voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Σου θύμισα τον Καψάσκη και τη "συμβολή" του στην υπόθεση Λαμπράκη, σου θύμισα επίσης τον Σορίν Ματέι, εσύ τίποτα, γαργάρα.
Τι δουλειά έχει η υπόθεση Λαμπράκη και ο Σορίν Ματέϊ με την αποφυλάκιση για λόγους υγείας του Ξηρού;
Γιατί αποπροσανατολίζεις την συζήτηση;
Εγώ σου ζήτησα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ να μου πεις για την αίτηση αποφυλάκισης του Ξηρού και για τίποτε άλλο.
Και επαναλαμβάνω, γιατί αποπροσανατολίζεις την συζήτηση με τελείως άσχετα θέματα;
Δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο στην σελίδα αυτή.Όσο για τα αποδεικτικά στοιχεία για την υγεια του Σάββα Ξηρού, ο Υπερποντικός σου παρέθεσε τη σχετική σελίδα, βγάζοντάς με απο τον κόπο.
Αν το βρεις να μας το δείξεις.
Θεωρείς επίσης -αν κατάλαβα καλά- οτι ο Σάββας Ξηρός ΔΕΝ δικαιούται ιατρικής φροντίδας, μιας και τραυματίστηκε προσπαθώντας να τοποθετήσει τη βόμβα.
Είναι δηλαδή σαν να μας λες οτι οι οδηγοί που θα περνάνε στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής και τραυματίζονται, δεν πρέπει να νοσηλεύονται, μιας και αυτοί έφταιγαν για το ατύχημα.
Υπέροχη δημοκρατική σκέψη, δε λέω.
Δεν το κατάλαβα αυτό;
Δείξε μου σε ποιό συγκερκιμένο σημείο είπα ότι ο Ξηρός ΔΕΝ δικαιούται ιατρικής περίθαλψης.
Εγώ παρέθεσα την νομοθεσία (άρθρο 557 του Ποινικού Κώδικα) και μετά είπα σε ποιά σημεία κατά την γνώμη μου η επιστολή Ξηρού δεν εξηγει ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις για την εφαρμογή του Νόμου.
Που είπα εγώ ότι ΔΕΝ πρέπει να νοσηλευθεί;
ΠΟΥ συγκεκριμένα το είπα;
Κάνε την συγκεκριμένη αναφορά.
ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ.
Διαφορετικά είσαι ένας κοινός ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.