Νέα

Ο «Ριζοσπάστης» απολύει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο Ριζοσπάστης δεν θαπρεπε ναναι σαν μια οποιαδήποτε άλλη εφημερίδα. Αυτό λέμε.
A Μπραβο ! Σ'αυτο συμφωνουμε ! Αν διαβασεις δεκα ποστ παραπανω , θα καταλαβεις ! Τωρα , βεβαια , να κατσω ν'απολογηθω ΕΓΩ , ο διαγραμμενος ως Αναρχικος απο το '83 , για τα λαθη τους , εμπλεκομενος σε κουβεντες ατελεσφορες , στο μπουρδελα τελεια κομ , ε ... λυπαμαι πολυ ! Παω πασο , νικησατε , εχασα , γεια σας ! Βαριεμαι τετοιες κουβεντες , ασε που δεν ξερω και να γραφω ...οποτε Good bye Lenin and good luck !

Επισκέπτης
Noμιζω ναι . Αν ειναι αυτη που εχει μια χαρακτηριστικη σκηνη με την μητερα του να ζηταει πιπεριες τουρσι και το πανω της Coca-cola να ξεδιπλωνεται στο απεναντι κτηριο... ναι ! Την εχω δει ! Μετα την πτωση του (αν)υπαρκτου , πουλαγαν πολυ κατι τετοιες ! Πρινιτιβ , λιγο η αποψη του σκηνοθετη , αλλα καλα δωσμενα τα νοηματα !

Επισκέπτης
Noμιζω ναι . Αν ειναι αυτη που εχει μια χαρακτηριστικη σκηνη με την μητερα του να ζηταει πιπεριες τουρσι και το πανω της Coca-cola να ξεδιπλωνεται στο απεναντι κτηριο... ναι ! Την εχω δει ! Μετα την πτωση του (αν)υπαρκτου , πουλαγαν πολυ κατι τετοιες ! Πρινιτιβ , λιγο η αποψη του σκηνοθετη , αλλα καλα δωσμενα τα νοηματα !

Ναι αυτή είναι που είχαν στήσει ολόκληρο σκηνικό για να μη καταλάβει η μανα τους που είχε συνέλθει απο κώμα ότι άλλαξε το καθεστώς..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κάτι έλεγες για τη συμμετοχή στα φασιστο-θρεντς, σύντροφε....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η δική σου άποψη για την αντικομμουνιστική μονομανία του yrret ποια είναι βρε στρέιτ;
Την αλήθεια όμως, μαζί μιλάμε.
Και μην αρχίσεις πάλι οτι σημασία δεν έχει η υπογραφή αλλά τα γραφόμενα, άλλο ρωτάω.

Την άποψή μου- εκτίμηση να σου την πω...Την εύρεση της μιας και μοναδικής αλήθειας την αφήνω σε άλλους με μύτη λαγωνικού...

Ο Υρέτ είναι φανατικός αντιαριστερός όπως κάποιος είναι φανατικός γαύρος- αντιβάζελος...
Του τη σπάει ό,τιδήποτε χαρακτηρίζεται αριστερό ή κομμουνιστικό και το απορρίπτει άκριτα...
Προπαγάνδα όμως δεν νομίζω ότι κάνει...

Η προπαγάνδα γίνεται αλλιώς, πιο πούστικα και πιο συγκαλυμένα...Και ο προπαγανδιστής κοιτάει πρώτα να γίνει συμπαθής- ο Υρετ υστερεί αρκετά σε αυτόν τον τομέα- και μετά να περάσει το όποιο μύνημα...

Άσε που ο Υρέτ δεν λέει "είδατε τί κακοί που είναι οι κομμουνισταί, εγγραφείτε τώρα στη χρυσή αυγή"...
Άρα δεν στοχεύει κάπου...Απλά κράζει ό,τι του τη σπάει...

Προπαγάνδα πχ έκανε ο αρίωνας...Και παρά το κράξιμο που έφαγε από σχετικά πιο υγιείς δυνάμεις του σάιτ είχε αρκετές συμπαθείες, θέλεις χάρη στα οπαδικά, θέλεις χάρη στις τσόντες...

Ο Υρέτ απέχει αρκετά από αυτό το πρότυπο..

Ή, αν κάνει προπαγάνδα, δεν την κάνει καθόλου καλά όποτε, ας συνεχίσει να την κάνει έτσι...

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ποιος ειναι οαριωνας που εχει αναφερθει τοσες πολλες φορες? ειναι μελος του σαιτ?

Επισκέπτης
Aπαντώ στον τίτλο του thread:

[move]"ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!"[/move]

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Την άποψή μου- εκτίμηση να σου την πω...Την εύρεση της μιας και μοναδικής αλήθειας την αφήνω σε άλλους με μύτη λαγωνικού...

Ο Υρέτ είναι φανατικός αντιαριστερός όπως κάποιος είναι φανατικός γαύρος- αντιβάζελος...
Του τη σπάει ό,τιδήποτε χαρακτηρίζεται αριστερό ή κομμουνιστικό και το απορρίπτει άκριτα...

Η προπαγάνδα γίνεται αλλιώς, πιο πούστικα και πιο συγκαλυμένα...Και ο προπαγανδιστής κοιτάει πρώτα να γίνει συμπαθής- ο Υρετ υστερεί αρκετά σε αυτόν τον τομέα- και μετά να περάσει το όποιο μύνημα...

Άσε που ο Υρέτ δεν λέει "είδατε τί κακοί που είναι οι κομμουνισταί, εγγραφείτε τώρα στη χρυσή αυγή"...

Προπαγάνδα πχ έκανε ο αρίωνας...Και παρά το κράξιμο που έφαγε από σχετικά πιο υγιείς δυνάμεις του σάιτ είχε αρκετές συμπαθείες, θέλεις χάρη στα οπαδικά, θέλεις χάρη στις τσόντες...

Ή, αν κάνει προπαγάνδα, δεν την κάνει καθόλου καλά όποτε, ας συνεχίσει να την κάνει έτσι...

Άρα ο yrret

α. είναι χαζός
β. λέει μαλακίες, ορμώμενος απο το μένος του
γ. είναι αχώνευτος
δ. είναι κακός -εως και ανύπαρκτος- προπαγανδιστής

Κάπως έτσι;    :)

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
Ναι ενω οι φασίστες είναι πολύ ανοικτά μυαλά.και που τι βλέπεις την προπαγάνδα?? :o

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...μοιάζουν τόσο αλήθεια που πλησιάζουν το ψέμα  :-

ή

είναι τόσο ψεύτικα που πλησιάζουν την αλήθεια ...  :-

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Με το χέρι στην καρδιά όμως ρε στρέιτ, αν υπήρχε ένας αντίστοιχος μονομανής αριστερός, αριστεριστής η αναρχικός, που να ποστάριζε με την ίδια μονομανία διάφορα (απο το indymedia  ας πούμε), θα έβρισκες τα ανάλογα λόγια "συμπαθείας";
Οτι δικαιούται να κράζει αυτά που του τη σπάνε κλπ;
Στο ξαναλέω, και το εννοώ.
Είσαι πολύ περισσότερο σταλινικός απ' όσο νομίζεις.      :)

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
παρτε το χαμπαρι! οκαπιταλισμος ειναι στο τελος του. ο κοσμος σιγα σιγα θα καταλαβει και θα ερθει η ωρα της ανατροπης!

adonis13:παρτε το χαμπαρι! οκαπιταλισμος ειναι στο τελος του. ο κοσμος σιγα σιγα θα καταλαβει και θα ερθει η ωρα της ανατροπης!

Αυτη την προταση ο fethry kai o str8 γιατι δεν την σχολιαζουν ως ακραια? Εγω βγαζω τον αντικομμουνισμο μου? η ο adonis13 βγαζει τον αντι-καπιταλισμο του λεγοντας οτι θα πεσει ο καπιταλισμος εαν θα πεσει η αμερικη οικονομικα....δηλαδη η επομενη υπερδυναμη η ρωσσια δεν ειναι καπιταλιστικη? Ο φεθρυ δεν κανει προπαγανδα οταν μπερδευει την συντηριτικη-εθνικιστκη δεξια του ζαν μωρεας με τον νεοφιλελευθερισμο της θατσερ. Γιατι οι αριστεροι ζητανε να μαθουμε ολες τις τασεις τις αριστερας και ποια ειναι πιο καλη η ποιο κακη ενω βλεπουν λαθεμενα την δεξια μια ολοτητα? Δεν ειναι προπαγανδα οταν βαφτιζουν τον τσαβες κομμουνιστη ενω ο ανθρωπος δεν εχει κανει ουτε κολλεκτιβισμο, ουτε εχει απαγορευσει την μικρη ιδιωτικη περιουσια ( βασει μαρξ ολοι η παλαια ατομικη περιουσια ανηκει στο κρατος) Ο Τσαβες που κανει κοινες στρατιωτικες ασκησεις με πουτιν ειναι φασιστας? Μαλλον ο τσαβες ειναι φασιστας και απορω πως το επικαλουνται οι αριστεροι οταν αυτος ο ανθρωπος κυβερνουσε επι 8 μηνες με διαταγματα επειδη δεν ειχε την αποδοχη του κοινοβουλιου του....κατι σαν τον παττακο. Οι αριστεροι λατρεουν τον παττακο? Ας γινουμε σοβαροι ας κρινετε τις πηγες η τα λεγομενα των επικρισεων μου αλλα οχι εμενα που τα μεταγερω...αυτος ειναι φασισμος.....

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Σε ποιον τα λες μωρε Σια.
Αν καταλάβαινε λέμε ο τύπος.....

Eχει μυαλο εσυ fethry. που εχει ως προτυπο χωρες που η εργατικη ταξη παιρνει 12 ευρω το μηνα σαν την κουβα και την κινα!!!! Εαν εγω ειμαι μονομανης γιατι εσυ ο φωτισμενος δεν μας λες οτι ο ραουλ καστρο με την πολιτικη του φτυνει τον αδερφο του και τον κομμουνισμο? Ειναι δημοκρατια η κουβα οταν επι 50 χρονια δεν εχουν γινει εκλογες. πως με λες ακραιος οταν αποδεχομαι το δημοκρατικο καθεστως ενω οι ακραιοι στο ινντιμιντια δεν αποδεχονται  την κοινοβουλευτικη δημοκρατια....εχει σχεση η αναρχια και το κομμουνισμος με την δημοκρατια? Εχει γουστο να μου πεις οτι ο χριστοφιας ειναι κομμουνιστης? Εαν ηταν κομμουνιστης βαση της παλη των ταξεων θα ειχε καταργησει τον κοινοβουλευτισμο σαν εργαλειο της αστικης ταξης και δεν θα γινοταν προεδρος απο αυτον. Επειδη το κ.κ.ε ταχθηκε υπερ της εκλογης χριστοφια στην κυπρο, σε ενημερωνω οτι στραβο απο κοινωνικης και εθνικης σκοπιας κανει το ΑΚΕΛ θα τα λουστηται και εσεις στην ελλαδα.Ο Κουμουνισμος παντα δεχοταν τις δημοκρατικες διαδικασιες και οχι την δημοκρατια...η λαικη δημοκρατια που λεει δεν εχει μεσα της την εκλογικη διαδικασια μεσω λαου αλλα μεσω κεντρικης επιτροπης του κομματος

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Εγώ έχω έγκυρες πληροφορίες από insider ότι ο τύπος κωλοβάραγε και σε οποιαδήποτε άλλη εφημερίδα θα είχε απολυθεί προ πολλού...

τοτε διαλεξαν λαθος στιγμη να το απολυσουν μια μερα πριν απεργια...αλλα αν ηταν τεμπελης γιατι τον κρατησανε τοσο πολυ? επειδη ηταν κομμουνιστης! τετοια αξιοκρατια...αλλα ρε παιδια γενιεται ενα ερωτημα....να δεχτω οτι ηταν τεμπελης......ο ιδιος ο κομμουνισμος δεν προαγει την τεμπελια οταν λεει πως ολοι οι εργατες θα παιρνουν 1500 ευρω ασχετα εαν τα αξιζουν (για την εργασια που κανουν) η οχι. Γιατι να δουλεψει ο δημοσιογραφος οταν ξερει οτι δεν θα παρει το καπιταλιστκο bonus?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.279
Πόντοι
506
τοτε διαλεξαν λαθος στιγμη να το απολυσουν μια μερα πριν απεργια...αλλα αν ηταν τεμπελης γιατι τον κρατησανε τοσο πολυ? επειδη ηταν κομμουνιστης! τετοια αξιοκρατια...αλλα ρε παιδια γενιεται ενα ερωτημα....να δεχτω οτι ηταν τεμπελης......ο ιδιος ο κομμουνισμος δεν προαγει την τεμπελια οταν λεει πως ολοι οι εργατες θα παιρνουν 1500 ευρω ασχετα εαν τα αξιζουν (για την εργασια που κανουν) η οχι. Γιατι να δουλεψει ο δημοσιογραφος οταν ξερει οτι δεν θα παρει το καπιταλιστκο bonus?

Ορθόν. Έχετε δει κανέναν εργατικό κομμουνιστή???

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Yrret, γιατί μου στέλνεις τα ...πονήματά σου και σε pm; (πως λέμε Σαράφης στα Τρίκαλα, Σαράφης στην Αθήνα, Σαράφης και στο Παρίσι)
Για να τα ...εμπεδώσω καλύτερα;
Πρέπει να έχεις μεγάλα τραύματα απο το κατηχητικό, δεν εξηγείται αλλιώς.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Yrret, γιατί μου στέλνεις τα ...πονήματά σου και σε pm; (πως λέμε Σαράφης στα Τρίκαλα, Σαράφης στην Αθήνα, Σαράφης και στο Παρίσι)
Για να τα ...εμπεδώσω καλύτερα;
Πρέπει να έχεις μεγάλα τραύματα απο το κατηχητικό, δεν εξηγείται αλλιώς.

γιατι τα <<παιρνεις>> με την δευτερη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom