Που κολλαει αυτο ?
Γιατί αν λειτουργούσαν έτσι και τα 2 φύλα, κοινώς να μη προτιμούν κάτι υποδεέστερο απ'το "σχεδόν τέλειο", οι μισοί και παραπάνω θα ήταν παρθένοι, γιατί προφανώς κοινούνται κατά μέσο όρο στο μέτριο.
Που κολλαει αυτο ?
To avatar του Ffanatic ειναι τερμα γελοιο .Σαν να τον πιπωνει χαμαιλεοντας ετσι που σηκωνει το ποδι η γκομενα ελεος....τωρα σεξ με γυμναστικες επειδηξεις
Ουγγαρεζες.............
να συμπληρωσω κ ομαδικο bukakke απο καμια 80αρια νοματαιουςΦτυσιμο με πρασινη ροχαλα, δεσιμο και ξυρισμα στα μαλλια.
Και να την αφησεις αγαμητη τετοια μπαζολα που ειναι.
μια χαρά επιχείρημα είναι, εμένα μ'αρέσει και το χρησιμοποιώ συχνά, είναι παντός καιρού κι αντιανεμικό.Κλασσικο επιχειρημα του κωλου!
Τι σχεση εχει η γυναικεια με την αντρικη ομορφια?
Εχω κουραστει να ακουω μαλακιες......
μια χαρά επιχείρημα είναι, εμένα μ'αρέσει και το χρησιμοποιώ συχνά, είναι παντός καιρού κι αντιανεμικό.
Οι καλές για τους καλούς και τα μπάζα για τους μπάζους. Μου θες και ουγγαρέζες, βολέψου με τον Ουγγαρέζο για αρχή
μην μου πειραζεις τον συνοδοιπορο φφφανατικ.....θα φωναΞΩ ΤΟΝ ΝΩΝΤΑμια χαρά επιχείρημα είναι, εμένα μ'αρέσει και το χρησιμοποιώ συχνά, είναι παντός καιρού κι αντιανεμικό.
Οι καλές για τους καλούς και τα μπάζα για τους μπάζους. Μου θες και ουγγαρέζες, βολέψου με τον Ουγγαρέζο για αρχή
αδελφη ειναι?μια χαρά επιχείρημα είναι, εμένα μ'αρέσει και το χρησιμοποιώ συχνά, είναι παντός καιρού κι αντιανεμικό.
αλλα τι να κανουμε καθενας με τα γουστα του !!
Επειδη η μαζα ειναι μπαζοφιλοι και εχουν καθιερωσει τα μπαζα ως θεες σε αυτη τη γαμημενη χωρα δεν παει να πει οτι ειναι ετσι στην πραγματικοτητα.
αφού δεν ασχολείσαι με ελληνίδες, ούτε να τις κοιτάξεις όπως λες, τι σε νοιάζει που την έχουν δει θεές;Ποιο γουστο????????
Επειδη η μαζα ειναι μπαζοφιλοι και εχουν καθιερωσει τα μπαζα ως θεες σε αυτη τη γαμημενη χωρα δεν παει να πει οτι ειναι ετσι στην πραγματικοτητα.
Η χωρα του παραλογου ακομα και στις γυναικες..................
Τραγικο.............
αφού δεν ασχολείσαι με ελληνίδες, ούτε να τις κοιτάξεις όπως λες, τι σε νοιάζει που την έχουν δει θεές;
Ε;
αφού δεν ασχολείσαι με ελληνίδες, ούτε να τις κοιτάξεις όπως λες, τι σε νοιάζει που την έχουν δει θεές;
Ε;
Ποιο γουστο????????
Η χωρα του παραλογου ακομα και στις γυναικες..................
Τραγικο.............