Νέα

Ο «Ριζοσπάστης» απολύει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ποιο λυπασαι πιο πολυ? τι προταση εξουσιας εσυ ευαγγελιζεσαι?
Συβαριτικη η,εναλλακτικα,  δευτερης γενειας Επικουριων!Δεν θα σου ξανααπαντησω,απλα και μονο γιατι το κανεις για να κρατιεται ψηλα το θρεντ!Μπορεις να μιλας μονος σου!Νικησες,εχασα...καληνυχτα!

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Συβαριτικη η,εναλλακτικα,   δευτερης γενειας Επικουριων!Δεν θα σου ξανααπαντησω,απλα και μονο γιατι το κανεις για να κρατιεται ψηλα το θρεντ!Μπορεις να μιλας μονος σου!Νικησες,εχασα...καληνυχτα!

καληνυχτα!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν μπορεί να είναι τόσο μαλάκας.
Επίτηδες το κάνει για να μας σπάσει τα νεύρα.
Έχει βέβαια και την αβάντα του str81977, που στην πρεμούρα του να κατατροπώσει τους ...αναρχοκομμουνιστές, τον έχει στηρίξει κάποιες φορές στις παπαριές που γράφει.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Έχει βέβαια και την αβάντα του str81977, που στην πρεμούρα του να κατατροπώσει τους ...αναρχοκομμουνιστές, τον έχει στηρίξει κάποιες φορές στις παπαριές που γράφει.

Σου έλειψα μωρό μου;;;;;;

:boff: :boff:

Με το που είδα το θρεντ, είπα μέσα μου, δεν θα πεταχτεί αυτό το δροσερό αγόρι με κρίση μέσης ηλικίας να αναζητήσει τη συντροφιά μου;;;
Και δεν με απογοήτευσες!

Πάντως είναι τόσο συγκινητικό να ξέρω ότι με σκέφεσαι παντου...

Κρίμα που είμαι str8 ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σου έλειψα μωρό μου;;;;;;

:boff: :boff:

Με το που είδα το θρεντ, είπα μέσα μου, δεν θα πεταχτεί αυτό το δροσερό αγόρι με κρίση μέσης ηλικίας να αναζητήσει τη συντροφιά μου;;;
Και δεν με απογοήτευσες!

Πάντως είναι τόσο συγκινητικό να ξέρω ότι με σκέφεσαι παντου...

Κρίμα που είμαι str8 ...

Είπα κάπου ψέματα;
Δεν θα αβαντάρεις απόψε τον φίλο σου τον yrret στον αγώνα του για τα ...ανθρώπινα δικαιώματα;
Όσο για το ότι είσαι str8, πάντα υπάρχει καιρός ν' αλλάξεις, αν το επιθυμείς.

Επισκέπτης
Μην πιανεσαι μαλακας(Τωρα θα μου πεις,ΕΓΩ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΤΙ ΚΑΝΩ?ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ   ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ???)Τον αγνοεις και παμε παρακατω!Ειναι εντυπωσιακο απο μονο του , παντως , το οτι καθεται και ποσταρει ετοιμα πακετακια που του δινουν...κι'οταν ζορισουν τα πραγματα...τηλεφωνει για να του πουν τις απαντησεις!Απο την αλλη,σε τρωει ο πισινος σου κι'εσενα!Τι το ανακατευεις το 81977???Αν εχεις αποριες...11880!!!Υ.Γ. Κλεμμενη η ατακα...Λαζοπουλος για Ντενιση!!!Ενα παλλικαρι εδω μεσα , εχει ενα καταπληκτικο τρεχαντηρι...ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ!ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ!ΕΚΕΙ,ΛΟΙΠΟΝ , ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ!Παμε γι'αλλα σου λεωωωωωωωω!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μην πιανεσαι μαλακας(Τωρα θα μου πεις,ΕΓΩ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΤΙ ΚΑΝΩ?ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ  ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ???)Τον αγνοεις και παμε παρακατω!Ειναι εντυπωσιακο απο μονο του , παντως , το οτι καθεται και ποσταρει ετοιμα πακετακια που του δινουν...κι'οταν ζορισουν τα πραγματα...τηλεφωνει για να του πουν τις απαντησεις!Απο την αλλη,σε τρωει ο πισινος σου κι'εσενα!Τι το ανακατευεις το 81977???Αν εχεις αποριες...11880!!!Υ.Γ. Κλεμμενη η ατακα...Λαζοπουλος για Ντενιση!!!Ενα παλλικαρι εδω μεσα , εχει ενα καταπληκτικο τρεχαντηρι...ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ!ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ!ΕΚΕΙ,ΛΟΙΠΟΝ , ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ!Παμε γι'αλλα σου λεωωωωωωωω!!!

Το ξέρω οτι είναι κλεμένη η ατάκα.
Κατά τα άλλα, εχεις δίκιο, σύντροφε.      :)

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Είπα κάπου ψέματα;
Δεν θα αβαντάρεις απόψε τον φίλο σου τον yrret στον αγώνα του για τα ...ανθρώπινα δικαιώματα;

Dωσε θαρρος στο ακροδεξιο να ανεβει στο κρεβατι του φεθρυ. εσυ τοσα χρονια λεγατε για δικαιωματα..να μην πουμε και εμεις? ο καθενας κανει το εμεις. αυτο μπορεις να το πεις και εσυ?

Επισκέπτης
Στα'λεγα μαλακα!Φατα στη μαπα τωρα!Ανεβαζεις σε θεαση θρεντ , που ,εξ'ορισμου ειναι για τον πουτσο!Παμε λεμεεεεεεεεεε!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Το ξέρω οτι είναι κλεμένη η ατάκα.
Κατά τα άλλα, εχεις δίκιο, σύντροφε.      :)
παπια ελα να μου παρεις μια πιπα να χυσω το ραμφος σου μωρη ψωλομαζωχτρα χιλιομαδημενη

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Είπα κάπου ψέματα;

Το παρόν θρεντ δεν με αφορά και δεν με νοιάζει, όποτε στ' @@ τί λέει ο Υρετ...
Και με εσένα ακόμη, τις λίγες φορές που συμφώνησα, το είπα ανοιχτά...
Με νοιάζουν τα λεγόμενα και όχι ποιος τα λέει...

Τώρα, για το αν πάψω να είναι str8, ευχαριστώ αλλά προτιμώ να παραμείνω όπως είμαι...

Αυτά δεν αλλάζουν....
Εκτός αν έχεις κάποια διαφορετική εμπειρία- μαρτυρία...
Νομίζω ότι υπάρχουν θρεντ για αυτές τις περιπτώσεις....

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Στα'λεγα μαλακα!Φατα στη μαπα τωρα!Ανεβαζεις σε θεαση θρεντ , που ,εξ'ορισμου ειναι για τον πουτσο!Παμε λεμεεεεεεεεεε!

η δικη σου γνωμη ειναι αυτη...ας μαθαινει η νεολαια για το Κ.Κ.Ε.......

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ωραίες οι πουέντ στο άβατάρ σου.
Άρχισες μαθήματα μπαλέτου;
παντοφλες ειναι αρρωστη,τα αλλα τα πουστικα τα ξερεις εσυ
δεν ειχε δουλεια σημερα στην κουμουνδουρου?νωρις μαζευτηκες

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Συβαριτικη η,εναλλακτικα,   δευτερης γενειας Επικουριων!Δεν θα σου ξανααπαντησω,απλα και μονο γιατι το κανεις για να κρατιεται ψηλα το θρεντ!Μπορεις να μιλας μονος σου!Νικησες,εχασα...καληνυχτα!

Αυτους που αγαπουσαν να μισουν οι ρωμαιοι?αντι να λες οτι διαφωνεις μαζι μου πηγαινε στα νησια φεροες να εφαρμοσεις την ιδεολογια σου και να δουμε ποιον θα πεισεις διοτι στην ελλαδα υπαρχουν λιγες επιλογες....να δουμε αν θα πεισεις τον φεθρυ.

Επισκέπτης
η δικη σου γνωμη ειναι αυτη...ας μαθαινει η νεολαια για το Κ.Κ.Ε.......
Tερρυ,ξεκολλα...για τον ΦΕΘΡΥ ηταν η απαντηση!Καταλαβες η να κανω και κακα?Την δε ΣΥΒΑΡΙ οι Κροτωνιατες την κατεστρεψαν,οχι οι Ρωμαιοι!Παρε παλι τον Πλευρη τηλεφωνο να σου πει την σωστη απαντηση και απο την επομενη εξεταστικη...τα ξαναλεμε!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Tερρυ,ξεκολλα...για τον ΦΕΘΡΥ ηταν η απαντηση!Καταλαβες η να κανω και κακα?Την δε ΣΥΒΑΡΙ οι Κροτωνιατες την κατεστρεψαν,οχι οι Ρωμαιοι!Παρε παλι τον Πλευρη τηλεφωνο να σου πει την σωστη απαντηση και απο την επομενη εξεταστικη...τα ξαναλεμε!

Καλα εσυ περιμενες να ξερει για Συβαρι και τον Κροτωνα;
  Αφου ειπαμε ο τερις ειναι του ετοιματζιδικου
  Αυτα απαιτουν μελετη...για να τα πιασεις
  Αντε γειααααα

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Still you' re adding to thread's points που θά' λεγαν και στην Οξφόρδη.
Ρε μαζεύτε τα και δρόμο λέμε...

Επισκέπτης

Καλα εσυ περιμενες να ξερει για Συβαρι και τον Κροτωνα;
  Αφου ειπαμε ο τερις ειναι του ετοιματζιδικου
  Αυτα απαιτουν μελετη...για να τα πιασεις
  Αντε γειααααα
Still you' re adding to thread's points που θά' λεγαν και στην Οξφόρδη.
Ρε μαζεύτε τα και δρόμο λέμε...
ειμαι μαλακας,τεραστιος μαλακας ,αλλα ρε πουστη μου,γραφονται κατι πραγματα εδω,που ...τι να πω???Εχετε δικιο!Και να σκεφτεις οτι εδω και μιση ωρα,λεω στον φεθρυ να τους αγνοησουμε...Ποσο μαλακας ειμαι??? :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom