Νέα

Ο «Ριζοσπάστης» απολύει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
παρτε το χαμπαρι! οκαπιταλισμος ειναι στο τελος του. ο κοσμος σιγα σιγα θα καταλαβει και θα ερθει η ωρα της ανατροπης!

Ο καπιταλισμός είναι στο τέλος του. Ο κομμουνισμός ΤΕΛΕΙΩΣΕ 20 χρόνια πριν.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Καλα υπαρχουν  κομμουνιστες-μπουρδελιαρηδες ? Ειχα την εντυπωση οτι οι "κοινωνικοι αγωνιστες" δεν εχουν τοσο ταπεινα ενστικτα ή οτι βολευονται με τις ευκολες γκομενες της ΚΝΕ που το δινουν σε οποιον ναναι για χαρη της μεγαλης ιδεας.

Όχι μόνο σε μπουρδελοιστοσελίδα. Αλλά μέχρι και σε τουαλέτες κάνουν προπαγάνδα. Τώρα θα τους μάθουμε??

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ο καπιταλισμός είναι στο τέλος του. Ο κομμουνισμός ΤΕΛΕΙΩΣΕ 20 χρόνια πριν.

Ανενημέρωτος ανατολ. Ο καπιταλισμός τελείωσε 20 χρόνια πριν, αυτό που είναι στο τέλος του σήμερα είναι η παγκοσμιοποίηση.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Ανενημέρωτος ανατολ. Ο καπιταλισμός τελείωσε 20 χρόνια πριν, αυτό που είναι στο τέλος του σήμερα είναι η παγκοσμιοποίηση.

Για τον κομμουνισμό δε μας λες τίποτα. Δε πας καμιά βόλτα στην Κίνα??

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Σε ποιον τα λες μωρε Σια.
Αν καταλάβαινε λέμε ο τύπος.....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
...Μηπως , λεω εγω τωρα , μηπως , δινουμε ποντους σε ενα νημα φασιστικης προπαγανδας ???

Και σε άλλα ηλίθια νήματα συμμετέχουμε, σύντροφε.
Το θέμα όμως είναι τώρα τι λες, που επέμενε και ο Αναγνωστάκης.      :)

Επισκέπτης
Ακριβως ! Συμμετεχουμε σε ΗΛΙΘΙΑ , ΑΣΤΕΙΑ , ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ και οτι αλλο βαλει ο νους σου !Εδω , ομως , απ'οτι εχεις καταλαβει , ο terry παιρνει το πακετακι ετοιμο και το ποσταρει ! Επειδη , λοιπον , ειναι το κολπο ετσι , τον αγνοεις και δεν τον πριμοδοτεις με την παρουσια σου ! Αυτη ειναι η γνωμη μου , και δεν ειναι , νομοτελειακα , σωστη ! Αυτα !Υ.Γ. Εμενα , νομιζεις δεν βραζει ο εγκεφαλος μου , μ'αυτα που διαβαζω ???

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ακριβως ! Συμμετεχουμε σε ΗΛΙΘΙΑ , ΑΣΤΕΙΑ , ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ και οτι αλλο βαλει ο νους σου !Εδω , ομως , απ'οτι εχεις καταλαβει , ο terry παιρνει το πακετακι ετοιμο και το ποσταρει ! Επειδη , λοιπον , ειναι το κολπο ετσι , τον αγνοεις και δεν τον πριμοδοτεις με την παρουσια σου ! Αυτη ειναι η γνωμη μου , και δεν ειναι , νομοτελειακα , σωστη ! Αυτα !Υ.Γ. Εμενα , νομιζεις δεν βραζει ο εγκεφαλος μου , μ'αυτα που διαβαζω ???

Εδώ ο άλλος έφτιαξε ολόκληρο νήμα για να με βγάλει ως τον πιο ξεκατινιασμένο του σάιτ, έχεις δίκιο.    :)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
...Μηπως , λεω εγω τωρα , μηπως , δινουμε ποντους σε ενα νημα φασιστικης προπαγανδας ??? E???

Φασιστική επειδή στρέφεται κατά του ΚΚΕ;

Τέτοιο αστυνομικό δαιμόνο ούτε ο Κλουζώ...
Ο Τέρυ πράκτορας φασιστικών δυνάμεων που προσπαθούν να διεισδύσουν στο bourdela.com στα πλαίσια ενός οργανωμένου σχεδίου για την υπονόμευση του λαϊκού κινήματος...

Έτσι ρε γίνεται η προπαγάνδα;
Έχεις κάνει κνίτης και ρηγάς τρομάρα σου και όσο να' ναι, σε αυτά είστε μανούλες...

Επισκέπτης
τοτε υπερασπισου τον αρρωστο ανθρωπο - δημοσιογραφο που τον πεταξανε στην ανεργια σαν το σκυλι στο αμπελι.

Εγώ έχω έγκυρες πληροφορίες από insider ότι ο τύπος κωλοβάραγε και σε οποιαδήποτε άλλη εφημερίδα θα είχε απολυθεί προ πολλού...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σύντροφε, κάτι σου έλεγα σε pm.
Και δικαιώθηκα όπως είδες.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Εγώ έχω έγκυρες πληροφορίες από insider ότι ο τύπος κωλοβάραγε και σε οποιαδήποτε άλλη εφημερίδα θα είχε απολυθεί προ πολλού...

Ο Ριζοσπάστης δεν θαπρεπε ναναι σαν μια οποιαδήποτε άλλη εφημερίδα. Αυτό λέμε.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τέτοιο αστυνομικό δαιμόνο ούτε ο Κλουζώ...
Ο Τέρυ πράκτορας φασιστικών δυνάμεων που προσπαθούν να διεισδύσουν στο bourdela.com στα πλαίσια ενός οργανωμένου σχεδίου για την υπονόμευση του λαϊκού κινήματος...

Έτσι ρε γίνεται η προπαγάνδα;
Έχεις κάνει κνίτης και ρηγάς τρομάρα σου και όσο να' ναι, σε αυτά είστε μανούλες...

Η δική σου άποψη για την αντικομμουνιστική μονομανία του yrret ποια είναι βρε στρέιτ;
Την αλήθεια όμως, μαζί μιλάμε.
Και μην αρχίσεις πάλι οτι σημασία δεν έχει η υπογραφή αλλά τα γραφόμενα, άλλο ρωτάω.

Επισκέπτης
Ο Ριζοσπάστης δεν θαπρεπε ναναι σαν μια οποιαδήποτε άλλη εφημερίδα. Αυτό λέμε.

Και τι είναι άσυλο; Να φιλοξενεί όλους τους αργόσχολους; Καμιά εφημερίδα δε μπορεί να λειτουργήσει έτσι..Οι πληροφορίες μου λένε ότι του χαν δώσει πολλές ευκαιρίες να αλλάξει και αυτος στη καραπουτ@ρα του..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom