Φαρδοψωλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χρονιλογια βρε καλο μου....
γ δειξε μου κ μια φωτο απο το μιλφορωσσακι που εβαλες τελειως αβαφτο να θαυμασω ομορφια....
εντελως μπαζο το ρωσσακι λεμε
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
χρονιλογια βρε καλο μου....
γ δειξε μου κ μια φωτο απο το μιλφορωσσακι που εβαλες τελειως αβαφτο να θαυμασω ομορφια....
δηλαδη εσυ γαμας ε τσαρλτον χιστον?ολα τα μοντελα στην ρωσσια σε σενα καθονται.και στον δημητρακηΩΩΩΩΩΩ.
Στ'αρχιδια μου!
Μεινετε μπαζοφιλοι και σαβουρογαμηδες.
Αυτο σας αξιζει.
Η ψηφοφορια με δικαιωσε μια φορα.
1ο κριτηριο: δεν εχεις δει 9αρι γκομενα στη ζωη σου εδω? ουτε απο μακρια? ουτε απο τηλεοραση? τι σοι μαλακια ειναι αυτη η δηλωση, η μουναρα ειναι μουναρα διακρατικα
2ο κριτηριο: ισχυει εν μερει αλλα εξαρταται που κυκλοφορεις και σε ποια μαγαζια κινεισαι. Π.χ. υπαρχουνε μερη που παιζει πολυ μεγαλο ποσοστο ωραιες γκομενες.
εσυ σε ποια κατηγορια πιστευεις οτι θα σε βαθμολογουσε μια γκομενα? εσυ που τοποθετεις τον εαυτο σου? εισαι απο τους θεογκομενους ελληνες ή απο τους ετσι και ετσι?
περαστικα της αλλα οταν λεμε αβαφτη εννοουμε χωρις πουδρα μεικ απ και κονσιλερ κατω απο τα ματια...ααααχαχαχαχαχα κλααααααψε λεμε!!!! και ειναι και αρρωστη η γυναικα!
καλα μπαζο δεν ειναι....μη κοροιδευομαστε κιολας...εντελως μπαζο το ρωσσακι λεμε![]()
αν τετοιου ειδους γυναικες αποτελουν αντικειμενο θαυμασμου για μερικους τοτε απλα τους λυπαμαι.
μια φορα ειπα καλο λογο και θεωρειται βρισια
ειστε εξαρτημενες πρεζακια απο τα μπινελικια μου τελικα![]()
εντελως μπαζο το ρωσσακι λεμε![]()
αν τετοιου ειδους γυναικες αποτελουν αντικειμενο θαυμασμου για μερικους τοτε απλα τους λυπαμαι.
παιχτουμπα, σε τουτο δω λαλααλαλαλα ε? ;)
οτι πεις!!!!περαστικα της αλλα οταν λεμε αβαφτη εννοουμε χωρις πουδρα μεικ απ και κονσιλερ κατω απο τα ματια...
οτι πεις!!!!
κλαψε ελευθερα τωρα!
http://[URL unfurl="true"]www.celebrities.su/UserFiles/Image/celebrities/img427_15953.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
exm,μεμο μου δεν ειναι αβαφη εδω... :rolleyes:
οτι πεις!!!!
κλαψε ελευθερα τωρα!
http://[URL unfurl="true"]www.celebrities.su/UserFiles/Image/celebrities/img427_15953.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ναι δεν εχει καθολου σοβα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν θα γαμησεις ποτε μεμοσανε μεμοσανε.
εισαι καταδικασμενος στην χυλοπιτα.εισαι ο βασιλιας της χυλοπιτας.ο πριγκιπας της αποριψης.
οτι πεις!!!!
κλαψε ελευθερα τωρα!
[/quote]
ναι τωρα οντως θα κλαψω...για παρτη της...ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ??????????????
σσστ!του χαλας την φαντασιωση οτι γεννηθηκαμε με μεικ απ και κραγιον!exm,μεμο μου δεν ειναι αβαφη εδω...![]()
να με συμπαθας που δε μπορω να βρω μια τραγουδιστρια που να κυκλοφορα τελειως αβαφτη! Στο δευτερο βιντεο παντως που εβαλα τη βλεπεις για πολυ βαμενη?exm,μεμο μου δεν ειναι αβαφη εδω...![]()
ναι τωρα οντως θα κλαψω...για παρτη της...ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ??????????????
Να κάνετε το makeup τατουάζ για να μην πρέπει να σηκώνεστε κρυφά το πρωί και να φτιάχνεστε πριν ξυπνήσουμε.σσστ!του χαλας την φαντασιωση οτι γεννηθηκαμε με μεικ απ και κραγιον!
να με συμπαθας που δε μπορω να βρω μια τραγουδιστρια που να κυκλοφορα τελειως αβαφτη! Στο δευτερο βιντεο παντως που εβαλα τη βλεπεις για πολυ βαμενη?
δε το εχω κανει ποτε!Να κάνετε το makeup τατουάζ για να μην πρέπει να σηκώνεστε κρυφά το πρωί και να φτιάχνεστε πριν ξυπνήσουμε.
Κάποιοι από εμάς ξυπνάμε με το παραμικρό και καταντάει βαρετό να προσποιούμαστε ότι δεν καταλάβαμε τίποτα και ότι και καλά ξυπνήσαμε αφού επιστρέψατε στο κρεβάτι.
![]()