Νέα

Οδήγηση χωρίς λάδωμα δίπλωμα αμαξιού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaz

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να το παρω με την πρωτη χωρις λαδωμα(Αθήνα)?

OP
OP
papaz

papaz

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
τετοιες μερες δε νομιζω να τους αρκει αυτο...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Απλά προσοχή στον δρόμο και στα σήματα και όλα θα πάνε καλά τύπε.
Τώρα αν φας καμία γριά μπορεί να πάρεις και κάνα μπόνους :grin: :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απλά προσοχή στον δρόμο και στα σήματα και όλα θα πάνε καλά τύπε.
Τώρα αν φας καμία γριά μπορεί να πάρεις και κάνα μπόνους :grin: :grin: :grin:
Carmageddon2Box.jpg

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
να εισαι τυπικος και να μη βιαζεσαι.και να μην ψαρωσεις σε φαση πχ πριν το στοπ να σου πει παμε φυγαμε κλπ ;)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αναλογα τα κεφια τους ειναι τα αρχιδια.
σε αλλους βγαινουν εξω και μετρανε με χαρακα σε παρκαρισμα και οπισθογωνια σε μενα επειδη ημουν η τελευταια της εξετασης με ειχαν χεσμενη ειχαν πιασει κουβεντα μεταξυ τους και σημασια δεν μου δωσανε.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
αναλογα τα κεφια τους ειναι τα αρχιδια.
σε αλλους βγαινουν εξω και μετρανε με χαρακα σε παρκαρισμα και οπισθογωνια σε μενα επειδη ημουν η τελευταια της εξετασης με ειχαν χεσμενη ειχαν πιασει κουβεντα μεταξυ τους και σημασια δεν μου δωσανε.
ακομα και εκει χεσμενη σε ειχανε :birdman:
εμενα οταν ειχα δωσει για ενα πραγμα μου την ειπαν
επειδη δεν γυρισα το κεφαλι οταν ανοιξα τη πορτα να κατεβω
και τους λεω ειδα απο τον καθρεφτη οχι επρεπε να γυρισεις το κεφαλι να μου λενε :jerking:
τελικα περασα :sunglasses:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Στην πόλη που ζω οι εξεταστές δεν λαδώνονται. Έτσι ηταν τα πράγματα πριν πολλά χρόνια όταν έδωσα εξετάσεις. Αλλά μαθαίνω ότι δεν έχει αλλάξει αυτή η κατάσταση. Επομένως αν κάποιος ζει στην πόλη μου για να πάρει το δίπλωμα πρέπει να ξέρει να οδηγεί. Τόσο απλά...

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
ακομα και εκει χεσμενη σε ειχανε :birdman:
εμενα οταν ειχα δωσει για ενα πραγμα μου την ειπαν
επειδη δεν γυρισα το κεφαλι οταν ανοιξα τη πορτα να κατεβω
και τους λεω ειδα απο τον καθρεφτη οχι επρεπε να γυρισεις το κεφαλι να μου λενε :jerking:
τελικα περασα :sunglasses:
προσοχη και σε αυτο.εμενα μου ειχαν πει οτι δεν κοιταξα τα λαστιχα γυρω γυρω >:( >:( >:(

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Εχεις 2 επιλογες!
1)Πας και δινεις χωρις λαδωμα, σε κοβουν και πληρωνεις τα 150 (οταν εδινα εγω τοσο ηταν) για να δωσεις δευτερη φορα
2)Λαδωνεις και το παιρνεις με τη μια και ξεμπερδευεις

Εγω επελεξα το (1) - πηγα σα μαλακας και εδωσα χωρις να λαδωσω! Ημουν μικρος και ανοητος τοτε  :headbang:
Μετα απο αυτο ομως εβαλα μυαλο και οταν εδωσα αργοτερα για μηχανακι εκανα το (2)  :rockon: :rockon: :rockon:

Δικη σου ειναι η επιλογη.. και θεμα κοινης λογικης αφου τα λεφτα θα τα δωσεις που θα τα δωσεις γιατι να δινεις δευτερη φορα?! :2funny:
Ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ απλα προσπαθει να βοηθησει μεταδιδοντας την εμπειρια του!  :woldman:

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
αμα κανεις αυτο που σου ειπα πιο πανω θα περασεις και θα σου μεινει και το λαδι για να γαμησεις.εγω ολα τα διπλωματα με την 1η χωρις λαδι τα πηρα ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Στην πόλη που ζω οι εξεταστές δεν λαδώνονται. Έτσι ηταν τα πράγματα πριν πολλά χρόνια όταν έδωσα εξετάσεις. Αλλά μαθαίνω ότι δεν έχει αλλάξει αυτή η κατάσταση. Επομένως αν κάποιος ζει στην πόλη μου για να πάρει το δίπλωμα πρέπει να ξέρει να οδηγεί. Τόσο απλά...

Εἰς Ζυρίχην κατοικεῖτε;

Συνημμένα

• Clinic-Pyramid-Zurich_General-view-of-Zurich_1778.jpg
    Clinic-Pyramid-Zurich_General-view-of-Zurich_1778.jpg
    89,6 KB · Εμφανίσεις: 16

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Λάδωσε φίλε να τελιώνεις!!  :rockon:
Μερικοί είναι τρελοί και μπορεί να μη σε περάσουν..

OP
OP
papaz

papaz

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
το λαδι απλα ειναι 250 τα παραβολα 150 τη φορα αμα πληρωσω θα χασω τις τρεις ευκαιριες να το παρω χωρις.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
να εισαι τυπικος και να μη βιαζεσαι.και να μην ψαρωσεις σε φαση πχ πριν το στοπ να σου πει παμε φυγαμε κλπ ;)

Σωστος αλλα θα πρεπει να πεσεις και σε σωστο εξεταστη! Πραγμα πολυ δυσκολο... οι περισσοτεροι κοβουν αβερτα για να τσιμπισουν το λαδακι!

Θυμαμαι τοτε που εδινα για μηχανακι ο εξεταστης με κοιταζε προσεκτικα... μεχρι που ανεβηκα στο μηχανακι κ αρχισε να κοιτα στον ουρανο.. στα βουνα.. στο υπερπεραν!
Ειχαμε μαζευτει γυρω στα 7 ατομα που ηταν να δωσουμε και πριν την εξεταση εκει που μιλαγαμε λεει ενας απο εμας που διναμε χαμηλοφωνα με συνομοτικο υφος: "παιδια μηπως λαδωσε κανεις απο εσας?"
Εγω κανω μοκοτο και πεταγονται ολοι οι αλλοι κ λενε "ε οχι βεβαια τι λες τωρα" κ τετοια  :2funny:
ενας αλλος λεει "εεε ξερεις το σκεφτηκα στην αρχη να λαδωσω αλλα τελικα αποφασισα να το παρω με την αξια μου!"
Κατα εναν περιεργο τροπο οι εξεταστες, οι αγιοι αυτοι ανθρωποι, μας περασαν ΟΛΟΥΣ! Και πιστεψτε με δε μπορει να ειμασταν κ οι 7 στους 7 οδηγαρες!
Γιατι αραγε?  :think: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom