str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Άρα ο yrret
α. είναι χαζός
β. λέει μαλακίες, ορμώμενος απο το μένος του
γ. είναι αχώνευτος
δ. είναι κακός -εως και ανύπαρκτος- προπαγανδιστής
Κάπως έτσι;
Αυτά είναι η δικιά σου ερμηνεία σε όσα γράφω...
Η οποία δεν είναι ορθή...
Με το χέρι στην καρδιά όμως ρε στρέιτ, αν υπήρχε ένας αντίστοιχος μονομανής αριστερός, αριστεριστής η αναρχικός, που να ποστάριζε με την ίδια μονομανία διάφορα (απο το indymedia ας πούμε), θα έβρισκες τα ανάλογα λόγια "συμπαθείας";
Οτι δικαιούται να κράζει αυτά που του τη σπάνε κλπ;
Στο ξαναλέω, και το εννοώ.
Είσαι πολύ περισσότερο σταλινικός απ' όσο νομίζεις.
Με το χέρι στην καρδιά λοιπόν, σου απαντώ...
Εννοείται ότι θα διαφωνούσα έντονα, θα του την έλεγα και θα προσπαθούσα να καταρρίψω την επιχειρηματολογία του...
Δεν θα τον κατηγορούσα όμως για πράκτορα/ προβοκάτορα/ προπαγανδιστή απλά και μόνο επειδή διαφωνεί μαζί μου...
Ούτε θα αμφισβητούσα το δικαίωμά του να ποστάρει ό,τι θέλει...
Να σου θυμίσω ότι έχω διαφωνήσει με πολλούς αριστερούς ή αριστερίζοντες εδώ μέσα αλλά πάντα κράτησα ένα επίπεδο και δεν κατέφυγα στα πρακτορικά και προβοκατόρικα που κάποιοι έμαθαν στην κνε και το ρήγα της νιότης τους..
Και στην τελική, γιατί πρέπει να κρατώ τακτικές ίσων αποστάσεων;
Όσο για τα περί σταλινισμού, ο στάλιν δεν ανεχόταν καμια διαφωνία και συκοφαντούσε τους πολιτικούς (μάλλον προσωπικοί του ήταν) του αντιπάλους για πράκτορες, χαφιέδες, οπορτουνιστές, τσαρικούς, τροτσκιστές και ό,τι άλλο έβρισκε η αρρωστεμένη φαντασία των ιεροεξεταστών του...
Μήπως να ξαναδιαβάσεις καλύτερα το παρόν θρεντ και μερικά άλλα επίσης να δεις ποιος κολλάει βρωμίτσες και χαρακτηρισμούς σε όποιον διαφωνεί μαζί του;
Yrret, γιατί μου στέλνεις τα ...πονήματά σου και σε pm; (πως λέμε Σαράφης στα Τρίκαλα, Σαράφης στην Αθήνα, Σαράφης και στο Παρίσι)
Για να τα ...εμπεδώσω καλύτερα;
Πρέπει να έχεις μεγάλα τραύματα απο το κατηχητικό, δεν εξηγείται αλλιώς.
Και εμένα μου τα έστειλε...
Και μετά αποκαλείς προπαγανδιστή κάποιον που αδυνατεί να αντιληφθεί ότι τον υπερασπιζόμουν...