Νέα

O Καραμανλής κάρφωνε στους Αμερικανούς (έτσι έγινε πρωθυπουργός)!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 245
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εγώ πιστεύω ότι ο λαός έχει τεράστιες ευθύνες και τα φορτώνουμε όλα στους αμερικανούς. Και είμαι αντιαμερικανός και φιλορώσος εγώ που στα λέω. Αμάν με τις συνωμοσιολογίες σε αυτήν τη χώρα. Δεν φταίνε για τα πάντα οι αμερικανοί (ούτε και οι ισραηλινοί)

Να σου θυμισω οτι ο Γουωρεν κριστοφερ ως ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ ειχε ανακοινωσει προκυρηξη εκλογων στην ελλαδα απο το βημα της λεσχη μπιλντεμπεργκ ( στην οποια μελος ειναι και ο καραμανλης)  πριν αυτες γινουν εδω......αυτο ειναι γεγονος!!

ΠΟυ ηξερε ο κριστοφερ 4 μηνες πριν οτι ο ανθρωπος του σαμαρα... ο σιμπιλιδης...θα ειχνε την κυβερνηση? γιατι μπορει να μην ειπε ονομαστικα σιμπιλιδης ο κριστοφερ αλλα ηξερε το σχεδιο ανατροπης της νδ που μερος αυτου ηταν και ο συμπιλιδης...και μετα τσουπ...προσχωρει στην ΠΟΛ.ΑΝ

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Για πες μας ΕΝΑΝ τέτοιο (αντιαμερικάνο στην πράξη δηλαδή, όχι στα λόγια!  ;) ) στην νεώτερη Ελληνική ιστορία;

ΜΑ ΟΥΤΕ εγω ειμαι αντι-αμερικανος αλλα αυτο και αλλο να εισαι πολιτικος ρουφιανος....Αυτα που ελεγε ο καραμανλης σε κριστοφερ το 93...ειναι αρμοδιοτητα  της πρεσβειας να τα μαθαινει με τον οποιο τροπο...επρεπε να προσφερθει ο κωστας?

uck_samaras-s.jpeg

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Να σου θυμισω οτι ο Γουωρεν κριστοφερ ως ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ ειχε ανακοινωσει προκυρηξη εκλογων στην ελλαδα απο το βημα της λεσχη μπιλντεμπεργκ ( στην οποια μελος ειναι και ο καραμανλης)  πριν αυτες γινουν εδω......αυτο ειναι γεγονος!!

ΠΟυ ηξερε ο κριστοφερ 4 μηνες πριν οτι ο ανθρωπος του σαμαρα... ο σιμπιλιδης...θα ειχνε την κυβερνηση? γιατι μπορει να μην ειπε ονομαστικα σιμπιλιδης ο κριστοφερ αλλα ηξερε το σχεδιο ανατροπης της νδ που μερος αυτου ηταν και ο συμπιλιδης...και μετα τσουπ...προσχωρει στην ΠΟΛ.ΑΝ

Πως θα γινόταν πρόωρες εκλογές το είχα καταλάβει και εγώ, όχι το Στέητ Ντηπάρτμεντ!

Κατά τα άλλα υποννοείς πως ο χοντρός ήταν ενήμερος της υπόθεσης Συμπιλίδη και των συνεννοήσεών του με τον Σαμαρά; (και γι αυτόν σου έχω πει πως τρέφω τα ίδια αισθήματα με εσένα!).

Λοιπόν να είμαστε δίκαιοι. Ο χοντρός ήταν τεμπέλης, "λίγος" για μια δουλειά που τον έβαλαν με το ζόρι να κάνει (καλή ώρα σαν το Γιώργο), αλλά δεν ήταν ούτε καρφί ούτε προδότης.
Για τον Αντωνάκη καλλίτερα να μην μιλήσω...  

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Πως θα γινόταν πρόωρες εκλογές το είχα καταλάβει και εγώ, όχι το Στέητ Ντηπάρτμεντ!

Κατά τα άλλα υποννοείς πως ο χοντρός ήταν ενήμερος της υπόθεσης Συμπιλίδη και των συνεννοήσεών του με τον Σαμαρά; (και γι αυτόν σου έχω πει πως τρέφω τα ίδια αισθήματα με εσένα!).

Λοιπόν να είμαστε δίκαιοι. Ο χοντρός ήταν τεμπέλης, "λίγος" για μια δουλειά που τον έβαλαν με το ζόρι να κάνει (καλή ώρα σαν το Γιώργο), αλλά δεν ήταν ούτε καρφί ούτε προδότης.
Για τον Αντωνάκη καλλίτερα να μην μιλήσω...  

να σου θυμισω οτι ο θειος του σαμαρα (εαν δεν κανω λαθος) πολιτευοταν σε θεσσαλονικη..οποτε ο καραμανλης θα μπορουσε να ξερει...ακομα εαν καρφωνε ασυναισθητα σε αμερικανους....γιατι καργωνε...ποιος ο λογος?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
να σου θυμισω οτι ο θειος του σαμαρα (εαν δεν κανω λαθος) πολιτευοταν σε θεσσαλονικη..οποτε ο καραμανλης θα μπορουσε να ξερει...ακομα εαν καρφωνε ασυναισθητα σε αμερικανους....γιατι καργωνε...ποιος ο λογος?
ακου εχω ενα καλυτερο, ο αδελφος του πρωτου ξαδελφου του θειου της μητερας του παππου του τριτου ξαδελφου της γυναικας του αδελφου του πατερα του σαμαρα, ειχε συναντηθει με υπαλληλο της πρεσβειας των η.π.α!!!!!!!!! ε;ε;ε;ε;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
ακου εχω ενα καλυτερο, ο αδελφος του πρωτου ξαδελφου του θειου της μητερας του παππου του τριτου ξαδελφου της γυναικας του αδελφου του πατερα του σαμαρα, ειχε συναντηθει με υπαλληλο της πρεσβειας των η.π.α!!!!!!!!! ε;ε;ε;ε;

Είπα να μην το συνεχίσω εγώ, γιατί αν ο άλλος έχει κάτι στο μυαλό του καρφωμένο δεν του βγαίνει με τίποτα.
Εδώ ο υπερποντικός εξακολουθεί να θεωρεί τον Στάλιν ηρωική προσωπικότητα...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ετσι ασχοληθειτε με τον καραμανλη προβατα...

στο 25% θα φτασει την ανεργια ο βλακας...

μπειτε στο νετ και δειτε ονοματα χωρων παγκοσμιως που η ανεργια τους ξεπερνα το 20%..

αιντε τωρα να ψηφιστε προβατα...

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Kαραμανλης-σαμαρας-κριστοφερ-μπιλντεμπεργκ...τελος

κριστοφερ, προαναγγελει περιοδο που θα γινουν εκλογες...τελος

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Είπα να μην το συνεχίσω εγώ, γιατί αν ο άλλος έχει κάτι στο μυαλό του καρφωμένο δεν του βγαίνει με τίποτα.
Εδώ ο υπερποντικός εξακολουθεί να θεωρεί τον Στάλιν ηρωική προσωπικότητα...

ο υπερποντικος ειναι ψυχασθενης....

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ετσι ασχοληθειτε με τον καραμανλη προβατα...

στο 25% θα φτασει την ανεργια ο βλακας...

μπειτε στο νετ και δειτε ονοματα χωρων παγκοσμιως που η ανεργια τους ξεπερνα το 20%..

αιντε τωρα να ψηφιστε προβατα...

και εσυ που απεχει απο τις εκλογες, θα λυσεις την ανεργια στην ελλαδα? α ρε ζουλαπι!!!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
και εσυ που απεχει απο τις εκλογες, θα λυσεις την ανεργια στην ελλαδα? α ρε ζουλαπι!!!
ΕΓΩ τουλαχιστον ανιδεε απο την μερια μου θα κανω αυτο που πρεπει..εαν το κανουν ολοι, που δεν προκειτε γιατι μιλαμε για προβατα ελευθερας, θα παρουν το μυνημα..θα πονεσει ο κωλος τους γιατι μονο η ελλειψη εξουσιας τους πονα..

αιντε..τσαππρρρ

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ΕΓΩ τουλαχιστον ανιδεε απο την μερια μου θα κανω αυτο που πρεπει..εαν το κανουν ολοι, που δεν προκειτε γιατι μιλαμε για προβατα ελευθερας, θα παρουν το μυνημα..θα πονεσει ο κωλος τους γιατι μονο η ελλειψη εξουσιας τους πονα..

αιντε..τσαππρρρ

ΝΑΙ τωρα τους επιασε ο πονος τωρα ενα δεν θα ψηφισεις εσυ....ποσο εφικτο ειναι να μην ψηφισει το 51% του εκλογικου σωματος? απαντηση, δεν ειναι....αρα λες παπαριες στην πραξη...για πτωση του συστηματος εαν¨"ξυπνησουν" ολοι..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
ο υπερποντικος ειναι ψυχασθενης....

Γι αυτό σου λέω να προσέχεις! Πολύ θέλει ο άνθρωπος νομίζεις;

Τώρα για πες μου για την λέσχη Μπίλντεμπεργκ. Πως ακριβώς την φαντάζεσαι; Σαν την φωλιά του απόλυτου κακού;
Δηλαδή αν αύριο σπάσει ο διάολος το πόδι του και με καλέσουν εκεί και πάω, μετά θα είμαι εσαεί πολιτικά και εθνικά "μολυσμένος";

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
με ποιο δικαιωμα ο καραμανλης αναφερετε σε ενα ξενο αξιωματουχο για το χειρισμο του μακεδονικου απο την κυβερνηση που στηριζει?...και γιατι ενημερωνει τον ξενο εαν η κυβερνηση ειναι πολιτικα σταθερη ή οχι? επρεπε να ξερουν οι ξενοι οτι δεν ειμαστε σε θεση ισχυος κατα την διαπραγματευση του μακεδονιου?

Να σου θυμισω οτι ο Γουωρεν κριστοφερ ως ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ ειχε ανακοινωσει προκυρηξη εκλογων στην ελλαδα απο το βημα της λεσχη μπιλντεμπεργκ ( στην οποια μελος ειναι και ο καραμανλης)  πριν αυτες γινουν εδω...

Ρε γιατρέ, ρε γιατρέ κάθεσαι και συζητάς με τα αγάμητα παιδάκια που τον έχουν κάνει λάστιχο;;;

Πανύβλαξ Τέρρυ:
Πότε ο Κρίστοφερ συμμετείχε στην Μπίλντεμπεργκ;;;

Εδώ είναι η λίστα των Αμερικανών ΥΠΕΞ που συμμετείχαν:

Που είναι ρε ΗΛΙΘΙΕ ο Κρίστοφερ;;;

Και στην πραγματικότητα ο Κρίστοφερ δεν συμμετείχε ποτέ υπό οποιαδήποτε ιδιότητα. Εδώ είναι η λίστα όλων όσων έχουν συμμετάσχει:

Εκτός από ΒΛΑΚΑΣ είσαι και ΨΕΥΤΗΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Γι αυτό σου λέω να προσέχεις! Πολύ θέλει ο άνθρωπος νομίζεις;

Τώρα για πες μου για την λέσχη Μπίλντεμπεργκ. Πως ακριβώς την φαντάζεσαι; Σαν την φωλιά του απόλυτου κακού;
Δηλαδή αν αύριο σπάσει ο διάολος το πόδι του και με καλέσουν εκεί και πάω, μετά θα είναι εσαεί πολιτικά και εθνικά "μολυσμένος";

NAI...kai ειναι η γνωμη των δεξιων για την λεσχη ολων των δεξιων....γιατι νομιζεις δεν εστειλε ο αντωνης περσι την δα.π να αποκλεισει την λεσχη?

Στη μυστική σύνοδο της Μπίλντερμπεργκ διαμορφώνεται από ένα πολύ περιορισμένο αριθμό ανθρώπων μια συναίνεση για το ποιές είναι οι προτεραιότητες που θα πρέπει να απασχολήσουν τον κόσμο μας τα επόμενα χρόνια, σε οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο.

Η ιστορία έχει δείξει πως η συμμετοχή στις εργασίες της λέσχης Μπίλντερμπεργκ μπορεί να ... κάνει καλό στην καριέρα κάποιων πολιτικών. Ο Μπιλ Κλίντον, για παράδειγμα, ήταν κυβερνήτης της πολιτείας 'Aρκανσο το 1991, όταν πήρε μέρος σε μια τέτοια συνάντηση. Ο σημερινός πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, που παρέστη στη σύνοδο της λέσχης δύο χρόνια αργότερα, το 1993, ήταν βουλευτής της αντιπολίτευσης.

Σε αυτη την λεσχη παει σαμαρας και καραμανλης

Άλεξ Τζόουνς: Το σχέδιο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Ο Άλεξ Τζόουνς κάνει μια πλήρης ανάλυση για τη δράση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα στο ρώσικο κανάλι Russia Today.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom