SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
Εσύ ξεκόλα.
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ , κανείς δεν κερνάει τις γκόμενες.
Πληρώνουν τα δικά τους.
ΕΧΕΙΣ δει πουθενα κάτι διαφορετικό ;
Έχεις δει γερμανούς να πληρώνουν ;;;;;;
Ρε Željko Rebrača προκατειλημμένος εισαι ή διαβάζεις αυτα που θες εσυ;
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΞΑΝΑ ΞΑΙ ΞΑΝΑ, Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΘΗΚΑ ΔΕ ΔΕΧΕΤΕ ΚΕΡΑΣΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ, ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ: ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΤΕ ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ, ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ.
Λεω θα βγω με τη γκομενα 2-3 φορες, θα παμε να πιουμε απο 3-4 κοκτειλς, θα παμε να φαμε, θα παμε και για μια βαφλα λεω γω τωρα...
Ε ολο αυτο, το δικο μου μεριδιο, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΔΗΛΑΔΗ ΞΑΝΑΛΕΩ, θα ναι πανω απο 100 ευρω... ΑΥΤΟ ΛΕΩ..
Δε στεκομε εκει που με ρωτουσαν καποιοι ποιος πληρωσε τα 3.50 ευρω του καφε κτλ και τετοιες λεπτομερειες, οταν βγαινεις εξω χαλας λεφτα, αναγκαστηκα, αναξαρτητος αν γαμησεις ή οχι. ΑΥΤΟ ΛΕΩ, εκει αναφερομαι οταν λεω η γκομενα θα μου κοστισει..
Τωρα ναι μια γκομενα μπορει να την πας μια βολτα με το αμαξι σε μια ωραια θεα, να στον παρει στο στομα και να της σκισεις τον πατο μεσα στο αμαξι... ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.. Στη προκειμενει περιπτωσει η συγκεκριμενη γκομενα οταν κανει κονε βγαινει εξω τα πινει, τρωει, χορευει, γλενταει και μετα στο δινει.. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΕΩ, Δε λεω ουτε για την Λιτσα απ το Μπουρναζι ουτε για τη γκομενα που της στελναμε sms ελα να κατσεις στο καυλι μου και ερχοταν τρεχωντας... Δε μπορω να τα γινω πιο σαφης. Μεχρι εδω μπορω.