Ειναι στα σχεδια μου.......
αντε μπας και ηρεμησεις!
Ειναι στα σχεδια μου.......
κοβω φλεβες οτι εισαι σαν τον δημητρακη τον πορνομεταναστη!!!ειμαι σιγουρος!!Ειναι στα σχεδια μου.......
λουκ εγω παντως λεω οτι εισαι θεα...φανατικ εχω μια απορια(αν θες φυσικα μου λες):στις φιλες σου/ξαδερφες σου/αδερφες/μανα μπλα μπλα μπλα...εχεις πει τις αποψεις σου;
αντε μπας και ηρεμησεις!
xaxaxa.ρε μαλακα.τι εχει το παλικαρι ρε?κοβω φλεβες οτι εισαι σαν τον δημητρακη τον πορνομεταναστη!!!ειμαι σιγουρος!!
ρε συ τι παραδειγμα ειναι αυτο;βγες ρε παιχτη καμια βολτιτσα να βρεις κανα γκομενακι να πηδηξεις πραγματικα και οχι πληρωμενα.να ξελαμπικαρεις λιγο και να σπασει και το πετσακι.Επειδη δεν ξερετε απο γυναικες θα σας πω αυτο που θελω βαζοντας στη θεση των γυναικων αυτοκινητα..........
Αν πηγαινατε σε ενα 'μαγαζι' να αγορασετε αυτοκινητο και ειχε ενα γιουγκο με 200.000 ευρω και μια lambo με 150.000 ευρω.
Ποιο απο τα δυο θα αγοραζατε?
Άσε τις παραβολές ρε ΙησούΕπειδη δεν ξερετε απο γυναικες θα σας πω αυτο που θελω βαζοντας στη θεση των γυναικων αυτοκινητα..........
Αν πηγαινατε σε ενα 'μαγαζι' να αγορασετε αυτοκινητο και ειχε ενα γιουγκο με 200.000 ευρω και μια lambo με 150.000 ευρω.
φαντασια...xaxaxa.ρε μαλακα.τι εχει το παλικαρι ρε?
Άσε τις παραβολές ρε Ιησού
Το ότι παρομοιάζεις τις γυναίκες με τα αυτοκίνητα δείχνει και την αιτία του προβλήματος σου
ρε συ τι παραδειγμα ειναι αυτο;βγες ρε παιχτη καμια βολτιτσα να βρεις κανα γκομενακι να πηδηξεις πραγματικα και οχι πληρωμενα.να ξελαμπικαρεις λιγο και να σπασει και το πετσακι.
να παρει και λιγη στροφα το μυαλο..
ακυρο...αυτο που λες τωρα ειναι καθαρα αντικειμενικο κ αυτο με τις γυναικες καθαρα υποκειμενικο.Επειδη δεν ξερετε απο γυναικες θα σας πω αυτο που θελω βαζοντας στη θεση των γυναικων αυτοκινητα..........
να ξελαμπικαρεις λιγο και να σπασει και το πετσακι.
μίλησε ο επιχειρηματίας!Πςςςςςςς..........
Τι επιχειρηματα!
επειδη ουτε εσυ εχεις καποιο ΣΟΒΑΡΟ επιχειρημα οτι το 100% των ελληνιδων ειναι μπαζα ενω το 100% των ξενων απο ανω του μετριου εως θεες αστο...μιλαμε επι επι ισοις οροις...Πςςςςςςς..........
Τι επιχειρηματα!
μίλησε ο επιχειρηματίας!