αναλογα τα κεφια τους ειναι τα αρχιδια.
σε αλλους βγαινουν εξω και μετρανε με χαρακα σε παρκαρισμα και οπισθογωνια σε μενα επειδη ημουν η τελευταια της εξετασης με ειχαν χεσμενη ειχαν πιασει κουβεντα μεταξυ τους και σημασια δεν μου δωσανε.
ΧΑ! μου το χαν κανει εμενα αυτο στην οπισθογωνια!! ειχαν βγει με το χαρακα και μετραγαν...τραγικο...επισης με εβαλαν να ελεγξω τα λαδια πριν ξεκινησουμε
εγω νομιζω οτι ειναι και θεμα δασκαλου....ο δασκαλος που ειχα ειχε ξεκαθαρισει εξ αρχηςοτι δεν τιθεται θεμα λαδωματος και δεν υπηρξε ποτε τετοια συζητηση
ακομα και εκει χεσμενη σε ειχανε
εμενα οταν ειχα δωσει για ενα πραγμα μου την ειπαν
επειδη δεν γυρισα το κεφαλι οταν ανοιξα τη πορτα να κατεβω
και τους λεω ειδα απο τον καθρεφτη οχι επρεπε να γυρισεις το κεφαλι να μου λενε
τελικα περασα
εννοειται οτι γυρνας το κεφαλι πριν ανοιξεις μπορει να σου ρχεται μηχανη και να ειναι στη νεκρη ζωνη του καθρεφτη και να μην την δεις....το εχω δει να συμβαινει
εννοειται οτι γυρνας το κεφαλι πριν ανοιξεις μπορει να σου ρχεται μηχανη και να ειναι στη νεκρη ζωνη του καθρεφτη και να μην την δεις....το εχω δει να συμβαινει
ε ειναι οπως οταν κανεις προσπεραση ή παρκαρεις...πολλες φορες δεν βλεπεις κατι που ερχεται επειδη δεν το πιανει ο καθρεφτης...παντα γυριζω κεφαλι για να δω
ε ειναι οπως οταν κανεις προσπεραση ή παρκαρεις...πολλες φορες δεν βλεπεις κατι που ερχεται επειδη δεν το πιανει ο καθρεφτης...παντα γυριζω κεφαλι για να δω
ουτε καθρεφτη κοιτανε οι επιβατες οταν κατεβαινουν κ επειδη δεν αναβουν ποτε αλαρμ οι ταριφες καρφωνεται μηχανακι απο δεξια στην πορτα συνηθως σε φαναρια η μποτιλιαρισμα
τι να πω το περασα με τη 1η χωρις λαδι...
τοσο δυσκολο ειναι για 15-20 λεπτα να οδηγησεις εντελως τυπικα οπως σου μαθανε στη σχολη??? το μοναδικο που περιεχει καποια "δυσκολια" ας πουμε ειναι η οπισθογωνια.. παρκαρισμα και πορεια δε μπορω να πιστεψω οτι κοβεται κοσμος.. για αμαξι αυτα , για μηχανες δν εχω ιδεα τι παιζει.
δηλαδη δε μαθαινεις που δε μαθαινεις καλα καλα να οδηγας παιρνωντας το διπλωμα αμα ειναι να λαδωσεις επειδη δε μπορεις για 20 λεπτα να εφαρμοσεις στο απολυτο καποια πραγματα(εστω και τυπικα πραγματα) τι το θες το διπλωμα..
στη τελικη πανω κατω αρκετοι εξεταστες που ζητανε λαδι ειναι γνωστοι φατσικα , αμα δειτε οτι θα σας εξετασει αυτος φυγετε και ελατε αλλη μερα μη πανε τσαμπα τα λεφτα
Ως δημόσιοι υπάλληλοι έχουν έναν πολύ πολύ καλό μισθό. Φυσικά ως σιχάματα της κοινωνίας θέλουν εύκολα εξτρά φράγκα,
αδιαφορώντας για να μάθεις. Τι κάνουν λοιπόν?? σου λένε κόπηκες (εννοείται αν δεν έχεις λαδώσει) για το παραμικρό (δεν κοίταξες τον καθρέφτη, οπισθογωνία σε μέρος που και οι ίδιοι τα βρίσκουν μπαστούνια. Η λύση είναι μία.. Προσημειωμένα χαρτονομίσματα σε συνδυασμό με την κατάλληλη κρατική υπηρεσία και χειροπέδια στα τρωκτικά (καλά ξέρω ο ωχαδερφισμός πάει σύννεφο και κανείς δεν το κάνει αλλά λέω την μόνη νόμιμη λύση σε εκβιασμούς)
Βεβαίως:
1) Να είσαι έτοιμος όταν πας να δώσεις
2) Να είναι καλός ο δάσκαλός σου. Να μη σου έχει προτείνει ούτε καν αναφέρει ο ίδιος
για λαδώματα. Συνήθως οι δασκαλοι παίρνουν τα μισά και στηνουν το σκηνικό.
Αν σου αναφερει για λαδωμα και σου πει οτι δυσκολα θα το παρεις διαφορετικα σημαινει οτι
πρεπει να αλλαξεις δασκαλο γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα σου κανει πολεμο για να μη το
παρεις αν δεν λαδωσεις.
3) Να μη πεσεις σε αρχιδι εξεταστη.
Αποψη μου? Γαμα τους τους πουστηδες. Μη λαδωσεις κανενα καριολη.
Δωσε οσες φορες χρειαστει και παρτο στα ισια.