Νέα

Όχι άλλη μπαζοφιλία στο site!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fffanatic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 448
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνειτε με αυτο το θεμα?

• Ναι,απολυτα.

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Οχι ειμαι μπαζοφιλος.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αυτες ειναι γυναικαρες!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
φανατικ εχω μια απορια(αν θες φυσικα μου λες):στις φιλες σου/ξαδερφες σου/αδερφες/μανα μπλα μπλα μπλα...εχεις πει τις αποψεις σου;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
φανατικ εχω μια απορια(αν θες φυσικα μου λες):στις φιλες σου/ξαδερφες σου/αδερφες/μανα μπλα μπλα μπλα...εχεις πει τις αποψεις σου;
λουκ εγω παντως λεω οτι εισαι θεα...

OP
OP
fffanatic

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Επειδη δεν ξερετε απο γυναικες θα σας πω αυτο που θελω βαζοντας στη θεση των γυναικων αυτοκινητα..........

Αν πηγαινατε σε ενα 'μαγαζι' να αγορασετε αυτοκινητο και ειχε ενα γιουγκο με 200.000 ευρω και μια lambo με 150.000 ευρω.

Ποιο απο τα δυο θα αγοραζατε?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Επειδη δεν ξερετε απο γυναικες θα σας πω αυτο που θελω βαζοντας στη θεση των γυναικων αυτοκινητα..........

Αν πηγαινατε σε ενα 'μαγαζι' να αγορασετε αυτοκινητο και ειχε ενα γιουγκο με 200.000 ευρω και μια lambo με 150.000 ευρω.

ρε συ τι παραδειγμα ειναι αυτο;βγες ρε παιχτη καμια βολτιτσα να βρεις κανα γκομενακι να πηδηξεις πραγματικα και οχι πληρωμενα.να ξελαμπικαρεις λιγο και να σπασει και το πετσακι.
να παρει και λιγη στροφα το μυαλο..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

Άσε τις παραβολές ρε Ιησού
Το ότι παρομοιάζεις τις γυναίκες με τα αυτοκίνητα δείχνει και την αιτία του προβλήματος σου

OP
OP
fffanatic

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Άσε τις παραβολές ρε Ιησού
Το ότι παρομοιάζεις τις γυναίκες με τα αυτοκίνητα δείχνει και την αιτία του προβλήματος σου

Αφου δεν μπορειτε να καταλαβετε..........

Δεν ξερετε απο γυναικες.

Ειναι σα να σας λεω για εξωγηινους.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ρε συ τι παραδειγμα ειναι αυτο;βγες ρε παιχτη καμια βολτιτσα να βρεις κανα γκομενακι να πηδηξεις πραγματικα και οχι πληρωμενα.να ξελαμπικαρεις λιγο και να σπασει και το πετσακι.
να παρει και λιγη στροφα το μυαλο..

siga μην καταδεχτει αυτος να την πεσει σε ελληνιδα,μην του λες τετοια θα παθει καμμια αναρροφηση. :P

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

ακυρο...αυτο που λες τωρα ειναι καθαρα αντικειμενικο κ αυτο με τις γυναικες καθαρα υποκειμενικο.
νταξει εχει χαπατα εδω που παιζει να υποκλινονται στις μεγαλειωδης δηλωσεις σου ενω δε ξερουν βασικα πραγματα που ισως να ξερεις εσυ...η εγω...η ο καθε εγω και συ....
αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα καλο...

OP
OP
fffanatic

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Πςςςςςςς..........

Τι επιχειρηματα!

OP
OP
fffanatic

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ποια Sophie moone......
Ποια Sandy.......
Ποια Megan fox........

Μπροστα στις γυναικαρες που εχουμε στην Ελλαδα αυτες δεν πιανουν μια!   

Μπροστα στην Ντουβλη-Μενεγακη-Αλεξαδρατου-Μεζεντακου ειναι μαυρα χαλια!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πςςςςςςς..........

Τι επιχειρηματα!
επειδη ουτε εσυ εχεις καποιο ΣΟΒΑΡΟ επιχειρημα οτι το 100% των ελληνιδων ειναι μπαζα ενω το 100% των ξενων απο ανω του μετριου εως θεες αστο...μιλαμε επι επι ισοις οροις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom