Νέα

Ευρωψηφοδέλτιο ΛΑΟΣ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatis57
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Μηνύματα
522
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
6
Βεβαια ειναι μεγαλος φασσισμος να θες ελευθερια στη Βορειο Ηπειρο και τουλαχιστον να μη καταστρατηγουνται τα δικαιωματα της Ελληνικης πλειονότητας εκει απο τους λησταρχέους αλβανους. Τυφλα να χει ο μουσολινι. Τι πανεξυπνοι που ειστε και τι ελευθερη σκεψη που εχετε χωρις να εχετε επηρεαστει απο προπαγανδα και πλυση εγγεφάλου!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μα τι λες τωρα ,οι ανθρωποι ειναι προοδευτικοι
 
OP
OP
stamatis57

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
3.114
Like
1.441
Πόντοι
216
πω πω φασισταριο που εχει μαζευτει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενώ οι Οικολόγοι Πράσινοι που αποκαλούν τα Σκόπια Μακεδονία και προτείνουν τη μετονομασία της οδού Αγίου Δημητρίου σε Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, είναι προοδευτικοί άνθρωποι; Γελοιοι είναι όπως και οι του Σύριζα που συμφωνούν μαζί τους και ήταν και υπέρ του σχεδίου ΑΝΑΝ, που ο κυπριακός λαός το απέρριψε γιατί ήταν προδοτικό. Βέβαια για το ΣΥΡΙΖΑ, του Οικολόγους και το ΠΑΣΟΚ, το σχέδιο ΑΝΑΝ ήταν εκπληκτικό. Τελικά ποιοι είναι οι φασίστες;
 

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.666
Like
661
Πόντοι
96
Ενώ οι Οικολόγοι Πράσινοι που αποκαλούν τα Σκόπια Μακεδονία και προτείνουν τη μετονομασία της οδού Αγίου Δημητρίου σε Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, είναι προοδευτικοί άνθρωποι; Γελοιοι είναι όπως και οι του Σύριζα που συμφωνούν μαζί τους και ήταν και υπέρ του σχεδίου ΑΝΑΝ, που ο κυπριακός λαός το απέρριψε γιατί ήταν προδοτικό. Βέβαια για το ΣΥΡΙΖΑ, του Οικολόγους και το ΠΑΣΟΚ, το σχέδιο ΑΝΑΝ ήταν εκπληκτικό. Τελικά ποιοι είναι οι φασίστες;

 

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
650
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρε ανεκδιήγητοι..  :2funny: :2funny:
Τους Panx Romana τους ρωτήσατε αν θέλουν το τραγούδι τους να είναι ο φασιστικός ύμνος της Φ.Ο.Σ...  :headbang: :headbang: :2funny: :2funny:

Αφου σου αρέσουν τόσο πολύ δοκίμασε να "φτιάξεις" και τα παρακάτω :

Panx Romana - Έλληνες


Panx Romana - Διακοπές στο Χακί


Και βέβαια το "Συναγερμό" που μπορεί να γίνει και ο ύμνος του [size=14pt]ΛΑ[/size]θ[size=14pt]ΟΣ[/size]

 
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
1.768
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ετσι μπραβο, και εναντιον του στρατου και το ηλιθιο σκεπτικο οτι αμα δε πας στρατο ειναι ειριστικη πραξη. Γιατι αμα πας στρατο θα προκληθει κανας πολεμος. Το αντιθετο ζωα, αμα εχεις ισχυρο στρατο δε γινεται πολεμος γιατι ο αλλος, ο τουρκομόγγολος ειναι χεσμενος απανω του και δεν ειναι καθολου σιγουρος οτι μας εχει. Αλλα τι σας λεω, προδοτες εγκληματιες ειστε, ησασταν και ειστε. Παρακαλατε το Λενον Μαρξ μπακουνιν κροποτκιν να μη γινει κανα νεο εγχωριο νταβαντουρι γιατι αυτη τη φορα δεν εχει διακοπες σε νησακια. Θα πατε μονιμες διακοπες στα θυμαρακια. Προδοτες ανεγγέφαλοι, μιλατε κι ολας και προσπαθειτε να πεισετε κοσμο για τον εγγεφαλικο σας θανατο :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny:
 

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
650
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ετσι μπραβο, και εναντιον του στρατου και το ηλιθιο σκεπτικο οτι αμα δε πας στρατο ειναι ειριστικη πραξη. Γιατι αμα πας στρατο θα προκληθει κανας πολεμος. Το αντιθετο ζωα, αμα εχεις ισχυρο στρατο δε γινεται πολεμος γιατι ο αλλος, ο τουρκομόγγολος ειναι χεσμενος απανω του και δεν ειναι καθολου σιγουρος οτι μας εχει. Αλλα τι σας λεω, προδοτες εγκληματιες ειστε, ησασταν και ειστε. Παρακαλατε το [size=14pt]Λενον[/size] Μαρξ μπακουνιν κροποτκιν να μη γινει κανα νεο εγχωριο νταβαντουρι γιατι αυτη τη φορα δεν εχει διακοπες σε νησακια. Θα πατε μονιμες διακοπες στα θυμαρακια. Προδοτες ανεγγέφαλοι, μιλατε κι ολας και προσπαθειτε να πεισετε κοσμο για τον εγγεφαλικο σας θανατο

Δεν μου αρέσουν οι Beatles..
Δοκιμάστε να διασκευάσετε Ωχρά Σπειροχαίτη την άλλη φορά..
 
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
1.768
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Δεν μου αρέσουν οι Beatles..
Δοκιμάστε να διασκευάσετε Ωχρά Σπειροχαίτη την άλλη φορά..

Δε σ αρεσουν οι Μπιτλς? Κακως, υμνος σας πρεπει αν ειναι το imagine all the people. Τετοια μαλακια σας δερνει.
 

Επισκέπτης
Ωχ, τώρα θα αρχίσει ξανά η κλωτσοπατινάδα για την παρέα του Black Francis.
Ποτε επεσε ξυλο για τον χοντρο εδω μεσα και δεν το πηρα χαμπαρι?
Αφιερωμενο σε ολους τους εθνικιστες....
Lynyrd=Aταλαντο τσουρμο αλκοολικων μπαστουνοβλαχων.
 

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Μηνύματα
598
Like
12
Πόντοι
6
Γιατί ρε να κρυφτώ;;;

Η Γιαννάκου χαίρει της εκτίμησης μου.

Και αντικειμενικά από ΟΛΟΥΣ τους επικεφαλής των ευρωψηφοδελτίων είναι η καλλίτερη (τον Μάνο επίσης τον εκτιμώ αλλά πολιτικά η Δράση ήταν τελείως λάθος κίνηση - ακόμη και για τις Ευρωεκλογές).
Χαίρει όλη της εκτίμησης  :fuck1:  :2on1: των μαθητών που τους παίδεψε και όταν γίναν 18 την καταψήφισαν... :s&m_1: αλλά όλα εδώ πληρώνονται...το βρήκε απ'τον Θεό η κουτσή! Επέμενε στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και δεχτηκε και τα βιβλία της προδότρας Ρεπούστη ότι δεν σφαγιαστήκαν οι μικρασιάτες...απλα συσσώρευση και απώθηση μαζών ήταν...και κολοκύθια τούμπανα! Αφού οι Τούρκοι είναι γείτονες και φίλοι μας...δεν το ξέρετε...γι'αυτό και τα Ιμια,γι΄αυτό και οι καθημερινές παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου και οι από θαλάσσης με φρεγάτες και κορβέτες που επί ευκαιρίας ΝΑΤΟ φτάνουν και μέχρι τη Ραφήνα του πρωθυπουργίσκου μας! Να μην του πουν ένα γειά οι φίλοι μας???
Και για πιο παλιά...τι να πούμε?
Μικρασιατική καταστροφή? Ιμβρος Τένεδος? Κύπρος? Ασε που δεν τους φτάνει η Πόλη και θέλουν και την Δυτ. Θράκη! Ασε πως κατέντησαν το ναό της Αγ. Σοφιάς σε τζαμί..!
Η ντροπή της λακωνιάς είναι η Μαριέττα Γιαννάκου-(πρώην Κουτσί-κου και νυν κουτσή) Ο Θεός αγαπάει τον προδότη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Ο λαός με την κάλπη την έστειλε σπίτι της και ο Κωστάκης την ξαναβάζει υποψήφια...για να την λυπηθούμε??? Οχι οίκτος στους προδότες του έθνους!!!  :s&m_1:  :s&m_2:  :s&m_3:

Α εκτιμάς και τον Μανο-λάκη ε? Από ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ, απτο ΠΑΣΟΚ στους ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ και τώρα στη ΔΡΑΣΗ....πολύ σταθερή προσωπικότητα!!!  :jerking:

Ο αντωνάκης ο καλαματιανός απτη ΝΔ του Μητσοτάκη που μας έλεγε αγαπάς την Ελλάδα...απόδειξη! Να αποδείξουμε αν είμαστε έλληνες εμείς???(το υποννοούμενο) μήπως αυτοί είναι ανθέλληνες???Εκανε την ΠΟΛΑΝ δεν του βγήκε και ξανά στη ΝΔ για την εξουσία...μην χάσει! Σταθερή προσωπικότητα και αυτος...  :jerking:

Ο δημητράκης ο διπλωμάτης? Από τη δημαρχία της Αθήνας στη ΝΔ παρόλο που έλεγε ότι δεν θα πολιτιτευθεί!! Μετά δεν του άρεσε έκανε το ΚΕΠ δεν του βγήκε...ξανά πισωγύρισμα στη ΝΔ για τι άλλο? για την εξουσία!! σταθερή προσωπικότητα κι αυτός σταθερή αξία πήγαινε-έλα, τόσα δίνω, πόσα θες...!  :jerking:

Ο Τσοβολα δώστα όλα? απτο ΠΑΣΟΚ στην ΔΗΚΚΙ(για να τους δικάσει) αλλά δεν τα κατάφερε(αν και νομικός) ε και λέει δεν ξαναγύριζω στα παλιά...πάλι στην δικιά μου την δουλειά! Σταθερες προσωπικότητες έχομεν σε αυτόν τον τοπον!  :jerking:

Α μην ξεχάσω και τη κοπελιά της παρέας...του κάποτε εδώ πολυτεχνείου...μα καλε τι καλό κορίτσι ήταν τούτο...απτoν ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ στον ΣΥΝ (μετά το σχίσμα της αριστεράς)...αλλά δεν πήγαινε καλά και σου λέει εγώ πότε θα κυβερνήσω...καλύτερη είναι η γερμανίδα Μέργκελ από μένα...μωρέ δεν πετάγομαι μέχρι το ΠΑΣΟΚ...αδελφάκια είμαστε! προσωπικότητα κι αυτή μεγάλης αξίας  :jerking:

Α και τον κοντοπυθαρο να ξεχάσω?? Τι κρίμα που η Δημοκρατία δεν Αναγεννήθηκε ούτε όταν ήταν στο ΠΑΣΟΚ ούτε όταν έκανε το τίποτα με μπόλικο καθόλου με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ....καλέ δημοκρατικότατος! Αυτός δεν ήταν που επί υπουργείας του επί Πράσινου Ηλιου δεν ήθελε να το γλεντάει ο έλληνας στα νυχτερινά κέντρα μέχρι να βγει ο Κίτρινος Ηλιος...? :think: άκου ρε τι νομοσχέδιο σκέφτηκε ο άνθρωπος?! Του χαν βγάλει και τραγούδι-τσιφτετέλι...παπαθεμελή παπαθεμελή όσο κι αν το θες δεν το κλείνουμε το μαγαζί! ή κατι τέτοιο?? Αυτός με δίχασε τωρα  :uglystupid:  :idiot: σταθερή ή ξενέρωτη προσωπικότητα??  :jerking: διαλέχτε εσείς

ΚΑΙ υπάρχουν και αααάλλοι πολλοί....τι να γράφουμε τώρα?? Και καλά εμένα τι με πειράζει τώρα...που παίρνουν μεταγραφές οι άνθρωποι..?  :o Επαγγελματίες του είδους δεν είναι?  :jerking:  :jerking:  :jerking: να μην εξασφαλίσουν το μέλλον τους? Εχει και ημερομήνία λήξης το άθλημα...αν δεν τα "πάρουν" τώρα πότε θα τα πάρουν???  :dancing: ωωωχ βρε παίδες μήπως τους μπέρδεψα με τους ποδοσφαιριστές ή μήπως με τις πουτάνες??  :helpplea:  ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!

αυτά για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!!! Ολοι τριγύρω αλλάζουνε κι όλοι οι ίδιοι μένουν...  :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ: οποιος έχει πληροφορίες,γνωρίζει ή θυμάται...συμπληρώνει!  Αν ΘΥΜΑΤΑΙ γιατί μας έχουν μάθει να μας  :zfuck: σαν τα ζώα και να ξεχνάμε γρήγορα...

Ενας από τους Αστείους,Αφανείς,Ασήμαντους,Αδιαπραγμάτευτους,Αδέσμευτους πολίτες αυτής της ταλαιπωρημένης χώρας!
βρε μήπως είμαι 5Α και δεν το ξέρω......μήπως το σκεφτώ κι αυτό  :2funny: :2funny:


 

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.437
Like
17
Πόντοι
16
Τα είπες όλα νυχτο-οδηγέ....

Γι' αυτά που είπες θα γράψει η ιστορία όλους τους παραπάνω,
ούτε ένα θετικό προσφέρανε στην πατρίδα τους.

Ο Μάνος επίσης θα μας μείνει αξέχαστος που επί υπουργίας του,  η βενζίνη σε μια νύχτα πήρε 50 δρχ αύξηση!
Είχα ένα RD350 τότε, και του είχα ρίξει πολύ βλαστήμια  :grin:
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Χαίρει όλη της εκτίμησης  :fuck1:  :2on1: των μαθητών που τους παίδεψε και όταν γίναν 18 την καταψήφισαν... :s&m_1: αλλά όλα εδώ πληρώνονται...το βρήκε απ'τον Θεό η κουτσή! Επέμενε στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και δεχτηκε και τα βιβλία της προδότρας Ρεπούστη ότι δεν σφαγιαστήκαν οι μικρασιάτες...απλα συσσώρευση και απώθηση μαζών ήταν...και κολοκύθια τούμπανα! Αφού οι Τούρκοι είναι γείτονες και φίλοι μας...δεν το ξέρετε...γι'αυτό και τα Ιμια,γι΄αυτό και οι καθημερινές παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου και οι από θαλάσσης με φρεγάτες και κορβέτες που επί ευκαιρίας ΝΑΤΟ φτάνουν και μέχρι τη Ραφήνα του πρωθυπουργίσκου μας! Να μην του πουν ένα γειά οι φίλοι μας???
Και για πιο παλιά...τι να πούμε?
Μικρασιατική καταστροφή? Ιμβρος Τένεδος? Κύπρος? Ασε που δεν τους φτάνει η Πόλη και θέλουν και την Δυτ. Θράκη! Ασε πως κατέντησαν το ναό της Αγ. Σοφιάς σε τζαμί..!
Η ντροπή της λακωνιάς είναι η Μαριέττα Γιαννάκου-(πρώην Κουτσί-κου και νυν κουτσή) Ο Θεός αγαπάει τον προδότη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Ο λαός με την κάλπη την έστειλε σπίτι της και ο Κωστάκης την ξαναβάζει υποψήφια...για να την λυπηθούμε??? Οχι οίκτος στους προδότες του έθνους!!!  :s&m_1:  :s&m_2:  :s&m_3:

Α εκτιμάς και τον Μανο-λάκη ε? Από ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ, απτο ΠΑΣΟΚ στους ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ και τώρα στη ΔΡΑΣΗ....πολύ σταθερή προσωπικότητα!!!  :jerking:

Ο αντωνάκης ο καλαματιανός απτη ΝΔ του Μητσοτάκη που μας έλεγε αγαπάς την Ελλάδα...απόδειξη! Να αποδείξουμε αν είμαστε έλληνες εμείς???(το υποννοούμενο) μήπως αυτοί είναι ανθέλληνες???Εκανε την ΠΟΛΑΝ δεν του βγήκε και ξανά στη ΝΔ για την εξουσία...μην χάσει! Σταθερή προσωπικότητα και αυτος...  :jerking:

Ο δημητράκης ο διπλωμάτης? Από τη δημαρχία της Αθήνας στη ΝΔ παρόλο που έλεγε ότι δεν θα πολιτιτευθεί!! Μετά δεν του άρεσε έκανε το ΚΕΠ δεν του βγήκε...ξανά πισωγύρισμα στη ΝΔ για τι άλλο? για την εξουσία!! σταθερή προσωπικότητα κι αυτός σταθερή αξία πήγαινε-έλα, τόσα δίνω, πόσα θες...!  :jerking:

Ο Τσοβολα δώστα όλα? απτο ΠΑΣΟΚ στην ΔΗΚΚΙ(για να τους δικάσει) αλλά δεν τα κατάφερε(αν και νομικός) ε και λέει δεν ξαναγύριζω στα παλιά...πάλι στην δικιά μου την δουλειά! Σταθερες προσωπικότητες έχομεν σε αυτόν τον τοπον!  :jerking:

Α μην ξεχάσω και τη κοπελιά της παρέας...του κάποτε εδώ πολυτεχνείου...μα καλε τι καλό κορίτσι ήταν τούτο...απτoν ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ στον ΣΥΝ (μετά το σχίσμα της αριστεράς)...αλλά δεν πήγαινε καλά και σου λέει εγώ πότε θα κυβερνήσω...καλύτερη είναι η γερμανίδα Μέργκελ από μένα...μωρέ δεν πετάγομαι μέχρι το ΠΑΣΟΚ...αδελφάκια είμαστε! προσωπικότητα κι αυτή μεγάλης αξίας  :jerking:

Α και τον κοντοπυθαρο να ξεχάσω?? Τι κρίμα που η Δημοκρατία δεν Αναγεννήθηκε ούτε όταν ήταν στο ΠΑΣΟΚ ούτε όταν έκανε το τίποτα με μπόλικο καθόλου με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ....καλέ δημοκρατικότατος! Αυτός δεν ήταν που επί υπουργείας του επί Πράσινου Ηλιου δεν ήθελε να το γλεντάει ο έλληνας στα νυχτερινά κέντρα μέχρι να βγει ο Κίτρινος Ηλιος...? :think: άκου ρε τι νομοσχέδιο σκέφτηκε ο άνθρωπος?! Του χαν βγάλει και τραγούδι-τσιφτετέλι...παπαθεμελή παπαθεμελή όσο κι αν το θες δεν το κλείνουμε το μαγαζί! ή κατι τέτοιο?? Αυτός με δίχασε τωρα  :uglystupid:  :idiot: σταθερή ή ξενέρωτη προσωπικότητα??  :jerking: διαλέχτε εσείς

ΚΑΙ υπάρχουν και αααάλλοι πολλοί....τι να γράφουμε τώρα?? Και καλά εμένα τι με πειράζει τώρα...που παίρνουν μεταγραφές οι άνθρωποι..?  :o Επαγγελματίες του είδους δεν είναι?  :jerking:  :jerking:  :jerking: να μην εξασφαλίσουν το μέλλον τους? Εχει και ημερομήνία λήξης το άθλημα...αν δεν τα "πάρουν" τώρα πότε θα τα πάρουν???  :dancing: ωωωχ βρε παίδες μήπως τους μπέρδεψα με τους ποδοσφαιριστές ή μήπως με τις πουτάνες??   :helpplea:  ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!

αυτά για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!!! Ολοι τριγύρω αλλάζουνε κι όλοι οι ίδιοι μένουν...  :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ: οποιος έχει πληροφορίες,γνωρίζει ή θυμάται...συμπληρώνει!  Αν ΘΥΜΑΤΑΙ γιατί μας έχουν μάθει να μας  :zfuck: σαν τα ζώα και να ξεχνάμε γρήγορα...

Ενας από τους Αστείους,Αφανείς,Ασήμαντους,Αδιαπραγμάτευτους,Αδέσμευτους πολίτες αυτής της ταλαιπωρημένης χώρας!
βρε μήπως είμαι 5Α και δεν το ξέρω......μήπως το σκεφτώ κι αυτό  :2funny: :2funny:


Το να ασκήσεις κριτική στη Μαριέττα ως πολιτικό, είναι απόλυτα θεμιτό και καλά κάνεις- και εμένα μου την ψιλοέσπασε με το βιβλίο της ακατανόμαστης αν και δεν ήταν δικό της σφάλμα- άλλοι το είχαν εγκρίνει...

Τα να χαίρεσαι με την προσωπική τραγωδία όμως μιας γυναίκας, που θα μπορούσε να συμβεί κάλλιστα στη μάνα σου, στη θεια σου, σε σένα τον ίδιο και να αποκαλείς ένα άτομο που έχασε το πόδι του "κουτσό" και να χαίρεσαι μάλιστα με αυτό, δείχνει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, υφέρπων κρετινισμό και διανοητική υστέρηση...
Τσέκαρέ το...
 

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Μηνύματα
6.669
Like
8
Πόντοι
66
ΚΑΙ υπάρχουν και αααάλλοι πολλοί....τι να γράφουμε τώρα?? Και καλά εμένα τι με πειράζει τώρα...που παίρνουν μεταγραφές οι άνθρωποι..?  :o Επαγγελματίες του είδους δεν είναι?  :jerking:  :jerking:  :jerking: να μην εξασφαλίσουν το μέλλον τους? Εχει και ημερομήνία λήξης το άθλημα...αν δεν τα "πάρουν" τώρα πότε θα τα πάρουν???  :dancing: ωωωχ βρε παίδες μήπως τους μπέρδεψα με τους ποδοσφαιριστές ή μήπως με τις πουτάνες??   :helpplea:  ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!

αυτά για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!!! Ολοι τριγύρω αλλάζουνε κι όλοι οι ίδιοι μένουν...  :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ: οποιος έχει πληροφορίες,γνωρίζει ή θυμάται...συμπληρώνει!  Αν ΘΥΜΑΤΑΙ γιατί μας έχουν μάθει να μας  :zfuck: σαν τα ζώα και να ξεχνάμε γρήγορα...

Ενας από τους Αστείους,Αφανείς,Ασήμαντους,Αδιαπραγμάτευτους,Αδέσμευτους πολίτες αυτής της ταλαιπωρημένης χώρας!
βρε μήπως είμαι 5Α και δεν το ξέρω......μήπως το σκεφτώ κι αυτό  :2funny: :2funny:
Επειδή συμφωνώ με το Bold αλλά διαφωνώ με την περιπτωσιολογία μια και είναι ότι χειρότερο, θα κάνω μερικά σχόλια.

Η Γιαννάκου προσπάθησε να βάλει τάξη σε ένα από τα πιο απείθαρχα κομμάτια της Ελληνικής κοινωνίας και φυσικά απέτυχε, όπως άλλωστε όλοι οι προκάτοχοί της.

Τα παραδείγματα περί Μάνου, Αβραμόπουλου, Σαμαρά αλλά και Αδριανόπουλου και πολλών άλλων, δείχνει περισσότερο την ιδιοσυγκρασία της Ελληναρίας (δηλ αρχηγιλίκι κλπ), παρά τις λανθασμένες πολιτικές επιλογές των συγκεριμένων προσώπων.

Το παράδειγμα με τον Τσοβόλα είναι τουλάχιστον ατυχές, μια και είναι προς τιμή του ότι διέλυσε ο ΔΗΚΚΙ και τώρα κάνει ξανά το δικηγόρο (σε αντίθεση με τις άλλες τις κουφάλες εκεί μέσα που θέλανε τα φράγκα του κόμματος από τον κρατικό προϋπολογισμό).

Η δημοκρατία που θεωρούμε όλοι το καλύτερο πολίτευμα, λειτουργεί κάπως έτσι. Τα παιδιά απ' τα τζάκια θα είναι οι επόμενοι σωτήρες του έθνους με την εκλογή τους εξασφαλισμένη μια και θα τους παίζουν από το πρωΐ μέχρι το βράδυ τα μέσα - τα οποία βέβαια μετά περιμένουν ανταλλάγματα.

Αν εσύ πιστεύεις ότι θα υπάρξει ποτέ άνθρωπος που θα αλλάξει την κοινωνία ανατρέποντας τα πάντα - δημόσιο, παιδεία, υγεία, επιχειρηματικότητα - να μας πεις και ποιος είναι. Για την ώρα πάντως μια και δεν έχουμε αριστοκρατία, προχωράμε όπου μας πάει το καράβι με τον κάθε Πάγκαλο. :rolleyes:
 

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Μηνύματα
598
Like
12
Πόντοι
6
Τα είπες όλα νυχτο-οδηγέ....

Γι' αυτά που είπες θα γράψει η ιστορία όλους τους παραπάνω,
ούτε ένα θετικό προσφέρανε στην πατρίδα τους.

Ο Μάνος επίσης θα μας μείνει αξέχαστος που επί υπουργίας του,  η βενζίνη σε μια νύχτα πήρε 50 δρχ αύξηση!
Είχα ένα RD350 τότε, και του είχα ρίξει πολύ βλαστήμια  :grin:
ω! ρε τι μου θύμισες!! Ετσι έτσι στο λαιμό να τους κάτσει και ναχουν συνέχεια λόξυγγα!!  :2funny:
Γιατί όλοι τους είναι όπου τους πάει ο άνεμος(εξουσία) πάνε!!!  :idiot: :uglystupid:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom