Μολις γυρισα απο καφε με ψωνακι ελλεεηνιδα, πρωτη φορα που βγηκαμε. Καλο καυλακι 28 ετων, ωραιο στυλ γκομενας, λιγο στριφνη και ψιλοαγαμητη ομως.. θα θελα να τη πηδηξω αλλα μαλλον δε θα της κανω τη χαρη.
Μου ελεγε τις παπαριες της οτι βγαινει με της φιλες της για ποτακια, φαγητα εξω, οτι κανει ταξιδια στο εξωτερικο που τις αρεσουν πολυ κτλ
Στη κουβεντα της το πηγα πως θα θελε τον γκομενο της και με τα πολλά πεταξε και την ατακα "ο γκομενος μου θα πρεπει να βγαζει/εχει παραπανω λεφτα απο εμενα" ειπε η ελλεηνιδα. Της λεω "καλα ρε συ αυτα τα πραγματα δεν ειναι σταθερα, μεταβαλλονται στη ζωη, σημερα βγαζεις παραπανω εσυ, αυριο ο γκομενος και μια ετσι μια αλλιως παει". Το σκεφτεται και λέει "δε ξερω ετσι εχω μαθει απ την οικογενεια μου ο ανδρας να ειναι ο ισχυρος και ο δυνατος στη σχέση και να έχει να προσφέρει". Σκέφτηκα να της πώ τωρα καλαταβα γιατι εισαι αγαμητη αν και καλο μουνακι, με τις παπαριες που λες. Οριστε τυποι τα μυαλα των ελλεινηνιδων. Ουτε για να τις γαμησεις δε αξιζει να ασχοληθεις.
ΥΓ
Τωρα θα πεταχθουν οι γαμικοι και τα τρολ να μου κανουν τους ειδικους στις ελλεηνιδες.