βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Hρέμησε τύπε. Και σε μας τη σπάνε οι μη-μπαζόφιλοι αλλά δεν κάνουμε έτσι.
Κλασσικο επιχειρημα του κωλου!
ρε φιλε εγω δεν θα πω ποτε κανεναν μπαζοφιλο γιατι ειναι γραφικη ατακα αλλα γουστα ειναι αυτα τι να κανουμε. καποιοι βεβαια το να ψαξουν το σουπερ στο ιντερνετ το εχουν ως σκοπο ζωης.ακομα και ετσι δεν κατηγορω κανεναν. ο καθενας οτι θελει κανει .....Εντάξει γούστα είναι αυτά. Αφού κάποιο τι βρίσκουν με τη Θώδη τι να κάνουμε εμείς
Αλλα να μου πεις, πριν κανένα χρόνο στο θρεντάκι για τις "ερασιτέχνιδες" γινόταν ολόκληρος ντόρος για τη χοντρή τη Μάγια, η Θώδη θα μας πειράξει
Πολλες απαιτησειςΠοιο επιχειρημα. Εγω το παραδεχομαι γουσταρω θεογκομενους. Και σε φαντασιωθηκα
κραταω την πρωτη σωστη κουβεντα που ειδα απο μερους σου.Ο καθενας εχει το δικαιωμα να γουσταρει οτι θελει.
Αλλα οχι και το γιουγκο να καθιερωνεται ως πιο ομορφο και ακριβο απο μια φερραρι!
Αυτο ειναι τρελο και ανοητο.
Ο καθενας εχει το δικαιωμα να γουσταρει οτι θελει.
Αλλα οχι και το γιουγκο να καθιερωνεται ως πιο ομορφο και ακριβο απο μια φερραρι!
Πολλες απαιτησεις
Εγώ, πάντως, χαίρομαι που υπάρχουν μπαζόφιλοι. Και ειλικρινά τους θέλω και για φίλους μου. Ετσι δεν θα τσακωνόμαστε και για τις γκόμενες, αφού θα έχουμε διαφορετικά γούστα. Εγώ θα παίρνω την θεωρητικά καλή και αυτός - με επιλογή του - τη σαβουρούλα
Εγώ, πάντως, χαίρομαι που υπάρχουν μπαζόφιλοι. Και ειλικρινά τους θέλω και για φίλους μου. Ετσι δεν θα τσακωνόμαστε και για τις γκόμενες, αφού θα έχουμε διαφορετικά γούστα. Εγώ θα παίρνω την θεωρητικά καλή και αυτός - με επιλογή του - τη σαβουρούλα
και οι γκόμενες λογικά θα σας κάτσουν χωρίς δεύτερη σκέψη.
και οι γκόμενες λογικά θα σας κάτσουν χωρίς δεύτερη σκέψη.
Πέστα ρε άνθρωπα!!!
Ο καθενας εχει το δικαιωμα να γουσταρει οτι θελει.
[size=14pt]Αλλα οχι και το γιουγκο να καθιερωνεται ως πιο ομορφο και ακριβο απο μια φερραρι![/size]
Ποιες γκομενες..........
Τις εχασε καμια χωρα να τις βρει η Ελλαδα?
ποιος μιλησε για Ελλάδα?
Α μιλας για αλλη χωρα οκ.