να την πω σιλβαννα;
pantos μην τη πεις σιλβερ! εχω εγω!
να την πω σιλβαννα;
ποιο ειναι το πατσαβουρι αυτο;
αισχος...δε βλεπεται...45 χρονων πατσαβουρα...
ενω το ρωσσιδακι στα 45...φυσσαει...απο παντου...
pantos μην τη πεις σιλβερ! εχω εγω!
ρωσσιδες στα 40 και πανω ειναι σαν τις δικες μας τις 60αρες.καλα αυτο δεν πολυπειραζει.εως 25 χρονων μας νοιαζει.
να αλλο παραδειγμα...το σιλβακι...κοριτσι σα τα κρυα τα νερα
ΕΛΕΟς Κ ΣΥ ΡΕ ΜΛΚ!!!χριστινα παππα...αποτελουσε κ αποτελει υλικο γ ονειρωξη πολλων...στα '80-'90....ποιο ειναι το πατσαβουρι αυτο;
1. Από την Εξωτερική πραγματικότητα αποδεικνύεται μια υπεροχη σε ομορφιά, ενώ από εσωτερική σκέψη το αντίθετο.Αντικειμενικός
Από την Live-Pedia.gr
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
αντικειμενικός -αντικειμενική -αντικειμενικό (επίθετο) [ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ :‹αντί + κείμενος ‹ κείμαι]
1.αυτός που απορρέει από την εξωτερική πραγματικότητα και όχι από την εσωτερική σκέψη, ακριβής, ασφαλής: "η κρίση του είναι αντικειμενική" αντίθετα: υποκειμενικός, θεωρητικός, υποθετικός
2.για ανθρώπους, ο θετικός άνθρωπος, θετικιστής, ρεαλιστής: "ανάμεσα σ` όλους τους άλλους θεωρείται ο πιο αντικειμενικός" συνώνυμα: πραγματιστής, πρακτικός αντίθετα: ουτοπιστής, ιδεαλιστής, οραματιστής
3.για ανθρώπους, αμερόληπτος, αδέκαστος: "σαν δικαστής είναι αντικειμενικός στην κρίση του" συνώνυμα: ανεπηρέαστος, δίκαιος, απροκατάληπτος αντίθετα: προκατειλημμένος, φατριαστής, άδικος
4.(ειδ. φρ.) "αντικειμενικός σκοπός", ο τελικός σκοπός προς τον οποίο κατευθύνεται κάποιος. Παραθ. αντικειμενικότερος, αντικειμενικότατος.
80 90 μιλας για ηλικια?η χρονολογια?ΕΛΕΟς Κ ΣΥ ΡΕ ΜΛΚ!!!χριστινα παππα...αποτελουσε κ αποτελει υλικο γ ονειρωξη πολλων...στα '80-'90....
προφανως δε την εχεις δει ΑΒΑΦΤΗ!
ειναι κρυοκωλη λες;να αλλο παραδειγμα...το σιλβακι...κοριτσι σα τα κρυα τα νερα
προφανως δε την εχεις δει ΑΒΑΦΤΗ!
παρε ενα μιλφακι ρωσσικο και κλαααααααψε
χρονιλογια βρε καλο μου....80 90 μιλας για ηλικια?η χρονολογια?
γ δειξε μου κ μια φωτο απο το μιλφορωσσακι που εβαλες τελειως αβαφτο να θαυμασω ομορφια....προφανως δε την εχεις δει ΑΒΑΦΤΗ!
παρε ενα μιλφακι ρωσσικο και κλαααααααψε
δεν μαλακιζομουνα μαζι της ....προτιμουσα καλο αμερικανικο πορνο.....ΕΛΕΟς Κ ΣΥ ΡΕ ΜΛΚ!!!χριστινα παππα...αποτελουσε κ αποτελει υλικο γ ονειρωξη πολλων...στα '80-'90....
τι επιχειρηματα?!ΩΩΩΩΩΩ.
Στ'αρχιδια μου!
Μεινετε μπαζοφιλοι και σαβουρογαμηδες.
Αυτο σας αξιζει.
σε παρακαλω,μην μου χαλας το ονομα που με τοσο κοπο φτιαχνω!
εγω σε εβρισα?
ααααχαχαχαχαχα κλααααααψε λεμε!!!! και ειναι και αρρωστη η γυναικα!χρονιλογια βρε καλο μου....
γ δειξε μου κ μια φωτο απο το μιλφορωσσακι που εβαλες τελειως αβαφτο να θαυμασω ομορφια....