Νέα

Έχετε λαδώσει για να πάρετε το δίπλωμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ziggolo24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

εχετε λαδωσει για να παρετε το διπλωμα? εεε????

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
...για να σταματήσω πλέον σε διάβαση πεζών,ελέγχω πάντα τι απόσταση έχει ο πίσω οδηγός και με τι ταχύτητα έρχεται...

Σωστή παρατήρηση. Καμια σχέση με πολιτισμό. Ακόμα και στη Ρουμανια που είχα δουλέψει και είχα μείνει για 1 χρόνο, σταματάγανε στις διαβάσεις

Ο έλληνας και το αμάξι του, μια σχέση γεμάτη κόμπλεξ

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Σωστή παρατήρηση. Καμια σχέση με πολιτισμό. Ακόμα και στη Ρουμανια που είχα δουλέψει και είχα μείνει για 1 χρόνο, σταματάγανε στις διαβάσεις

Ο έλληνας και το αμάξι του, μια σχέση γεμάτη κόμπλεξ
Αφού την πάτησα πρώτα...σταμάτησα σε διάβαση πεζών,ήρθε από πίσω ένας κάγκουρας μου'χωσε μια καλή...παραλίγο να πάρουμε παραμάζωμα και τον πεζό...
Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι ο τύπος βγήκε απ'το κάρο του και μου ζητούσε και τα ρέστα...ο κλασσικός ο  :jerking: ο Ελληνάς!!!

Καλά,το τι ακολούθησε μετά δεν περιγράφεται...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να σου πω κατι... στην τελικη δεν μαθαινεις να οδηγας απο τη σχολη!!! ο τροπος που σου μαθαινουν να οδηγας εκει δεν μπορει να εφαρμοστει στους ζουγκλοδρομους μας!!!!

ειναι σαν να μαθαινεις σαβουαρ βιβρ για να πας να φας σε συνοικιακο ταβερνακι.

αποψη μου.

εμ που να εφαρμοστεί αφού οι περισσότεροι δεν παίρνουν δίπλωμα με αυτά που μαθαίνουν αλλά με αυτά που μιζάρουν.......

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Συγνωμη το Ελληνικο διπλωμα οδηγησης δεν πιστοποιει ΜΟΝΟ οτι μπορεις να κανεις παρκαρισμα με 2 κινησεις και οπισθογωνια????
Δεν νομιζω το παρκαρισμα και η οπισθογωνια να οφειλονται για τους νεκρους στην εθνικη.

Αλλη μια Ελληνικη υποκρισια σε ενα σοβαρο θεμα. Πιο πολυ η συζητηση πιστευω γινεται για να βγουν μερικοι και να πουν "εγω ειμαι καυλας και περασα με την αξια μου και φονιαδες οσοι λαδωσαν για να μην κοπουν στο παρκαρισμα".

Ας εξεταζανε αποφυγη εμποδιων , χρονο αντιδρασης φρεναρισματος , αλλαγη λωριδας , αντιληψη σηματων , σοβαροτερα την θεωρεια και το ξανασυζηταγαμε.
Εγω λαδωσα (στα πρακτικα) γιατι εδινα καλοκαιρι και αν κοβομουνα επειδη ακουμπησα πεζοδρομιο στο παρκαρισμα θα ξαναεδινα Σεπτεμβριο και θα εμενα ενα ολοκληρο καλοκαιρι να κοιταω με τα γκομενακια το παρκαρισμενο μου αμαξι.

Khia

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συγνωμη το Ελληνικο διπλωμα οδηγησης δεν πιστοποιει ΜΟΝΟ οτι μπορεις να κανεις παρκαρισμα με 2 κινησεις και οπισθογωνια????
Δεν νομιζω το παρκαρισμα και η οπισθογωνια να οφειλονται για τους νεκρους στην εθνικη.

Αλλη μια Ελληνικη υποκρισια σε ενα σοβαρο θεμα. Πιο πολυ η συζητηση πιστευω γινεται για να βγουν μερικοι και να πουν "εγω ειμαι καυλας και περασα με την αξια μου και φονιαδες οσοι λαδωσαν για να μην κοπουν στο παρκαρισμα".

Ας εξεταζανε αποφυγη εμποδιων , χρονο αντιδρασης φρεναρισματος , αλλαγη λωριδας , αντιληψη σηματων , σοβαροτερα την θεωρεια και το ξανασυζηταγαμε.
Εγω λαδωσα (στα πρακτικα) γιατι εδινα καλοκαιρι και αν κοβομουνα επειδη ακουμπησα πεζοδρομιο στο παρκαρισμα θα ξαναεδινα Σεπτεμβριο και θα εμενα ενα ολοκληρο καλοκαιρι να κοιταω με τα γκομενακια το παρκαρισμενο μου αμαξι.
:rockon: πολυ σωστο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom