ε δεν νομιζω να επιρεαζει τοσο πολυ ολο το σωμαείναι βασικό όργανο, όχι??![]()
![]()
![]()
![]()

ε δεν νομιζω να επιρεαζει τοσο πολυ ολο το σωμαείναι βασικό όργανο, όχι??![]()
![]()
![]()
![]()
ουτε που σε θυμαμαι,και ωραια μπηκες εδω να κανεις σπαμ επειδη εισαι γλιφτης για να την πληρωσω εγω?δηλαδη τι παριστανεις τωρα?κατι παλια βρισιδια....![]()
![]()
επειδη εγω σε θυμαμαι ομως αλλη φορα πριν βρισεις απροκαλυπτα σε φορουμ κανε εναν κοπο να κοιταζεις το προφιλ μου...γραφει τρελος....σου αφιερωνω και αυτο με φιλακια μωρο μου...καλυνυχτα και no more spam...ουτε που σε θυμαμαι,και ωραια μπηκες εδω να κανεις σπαμ επειδη εισαι γλιφτης για να την πληρωσω εγω?δηλαδη τι παριστανεις τωρα?
επειδη εγω σε θυμαμαι ομως αλλη φορα πριν βρισεις απροκαλυπτα σε φορουμ κανε εναν κοπο nα κοιταζεις το προφιλ μου...γραφει τρελος....σου αφιερωνω και αυτο με φιλακια μωρο μου...καλυνυχτα και no more spam...
ε δεν νομιζω να επιρεαζει τοσο πολυ ολο το σωμα
![]()
![]()
![]()
![]()
ο εγκέφαλος των ανδρών δεν άλλο σημείο του σώματος.εδώ επηρεάζει τον εγκέφαλο, τι λέμε τώρααααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο εγκέφαλος των ανδρών δεν άλλο σημείο του σώματος.
αν ένας άντρας έχει κάβλες πηδάει και ντόνατς(αυτά με την τρούπα στη μέση)
kapies fores ligo prin telioso moudiazoun ta podia mou
th teleytaia fora omos moudiasa sxedon olokliros akomi kai to kefali mou eno meta gia liga deytera afou teliosa de mporousa na sfixo to xeri mou, pros stigmh nomiza oti kati asxhmo mou sinebei(kardiako) alla meta apo ligo kai afou sikothika hmoun entaxei
to sex diirkise fisiologika kai itan ok xoris na einai kati spoudeo
epishs den eimoun kourasmenos eimai 25
exei simbei se kanenan apo esas ?????
mporei na ftaiei h stash (pisokolito) h oti eixa kairo (kamia bdomada) na kati otidipote?
pantos ego pira megali tromara
και παντοφλες να παρει μαζι του.Μπυτζαμες σοβρακα και εφυγες.... Ο Ευαγγελισμός απόψε εφημερευει
και παντοφλες να παρει μαζι του.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()