Νέα

Οδηγός επιβίωσης σε rdv με Ελληνίδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patir.gomenios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 281
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
:piss:

:priest: βλακεντιε..  κλαψε..   :'(
Το μωσαϊκό το ασπρο του '60 στο πατωμα,το τοιχίο με τους πλίνθους και την κολώνα με το σωβά απο το κεφαλάρι ειναι ή απο το εξοχικό στο Πόρτο Ράφτη???Η μήπως ψωνίζεις απο μενίδι;εχετε μεγαλη πλάκα ρε τύποι!

OP
OP
patir.gomenios

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
Τυπε ο Αμπαλαλουκς είναι γέννημα θρέμμα δυτικής Αττικής
Κι είναι αλανι περιωπης
Μπορεί να ανεβαίνει στα κρυφά Β.Π. για καφέ
Αλλά μόνο για να γαμευσει μουνε

Τ άλλα που λες για τσιγγάνες χλωμό
Ο Αμπααλ τον βάζει μόνο σε μουνετο τρελό
Με γαλλικά πιάνο και πορτοφόλι χοντλό

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Τεσπα τυποι καναμε τον χαβαλε μας.. ok, ολοι στο μπου.κομ γαμαμε τα καλυτερα μουνια χωρις να πληρωσουμε ουτε ενα καφε.. πεφτουν στα γονατα και μας παρακαλανε δηλαδη..

Ok ετσι οπως παει η κουβεντα θα τις βγαλουμε εξω να τις μετραμε..

Δηλωσα οτι γαμαω τανες χρονια τωρα, ενιοτε αμα κατσει κανα καλο γκομενακι το χτυπαω αλλα ως γνωστων ο πουτανιαρης εχει μαθει στο ετοιμο..

Βγαινω που και που με καμια ελλεινιδα και σπαω πλακα, τις κλανω και σκαλωνουν γιατι εχουν μαθει να τρεχουν πισω τους.. το λεβελ των βιζιτων που γαμαω δε το πιανω εξω, ποσοι ειναι αυτοι που χτυπανε τετοιες γκομενες αλλωστε; αντε ο πατιρ.γκομενιος μονο και λιγοι ακομη.. Θα ξαναβγω με ελλεινιδα και θα ποσταρω παλι τα μαργαριταρια που λενε και τρολαρετε οσο θελετε.. κλαιν ε φορτε.. οποιος πει σε γκομενα οτι χαλαει χιλια το μηνα σε βιζιτες και οτι τις προτιμαει, και την επομενη μερα να του στελνει φωτος με μαγιο απο το εξοχικο της και να τον προσκαλει να παει.. ε ας ερθει να με συμβουλεψει..  :cool2:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Τυπε ο Αμπαλαλουκς είναι γέννημα θρέμμα δυτικής Αττικής
Κι είναι αλανι περιωπης
Μπορεί να ανεβαίνει στα κρυφά Β.Π. για καφέ
Αλλά μόνο για να γαμευσει μουνε

Τ άλλα που λες για τσιγγάνες χλωμό
Ο Αμπααλ τον βάζει μόνο σε μουνετο τρελό
Με γαλλικά πιάνο και πορτοφόλι χοντλό
Φίλος...στα παπάκια μου,κι εγώ εμενα Αγ. Παρασκευή αλλα πήγαινα για καφέ Περιστέρι και λοιπόν????το θέμα είναι οτι μεγαλοπιάνονται,πηδάει ο αλλος μια πουτανα και λέει ειμαι μεγας γαμευτής.Τι να κλάσει ο Rocco Siffredi.Παίζουν formula 1 στο playstation και νομίζουν οτι ειναι ο Sena.Παιζουν football manager και την ψωνιζουν οτι ειναι προπονητες.Κι όλα αυτα τα γραφουν εδω και μεις πρεπει να τα χάφτουμε.
Ο άλλος ήτανε βιομήχανος με bentley και κατεβαινε για μπουρδελότσαρκα στη Διδύμου.
Και φυσικά οι μαλακίες δεν σταματανε εκεί,γιατί εχουν άποψη επί παντός επιστητού,απο ιατρική,επιστήμες,οικονομία,πολιτική,νομικά κ.α
Φαντάζομαι θα εχεις δει συζητησεις του στυλ,γαμάω ακάποτα και πίνω Fanta που σκοτώνει τα μικρόβια?!

OP
OP
patir.gomenios

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
Αγαπητέ συμφορουμητη Αμπελαλε εάν το τρολαρισσμα σε κούρασε μπορείς να το αναφερεις κι από εμένα τουλάχιστον θα έχει τέλος, μέχρι να ξανά ποσταρεις εδώ κάποιο συμβάν με απαλευτο γκομενιδιο και να ξαναγελασουμε.

Σχετικά με την γκομενα που σου στέλνει φωτό αφού της ειπες ότι γαμευεις βιζιτ πιπινς πολλά μπορούν να παίζουν από το να καυλωσει που είσαι γαμηκουλας μέχρι να σε τρολαρει. Σε παράφραση του γνωμικου του Α. Ε "το σύμπαν κι η κουτοπονηρια του θηλυκού ανθρώπου είναι άπειρα. Και για το πρώτο δεν ειμαι σίγουρος"

Σχετικά με το τι γαμευω να σου πω. Ή Γυναίκα που έχω την τιμή να έχω για σύντροφο, ειμασταν μαζί 11 μήνες. Τη χωρισα, γιατί ήθελε οικογένεια.
Και μετά από 2 χρόνια, όταν έμαθε ότι είχα επαγγελματική και οικονομική καταστροφή, ήρθε μία νύχτα και μου δάνεισε χρήματα να σηκωθω και σηκωθηκα. Και μετά από 3 μήνες τα ξαναβρήκαμε. Για μένα είναι μουναρα, για τον μέσο παρατηρητή είναι πολύ αδύνατη και πολύ μυώδης.

Φιλικά
Γεια μας
Σταύρος

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Φίλος...στα παπάκια μου,κι εγώ εμενα Αγ. Παρασκευή αλλα πήγαινα για καφέ Περιστέρι και λοιπόν????το θέμα είναι οτι μεγαλοπιάνονται,πηδάει ο αλλος μια πουτανα και λέει ειμαι μεγας γαμευτής.Τι να κλάσει ο Rocco Siffredi.Παίζουν formula 1 στο playstation και νομίζουν οτι ειναι ο Sena.Παιζουν football manager και την ψωνιζουν οτι ειναι προπονητες.Κι όλα αυτα τα γραφουν εδω και μεις πρεπει να τα χάφτουμε.
Ο άλλος ήτανε βιομήχανος με bentley και κατεβαινε για μπουρδελότσαρκα στη Διδύμου.
Και φυσικά οι μαλακίες δεν σταματανε εκεί,γιατί εχουν άποψη επί παντός επιστητού,απο ιατρική,επιστήμες,οικονομία,πολιτική,νομικά κ.α
Φαντάζομαι θα εχεις δει συζητησεις του στυλ,γαμάω ακάποτα και πίνω Fanta που σκοτώνει τα μικρόβια?!

Πω τυπε δράμα ή φάση στο μπου.κομ δηλαδή ε; Για γερά νεύρα, τόσοι μαλακές μαζεμένοι δε ξανάγινε.. Άντε να μπει τάξη εδώ μέσα και σιγά σιγά να μείνουν οι σωστοί και αξιόλογοι.

OP
OP
patir.gomenios

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6

Οπότε είτε δεν ασχολείσαι ή ειρωνεία laser έως χοντρό τρολαρισσμα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, και για μένα είναι που έχει την πλάκα του, αυτό το φόρουμ έχει πάρα πολλά μέλη και έρχεται σε αλληλεπίδραση με άνδρες από διάφορες περιοχές και επιπέδου πνευματικού και παιδείας.

Το θρεντακι αυτό ξεκίνησε ως τρολαρισσμα του ελεηνιδες. Αυτές είναι καριολες, οκ, μήπως κι εμείς που γράφουμε τις ιστορίες είμαστε γτπ όμως μήπως και μας γαμανε ψυχικά ηλίθια κοριτσάκια

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Αγαπητέ συμφορουμητη Αμπελαλε εάν το τρολαρισσμα σε κούρασε μπορείς να το αναφερεις κι από εμένα τουλάχιστον θα έχει τέλος, μέχρι να ξανά ποσταρεις εδώ κάποιο συμβάν με απαλευτο γκομενιδιο και να ξαναγελασουμε.

Σχετικά με την γκομενα που σου στέλνει φωτό αφού της ειπες ότι γαμευεις βιζιτ πιπινς πολλά μπορούν να παίζουν από το να καυλωσει που είσαι γαμηκουλας μέχρι να σε τρολαρει. Σε παράφραση του γνωμικου του Α. Ε "το σύμπαν κι η κουτοπονηρια του θηλυκού ανθρώπου είναι άπειρα. Και για το πρώτο δεν ειμαι σίγουρος"

Σχετικά με το τι γαμευω να σου πω. Ή Γυναίκα που έχω την τιμή να έχω για σύντροφο, ειμασταν μαζί 11 μήνες. Τη χωρισα, γιατί ήθελε οικογένεια.
Και μετά από 2 χρόνια, όταν έμαθε ότι είχα επαγγελματική και οικονομική καταστροφή, ήρθε μία νύχτα και μου δάνεισε χρήματα να σηκωθω και σηκωθηκα. Και μετά από 3 μήνες τα ξαναβρήκαμε. Για μένα είναι μουναρα, για τον μέσο παρατηρητή είναι πολύ αδύνατη και πολύ μυώδης.

Φιλικά
Γεια μας
Σταύρος

Εντάξει τυπε κάναμε το χαβαλε μας, τρολαραμε, μία χαρά παιδιά είμαστε όλα κομπλε.
So What? Συνεχίζουμε.. το πολύ πολύ να ποσταρω τα δικα μου και να μαζεύτηκε μερικοί να τρολαρετε.. ε και; Κλάιν ον δε Λάιν τυπε Σταυρε.  :hi:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Πω τυπε δράμα ή φάση στο μπου.κομ δηλαδή ε; Για γερά νεύρα, τόσοι μαλακές μαζεμένοι δε ξανάγινε.. Άντε να μπει τάξη εδώ μέσα και σιγά σιγά να μείνουν οι σωστοί και αξιόλογοι.
Μπα...ίσα ίσα που καποιοι ειναι πολύ γραφικοί και διασκεδαστικοί.Με ενοχλούν αυτοί που επιτίθονται στους νηματοθέτες,αν δεν σ' αρεσει,απλά μην συμμετέχεις.Με ενοχλεί επίσης αυτή η "κόντρα" του πληκτρολογίου,εδω μεσα,με το πυρφορόμετρο.Ο καθένας όπου θέλει τα τρώει ή του τα τρώνε,κι οπου θέλει τον βάζει...αυτα απο μένα.
Υ.Γ:Να δείτε τη δυστυχία θα τραβαγατε αν μένατε επαρχία,οπου καθε βλάχα εχει πεντε να την κυνηγανε και οι βίζιτες ειναι ανύπαρκτες.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Οπότε είτε δεν ασχολείσαι ή ειρωνεία laser έως χοντρό τρολαρισσμα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, και για μένα είναι που έχει την πλάκα του, αυτό το φόρουμ έχει πάρα πολλά μέλη και έρχεται σε αλληλεπίδραση με άνδρες από διάφορες περιοχές και επιπέδου πνευματικού και παιδείας.

Το θρεντακι αυτό ξεκίνησε ως τρολαρισσμα του ελεηνιδες. Αυτές είναι καριολες, οκ, μήπως κι εμείς που γράφουμε τις ιστορίες είμαστε γτπ όμως μήπως και μας γαμανε ψυχικά ηλίθια κοριτσάκια
Νομίζω οτι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.Περιμενω με αγωνια τα επόμενα rdv

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Ότι είπα ήταν για να υποθει οτι μία νοοτροπία ελληνίδων που βγαίνεις ακους μλκς.. και εκεί φτάνεις και λες μόνο πουτανες .. προφανώς το ποιντ δεν ήταν να δειχθω ως κάποιος.. ή εξέλιξη της κουβέντας έγινε τρολαρωντας εξού και πήρε διάσταση μεταξύ αστείου και σοβαρού..

Προφανώς σωστος παίχτης με γκομενες και πουτανιαρης δε πάνε μαζί.. ο πουτανιαρης έχει μάθει στο έτοιμο.. ή γκομενα έξω θέλει παιχνίδι που ο πουτανιαρης δεν εξασκεί στη ζωή του.. ίσως είναι και μία εκλογικευση εμείς οι πουτανιαριδες να υποθαλπτουμε τις υπόλοιπες γυναίκες/ελεεινιδες.. who knows  :cool2:

Το ραντεβού με γκομενα από κάποιον που γαμαει κατ κορον πουτανες, μηπως λειτουργεί ως αυτοεκπληρούμενη προφητεια για να επιστρέψει στις τανες του; Λεω εγώ τώρα..  :cool2:

Έχω κάνει την αυτοκριτική μου τύποι..  :hi:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Μολις γυρισα απο καφε με ψωνακι ελλεεηνιδα, πρωτη φορα που βγηκαμε. Καλο καυλακι 28 ετων, ωραιο στυλ γκομενας, λιγο στριφνη και ψιλοαγαμητη ομως.. θα θελα να τη πηδηξω αλλα μαλλον δε θα της κανω τη χαρη.

Μου ελεγε τις παπαριες της οτι βγαινει με της φιλες της για ποτακια, φαγητα εξω, οτι κανει ταξιδια στο εξωτερικο που τις αρεσουν πολυ κτλ

Στη κουβεντα της το πηγα πως θα θελε τον γκομενο της και με τα πολλά πεταξε και την ατακα "ο γκομενος μου θα πρεπει να βγαζει/εχει παραπανω λεφτα απο εμενα" ειπε η ελλεηνιδα. Της λεω "καλα ρε συ αυτα τα πραγματα δεν ειναι σταθερα, μεταβαλλονται στη ζωη, σημερα βγαζεις παραπανω εσυ, αυριο ο γκομενος και μια ετσι μια αλλιως παει". Το σκεφτεται και λέει "δε ξερω ετσι εχω μαθει απ την οικογενεια μου ο ανδρας να ειναι ο ισχυρος και ο δυνατος στη σχέση και να έχει να προσφέρει". Σκέφτηκα να της πώ τωρα καλαταβα γιατι εισαι αγαμητη αν και καλο μουνακι, με τις παπαριες που λες. Οριστε τυποι τα μυαλα των ελλεινηνιδων. Ουτε για να τις γαμησεις δε αξιζει να ασχοληθεις.

ΥΓ
Τωρα θα πεταχθουν οι γαμικοι και τα τρολ να μου κανουν τους ειδικους στις ελλεηνιδες.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Ρε που πας και της βρίσκεις....ρε παπάρα γιατί δεν ερχόσουν στα μαθήματα τώρα είδες τι παθαίνεις :grin:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Μολις γυρισα απο καφε με ψωνακι ελλεεηνιδα, πρωτη φορα που βγηκαμε. Καλο καυλακι 28 ετων, ωραιο στυλ γκομενας, λιγο στριφνη και ψιλοαγαμητη ομως.. θα θελα να τη πηδηξω αλλα μαλλον δε θα της κανω τη χαρη.

Μου ελεγε τις παπαριες της οτι βγαινει με της φιλες της για ποτακια, φαγητα εξω, οτι κανει ταξιδια στο εξωτερικο που τις αρεσουν πολυ κτλ

Στη κουβεντα της το πηγα πως θα θελε τον γκομενο της και με τα πολλά πεταξε και την ατακα "ο γκομενος μου θα πρεπει να βγαζει/εχει παραπανω λεφτα απο εμενα" ειπε η ελλεηνιδα. Της λεω "καλα ρε συ αυτα τα πραγματα δεν ειναι σταθερα, μεταβαλλονται στη ζωη, σημερα βγαζεις παραπανω εσυ, αυριο ο γκομενος και μια ετσι μια αλλιως παει". Το σκεφτεται και λέει "δε ξερω ετσι εχω μαθει απ την οικογενεια μου ο ανδρας να ειναι ο ισχυρος και ο δυνατος στη σχέση και να έχει να προσφέρει". Σκέφτηκα να της πώ τωρα καλαταβα γιατι εισαι αγαμητη αν και καλο μουνακι, με τις παπαριες που λες. Οριστε τυποι τα μυαλα των ελλεινηνιδων. Ουτε για να τις γαμησεις δε αξιζει να ασχοληθεις.

ΥΓ
Τωρα θα πεταχθουν οι γαμικοι και τα τρολ να μου κανουν τους ειδικους στις ελλεηνιδες.

το τεμαχιο πως το γνωρισες??????

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

ΥΓ

τον καφε της τον πληρωσες εσυ στο τελος? Αν ναι ατυχησες.....

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Ρε που πας και της βρίσκεις....ρε παπάρα γιατί δεν ερχόσουν στα μαθήματα τώρα είδες τι παθαίνεις :grin:

'Εμαθα οτι οσοι παρευρέθησαν στα μαθήματα έχουν φάει ολα τους τα λεφτά στις πουτάνες.. μεγάλη επιτυχία ε;   :2funny:

Τι που τις βρίσκω ρε; Ειναι παντού, ολες έτσι ειναι, απλα έχω τον τρόπο να τις κάνω να μαρτυράνε οσα δε τολμάνε να πουν. ;)

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Καλά δεν μπορεί να της βάλουμε όλες στο ίδιο καζάνι υπαρχουν και η λίγες εξαίρεσης  ...μάλλον κοιτάς λάθος!!

υ.γ
στα μαθήματα όσοι πήραν πτυχίω ,είναι αυτή την στιγμή τα καλύτερα καμακια ;)

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
'Εμαθα οτι οσοι παρευρέθησαν στα μαθήματα έχουν φάει ολα τους τα λεφτά στις πουτάνες.. μεγάλη επιτυχία ε;   :2funny:

Τι πους τις βρίσκω ρε; Ειναι παντού, ολες έτσι ειναι, απλα έχω τον τρόπο να τις κάνω να μαρτυράνε οσα δε τολμάνε να πουν. ;)

ντου από παντου  :idiot: :idiot:

ότι να΄νε

δλδ το καυλακι με τα φραγκα το γνωρισες π.χ ταμπουρια κερατσινι αγιο νυλο κοκκινια??? :think: :think:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
το τεμαχιο πως το γνωρισες??????

Της έπιασα τη κουβέντα στο γυμναστήριο μια φορά, φοραγε ενα καυτό σορτσάκι και σχεδόν ολοι καρφωνόντουσαν να τη κοζάρουν.

Παω μπροστά σε κάτι αλτήρες και έρχετε να πάρει κι αυτή 2 βαράκια. Τη ρωτάω αυτή η άσκηση που έκανες πριν τι γυμνάζει, προφανώς ξέρω τι γυμνάζεις με τις προβολές αλλά κάπως έπρεπε να της πιάσω τη κουβέντα. Μου λεει ποδια κτλ. Λεμε κάτι για μισο λεπτό ουτε παραπάνω και εξαφανίζετε. Μετά απο μια βδομάδα παιρνάει απο μποστά μου στο Gym και απλά χαιρετηθήκαμε. Την αλλη μέρα κάτι έβλεπα στη σελίδα του γυμναστηρίου στο facebook. Την βλέπω tag σε μια φώτο και την κάνω add. Μιλάμε στο τσατ και μετα πολλά κανονίσαμε καφέ.. οχι έυκολα πάντως μου το παιξε αρκετά ιστορία μέχρι να πάμε για καφέ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom