγκεκριμενη δε δεχετε κερασματα αλλωστε.
Οχι δε λες αυτο εσυ απλα σκεφτεσαι ποια θα σου βγει πιο φθηνα και αναλογως πρατεις,οποτε δε τιθεται θεμα αξιοπρεπειας αλλα απλα συναλλαγης,απο κει και περα αν εισαι γιος βιομηχανου και θες να πληρωνεις κατοσταευρα και στο πουτσο σου καντο, μιλαμε για φυσιολογικους ανθρωπους με φυσιολογικες δουλειες οχι για ανθρωπους με κοτερα
Πιστευεις οτι γκομενα που γνωρισα στο Gym, βγηκαμε κτλ, αμα το παιξω σωστα δε θα μου κατσει; Δηλαδη εσυ γιατι νομιζεις οτι ηρθε για καφε μαζι μου;
Aρα καταληγουμε οτι δεν εισαι γιος βιομηχανου αλλα καποιος ο οποιος θα πληρωσει το καφε η το φαγητο μπας και γαμησει,αρα το αν θα δωσεις 3 ευρω η 300 ευρω δεν ειναι το θεμα αλλα το οτι η γκομενα σε εχει του χεριου της,απλο ειναιΛεω δε θα ψυρισω τη μαιμου ποιος θα πληρωσει εναν καφε, ομως αμα θα βαλω στοχο να μου κατσει η συγκεκριμενη θα πρεπει να βαλω το χερι στη τσεπη που μονο για τα δικα μου θα ναι τουλαχιστον 100 ευρω, και εν τελη αν μου κατσει μεχρι το 3ο ραντεβου το γαμιση μπορει να ναι και μετριο. Και καποιος 35 ετων που εργαζετε το 100 ευρω το διαθετει για να βγει 2-3 ραντεβου να σπρωξει ενα ψωνακι, οι γιοι βιομηχανων μιλανε για 1000ευρα και πανω. Δηλαδη οποιος δινει 100 ευρω σε βιζιτα η βγαινει με γκομενες ειναι γιος εφοπλιστη;
Aρα καταληγουμε οτι δεν εισαι γιος βιομηχανου αλλα καποιος ο οποιος θα πληρωσει το καφε η το φαγητο μπας και γαμησει,αρα το αν θα δωσεις 3 ευρω η 300 ευρω δεν ειναι το θεμα αλλα το οτι η γκομενα σε εχει του χεριου της,απλο ειναι
Αυτό είναι πολύ σωστό. Και με ένα καλό χούφτωμα στο πρώτο ρνβ ξεδιαλύνεται γρήγορα η κατάσταση.
Αμα η γκομενα στο πρωτο ραντεβου δεν κανει κινηση να πληρωσει τουλαχιστον τα δικα της απορριπτεται.
Φιλε της πληρωνες το καφε οταν βγαινατε η οχι,ειμαι σιγουρος οτι τον πληρωνες,αν τον πληρωνες καλα σου εκανε ,εβγαινε για καφεδακι τσαμπα με το κοροιδο μολις πηγε για σεξ το πραμα σουτι,αν δε πληρωνες απο τη πρωτη μερα τους καφεδες δε θα ξαναβγαινε μαζι σου και τελος
Εγώ αναφερομε σε άλλη κατηγορία, έχω μία ηλικία Α, και αναφερομε σε συγκεκριμένου τύπου γκομενα.. αν στο μυαλό σας έχετε πως λειτουργεί ή Λιτσα απ το μπουρναζι και νομίζετε όλες είναι έτσι απλά κρινετε εξ ιδίων..
Απλα ξεκολλατε οτι ο σωστος ο μπρουταλ ο γκομενος Δυτικης αττικης γαμαει απο τη πολυ τεστοστερονη, δε πληρωνει τιποτα και ερχετε η γκομενα και προσγειωνετε πανω στο καυλι του.