master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
αυτοδιμιουργητοςμίλησε ο επιχειρηματίας!
αυτοδιμιουργητοςμίλησε ο επιχειρηματίας!
επειδη ουτε εσυ εχεις καποιο ΣΟΒΑΡΟ επιχειρημα οτι το 100% των ελληνιδων ειναι μπαζα ενω το 100% των ξενων απο ανω του μετριου εως θεες αστο...μιλαμε επι επι ισοις οροις...
ρε σεις ο φανατικ δεν γουσταρει της ελληνιδες και τις κραζει.
γιατι του την πεφτετε ?
απο το να εχεις γκομενα την αννα μαλακια88.....
προτιμοτερη η μαλακια δηλαδη;ελα ρε απο κορμι κατι παει και λεει...ρε σεις ο φανατικ δεν γουσταρει της ελληνιδες και τις κραζει.
γιατι του την πεφτετε ?
απο το να εχεις γκομενα την αννα μαλακια88.....
σου φανηκε ασχετο αυτο που ειπα?!Παλι λες οτι σου κατεβει.........
προτιμοτερη η μαλακια δηλαδη;ελα ρε απο κορμι κατι παει και λεει...
σου φανηκε ασχετο αυτο που ειπα?!
τεκμηριωσε το μου...
χωρις ανουσια κατεβατα και φιοριτουρες να τσιμπανε οι ασχετοι..
με δυο γραμμουλες...(κοκα μπας κ αντεξουμε)
τι να κανει να το τεκμηριωσει;;σου φανηκε ασχετο αυτο που ειπα?!
τεκμηριωσε το μου...
εγω μεχρι τωρα ηξερα οτι σφιγγομαστε για να χεσουμε,οχι και για να χυσουμε.απο το να βλεπω τα μουτρα της να σφίγγεται για να χυσει, δινω 20αρικο και ειμαι στα κοριτσια κατω...
αλλος ρωσογαμικουλας απο εδω.ρε συ πηγαινε στην ζαχαρω οργανωνουν εκδρομη παλι.Δλδ αν οι Ελληνιδες ηταν ομορφες οπως πχ οι Ρωσσιδες τι θα ελεγα?
Οτι ειναι ασχημες επειδη ειναι Ελληνιδες?
Εγω την πραγματικοτητα περιγραφω και μονο.
εγω μεχρι τωρα ηξερα οτι σφιγγομαστε για να χεσουμε,οχι και για να χυσουμε.
ωχ μωρε που θελετε και τεκμηριωση! μπειτε σε ενα οποιοδηποτε σαϊτ κοιν.δικτυωσης και δειτε σε καθε σελιδα χρηστριων απο Ελλαδα ή απο Ρωσσια τι ποσοστο ειναι οι ωραιες και τι τα μπαζα!σου φανηκε ασχετο αυτο που ειπα?!
τεκμηριωσε το μου...
ρε αγορι μου καλο....μπορεις να κατανοησεις κατι πολυ απλο?Δλδ αν οι Ελληνιδες ηταν ομορφες οπως πχ οι Ρωσσιδες τι θα ελεγα?
Οτι ειναι ασχημες επειδη ειναι Ελληνιδες?
Εγω την πραγματικοτητα περιγραφω και μονο.
ρε λουκρητια εκανες κλωνο και μιλας μονη σου;τι να κανει να το τεκμηριωσει;;
οσο θα τεκμηριωσουν οι φανατικοι εθνικιστες που ομως γαμανε ρωσσιδες και δειγματα γυναικων στην ταυλανδη.
ναι λουκ κλαψε που χανεις τον μεμο τον αντρακλαωχ μωρε που θελετε και τεκμηριωση! μπειτε σε ενα οποιοδηποτε σαϊτ κοιν.δικτυωσης και δειτε σε καθε σελιδα χρηστριων απο Ελλαδα ή απο Ρωσσια τι ποσοστο ειναι οι ωραιες και τι τα μπαζα!
Αντε κατεβαστε λιγο τη μυτουλα που νομιζετε οτι ειστε και καπιοιες!
Ο ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟΣ απο τις Ελλεηνιδες! Αυτο λεει πολλα!
αντε γεια και κλαααααααψε
τον ΠορνοΠαπο μου θυμιζεις με τις παραποιησεις των στοιχειων!ρε αγορι μου καλο....μπορεις να κατανοησεις κατι πολυ απλο?
υπαρχουν ρωσσιδες που δεν βλεπονται απο ασχημια!!το ιδιο κ ελληνιδες.και τσεχες.κ αγγλιδες...κ.ο.κ
υπαρχουν ρωσσιδες μουναρες...το ιδιο κ ελληνιδες...και τσεχες.και αγγλιδες...κ.ο.κ...
ποσο δυσνοητο ειναι αυτο γ σενα?!
έχεις εαξιδέψει σε ανατολικές χώρες? Αν όχι τότε δέξου μια αντικειμενική γνωμη. Υο ποσοδτό των ΄΄όνορφων ΄΄ γυναικών είναι συντριπτικό. Αυτό δεν σημαίμει ότι οι Ελληνίδες είναι κατώτερες, απλώς υστερουν λιγάκι σε αυτο .ρε αγορι μου καλο....μπορεις να κατανοησεις κατι πολυ απλο?
υπαρχουν ρωσσιδες που δεν βλεπονται απο ασχημια!!το ιδιο κ ελληνιδες.και τσεχες.κ αγγλιδες...κ.ο.κ
υπαρχουν ρωσσιδες μουναρες...το ιδιο κ ελληνιδες...και τσεχες.και αγγλιδες...κ.ο.κ...
ρε αγορι μου καλο....μπορεις να κατανοησεις κατι πολυ απλο?
επειδη εκτος απο μαλακας εισαι και καινουριος να σε ενημερωσω:ναι λουκ κλαψε που χανεις τον μεμο τον αντρακλα