Νέα

Ο «Ριζοσπάστης» απολύει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Άρα ο yrret

α. είναι χαζός
β. λέει μαλακίες, ορμώμενος απο το μένος του
γ. είναι αχώνευτος
δ. είναι κακός -εως και ανύπαρκτος- προπαγανδιστής

Κάπως έτσι;    :)

Αυτά είναι η δικιά σου ερμηνεία σε όσα γράφω...
Η οποία δεν είναι ορθή...

Με το χέρι στην καρδιά όμως ρε στρέιτ, αν υπήρχε ένας αντίστοιχος μονομανής αριστερός, αριστεριστής η αναρχικός, που να ποστάριζε με την ίδια μονομανία διάφορα (απο το indymedia  ας πούμε), θα έβρισκες τα ανάλογα λόγια "συμπαθείας";
Οτι δικαιούται να κράζει αυτά που του τη σπάνε κλπ;
Στο ξαναλέω, και το εννοώ.
Είσαι πολύ περισσότερο σταλινικός απ' όσο νομίζεις.      :)

Με το χέρι στην καρδιά λοιπόν, σου απαντώ...
Εννοείται ότι θα διαφωνούσα έντονα, θα του την έλεγα και θα προσπαθούσα να καταρρίψω την επιχειρηματολογία του...
Δεν θα τον κατηγορούσα όμως για πράκτορα/ προβοκάτορα/ προπαγανδιστή απλά και μόνο επειδή διαφωνεί μαζί μου...
Ούτε θα αμφισβητούσα το δικαίωμά του να ποστάρει ό,τι θέλει...
Να σου θυμίσω ότι έχω διαφωνήσει με πολλούς αριστερούς ή αριστερίζοντες εδώ μέσα αλλά πάντα κράτησα ένα επίπεδο και δεν κατέφυγα στα πρακτορικά και προβοκατόρικα που κάποιοι έμαθαν στην κνε και το ρήγα της νιότης τους..

Και στην τελική, γιατί πρέπει να κρατώ τακτικές ίσων αποστάσεων;

Όσο για τα περί σταλινισμού, ο στάλιν δεν ανεχόταν καμια διαφωνία και συκοφαντούσε τους πολιτικούς (μάλλον προσωπικοί του ήταν) του αντιπάλους για πράκτορες, χαφιέδες, οπορτουνιστές, τσαρικούς, τροτσκιστές και ό,τι άλλο έβρισκε η αρρωστεμένη φαντασία των ιεροεξεταστών του...
Μήπως να ξαναδιαβάσεις καλύτερα το παρόν θρεντ και μερικά άλλα επίσης να δεις ποιος κολλάει βρωμίτσες και χαρακτηρισμούς σε όποιον διαφωνεί μαζί του;

Yrret, γιατί μου στέλνεις τα ...πονήματά σου και σε pm; (πως λέμε Σαράφης στα Τρίκαλα, Σαράφης στην Αθήνα, Σαράφης και στο Παρίσι)
Για να τα ...εμπεδώσω καλύτερα;
Πρέπει να έχεις μεγάλα τραύματα απο το κατηχητικό, δεν εξηγείται αλλιώς.

Και εμένα μου τα έστειλε...

Και μετά αποκαλείς προπαγανδιστή κάποιον που αδυνατεί να αντιληφθεί ότι τον υπερασπιζόμουν...

Επισκέπτης
Ρε συ Yrett,εμενα γιατι με ριχνεις ρε γαμωτο και δεν μου στελνεις pm?

Επισκέπτης
Ο Υρέτ είναι φανατικός αντιαριστερός όπως κάποιος είναι φανατικός γαύρος- αντιβάζελος...
Str8,Ο Yrett ταυτιζεται οχι με ακροδεξιες αλλα με φασιστικες και νεοναζιστικες θεσεις και εσυ τον υπερασπιζεσαι(κατα δηλωση σου)...Υποτιθεται(παλι συμφωνα με τα γραφομενα σου)οτι εσυ εισαι υπερ των κοινοβουλευτικων διαδικασιων.

Η Οχι?
Εμένα μου στειλε πάντως  :grin:
Ρε συ Yrett,γιατι ρε γαμωτο?Αφου το ξερεις ψοφαω για τα ποσταρισματα σου...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Str8,Ο Yrett ταυτιζεται οχι με ακροδεξιες αλλα με φασιστικες και νεοναζιστικες θεσεις και εσυ τον υπερασπιζεσαι(κατα δηλωση σου)...Υποτιθεται(παλι συμφωνα με τα γραφομενα σου)οτι εσυ εισαι υπερ των κοινοβουλευτικων διαδικασιων.

Τον υπερασπιζόμουν για την κατηγορία ότι είναι πράκτορας- προπαγανδιστής...
Δεν παρακολουθώ και ιδιαίτερα στενά την "αρθρογραφία" του για να ξέρω τί ακριβώς πρεσβεύει, από τα λίγα που έχω διαβάσει τα χώνει γενικώς στους κομμουνιστές....

Τώρα ποια άποψη είναι ακροδεξιά, ποια νεοναζιστική και ποια φασιστική, θα σε γελάσω...Οι διαφορές είναι δυσδιάκριτες....

Προτιμώ να χωρίζω τις απόψεις σε τεκμηριωμένες και ατεκμηρίωτες...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Και μιας και το θυμήθηκα...
Από πότε το κράξιμο (ακόμη και υπερβολικό) είναι "νεοναζιστικό";
Ή η αναφορά στους σλαβόφωνους που υπηρέτησαν στο δσε;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και μιας και το θυμήθηκα...
Από πότε το κράξιμο (ακόμη και υπερβολικό) είναι "νεοναζιστικό";
Ή η αναφορά στους σλαβόφωνους που υπηρέτησαν στο δσε;

Όταν συνοδεύεται απο κραυγές χαράς για την άνοδο του -μακαρίτη πια, για τους γνωστούς λόγους- Χάιντερ στην Αυστρία, μαζί με ευχές να συμβεί κάτι τέτοιο παντού στον κόσμο, δεν σου φαίνεται καθόλου "νεοναζιστικό";
Και μη μου πεις οτι η άνοδος του Χάιντερ ήταν στις εκλογές, το αγαπημένο πεδίο δράσης των ναζιστών δεν είναι -συνήθως- μέσω εκλογών. 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όταν συνοδεύεται απο κραυγές χαράς για την άνοδο του -μακαρίτη πια, για τους γνωστούς λόγους- Χάιντερ στην Αυστρία, μαζί με ευχές να συμβεί κάτι τέτοιο παντού στον κόσμο, δεν σου φαίνεται καθόλου "νεοναζιστικό";
Και μη μου πεις οτι η άνοδος του Χάιντερ ήταν στις εκλογές, το αγαπημένο πεδίο δράσης των ναζιστών δεν είναι -συνήθως- μέσω εκλογών. 

Άλλοι ονειρεύονται παντού επαναστάσεις και ταξικούς πολέμους, ο καθένας έχει τους ευσεβείς του πόθους σε αυτήν την ζωή...

Το ότι ο Χάιντερ (και ο ΛεΠεν παλιότερα) είχε καλό εκλογικό αποτέλεσμα (και κακό τέλος ο 1ος) δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταργήσουμε τις εκλογές ή να διαπομπεύσουμε ολόκληρους λαούς ή ομάδες ψηφοφόρων...

Ούτε και ότι όποιος θίγει ζητήματα ταμπού για την αριστερά όπως η μετανάστευση και η δημόσια τάξη είναι απαραίτητα επίδοξος χίτλερ ή μουσολίνι...

Να σου θυμίσω ότι σε γαλλία και ιταλία τα κεντροδεξιά κόμματα ενσωμάτωσαν με αρκετή επιτυχία θέσεις της ακροδεξιάς για τα ανωτέρω θέματα στα εκλογικά και μετέπειτα κυβερνητικά τους προγράμματα, αρκετά στρογγυλεμένες βέβαια και χωρίς τις ακρότητες της ακροδεξιάς...

Αυτό σημαίνει στροφή του κόμσου προς την ακροδεξιά ή ότι σε ορισμένα ζητήματα η ακροδεξιά έχει κάπου δίκιο και ότι υπάρχει πρόβλημα;

Όταν στη Γαλλία μεγάλα τμήματα των λαϊκών κυρίως στρωμάτων φώναζαν για τα προβλήματα της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης, οι gauche caviar τύποι (κάτι σαν τους δικούς μας συριζαίους) ούρλιαζαν για άνοδο του ρατσισμού και της ξενοφοβίας αντί να κοιτάξουν να δουν αν υπήρχε όντως πρόβλημα και πώς μπορούσε αυτό να επιλυθεί...

Όταν ο ΛεΠεν έδωσε το κωλάντερο στο χέρι των σοσιαλιστών, κατάλαβαν τη μαλακία τους...

Ελπίζω να μην μετατραπούν αρκετοί ακόμη δρόμοι στην ελλάδα σε μενάνδρου, πλατεία θεάτρου και σε δρόμο κάτω από την πατησίων εν γένει, για να καταλάβουμε ότι κάτιο δεν πάει καλά και δούμε κανά λαός με 20%...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μια απλή ερώτηση τότε:

Η ονείρωξη του ναζισμού (δια του πολιτικού κινήματος του νεοναζισμού) είναι στις μέρες μας "ένα απλώς πολιτικό ρεύμα" ή το αυγό του φιδιού που πρέπει να καταπολεμηθεί;

Θα προτιμούσα μια απάντηση που να μην εμπεριέχει την Αριστερά σ' αυτήν. Δεν την ανέφερα πουθενά στην ερώτηση, μην την πάρεις αμπάριζα -σαν τον yrrer στην απάντηση- πληζ.

Επισκέπτης

Ωστόσο ο Χίτλερ ανέβηκε μέσω εκλογών.
Ενώ οι Μπολσεβίκοι στη Ρωσσία δεν θυμαμαι να κέρδισαν εκλογές ...
Τι είπα , "κέρδισαν" ;;;;;

Μαλακίες λέω, ούτε το 10% δεν είχαν πλησιάσει ποτέ.
Απλά έπεσε τρελό χρήμα από όλες τις Εβραικές Τράπεζες ανά τον κόσμο (βλ. Ρότσιλντς κτλ) και βοήθεια από παντού. Ο Xαίμ Γκόλντμαν πήγε στη Ρωσσία για να .. ηγηθεί της Μπολσεβικικής Επανάστασης με ... Γερμανικό αεροπλάνο!!!!!

Υ.Γ.Μπερδεύτηκα , ο Xαίμ Γκόλντμαν είναι πιο γνωστός ως ... Λένιν.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ωστόσο ο Χίτλερ ανέβηκε μέσω εκλογών.
Ενώ οι Μπολσεβίκοι στη Ρωσσία δεν θυμαμαι να κέρδισαν εκλογές ...
Τι είπα , "κέρδισαν" ;;;;;

Μαλακίες λέω, ούτε το 10% δεν είχαν πλησιάσει ποτέ.
Απλά έπεσε τρελό χρήμα από όλες τις Εβραικές Τράπεζες ανά τον κόσμο (βλ. Ρότσιλντς κτλ) και βοήθεια από παντού. Ο Xαίμ Γκόλντμαν πήγε στη Ρωσσία για να .. ηγηθεί της Μπολσεβικικής Επανάστασης με ... Γερμανικό αεροπλάνο!!!!!

Υ.Γ.Μπερδεύτηκα , ο Xαίμ Γκόλντμαν είναι πιο γνωστός ως ... Λένιν.

Ο ύψους 1,45 Ιωάννης Μεταξάς που έχεις στο άβατάρ σου, ποιες εκλογές είπαμε πως κέρδισε, αγαπητέ;
Κατά τα άλλα βεβαίως έχεις δίκιο.
Οι ναζί, ως γνωστόν, είναι η ...εγγύηση του κοινοβουλευτισμού.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο ύψους 1,45 Ιωάννης Μεταξάς που έχεις στο άβατάρ σου, ποιες εκλογές είπαμε πως κέρδισε, αγαπητέ;
Κατά τα άλλα βεβαίως έχεις δίκιο.
Οι ναζί, ως γνωστόν, είναι η ...εγγύηση του κοινοβουλευτισμού.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Μεταξάς και το ΙΚΑ ίδρυσε και το 8ωρο καθιέρωσε...
Και δεν έδωσε κώλο στον ιδεολογικό του συγγενή μουσολίνι όταν αυτός ζήτησε γη και ύδωρ...

Σε αντίθεση με κάποια άλλα παλικαρια εκεί στη Β. Ελλάδα....

Μια απλή ερώτηση τότε:

Η ονείρωξη του ναζισμού (δια του πολιτικού κινήματος του νεοναζισμού) είναι στις μέρες μας "ένα απλώς πολιτικό ρεύμα" ή το αυγό του φιδιού που πρέπει να καταπολεμηθεί;

Θα προτιμούσα μια απάντηση που να μην εμπεριέχει την Αριστερά σ' αυτήν. Δεν την ανέφερα πουθενά στην ερώτηση, μην την πάρεις αμπάριζα -σαν τον yrrer στην απάντηση- πληζ.

Να καταπολεμηθεί...
Είπε κανείς το αντίθετο;
Αλλά με όρους κοινοβουλευτικούς και πολιτικούς...

Και επειδή δεν παίζουμε ταμπού που απαγορεύεται η χρήση κάποιων λέξεων, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτοί που δηλώνουν αντιφασίστες είναι καλύτεροι από τους νεοναζί;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
1. Ο Μεταξάς και το ΙΚΑ ίδρυσε και το 8ωρο καθιέρωσε...
Και δεν έδωσε κώλο στον ιδεολογικό του συγγενή μουσολίνι όταν αυτός ζήτησε γη και ύδωρ...

Σε αντίθεση με κάποια άλλα παλικαρια εκεί στη Β. Ελλάδα....

Να καταπολεμηθεί...
Είπε κανείς το αντίθετο;
Αλλά με όρους κοινοβουλευτικούς και πολιτικούς...

2..Και επειδή δεν παίζουμε ταμπού που απαγορεύεται η χρήση κάποιων λέξεων, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτοί που δηλώνουν αντιφασίστες είναι καλύτεροι από τους νεοναζί;

1. Άνοιγμα προς τον Ιωάννη Μεταξά ήταν αυτό τώρα;
Και μάλιστα αναφέροντας την κοινωνική ασφάλιση που η παράταξή ΣΟΥ θέλει να καταργήσει στις μέρες μας;
Όσο για τα παλικάρια στη Βόρειο Ελλάδα, σε ποιους αναφέρεσαι; Στις συμμορίες του Τσαούς Αντόν και τους άλλους γερμανοντυμένους της κατοχής, οι οποίοι μετά την απελευθέρωση έγιναν  στυλόβάτες της Νέας Ελλάδας της Δεξιάς;

2. Προφανώς η λέξη "αντιφασίστας" για σένα είναι μομφή σήμερα, έτσι όπως το διατυπώνεις, κάνω λάθος;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
1. Άνοιγμα προς τον Ιωάννη Μεταξά ήταν αυτό τώρα;
Και μάλιστα αναφέροντας την κοινωνική ασφάλιση που η παράταξή ΣΟΥ θέλει να καταργήσει στις μέρες μας;
Όσο για τα παλικάρια στη Βόρειο Ελλάδα, σε ποιους αναφέρεσαι; Στις συμμορίες του Τσαούς Αντόν και τους άλλους γερμανοντυμένους της κατοχής, οι οποίοι μετά την απελευθέρωση έγιναν  στυλόβάτες της Νέας Ελλάδας της Δεξιάς;

Καταγραφή της ιστορικής πραγματικότητας..
Δικτάτορας ήταν, κακό πράγμα η χούντα αλλά έκανε ο συγκεκριμένος και αρκετά καλά...
Να μην τα πούμε επειδή ήταν (δεξιός) δικτάτορας;

Και ξέρεις καλά σε ποιους αναφέρομαι...Ξέρεις..εκείνα τα σλαβόφωνα συντρόφια...Που τα εγγόνια στους συνεχίζουν τις οικογενειακές τους παραδόσεις...

Προφανώς η λέξη "αντιφασίστας" για σένα είναι μομφή σήμερα, έτσι όπως το διατυπώνεις, κάνω λάθος;

Αντιφασίστας είμαι και εγώ...
Αλλά δυστυχώς στις μέρες μας αυτοί που μονοπωλούν αυτόν τον τίτλο είναι σε πολλά χειρότεροι από αυτούς που υποτίθεται ότι πολεμάνε...
Και αν, για να δηλώσω την αντίθεσή μου στο φασισμό, ό,τι και αν αυτό σημαίνει (και κατά κανόνα για αυτούς σημαίνει όποιον διαφωνεί μαζί τους) πρέπει να συμπαρασταθώ στο σάββα ξηρό και στη σωτηροπούλου, να στηρίξω τους γυφτοσκοπιανούς και να διαδηλώνω για ληστές και απαγωγείς, τότε ναι, ο όρος αντιφασίστας αποτελεί μομφή...

Διότι ο φασισμός σε όλες του τις μορφές καταπολεμιέται με δημοκρατία και νομιμότητα, όχι με "αντι"...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Καταγραφή της ιστορικής πραγματικότητας..
Δικτάτορας ήταν, κακό πράγμα η χούντα αλλά έκανε ο συγκεκριμένος και αρκετά καλά...
Να μην τα πούμε επειδή ήταν (δεξιός) δικτάτορας;

Και ξέρεις καλά σε ποιους αναφέρομαι...Ξέρεις..εκείνα τα σλαβόφωνα συντρόφια...Που τα εγγόνια στους συνεχίζουν τις οικογενειακές τους παραδόσεις...

Αντιφασίστας είμαι και εγώ...
Αλλά δυστυχώς στις μέρες μας αυτοί που μονοπωλούν αυτόν τον τίτλο είναι σε πολλά χειρότεροι από αυτούς που υποτίθεται ότι πολεμάνε...
Και αν, για να δηλώσω την αντίθεσή μου στο φασισμό, ό,τι και αν αυτό σημαίνει (και κατά κανόνα για αυτούς σημαίνει όποιον διαφωνεί μαζί τους) πρέπει να συμπαρασταθώ στο σάββα ξηρό και στη σωτηροπούλου, να στηρίξω τους γυφτοσκοπιανούς και να διαδηλώνω για ληστές και απαγωγείς, τότε ναι, ο όρος αντιφασίστας αποτελεί μομφή...

Διότι ο φασισμός σε όλες του τις μορφές καταπολεμιέται με δημοκρατία και νομιμότητα, όχι με "αντι"...

Αντιφασίστες για σένα είναι μόνο ο Σάββας Ξηρός και η -αθωωμένη, αν δεν κάνω λάθος- Σωτηροπούλου;
Ενδιαφέρον.

Δύο ερωτήσεις τότε:

α. Με αποδεδειγμένο το σοβαρό ιατρικό πρόβλημα υγείας του Σάββα Ξηρού, είσαι υπέρ της αποφυλάκισής του, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ή όχι;

β. Τι εθνικότητα είναι αυτή η "γυφτοσκοπιανική" που λες; Θα χρησιμοποιούσες ένα τέτοιο όρο σε ένα κείμενο που να απευθύνεται στην ΕΕ π.χ; ('Η μήπως τώρα κάνουμε απλώς φιγούρα στο σάιτ, όπως παλιότερα ως ΔΑΠίτες στα αμφιθέατρα;) Και αν όχι, με ποιον όρο θα περιέγραφες αυτή την εθνότητα;

γ. Ποία η γνώμη σου για την ένοπλη δράση των ομάδων του Τσαούς Αντόν στην κατοχή, αλλά και μετά απ' αυτή;

Επισκέπτης
β. Τι εθνικότητα είναι αυτή η "γυφτοσκοπιανική" που λες; Θα χρησιμοποιούσες ένα τέτοιο όρο σε ένα κείμενο που να απευθύνεται στην ΕΕ π.χ; ('Η μήπως τώρα κάνουμε απλώς φιγούρα στο σάιτ, όπως παλιότερα ως ΔΑΠίτες στα αμφιθέατρα;) Και αν όχι, με ποιον όρο θα περιέγραφες αυτή την εθνότητα;

Εγω παντως δεν θα ειχα προβλημα να χρησιμοποιουσα αυτον τον ορο παντου!

Επισκέπτης
Ότι πεις.
Αλλά μετά μην απορείς που "η διεθνής κοινότητα δεν μας καταλαβαίνει" κλπ.    :)

Ενταξει δεν τους εχουμε αποκαλεσει καπως ετσι ποτε επισημα αλλα και παλι η διεθνης κοινοτητα μας καταλαβαινει?
Δεν νομιζω οτι για να μας καταλαβει η διεθνης κοινοτητα παιζει κανενα ιδιαιετερο ρολο πως θα αποκαλεσουμε εμεις τα Σκοπια

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αντιφασίστες για σένα είναι μόνο ο Σάββας Ξηρός και η -αθωωμένη, αν δεν κάνω λάθος- Σωτηροπούλου;
Ενδιαφέρον.

Δεν είπα αυτό αλλά δεν πειράζει- ο διάλογος της πάπιας ξαναχτυπά...

Δύο ερωτήσεις τότε:

Οι εξής τρεις...

α. Με αποδεδειγμένο το σοβαρό ιατρικό πρόβλημα υγείας του Σάββα Ξηρού, είσαι υπέρ της αποφυλάκισής του, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ή όχι;

Δεν ξέρω το πλαίσιο για τις υπό όρους αποφυλακίσεις...
Μήπως σε αυτές τις περιπτώσεις όμως η αποφυλάκιση είναι στη ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ του αρμοδίου οργάνου;
Αν υπάρχει κάποιος νομικάριος που να ξέρει από αυτά ας μας διαφωτίσει...

Πάντως ο νόμος απαγορεύει και τις καταλήψεις...
Δεν σε είδα να χτυπιέσαι για την εφαρμογή του...

Δεν ήμουν ποτέ μέλος της δαπ...
Και δεν απευθύνομαι στην Ε.Ε. εκτός εάν εσύ νομίζεις ότι είσαι ο μπαρόζο...
Πώς θα την περιέγραφα;
Γυφτοσκοπιανική υποθέτω...

γ. Ποία η γνώμη σου για την ένοπλη δράση των ομάδων του Τσαούς Αντόν στην κατοχή, αλλά και μετά απ' αυτή;

Κακή.

Ελπίζω να μην προσέθεσες και άλλη ερώτηση όσο έγραφα...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ο νόμος απαγορεύει τις καταλήψεις;
Ποιος νόμος;

Κατά τα άλλα, ο "ίσιος" διάλογος προϋποθέτει να μην απαντά κανείς ποτέ και σε τίποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom