ε δεν νομιζω να επιρεαζει τοσο πολυ ολο το σωμαείναι βασικό όργανο, όχι??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μουδιάζουν τα πόδια μου πριν τελειώσω... είναι φυσιολογικό?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fuckyes
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 63
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ουτε που σε θυμαμαι,και ωραια μπηκες εδω να κανεις σπαμ επειδη εισαι γλιφτης για να την πληρωσω εγω?δηλαδη τι παριστανεις τωρα?κατι παλια βρισιδια....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
επειδη εγω σε θυμαμαι ομως αλλη φορα πριν βρισεις απροκαλυπτα σε φορουμ κανε εναν κοπο να κοιταζεις το προφιλ μου...γραφει τρελος....σου αφιερωνω και αυτο με φιλακια μωρο μου...καλυνυχτα και no more spam...ουτε που σε θυμαμαι,και ωραια μπηκες εδω να κανεις σπαμ επειδη εισαι γλιφτης για να την πληρωσω εγω?δηλαδη τι παριστανεις τωρα?
επειδη εγω σε θυμαμαι ομως αλλη φορα πριν βρισεις απροκαλυπτα σε φορουμ κανε εναν κοπο nα κοιταζεις το προφιλ μου...γραφει τρελος....σου αφιερωνω και αυτο με φιλακια μωρο μου...καλυνυχτα και no more spam...
οτι πεις
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ε δεν νομιζω να επιρεαζει τοσο πολυ ολο το σωμα
εδώ επηρεάζει τον εγκέφαλο, τι λέμε τώρααααααααα
εδώ επηρεάζει τον εγκέφαλο, τι λέμε τώρααααααααα
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ο εγκέφαλος των ανδρών δεν άλλο σημείο του σώματος.εδώ επηρεάζει τον εγκέφαλο, τι λέμε τώρααααααααα
αν ένας άντρας έχει κάβλες πηδάει και ντόνατς(αυτά με την τρούπα στη μέση)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ο εγκέφαλος των ανδρών δεν άλλο σημείο του σώματος.
αν ένας άντρας έχει κάβλες πηδάει και ντόνατς(αυτά με την τρούπα στη μέση)
kapies fores ligo prin telioso moudiazoun ta podia mou
th teleytaia fora omos moudiasa sxedon olokliros akomi kai to kefali mou eno meta gia liga deytera afou teliosa de mporousa na sfixo to xeri mou, pros stigmh nomiza oti kati asxhmo mou sinebei(kardiako) alla meta apo ligo kai afou sikothika hmoun entaxei
to sex diirkise fisiologika kai itan ok xoris na einai kati spoudeo
epishs den eimoun kourasmenos eimai 25
exei simbei se kanenan apo esas ?????
mporei na ftaiei h stash (pisokolito) h oti eixa kairo (kamia bdomada) na kati otidipote?
pantos ego pira megali tromara
Μπυτζαμες σοβρακα και εφυγες.... Ο Ευαγγελισμός απόψε εφημερευει
και παντοφλες να παρει μαζι του.Μπυτζαμες σοβρακα και εφυγες.... Ο Ευαγγελισμός απόψε εφημερευει
και παντοφλες να παρει μαζι του.
Γιατι; θα σηκωνεται;
Το να μουδιάσει κάποιο μέλος του σώματος λόγω της ίδιας στάσης είναι απόλυτα φυσιολογικό .
Τώρα το να μουδιάζει ολόκληρο το σώμα οφείλεται κάπου αλλού.
Πρέπει να κοιτάξεις την διατροφή σου μήπως έχει πολλά λίπη (παϊδάκια,μπριζόλες,κοψίδια)και να κάνεις γενικές εξετάσεις (αίματος,ούρων) μήπως σου έχει ανέβει το ουρικό οξύ.
Με κάποια σχετικά αποχή από λίπη και αλκοόλ θα επανέλθεις στον κανονικό σου ρυθμό .
Εμένα μου μουδιάζανε τα άκρα των χεριών μου (δάχτυλα) καθώς και τα πόδια μου (από τον αστράγαλο και κάτω).
Έκανα εξετάσεις , βρήκα ανεβασμένη χολυστερίνη,τριγλυκερίδια,ουρικό οξύ(πάρα πολύ ψηλά)και κατόπιν σχετικής ας το πούμε δίαιτας επανήλθα στα φυσιολογικά μου επίπεδα.
Έτρωγα 5 μέρες την βδομάδα κοψίδια και έπινα 4 μπουκάλια whiskey .
Απλά είναι θέμα διατροφής καθώς εμείς οι Έλληνες φημιζόμαστε για την διατροφή μας που είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λίπη !
Τώρα το να μουδιάζει ολόκληρο το σώμα οφείλεται κάπου αλλού.
Πρέπει να κοιτάξεις την διατροφή σου μήπως έχει πολλά λίπη (παϊδάκια,μπριζόλες,κοψίδια)και να κάνεις γενικές εξετάσεις (αίματος,ούρων) μήπως σου έχει ανέβει το ουρικό οξύ.
Με κάποια σχετικά αποχή από λίπη και αλκοόλ θα επανέλθεις στον κανονικό σου ρυθμό .
Εμένα μου μουδιάζανε τα άκρα των χεριών μου (δάχτυλα) καθώς και τα πόδια μου (από τον αστράγαλο και κάτω).
Έκανα εξετάσεις , βρήκα ανεβασμένη χολυστερίνη,τριγλυκερίδια,ουρικό οξύ(πάρα πολύ ψηλά)και κατόπιν σχετικής ας το πούμε δίαιτας επανήλθα στα φυσιολογικά μου επίπεδα.
Έτρωγα 5 μέρες την βδομάδα κοψίδια και έπινα 4 μπουκάλια whiskey .
Απλά είναι θέμα διατροφής καθώς εμείς οι Έλληνες φημιζόμαστε για την διατροφή μας που είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λίπη !
Πιθανόν να είναι ανεβασμένο το ουρικό οξύ.
Μόλις κάνεις τις εξετάσεις με το καλό κάνε ένα post να δούμε τι έγινε ........
Τελικά είχα δίκιο ?
Με μια συντηρική διατροφή θα βρεις τα ίσια σου !!!!!!!!
Όσο για την καρδιά σου δεν έχεις τπτ ! ;)
ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ !!!!!!!
Μόλις κάνεις τις εξετάσεις με το καλό κάνε ένα post να δούμε τι έγινε ........
Τελικά είχα δίκιο ?
Με μια συντηρική διατροφή θα βρεις τα ίσια σου !!!!!!!!
Όσο για την καρδιά σου δεν έχεις τπτ ! ;)
ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ !!!!!!!
enormous
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 116
- Πόντοι
- 1
παλικαρι μου, αν το μουδιασμα ειναι πριν τελειωσεις, και φυσικα δεν προερχεται απο συνεχομενη για πολυ ωρα ιδια σταση του σωματος, μαλλον πρεπει να επισκεφθεις καποιο γιατρο. Εισαι πολυ νεαρος ακομα για να ανησυχεις με τετοια πραγματα, αλλα καλο ειναι να προλαβεις κατι, αν υπαρχει, παρα να τρεχεις μεταγενεστερα.
Εννοειται οτι δεν "χαπακωνεσαι" για καλυτερες επιδοσεις, ε? Αν συμβαινει κατι τετοιο, ειναι απολυτα φυσιολογικο το μουδιασμα....απλα μειωσε την δοσολογια.
Εννοειται οτι δεν "χαπακωνεσαι" για καλυτερες επιδοσεις, ε? Αν συμβαινει κατι τετοιο, ειναι απολυτα φυσιολογικο το μουδιασμα....απλα μειωσε την δοσολογια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 223K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις