Νέα

Οδηγός επιβίωσης σε rdv με Ελληνίδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patir.gomenios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 281
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.480
Πόντοι
786
ε, εντάξει κέρνα και έναν καφέ. Δεν χάλασε ο κόσμος... Αλλά, στο πρώτο ραντεβού, απλώνουμε χέρι στο μουνί της: 1) αντιδρά εχθρικά, σ' αυτήν την περίπτωση δεν ξαναβγαίνουμε μαζί της, 2) απομακρύνει ευγενικά το χέρι, ξαναβγαίνουμε σε πιο σκοτεινό και με περισσότερο αλκοόλ μαγαζί, 3) δεν αντιδρά, εμβαθύνουμε και προσπαθούμε να γαμήσουμε.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ε, εντάξει κέρνα και έναν καφέ. Δεν χάλασε ο κόσμος... Αλλά, στο πρώτο ραντεβού, απλώνουμε χέρι στο μουνί της: 1) αντιδρά εχθρικά, σ' αυτήν την περίπτωση δεν ξαναβγαίνουμε μαζί της, 2) απομακρύνει ευγενικά το χέρι, ξαναβγαίνουμε σε πιο σκοτεινό και με περισσότερο αλκοόλ μαγαζί, 3) δεν αντιδρά, εμβαθύνουμε και προσπαθούμε να γαμήσουμε.
Γιατι να κερασει?

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Δεν γίνονται διακρίσεις στις γκόμενες. Οι πλούσιες μάλιστα κάνουν και λιγότερα σπαστικά.
Εκτός κι αν είναι τελείως μαλακισμένες.

ΤΩΡΑ ...
ΓΙΑ ΤΟ
"ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΩΡΑ"

υπάρχει μία απάντηση . ΜΟΝΟ ΜΙΑ.

"Εγώ δεν θέλω γκόμενα ΠΟΤΕ.ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
Μαντεύεις λοιπόν γιατί βγήκα μαζί σου".

Άμα θέλω να παίξω μπαλιτσα για να τη γαμισω ξέρω τι πρέπει να κάνω, θα βγούμε για κοκτέιλ, θα πάμε για κάνα φαγητό και θα θα τη γαμισω..

Τώρα πραγματικά μη πείτε όχι δε χρειάζεται να βγεις να ξοδεψεις για να γαμησεις γιατί δε στέκει λογικά αυτό..

Αυτά που κάποιοι βγαινετε δε καιρνατε έστω ένα καφε και γαματε εμένα δε με πειθετε, πείτε τα να πεισετε τους εαυτο σας.. εκτός και ο άμα είστε πιτσιρικαδες/φοιτητες κτλ..

Εγώ αναφερομε σε άλλη κατηγορία, έχω μία ηλικία Α, και αναφερομε σε συγκεκριμένου τύπου γκομενα.. αν στο μυαλό σας έχετε πως λειτουργεί ή Λιτσα απ το μπουρναζι και νομίζετε όλες είναι έτσι απλά κρινετε εξ ιδίων..

Το θέμα δεν είναι όμως να γαμισω τη συγκεκριμένη αλλά αν αξίζει το κόπο να ααχολειθω για να της ρίξω ένα πουτσο, και θα μου τα πρηξει με τις μαλακιες που θα λέει και στο τέλος το γαμησι θα ναι επιπέδου βιζιτας, αρα? Παίρνω και βιζιτα στη τελική..  ;)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Άμα θέλω να παίξω μπαλιτσα για να τη γαμισω ξέρω τι πρέπει να κάνω, θα βγούμε για κοκτέιλ, θα πάμε για κάνα φαγητό και θα θα τη γαμισω..

Τώρα πραγματικά μη πείτε όχι δε χρειάζεται να βγεις να ξοδεψεις για να γαμησεις γιατί δε στέκει λογικά αυτό..

Αυτά που κάποιοι βγαινετε δε καιρνατε έστω ένα καφε και γαματε εμένα δε με πειθετε, πείτε τα να πεισετε τους εαυτο σας.. εκτός και ο άμα είστε πιτσιρικαδες/φοιτητες κτλ..

Εγώ αναφερομε σε άλλη κατηγορία, έχω μία ηλικία Α, και αναφερομε σε συγκεκριμένου τύπου γκομενα.. αν στο μυαλό σας έχετε πως λειτουργεί ή Λιτσα απ το μπουρναζι και νομίζετε όλες είναι έτσι απλά κρινετε εξ ιδίων..

Το θέμα δεν είναι όμως να γαμισω τη συγκεκριμένη αλλά αν αξίζει το κόπο να ααχολειθω για να της ρίξω ένα πουτσο, και θα μου τα πρηξει με τις μαλακιες που θα λέει και στο τέλος το γαμησι θα ναι επιπέδου βιζιτας, αρα? Παίρνω και βιζιτα στη τελική..  ;)
Το οτι θα τη γαμησεις το λες εσυ,μπορει να βγεις κοκτεηλ και φαγητο και μετα να παρεις τα αρχιδια σου που ειναι και το πιο πιθανο ,τωρα αν αυτη ειναι μοντελε και εσυ εισαι 50αρης καυμενος ασπρομαλης πατσοκοιλιας και πιστευεις οτι ετσι ανεβαζεις τις πιθανοτητες να γαμησεις δικα σου ειναι τα λεφτα,μη δικαιολογεις ομως τις παπαριες που λες

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Το οτι θα τη γαμησεις το λες εσυ,μπορει να βγεις κοκτεηλ και φαγητο και μετα να παρεις τα αρχιδια σου που ειναι και το πιο πιθανο οποτε παπαριες μη λες εδω μεσα,τωρα αν αυτη ειναι μοντελε και εσυ εισαι 50αρης καυμενος ασπρομαλης πατσοκοιλιας και πιστευεις οτι ετσι ανεβαζεις τις πιθανοτητες να γαμησεις δικα σου ειναι τα λεφτα,μη δικαιολογεις ομως τις παπαριες που λες

Δε λεω οτι θα της σπρωξω λεφτα ρε τυπακο, λεω οτι η κουβεντα αν θα κερασω καφε η οχι ειναι ανουσια, καποιοι δε κολλανε σε τετοιες λεπτομερειες γιατι δεν ειναι ουτε ανεργοι, ουτε πιτσιρικαδες, ουτε φοιτητες. Ουτε αναφερονται για τη Λιτσα απ το μπουρναζι που επειδη τη γυρνανε σπιτι με το rally ξηγιετε πιπα on the road.
Και επισης η γκομενα που αναφερω βγαζει το πορτοφολι και δε δεχετε κερασμα, οποτε ξεκολλατε με το χρηματικο.

Πιστευεις οτι γκομενα που γνωρισα στο Gym, βγηκαμε κτλ, αμα το παιξω σωστα δε θα μου κατσει; Δηλαδη εσυ γιατι νομιζεις οτι ηρθε για καφε μαζι μου; Και δεν ειμαι 50ρης, 35 ειμαι και η γκομενα 28.

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Απλα ξεκολλατε οτι ο σωστος ο μπρουταλ ο γκομενος Δυτικης αττικης γαμαει απο τη πολυ τεστοστερονη, δε πληρωνει τιποτα και ερχετε η γκομενα και προσγειωνετε πανω στο καυλι του.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δε λεω οτι θα της σπρωξω λεφτα ρε τυπακο, λεω οτι η κουβεντα αν θα κερασω καφε η οχι ειναι ανουσια, καποιοι δε κολλανε σε τετοιες λεπτομερειες γιατι δεν ειναι ουτε ανεργοι, ουτε πιτσιρικαδες, ουτε φοιτητες. Ουτε αναφερονται για τη Λιτσα απ το μπουρναζι που επειδη τη γυρνανε σπιτι με το rally ξηγιετε πιπα on the road.
Και επισης η γκομενα που αναφερω βγαζει το πορτοφολι και δε δεχετε κερασμα, οποτε ξεκολλατε με το χρηματικο.

Πιστευεις οτι γκομενα που γνωρισα στο Gym, βγηκαμε κτλ, αμα το παιξω σωστα δε θα μου κατσει; Δηλαδη εσυ γιατι νομιζεις οτι ηρθε για καφε μαζι μου; Και δεν ειμαι 50ρης, 35 ειμαι και η γκομενα 28.
Ε ναι δε κολλας σε τετοιες μικρολεπτομερειες αμα τη πας για φαγητο και δωσεις 40 ευρω και μετα η γκομενα δε ξανασηκωσει το τηλ σου θα πεις δε πειραζει ωραια περασα ειμαι λεφτας εγω δε πειραζει  :S,μερικα πραματα ειναι θεματα αξιοπρεπειας δε διδασκονται, προτιμω να δωσω 15000 να φτιαξω τη φατσα μου και να τις γραφω μετα στα αρχιδια μου παρα να κανω το ζητιανο παιζοντας το λεφτας για να πεισω τον εαυτο μου για τις μαλακιες που λεω
P.S θα πληρωσω γκομενα μονο που ειναι ανεργη και καποια που θα κολλησω επι τοπου στο δρομο και θα παω για καφε κατευθειαν,εφοσον παρει τηλ και κανονισουμε μετα τα εξοδα ειναι δικα της και μονο

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Ε ναι δε κολλας σε τετοιες μικρολεπτομερειες αμα τη πας για φαγητο και δωσεις 40 ευρω και μετα η γκομενα δε ξανασηκωσει το τηλ σου θα πεις δε πειραζει ωραια περασα ειμαι λεφτας εγω δε πειραζει  :S,μερικα πραματα ειναι θεματα αξιοπρεπειας δε διδασκονται, προτιμω να δωσω 15000 να φτιαξω τη φατσα μου και να τις γραφω μετα στα αρχιδια μου παρα να κανω το ζητιανο παιζοντας το λεφτας για να πεισω τον εαυτο μου για τις μαλακιες που λεω

Ρε πνευμα αντιλογιας, αυτο δε λεω οτι εν τελη παιρνω μια βιζιτα απ το να βγω να ξοδεψω, να ακουσω ενω σωρο μαλακιες και αν μου κατσει να ναι και ενα γαμησι επιπεδου βιζιτας..

Η ενσταση μου ηταν οτι η κουβεντα αν κερασεις καφε η οχι ειναι αμελητεα για καποιες περιπτωσεις, δε θα ψυρισουμε τον ενα καφε, τα δικα μου να πληρωνω αν βγω 2-3 φορες δε θα ναι κατω απο 100 ευρω, η συγκεκριμενη δε δεχετε κερασματα αλλωστε.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρε πνευμα αντιλογιας, αυτο δε λεω οτι εν τελη παιρνω μια βιζιτα απ το να βγω να ξοδεψω, να ακουσω ενω σωρο μαλακιες και αν μου κατσει να ναι και ενα γαμησι επιπεδου βιζιτας..

Η ενσταση μου ηταν οτι η κουβεντα αν κερασεις καφε η οχι ειναι αμελητεα για καποιες περιπτωσεις, δε θα ψυρισουμε τον ενα καφε, τα δικα μου να πληρωνω αν βγω 2-3 φορες δε θα ναι κατω απο 100 ευρω, η συγκεκριμενη δε δεχετε κερασματα αλλωστε.
Οχι δε λες αυτο εσυ απλα σκεφτεσαι ποια θα σου βγει πιο φθηνα και αναλογως πρατεις,οποτε δε τιθεται θεμα αξιοπρεπειας αλλα απλα συναλλαγης,απο κει και περα αν εισαι γιος βιομηχανου και θες να πληρωνεις κατοσταευρα και στο πουτσο σου καντο, μιλαμε για φυσιολογικους ανθρωπους με φυσιολογικες δουλειες οχι για ανθρωπους με κοτερα

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Οχι δε λες αυτο εσυ απλα σκεφτεσαι ποια θα σου βγει πιο φθηνα και αναλογως πρατεις,οποτε δε τιθεται θεμα αξιοπρεπειας αλλα απλα συναλλαγης,απο κει και περα αν εισαι γιος βιομηχανου και θες να πληρωνεις κατοσταευρα και στο πουτσο σου καντο, μιλαμε για φυσιολογικους ανθρωπους με φυσιολογικες δουλειες οχι για ανθρωπους με κοτερα

Λεω δε θα ψυρισω τη μαιμου ποιος θα πληρωσει εναν καφε, ομως αμα θα βαλω στοχο να μου κατσει η συγκεκριμενη θα πρεπει να βαλω το χερι στη τσεπη που μονο για τα δικα μου θα ναι τουλαχιστον 100 ευρω, και εν τελη αν μου κατσει μεχρι το 3ο ραντεβου το γαμιση μπορει να ναι και μετριο. Και καποιος 35 ετων που εργαζετε το 100 ευρω το διαθετει για να βγει 2-3 ραντεβου να σπρωξει ενα ψωνακι, οι γιοι βιομηχανων μιλανε για 1000ευρα και πανω. Δηλαδη οποιος δινει 100 ευρω σε βιζιτα η βγαινει με γκομενες ειναι γιος εφοπλιστη;

Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Αμα η γκομενα στο πρωτο ραντεβου δεν κανει κινηση να πληρωσει τουλαχιστον τα δικα της απορριπτεται.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.480
Πόντοι
786
Πιστευεις οτι γκομενα που γνωρισα στο Gym, βγηκαμε κτλ, αμα το παιξω σωστα δε θα μου κατσει; Δηλαδη εσυ γιατι νομιζεις οτι ηρθε για καφε μαζι μου;

Αυτό είναι πολύ σωστό. Και με ένα καλό χούφτωμα στο πρώτο ρνβ ξεδιαλύνεται γρήγορα η κατάσταση.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Λεω δε θα ψυρισω τη μαιμου ποιος θα πληρωσει εναν καφε, ομως αμα θα βαλω στοχο να μου κατσει η συγκεκριμενη θα πρεπει να βαλω το χερι στη τσεπη που μονο για τα δικα μου θα ναι τουλαχιστον 100 ευρω, και εν τελη αν μου κατσει μεχρι το 3ο ραντεβου το γαμιση μπορει να ναι και μετριο. Και καποιος 35 ετων που εργαζετε το 100 ευρω το διαθετει για να βγει 2-3 ραντεβου να σπρωξει ενα ψωνακι, οι γιοι βιομηχανων μιλανε για 1000ευρα και πανω. Δηλαδη οποιος δινει 100 ευρω σε βιζιτα η βγαινει με γκομενες ειναι γιος εφοπλιστη;
Aρα καταληγουμε οτι δεν εισαι γιος βιομηχανου αλλα καποιος ο οποιος θα πληρωσει το καφε η το φαγητο μπας και γαμησει,αρα το αν θα δωσεις 3 ευρω η 300 ευρω δεν ειναι το θεμα αλλα το οτι η γκομενα σε εχει του χεριου της,απλο ειναι

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Aρα καταληγουμε οτι δεν εισαι γιος βιομηχανου αλλα καποιος ο οποιος θα πληρωσει το καφε η το φαγητο μπας και γαμησει,αρα το αν θα δωσεις 3 ευρω η 300 ευρω δεν ειναι το θεμα αλλα το οτι η γκομενα σε εχει του χεριου της,απλο ειναι

Θα πληρωσω τα δικα μου λεω γιατι σε καποια κοινωνικη συναναστροφη ειτε βγαινεις με φιλους ειτε με γκομενα ειτε με καποιον συναδελφο σου, αφου οταν βγαινεις ειτε κατι πινεις ειτε κατι τρως, αυτο συμβαινει σε ολες τις κοινωνικες συναναστροφες, αμα δεις τα μαγαζια εξω ειναι γεματα απο ανθρωπους που πινουν ποτακια τρωνε κτλ.

Αρα αμα θελησω να βγω με τη γκομενα θα γινει αυτο ακριβως.. μιλαμε για μια κοινωνικη συναναστροφη που ειτε καταλληξη να γαμισω ειτε οχι οι ανθρωποι λειτουργουν κατ αυτο τον τροπο...

Για αυτο ειπα οτι ok μπορει η Στελλα απ το Μπουρναζι να ξηγιετε πιπα στο αμαξι σε μια βολτα αλλα δεν συμβαινει παντα ετσι για ολες και ολους..υπαρχουν καποιες διαφορετικες διαβαθμισεις ανθρωπινων συναναστροφων που κριτηριο δεν ειναι τοσο το εισοδημα αλλα ο τροπος που ο κοσμος επιλεγει να κοινωνικοποιειτε.

Και εν τελη στο φορουμ μπορει να υπαρχουν και ανθρωποι που χαλανε χιλιαρικα (δεν ειμαι καποιος απο αυτους δυστυχως) οταν βγαινουν και καυλαντιζουν, δικαιωμα τους κιολας, οποτε ο καθενας λειτουργει οπως μπορει

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Αυτό είναι πολύ σωστό. Και με ένα καλό χούφτωμα στο πρώτο ρνβ ξεδιαλύνεται γρήγορα η κατάσταση.

Αν δε μου πιασει το μπουτι η γκομενα στο πρωτο ραντεβου τη θεωρω ξενερωτη. Τα κριτιρια μου ειναι υψηλοτερα απο των περισσοτερων που θελουν απλα να τους κατσει. Εγω θα της κατσω, αν προσπαθησει πολυ.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.998
Πόντοι
3.475
Φιλε της πληρωνες το καφε οταν βγαινατε η οχι,ειμαι σιγουρος οτι τον πληρωνες,αν τον πληρωνες καλα σου εκανε ,εβγαινε για καφεδακι τσαμπα με το κοροιδο μολις πηγε για σεξ το πραμα σουτι,αν δε πληρωνες απο τη πρωτη μερα τους καφεδες δε θα ξαναβγαινε μαζι σου και τελος

Οχι, πληρωναμε εναλλαξ (στις 3 φορες που βγηκαμε).

Εγω δεν τα μπορω τα τζαμπατζιλικια, σαν νοοτροπια.

Συν τοις αλλοις, δεν εχω λεφτα.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Όταν βγήκαμε πρώτη φορά με την τωρινή γυναίκα μου, ήμουν 31 και αυτή ήταν 25.
Δεν ήμασταν λοιπόν πιτσιρίκια. Ούτε φοιτητές.
Το πατρικό της γυναίκας μου είναι στα ΒΠ και τότε δούλευε και έκανε μεταπτυχιακό.
Οδήγησε 5-6 χλμ και ήρθε με το αμάξι της και με βρήκε για καφέ.
Ο καθένας πλήρωσε τα δικά του.
Έφυγε με το αμάξι της.

Αν νομίζεις ότι με το να πληρώνεις, προσδίδεις κλάση στις γκόμενες ή στις σχέσεις που συνάπτεις μαζί τους , απλά διαφωνούμε.
Κανείς δεν θέλει να σε πείσει, αλλά δεν μπορείς κι εσύ να με πείσεις για τα παραπάνω.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Απλα ξεκολλατε οτι ο σωστος ο μπρουταλ ο γκομενος Δυτικης αττικης γαμαει απο τη πολυ τεστοστερονη, δε πληρωνει τιποτα και ερχετε η γκομενα και προσγειωνετε πανω στο καυλι του.

Εσύ ξεκόλα.
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ , κανείς δεν κερνάει τις γκόμενες.
Πληρώνουν τα δικά τους.
ΕΧΕΙΣ δει πουθενα κάτι διαφορετικό ;
Έχεις δει γερμανούς να πληρώνουν ;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom