Επισκέπτης
Εδώ ο άλλος έφτιαξε ολόκληρο νήμα για να με βγάλει ως τον πιο ξεκατινιασμένο του σάιτ, έχεις δίκιο.
Μη κολακεύεσαι δεν ασχολούνται όλοι μαζί σου..
Εδώ ο άλλος έφτιαξε ολόκληρο νήμα για να με βγάλει ως τον πιο ξεκατινιασμένο του σάιτ, έχεις δίκιο.
A Μπραβο ! Σ'αυτο συμφωνουμε ! Αν διαβασεις δεκα ποστ παραπανω , θα καταλαβεις ! Τωρα , βεβαια , να κατσω ν'απολογηθω ΕΓΩ , ο διαγραμμενος ως Αναρχικος απο το '83 , για τα λαθη τους , εμπλεκομενος σε κουβεντες ατελεσφορες , στο μπουρδελα τελεια κομ , ε ... λυπαμαι πολυ ! Παω πασο , νικησατε , εχασα , γεια σας ! Βαριεμαι τετοιες κουβεντες , ασε που δεν ξερω και να γραφω ...οποτε Good bye Lenin and good luck !Ο Ριζοσπάστης δεν θαπρεπε ναναι σαν μια οποιαδήποτε άλλη εφημερίδα. Αυτό λέμε.
οποτε Good bye Lenin!
Noμιζω ναι . Αν ειναι αυτη που εχει μια χαρακτηριστικη σκηνη με την μητερα του να ζηταει πιπεριες τουρσι και το πανω της Coca-cola να ξεδιπλωνεται στο απεναντι κτηριο... ναι ! Την εχω δει ! Μετα την πτωση του (αν)υπαρκτου , πουλαγαν πολυ κατι τετοιες ! Πρινιτιβ , λιγο η αποψη του σκηνοθετη , αλλα καλα δωσμενα τα νοηματα !
Eχεις δικιο . Δασκαλε που διδασκες ειμαι ο μαλακας ! Τελος !Κάτι έλεγες για τη συμμετοχή στα φασιστο-θρεντς, σύντροφε....
Η δική σου άποψη για την αντικομμουνιστική μονομανία του yrret ποια είναι βρε στρέιτ;
Την αλήθεια όμως, μαζί μιλάμε.
Και μην αρχίσεις πάλι οτι σημασία δεν έχει η υπογραφή αλλά τα γραφόμενα, άλλο ρωτάω.
Την άποψή μου- εκτίμηση να σου την πω...Την εύρεση της μιας και μοναδικής αλήθειας την αφήνω σε άλλους με μύτη λαγωνικού...
Ο Υρέτ είναι φανατικός αντιαριστερός όπως κάποιος είναι φανατικός γαύρος- αντιβάζελος...
Του τη σπάει ό,τιδήποτε χαρακτηρίζεται αριστερό ή κομμουνιστικό και το απορρίπτει άκριτα...
Προπαγάνδα όμως δεν νομίζω ότι κάνει...
Η προπαγάνδα γίνεται αλλιώς, πιο πούστικα και πιο συγκαλυμένα...Και ο προπαγανδιστής κοιτάει πρώτα να γίνει συμπαθής- ο Υρετ υστερεί αρκετά σε αυτόν τον τομέα- και μετά να περάσει το όποιο μύνημα...
Άσε που ο Υρέτ δεν λέει "είδατε τί κακοί που είναι οι κομμουνισταί, εγγραφείτε τώρα στη χρυσή αυγή"...
Άρα δεν στοχεύει κάπου...Απλά κράζει ό,τι του τη σπάει...
Προπαγάνδα πχ έκανε ο αρίωνας...Και παρά το κράξιμο που έφαγε από σχετικά πιο υγιείς δυνάμεις του σάιτ είχε αρκετές συμπαθείες, θέλεις χάρη στα οπαδικά, θέλεις χάρη στις τσόντες...
Ο Υρέτ απέχει αρκετά από αυτό το πρότυπο..
Ή, αν κάνει προπαγάνδα, δεν την κάνει καθόλου καλά όποτε, ας συνεχίσει να την κάνει έτσι...
Την άποψή μου- εκτίμηση να σου την πω...Την εύρεση της μιας και μοναδικής αλήθειας την αφήνω σε άλλους με μύτη λαγωνικού...
Ο Υρέτ είναι φανατικός αντιαριστερός όπως κάποιος είναι φανατικός γαύρος- αντιβάζελος...
Του τη σπάει ό,τιδήποτε χαρακτηρίζεται αριστερό ή κομμουνιστικό και το απορρίπτει άκριτα...
Προπαγάνδα όμως δεν νομίζω ότι κάνει...
Η προπαγάνδα γίνεται αλλιώς, πιο πούστικα και πιο συγκαλυμένα...Και ο προπαγανδιστής κοιτάει πρώτα να γίνει συμπαθής- ο Υρετ υστερεί αρκετά σε αυτόν τον τομέα- και μετά να περάσει το όποιο μύνημα...
Άσε που ο Υρέτ δεν λέει "είδατε τί κακοί που είναι οι κομμουνισταί, εγγραφείτε τώρα στη χρυσή αυγή"...
Άρα δεν στοχεύει κάπου...Απλά κράζει ό,τι του τη σπάει...
Προπαγάνδα πχ έκανε ο αρίωνας...Και παρά το κράξιμο που έφαγε από σχετικά πιο υγιείς δυνάμεις του σάιτ είχε αρκετές συμπαθείες, θέλεις χάρη στα οπαδικά, θέλεις χάρη στις τσόντες...
Ο Υρέτ απέχει αρκετά από αυτό το πρότυπο..
Ή, αν κάνει προπαγάνδα, δεν την κάνει καθόλου καλά όποτε, ας συνεχίσει να την κάνει έτσι...
παρτε το χαμπαρι! οκαπιταλισμος ειναι στο τελος του. ο κοσμος σιγα σιγα θα καταλαβει και θα ερθει η ωρα της ανατροπης!
Σε ποιον τα λες μωρε Σια.
Αν καταλάβαινε λέμε ο τύπος.....
Εγώ έχω έγκυρες πληροφορίες από insider ότι ο τύπος κωλοβάραγε και σε οποιαδήποτε άλλη εφημερίδα θα είχε απολυθεί προ πολλού...
τοτε διαλεξαν λαθος στιγμη να το απολυσουν μια μερα πριν απεργια...αλλα αν ηταν τεμπελης γιατι τον κρατησανε τοσο πολυ? επειδη ηταν κομμουνιστης! τετοια αξιοκρατια...αλλα ρε παιδια γενιεται ενα ερωτημα....να δεχτω οτι ηταν τεμπελης......ο ιδιος ο κομμουνισμος δεν προαγει την τεμπελια οταν λεει πως ολοι οι εργατες θα παιρνουν 1500 ευρω ασχετα εαν τα αξιζουν (για την εργασια που κανουν) η οχι. Γιατι να δουλεψει ο δημοσιογραφος οταν ξερει οτι δεν θα παρει το καπιταλιστκο bonus?
Yrret, γιατί μου στέλνεις τα ...πονήματά σου και σε pm; (πως λέμε Σαράφης στα Τρίκαλα, Σαράφης στην Αθήνα, Σαράφης και στο Παρίσι)
Για να τα ...εμπεδώσω καλύτερα;
Πρέπει να έχεις μεγάλα τραύματα απο το κατηχητικό, δεν εξηγείται αλλιώς.