Νέα

Ο «Ριζοσπάστης» απολύει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δεν ξέρω το πλαίσιο για τις υπό όρους αποφυλακίσεις...
Μήπως σε αυτές τις περιπτώσεις όμως η αποφυλάκιση είναι στη ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ του αρμοδίου οργάνου;
Αν υπάρχει κάποιος νομικάριος που να ξέρει από αυτά ας μας διαφωτίσει...

Νομικάριος δεν είμαι αλλά για να τελειώνουμε μία και καλή με το θέμα της ανήκεστου βλάβης του Ξηρού.

Το άρθρο 557 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας λέει ότι η διακοπή της εκτέλεσης της ποινής για λόγους ανηκέστου βλάβης της υγείας γίνεται σε περίπτωση που ο κρατούμενος ήδη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και η νόσος είναι τέτοια που κινδυνεύει η υγεία του από ανήκεστο βλάβη ή κινδυνεύει η ζωή του και αν είναι δυνατόν αυτά να αποτραπούν δια της νοησλείας του σε άλλο νοσοκομείο τότε διακόπτεται η έκτιση της ποινής για 5 μήνες και ο κρατούμενος νοσηλεύεται στο άλλο νοσοκομείο με δικά του έξοδα για το χρονικό αυτό διάστημα.
Αποφασίζει το συμβούλιο πλημμελειοδικών μετά από γνωμάτευση δύο ιατροδικαστών. Αν εξακολουθούν να ισχύουν οι λόγοι, η διακοπή παρατείνεται για ένα ακόμη 5μηνο κ.ο.κ.

Σε ειδικές περιπτώσεις επιτρέπεται η κατ' οίκον νοσηλεία και αποφασίζει το συμβούλιο εφετών.

Από την επιστολή του Ξηρού δεν φαίνεται:
α) Να νοσηλεύεται ήδη σε Νοσοκομείο
β) Τι ζητάει (αλλά μάλλον κατ' οίκον νοσηλεία ζητάει, δεν είναι μλκας)
γ) Ποιά είναι τα νοσήματα του για τα οποία θα πρέπει να νοσηλευθεί (η βλάβη της όρασης και της ακοής του συνέβηκαν όταν έσκασε η μπόμπα)

Και γενικώς θα θυμίσω ξανά αυτό που λέει ο περσόνας:
"Don't do the crime if you can't do the time"

και αυτό που είπε ο ίδιος ο Σάββας όταν τον έπιασαν:
"Οι μπόμπες είναι επικίνδυνα πράγματα και καμιά φορά σκάνε μέσα στα χέρια σου".

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τι σχέση έχει αυτό που είπε ο περσόνας ή ο ίδιος με το αν έχει ανήκεστο βλάβη ή όχι ο Ξηρός;
Αν βέβαια εσύ εμπιστεύεσαι τις ιατρικές γνωματεύσεις του κράτους (που δεν ....υπόκεινται βεβαίως σε καμμία πολιτική σκοπιμότητα ως γνωστόν), νο πρόμπλεμ.
Σ' αυτή την περίπτωση, υποθέτω πως είσαι ακλόνητα πεπεισμένος πως και ο Σορίν Ματέι, ο ρουμάνος με τη χειροβομβίδα που μεταφέρθηκε τραυματίας στο νοσοκομείο των φυλακών, πέθανε απο ...αναρρόφηση.
Ε ρε νιότη πούλεγες πως θα γινόσουν άλλος.......

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και απορώ φυσικά πως και δεν πέρασε ακόμα εκείνο το ....πεντάμηνο απο τότε που δεν είναι πια στις φυλακές ο Παττακός π.χ.
Τον οποίο συχνά πυκνά τον βλέπω και στην τηλεόραση, παρεμπιπτόντως.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τι σχέση έχει αυτό που είπε ο περσόνας ή ο ίδιος με το αν έχει ανήκεστο βλάβη ή όχι ο Ξηρός;
Αν βέβαια εσύ εμπιστεύεσαι τις ιατρικές γνωματεύσεις του κράτους (που δεν ....υπόκεινται βεβαίως σε καμμία πολιτική σκοπιμότητα ως γνωστόν), νο πρόμπλεμ.
Σ' αυτή την περίπτωση, υποθέτω πως είσαι ακλόνητα πεπεισμένος πως και ο Σορίν Ματέι, ο ρουμάνος με τη χειροβομβίδα που μεταφέρθηκε τραυματίας στο νοσοκομείο των φυλακών, πέθανε απο ...αναρρόφηση.

Ωραία τότε.
Που είναι οι "άλλες" ιατρικές γνωματεύσεις που αντικρούουν τις ιατρικές γνωματεύσεις του κράτους (των ιατροδικαστών φαντάζομαι ότι εννοείς οι οποίοι, ως γνωστόν, είναι συλλήβδην μίσθαρνα όργανα της μπουρζουαζίας και υποχείρια της κρατικής εξουσίας);

Δηλαδή πρέπει, ντε και καλά, να είμαστε ή με το κράτος ή με τον Σάββα;
Εσύ με ποιόν είσαι;

Γιατί εγώ ευθαρσώς δηλώνω ότι είμαι με τον Χριστόδουλο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ωραία τότε.
Που είναι οι "άλλες" ιατρικές γνωματεύσεις που αντικρούουν τις ιατρικές γνωματεύσεις του κράτους (των ιατροδικαστών φαντάζομαι ότι εννοείς οι οποίοι, ως γνωστόν, είναι συλλήβδην μίσθαρνα όργανα της μπουρζουαζίας και υποχείρια της κρατικής εξουσίας);

Δηλαδή πρέπει, ντε και καλά, να είμαστε ή με το κράτος ή με τον Σάββα;
Εσύ με ποιόν είσαι;

Γιατί εγώ ευθαρσώς δηλώνω ότι είμαι με τον Χριστόδουλο.

Αν εσύ πιστεύεις πως θα μπορούσε να πάει ο Σάββας Ξηρός σε κάποιον άλλο γιατρό, ο οποίος θα αγνοούσε τις όποιες πιέσεις και θα υπέγραφε μια κανονική γνωμάτευση, ξανά no problem.
Εγώ δεν το πιστεύω.
Όσο για τους ιατροδικαστές που λες, ελπίζω να μη σου διαφεύγει η περίπτωση του διαβόητου Καψάσκη στο παρελθόν, και οι "γνωματεύσεις" του.
Κατά τα άλλα, δεν μίλησα για κράτος Vs 17Ν, εσύ το έκανες.
Και μάλιστα μας είπες και με ποιον είπες, γιατί εγώ δεν είμαι με κανέναν.
Όπως δεν είμαι και οπαδός των πολλών μέτρων και σταθμών, ανάλογα με το τι συμφέρει κάθε φορά.
Επίσης, δεν μου είπες την άποψή σου για το θάνατο του Σορίν Ματέι.
Αυτά.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βρε Φέθρυ, πως τα κατάφερες και γύρισες πάλι τη συζήτηση στον καϋμό σου για τη 17Ν :headbang: :headbang:
Τόσο απαρηγόρητος? :headbang:
(Μη βρίσεις, διότι θα κάνουμε πάλι κανα-δυο μήνες να μιλήσουμε...)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Βρε Φέθρυ, πως τα κατάφερες και γύρισες πάλι τη συζήτηση στον καϋμό σου για τη 17Ν :headbang: :headbang:
Τόσο απαρηγόρητος? :headbang:
(Μη βρίσεις, διότι θα κάνουμε πάλι κανα-δυο μήνες να μιλήσουμε...)

Δεν έχω κανένα καημό για τη 17Ν.
Ούτε οπαδός της υπήρξα, ούτε συμφωνώ με τον βίο και την πολιτεία της.
Είμαι όμως υπέρ του να έχουμε ενιαία μέτρα και σταθμά στις απόψεις μας.
Και όχι να είμαστε κακέκτυπα της φιλοσοφίας του Ναστρεντίν Χότζα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Γιατί βάζεις θέμα επί προσωπικού;
Τι σημασία έχει ποιός ήμουν εγώ στην νιότη μου;
Και το κυριότερο πως ξέρεις την νιότη μου και πως ξέρεις ότι τώρα είμαι "άλλος";
Γιατί αυθαίρετα κολλάς ταμπέλλες στους συνομιλητές σου και σύμφωνα με αυτές τους κρίνεις;
Γιατί πετάς την ρετσινιά και μετά την κάνεις;
Ήταν ή δεν ήταν αυτή η τακτική του Ζαχαριάδη και του Κολιγιάννη;
Έτσι δεν φάγαν τον Πλουμπίδη υπέρ του οποίου κόπτεσαι;
Αυτή δεν ήταν η τακτική στις δίκες της Πράγας;

Το ποιός ήμουν και ποιός είμαι το ξέρουν καλλίτερα όσα μέλη του site με έχουν γνωρίσει δια ζώσης. Οι οποίοι γνωρίζουν ποιός ήμουνα και ποιός είμαι, τι δουλειά κάνω, που μένω κλπ, κλπ.
Ποτέ δεν έκρυψα κάτι από κανέναν ούτε στην πραγματική αλλά ούτε και στην ιντερνετική μου ζωή. Το ποιός ήμουνα και με ποιός είμαι το δείχνουν οι πράξεις μου και τα έργα μου στην προσωπική μου ζωή και στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία και σε αυτήν την χώρα και διεθνώς. Και αυτοί που με ξέρουν μπορούν να το διαπιστώσουν απλά googlάροντας το όνομα μου (βγαίνει και πρώτο - πρώτο).
Οι απόψεις που έχω σε αυτό το forum δεν διαφέρουν σε τίποτε από αυτές που έχω στην πραγματική μου ζωή. Οι απόψεις μου είναι εκτεθιμένες εδώ και ανοιχτές προς κριτική. Οι απόψεις μου και μόνον. Και δεν έχω ούτε είχα κανένα πρόβλημα να τις εκφράσω και να τις υπερασπισθώ ακόμη και σε πολύ υψηλά ιστάμενα πρόσωπα που έχω γνωρίσει δια ζώσης. Ακόμη και στην νιότη μου.

Εσύ όμως τι πρόβλημα έχεις με το ποιός ήμουν και ποιός είμαι στην πραγματική μου ζωή;
Τις απόψεις μπορείς να τις κρίνεις χωρίς να αναφέρεσαι επί του προσωπικού;

α. Με [size=15pt]αποδεδειγμένο[/size] το σοβαρό ιατρικό πρόβλημα υγείας του Σάββα Ξηρού, είσαι υπέρ της αποφυλάκισής του, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ή όχι;

Δώσε μας τις αποδείξεις.
Άμεσα, εδώ και τώρα, παρέθεσε μας τις αποδείξεις. Πες ποιό ήταν το αποδεδειγμένο ιατρικό πρόβλημα.
Μέχρι να το κάνεις είσαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αναξιόπιστος.
(αν και είσαι ήδη αναξιόπιστος γιατί τον νόμο σου τον δείξαμε αλλά εσύ βρήκες πρόβλημα με τους ιατροδικαστές χωρίς να τους ξέρεις, χωρίς να ξέρεις τι γνωμάτευσαν, χωρίς να ξέρεις αν η αίτηση του Ξηρού εκδικάστηκε, χωρίς να ξέρεις τι αποφάσισε το δικαστήριο, χωρίς να ξέρεις την αιτιολογία του δικαστηρίου, χωρίς να ξέρεις αν έχει προσφύγει σε κάποιο ανώτερο δικαστήριο).

Επισκέπτης
Προτιμώ να χωρίζω τις απόψεις σε τεκμηριωμένες και ατεκμηρίωτες...
Ενδιαφερον αυτο...
1)Γιατι μου οφειλεις μια τεκμηριωση για την αποψη σου οτι η νοθεια στις εκλογες του 1961 δεν ηταν στην τελικη τοσο σοβαρη.
2)Γιατι συνεκρινες τον Χαγκεν Φλαισερ με τον Λιακο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ(οπως προεκυπτε απο τα συμφραζομενα)το"Στεμμα και Σβαστικα".

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ιστοσελιδα με ολες τις πληροφοριες για τους ενδιαφερομενους.

Η ιστοσελίδα αυτή δεν έχει όλες τις πληροφορίες...
Έχει όσες πληροφορίες θέλει να προβάλει η πλευρά Ξηρού...

Ο οποίος παρά την "ανήκεστο βλάβη" της υγείας του, σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα σε συνέντευξη στο πρώτο θέμα, μόλις στις 5-10-2008.

Λέγε ονόματα , δεν πειράζει!
Π.χ. τα εγγόνια , είναι στο Ουράνιο Τόξο.

Το ονόμαα Γκρόγιος σου κάνει;  :2funny:  :2funny:
(στα σλαβικά γκρουέφσκι)
Πάντως στους υποστηρικτές της "μακεδονικής" ιδέας προστέθηκε και ο βαλιανάτος...
Θα είδε τον Βαγώα στην ταίνια του Στόουν φαίνεται...

Ενδιαφερον αυτο...
1)Γιατι μου οφειλεις μια τεκμηριωση για την αποψη σου οτι η νοθεια στις εκλογες του 1961 δεν ηταν στην τελικη τοσο σοβαρη.
2)Γιατι συνεκρινες τον Χαγκεν Φλαισερ με τον Λιακο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ(οπως προεκυπτε απο τα συμφραζομενα)το"Στεμμα και Σβαστικα".

1) Μίλησες για 500.000 νοθευμένες ψήφους σε 4.640.000 ψηφίσαντες (ποσοστό σχεδόν 12%) βασισμένος στις μαύρες βίβλους της εδα και της εκ...

Η πληροφόρηση που έχω εγώ από το αρχείο καρανανλή αλλά και επίσημες εκθέσεις που έγιναν επί εκ περιορίζουν τις νοθευμένες ψήφους (διπλοψηφίες κτλ) σε λίγες εκατοντάδες...
Στο ίντερνετ, όσο και αν έψαξα, όλα τα λινκ κάνουν λόγο για κλίμα και απόφεύγουν να δώσουν αριθμό περιστατικών νοθείας...
Η έρευνα συνεχίζεται (όχι ότι θα σκοτωθώ κιόλας)...

2) Δεν έχω διαβάσει τον πρώτο τόμο...Αυτόν που έχει προλογίσει ο κανελόπουλος 2 χρόνια πριν κυκλοφορήσει (διότι μετά πέθανε..)
Το δεύτερο μόνο αποσπασματικά και κυρίως τα κεφάλαια που αφορούν στη συκοφάντηση του ζέρβα...
Για το συγκεκριμένο ζήτημα επιμένω στη συσχέτιση λιακό- φλάϊσερ...
Πιο πειστικές είναι οι αποδείξεις ότι οι Μάγιας ήταν έλληνες παρά ότι ο ζέρβας συνεργάστηκε με τους ναζί..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Γιατί βάζεις θέμα επί προσωπικού;
Τι σημασία έχει ποιός ήμουν εγώ στην νιότη μου;
Και το κυριότερο πως ξέρεις την νιότη μου και πως ξέρεις ότι τώρα είμαι "άλλος";
Γιατί αυθαίρετα κολλάς ταμπέλλες στους συνομιλητές σου και σύμφωνα με αυτές τους κρίνεις;
Γιατί πετάς την ρετσινιά και μετά την κάνεις;
Ήταν ή δεν ήταν αυτή η τακτική του Ζαχαριάδη και του Κολιγιάννη;
Έτσι δεν φάγαν τον Πλουμπίδη υπέρ του οποίου κόπτεσαι;
Αυτή δεν ήταν η τακτική στις δίκες της Πράγας;

Το ποιός ήμουν και ποιός είμαι το ξέρουν καλλίτερα όσα μέλη του site με έχουν γνωρίσει δια ζώσης. Οι οποίοι γνωρίζουν ποιός ήμουνα και ποιός είμαι, τι δουλειά κάνω, που μένω κλπ, κλπ.
Ποτέ δεν έκρυψα κάτι από κανέναν ούτε στην πραγματική αλλά ούτε και στην ιντερνετική μου ζωή. Το ποιός ήμουνα και με ποιός είμαι το δείχνουν οι πράξεις μου και τα έργα μου στην προσωπική μου ζωή και στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία και σε αυτήν την χώρα και διεθνώς. Και αυτοί που με ξέρουν μπορούν να το διαπιστώσουν απλά googlάροντας το όνομα μου (βγαίνει και πρώτο - πρώτο).
Οι απόψεις που έχω σε αυτό το forum δεν διαφέρουν σε τίποτε από αυτές που έχω στην πραγματική μου ζωή. Οι απόψεις μου είναι εκτεθιμένες εδώ και ανοιχτές προς κριτική. Οι απόψεις μου και μόνον. Και δεν έχω ούτε είχα κανένα πρόβλημα να τις εκφράσω και να τις υπερασπισθώ ακόμη και σε πολύ υψηλά ιστάμενα πρόσωπα που έχω γνωρίσει δια ζώσης. Ακόμη και στην νιότη μου.

Εσύ όμως τι πρόβλημα έχεις με το ποιός ήμουν και ποιός είμαι στην πραγματική μου ζωή;
Τις απόψεις μπορείς να τις κρίνεις χωρίς να αναφέρεσαι επί του προσωπικού;

Δώσε μας τις αποδείξεις.
Άμεσα, εδώ και τώρα, παρέθεσε μας τις αποδείξεις. Πες ποιό ήταν το αποδεδειγμένο ιατρικό πρόβλημα.
Μέχρι να το κάνεις είσαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αναξιόπιστος.
(αν και είσαι ήδη αναξιόπιστος γιατί τον νόμο σου τον δείξαμε αλλά εσύ βρήκες πρόβλημα με τους ιατροδικαστές χωρίς να τους ξέρεις, χωρίς να ξέρεις τι γνωμάτευσαν, χωρίς να ξέρεις αν η αίτηση του Ξηρού εκδικάστηκε, χωρίς να ξέρεις τι αποφάσισε το δικαστήριο, χωρίς να ξέρεις την αιτιολογία του δικαστηρίου, χωρίς να ξέρεις αν έχει προσφύγει σε κάποιο ανώτερο δικαστήριο).

Από πότε "την έκανα" ρε μεγάλε, όπως με κατηγορείς;
Γιατί μάλλον εσύ "την έκανες", όταν σου απαντάω στις 4 το πρωί και η απάντησή σου ήρθε στις 12 το μεσημέρι.
Για τη νιότη σου λοιπόν:
Έχεις γράψει αρκετές φορές στο φόρουμ για τη θητεία σου σε συγκεκριμένες οργανώσεις της ανανεωτικής Αριστεράς.
Όπως έχεις γράψει και τους λόγους που σε έκαναν να απομακρυνθείς απ αυτό το χώρο, λόγοι σεβαστοί.
Θα μου επιτρέψεις όμως (θες δε θες) το σχόλιο οτι όταν κάποιος πίστεψε έστω και για λίγο σε μιαν άλλη δικαιότερη κοινωνία (και ΔΕΝ εννοώ τις χώρες του "φυτευτού" απο τον Κόκκινο Στρατό "σοσιαλισμού"), είναι λυπηρό στην "ωριμότητά" του να δέχεται αμάσητη την ιδεολογία του -αστικού, δεν άλλαξε η μορφή, ούτε οι μέθοδοί του- κράτους.
Σου θύμισα τον Καψάσκη και τη "συμβολή" του στην υπόθεση Λαμπράκη, σου θύμισα επίσης τον Σορίν Ματέι, εσύ τίποτα, γαργάρα.
Όσο για τα αποδεικτικά στοιχεία για την υγεια του Σάββα Ξηρού, ο Υπερποντικός σου παρέθεσε  τη σχετική σελίδα, βγάζοντάς με απο τον κόπο.
Εσύ όμως προφανώς την θεωρείς συλλήβδην αναξιόπιστη και θεωρείς -ενδεχομένως- πιο αξιόπιστη τη σελίδα της ΓΑΔΑ.
Δικαίωμά σου.
Αλλά επειδή ΚΑΙ οι ιντερνετικές απόψεις ΔΕΝ είναι στο απυρόβλητο, κρίνεσαι γι αυτές, μην το ξεχνάς.
Θεωρείς επίσης -αν κατάλαβα καλά- οτι ο Σάββας Ξηρός ΔΕΝ δικαιούται ιατρικής φροντίδας, μιας και τραυματίστηκε προσπαθώντας να τοποθετήσει τη βόμβα.
Είναι δηλαδή σαν να μας λες οτι οι οδηγοί που θα περνάνε στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής και τραυματίζονται, δεν πρέπει να νοσηλεύονται, μιας και αυτοί έφταιγαν για το ατύχημα.
Υπέροχη δημοκρατική σκέψη, δε λέω.
Και όσο για τον Κολιγιάννη και τον Πλουμπίδη που λες, άσε να τα λύσουμε αυτά τα ζητήματα εμείς οι Αριστεροί, που δεν το βουλώσαμε όλα αυτά τα χρόνια.
Εσύ ασχολήσου με τον Βουλγαράκη και τον Ρουσόπουλο.
Ο καθείς στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες. 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Ιστοσελιδα με ολες τις πληροφοριες για τους ενδιαφερομενους.

Σοβαρά;;; Περιέχει η ιστοσείδα ΟΛΕΣ τις πληροφορίες;
Που είναι το σκεπτικό της απόρριψης των αιτήσεων του;
Που είναι η απάντηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην προσφυγή που έκανε η Κούρτοβικ στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων;

Από που αποδεικνύεται ότι το νοσοκομείο της Νίκαιας (εκεί δεν νοσηλεύονται όλοι οι κρατούμενοι του Κορυδαλλού όπως και μερικές χιλιάδες Έλληνες; ) δεν παρέχει την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή και ότι αν πάει σε άλλο νοσοκομείο ή στο σπίτι του (όπως φυσικά επιθυμεί) ότι θα έχει καλλίτερη αγωγή και ότι η πορεία της υγείας του θα αναστραφεί;

Γιατί εγώ διαβάζω
To Eυρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τον Σάββα Ξηρό
ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ρώτησε:
- Μετά την υπ’ αριθ. 5345/2006 απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών, εισήχθη σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο, για να υποβληθεί σε οφθαλμολογική επέμβαση όπως συστήθηκε από τους ειδικούς γιατρούς και για να τεθεί υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση;

Ποιά είναι η απάντηση του Ελληνικού Κράτους;;;;;

Ας μας πει η επιτροπή ή εσυ Supermouse:
Τον πήγαν ναι η όχι τον Ξηρό σε ειδικό οφθαλμολογικό κέντρο όπως διέταξε το Δικαστήριο (το δικαστήριο του αστικού κράτους και της μπουρζουαζίας);;
Αν δεν τον πήγαν να μας το πει ξεκάθαρα η επιτροπή, εσύ, ο Fethry και ο Σάββας. Και τότε και εγώ θα συμφωνήσω ότι κακώς δεν εφάρμοσε η Ελληνική Πολιτεία την απόφαση του Δικαστηρίου.

Και γιατί δεν ανταπαντά για το θέμα αυτό ο Σάββας στην επιστολή του στο Έθνος;; Γιατί ενώ είναι λαλίστατος δεν μας λέει για την απόφαση αυτή του δικαστηρίου;
Ethnos_080813.doc

Αλλά εγώ εκεί διαβάζω μία ατελείωτη κλάψα. Για το ότι η τουαλέτα είναι μέσα στο κελί (τι περίμενε δηλαδή κανένα γιακούζι; πάλι καλά που έχει ατομική τουαλέτα), για το τσιμεντένιο κρεβάτι (δεν ξέραμε, θα έπρεπε να του πληρώνουμε κρεββάτι και στρώμα από την Duxiana) και για ένα σωρό άλλο.
Και όταν του προτείνουν να μείνει μαζί του άλλος κρατούμενος για να τον βοηθά δεν του αρέσει γιατί η τουαλέτα είναι κοινή και θα μυρίζει. Τι να πει δηλαδή και ο Vothros όλη μέρα μέσα στην χαβούζα;

Και διαβάζω και πως το πάνε να στήσουνε την φάμπρικα των αποφυλακίσεων:
Ο Σ. Ξηρός επίσης κάνει λόγο για τη μη αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων υγείας του, αλλά και των αδελφών του Χριστόδουλου και Βασίλη, που αρρώστησαν -όπως λέει- μέσα στη φυλακή, αλλά αντιμετώπισαν την «αδράνεια ως προς την επίλυση των προβλημάτων της υγείας τους».

Επισκέπτης
Η ιστοσελίδα αυτή δεν έχει όλες τις πληροφορίες...
Έχει όσες πληροφορίες θέλει να προβάλει η πλευρά Ξηρού...

Ο οποίος παρά την "ανήκεστο βλάβη" της υγείας του, σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα σε συνέντευξη στο πρώτο θέμα, μόλις στις 5-10-2008.
Στην ιστοσελιδα αυτη υπαρχουν στοιχεια οσων υποστηριζουν οτι ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ο Σαββας Ξηρος πρεπει να αποφυλακιστει.
Γνωριζεις εσυ(η ο Βολταιρος)ιστοσελιδα αντιτιθεμενων στην αποφυλακιση Ξηρου,για να διαβασουμε την αντιθετη αποψη?παρεθεσε την...

Για το δευτερο που λες...τι θες δηλαδη:να πεσει γονατιστος και να ελεησει η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ?
Και τι σχεση εχουν τα οποια σχολια του Ξηρου,και του καθε Ξηρου,με τις αιτησεις αποφυλακισης?
Η μεταπολιτευση δεν προηλθε απο παρθενογεννεση,υπαρχει παρελθον σε αυτην την χωρα...

Βολταιρε αυτο που ρωτας εγω ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ και για αυτο δεν μπορω να σου απαντησω εαν η 5345/2006 εφαρμοστηκε ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ,παρεθεσα μια αρκετα γνωστη ιστοσελιδα με στοιχεια για την υποθεση και μονον.
Υποθετω θα προσεξες ομως οτι η επιστολη του ευρωπαικου δικαστηριου εχει ημερομηνια 12/2/2008 και αφορα αποφαση του 2006.

Και βεβαια το θεμα δεν ειναι αν η 5345/2006 εφαρμοστηκε η οχι,επακριβως η εν μερει...η αν ο Ξηρος ειναι"λαλιστατος"ενω θα επρεπε να κλαιει και να οδυρεται συμπαραστεκομενος στο Μητσοτακαιικο...
Το ζητημα ειναι εαν ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να αποφυλακιστει λογω των προβληματων της υγειας του ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ,οπως δικαιουται ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ.
1) Μίλησες για 500.000 νοθευμένες ψήφους σε 4.640.000 ψηφίσαντες (ποσοστό σχεδόν 12%) βασισμένος στις μαύρες βίβλους της εδα και της εκ...

Η πληροφόρηση που έχω εγώ από το αρχείο καρανανλή αλλά και επίσημες εκθέσεις που έγιναν επί εκ περιορίζουν τις νοθευμένες ψήφους (διπλοψηφίες κτλ) σε λίγες εκατοντάδες...
Στο ίντερνετ, όσο και αν έψαξα, όλα τα λινκ κάνουν λόγο για κλίμα και απόφεύγουν να δώσουν αριθμό περιστατικών νοθείας...
Η έρευνα συνεχίζεται (όχι ότι θα σκοτωθώ κιόλας)...
12%...κοντα επεσες.
Πρωτη Σερρων(η γενετειρα του"Εθναρχη"):
ΕΡΕ 58%(1958)-76,9%(1961)-59,1%(1963)
ΕΔΑ 36,2%(1958)-20,1%(1961)-30,2%(1963)
Με αλλα λογια η ΕΔΑ εδωσε το ποσοστο της στην ΕΡΕ στις εκλογες του 1961,για να...επιστρεψει στο ποσοστο των εκλογων του 1958 δυο χρονια αργοτερα.
Και επειδη η γενετειρα του"Εθναρχη"δεν ειναι ισως αντιπροσωπευτικη περιπτωση,ιδου και τα συνολικα ποσοστα:
EΡΕ 41,1%(1958)-50,8%(1961)
ΕΔΑ 24,4%(1958)-14,6%(1961)
Παρεθεσε σε παρακαλω τις ιστοσελιδες που επισκεφτηκες για να εκφερουμε γνωμη,ευχαριστω.
Δεν έχω διαβάσει τον πρώτο τόμο...Αυτόν που έχει προλογίσει ο κανελόπουλος 2 χρόνια πριν κυκλοφορήσει (διότι μετά πέθανε..)
Το δεύτερο μόνο αποσπασματικά και κυρίως τα κεφάλαια που αφορούν στη συκοφάντηση του ζέρβα...
Για το συγκεκριμένο ζήτημα επιμένω στη συσχέτιση λιακό- φλάϊσερ...
Πιο πειστικές είναι οι αποδείξεις ότι οι Μάγιας ήταν έλληνες παρά ότι ο ζέρβας συνεργάστηκε με τους ναζί..
Προφανως δεν διαβασες κανενα απο τους δυο τομους ειτε συνολικα ειτε αποσπασματικα,αλλα μαθαινοντας οτι ο Φλαισερ λεει ασχημα πραγματα για τον"Ναπολεων των Ορεων"ανοιξες τον δευτερο τομο σε καποιο βιβλιοπωλειο,για να τσεκαρεις τα επιμαχα σημεια...
Παλι καλα που εχεις το θαρρος και το παραδεχεσαι δηλαδη...οχι σαν κατι αλλους,και καλα ιστοριογνωστες,που αγνοουν οτι ο Λενιν επεστρεψε στην Ρωσια ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κανένα σχόλιο για τον ...αδιάβλητο Καψάσκη ή για το θάνατο του Σορίν Ματέι;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Υπερποντικέ, τι ψάχνεις κι εσύ για τις εκλογές του 1961;
Αφού ο στρέιτ στο λέει καθαρά:
Σύμφωνα με τους τόμους του ιδρύματος Καραμανλή ....δεν προκύπτει θέμα νοθείας.
Λες και το ίδρυμα Καραμανλή δεν ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με το να φτιάξει μια ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ εικόνα του "Εθνάρχη", παρακάμπτοντας τα ...ενοχλητικά στιγμιότυπα της διαδρομής του.
Προφανώς, η άποψή του στρέιτ για το Άουσβιτς θα είναι -τηρουμένων των αναλογιών- απο το .. ίδρυμα του Χίμμλερ, ή κάποιου άλλου ανάλογου αστέρα.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
μηπως ξερετε γιατι εγινε ο εμφυλιος του46-49? επειδη ειχε φτασει η δυναμη του κομμουνισμου στην ελλαδα το ενενηντα πεντε τοις εκατο και φοβηθηκαν οι μεγαλες δυναμεις μηπως τους χαλασουν τα σχεδια. οι καπιταλιστες φοβουνται τον σοσιαλισμο- κομμουνισμο μηπως και τους καταστρεψει

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μηπως ξερετε γιατι εγινε ο εμφυλιος του46-49? επειδη ειχε φτασει η δυναμη του κομμουνισμου στην ελλαδα το ενενηντα πεντε τοις εκατο και φοβηθηκαν οι μεγαλες δυναμεις μηπως τους χαλασουν τα σχεδια. οι καπιταλιστες φοβουνται τον σοσιαλισμο- κομμουνισμο μηπως και τους καταστρεψει

Άλλος yrret -απο την ανάποδη- μας βρήκε.          :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom