Δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει λαδωσει. Απλα δε το παραδεχονται.
Λαδωσαν με αλλο τροπο αυτες.
3 κολλητες μου δε λαδωσαν παντως...
3 κολλητες μου δε λαδωσαν παντως...
οχι υπαρχουν..απλα πρεπει να εισαι κωλοφαρδος...Δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει λαδωσει. Απλα δε το παραδεχονται.
Σιγά μη λαδώναμε για να πάρουμε δίπλωμα ρε φίλε...έλεος!!!Δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει λαδωσει. Απλα δε το παραδεχονται.
οχι υπαρχουν..απλα πρεπει να εισαι κωλοφαρδος...
η μια συγκεκριμενα εκανε κινηση να λαδωσει κ της ειπαν οτι αν ξαναγινει να αλλαξει σχολη!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγώ το πήρα το δίπλωμα με 7 μαθήματα κανονικά και για τα υπόλοιπα πλήρωσα μόνο τον φόρο.Δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει λαδωσει. Απλα δε το παραδεχονται.
Σιγά μη λαδώναμε για να πάρουμε δίπλωμα ρε φίλε...έλεος!!!
Εσύ δηλαδή λάδωσες..???
Να μη λαδώσεις...και αν δεν το πάρεις με την πρώτη προσπάθησε ξανά...σε λιγο καιρο δινω κ λεω να μη λαδωσω αντε να δουμε :-
μ'αρεσει που δεν εισαι προκατειλημμένος παντωςΝα μη λαδώσεις...και αν δεν το πάρεις με την πρώτη προσπάθησε ξανά...
Αν δεν το'χεις άστο να πάει στο διάολο ή αν στην τελική λαδώσεις ,κοίτα να βάλεις κάνα[size=50pt] Ν[/size] στον ουρανό του αυτοκινήτου σου για να σε βλέπουν και τα αεροπλάνα...
Εμείς οι υπόλοιποι δεν σου φταίμε σε τίποτα...
Δεν είμαι προκατελημμένος...αν και γεγονός είναι ότι η πλειοψηφία των γυναικών έχουν ένα θέμα με το τιμόνι...μ'αρεσει που δεν εισαι προκατειλημμένος παντως
μα αν σε κοψουν επειδη δεν πληρωσες, ειτε το εχεις ειτε δεν το εχεις θα σε ξανακοψουν :S
εγω φοβαμαι παιδια...
αλλα μου χρειαζεται το αμαξι...
τι θα κανω;!
δε μου εχω καμια εμπιστοσυνη.
δε βολευει ...παρε ποδηλατο.
τι δικαιολογιες παιδι μου? ξερω ατομα που τα εχουν κοψει κ δευτερη φορα ενω ηξεραν να οδηγουν μονο κ μονο επειδη δε γουσταραν να λαδωσουν.Δεν είμαι προκατελημμένος...αν και γεγονός είναι ότι η πλειοψηφία των γυναικών έχουν ένα θέμα με το τιμόνι...
Εχω δει και γυναίκες που είναι τσακάλια,όπως και πολλούς κάγκουρες που κάνουν απίστευτες μαλακίες στο δρόμο...
Εγώ σου είπα να ξαναπροσπαθήσεις και ΑΝ δεις ότι δεν το'χεις ρε παιδάκι μου καλύτερα να το αφήσεις...
Το τελευταίο που είπες είναι απλά δικαιολογίες...
ΤΑΧΙεγω φοβαμαι παιδια...
αλλα μου χρειαζεται το αμαξι...
τι θα κανω;!
δε μου εχω καμια εμπιστοσυνη.
λεφτα...?
Ετσι σου είπαν αυτοί/ες...τι δικαιολογιες παιδι μου? ξερω ατομα που τα εχουν κοψει κ δευτερη φορα ενω ηξεραν να οδηγουν μονο κ μονο επειδη δε γουσταραν να λαδωσουν.