You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ευρωψηφοδέλτιο ΛΑΟΣ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatis57
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 240
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
υπάρχουν ρόλοι που δεν ειναι προφανεις
Αυριο στην ασφαλεια - απειλες δε δέχομαι απο κανενα
Έλα με την ΟΠΙΣΘΕΝ Νεοταξίτισσα ...χαχαχα, ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ !!!
Cyber Bulling από ΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ σαν κι εσένα δεν περνάει αδερφούλα...χαχαχα
Πρόσεχε γιατί άν μαθευτούν τα πραγματικά σου στοιχεία ...ωχ ωχ και συσχετιστούν με αυτά
που γράφεις εδώ μέσα για χρόνια ωχ ωχ και πάλι ωχ , ζήτω που κάηκες .
Άμα είσαι και κανένα δημοσιουπαλληλάκι ....χαχαχα, ακόμα χειρότερα....χαχαχα
Ρε παιδιά ειρήνη ημίν!
Αφού είπαμε... ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ!
OΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ αλλο αν παιρνεται μαρουλι απο το αστικο κρατος!!! Δηλαδη γλυφετε εκει που φτυνετε
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Πλα θα'χει να τον χωσει και αυτος π καρατζαφερης....κατμαν ψηφιζουμε τελος.
υπάρχουν ρόλοι που δεν ειναι προφανεις
Αυριο στην ασφαλεια - απειλες δε δέχομαι απο κανενα
Εαν ερθει ο σκορπιος στο μπουρδελο που δουλευεις ....τι θα κανεις?
Αν θες να ντυθουμε εγω και ο σκορπιος στρατιωτες του κοκκινου στρατου και να σε πηδαμε εναλλαξ
και εσυ να φωναζεις....<<δωστε μου μια απειλη(ψωλη)!!!!>>
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Αυτό μόλις μου ηρθε με πμ απο τον Κατσαρίδα
Τα γραπτα μενουν και ήθελα να το ποσταρω και εδω
η πλακα τελειωσε ακριβως εδω
Δημοσίευση προσωπικού μηνύματος που μας έστειλε μέλος = Φάουλ
Μάλλον το έκανες πάνω στα νεύρα σου και δεν είναι σωστό. Άσε που νομίζω ότι όλα αυτά είναι στην πλάκα και δεν υπάρχουν οι τεχνικές δυνατότητες ανίχνευσης ίχνους των μηνυμάτων. Τουλάχιστον από εμάς εδώ.
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εχει κάνει τέτοιους συμβιβασμούς πλεον ο Καρατζαφέρης που εχει ξεφύγει απο τη θέλησητων Ελλήνων Εθνικιστων. Εκανε αντιρατσιστική επιτροπή, αρα απποδέχεται την προπαγανδα/παπαρολογια του διεθνους σιωνισμου και ντοπιας αριστερας υπηρεσιας του για ρατσισμο, ανοιχτη κοινωνια κτλ. Λες και αυτο καιει τους Ελληνες σημερα. Σκασιλα μας. Ποτε δε μπορουμε να αποδεχτουμε μια νέγρα να ειναι μελος Ελληνικου πατριωτικού κόμματος γιατι δεν ειναι Ελληνιδα, αρα δε την αφορα το θεμα. Δε γινεται αν μου βαζεις μια γυναικα που ειναι ανθρωπος της πλουτοδημοκρατειας στο ψηφοδέλτιο και να υποτίθεται οτι υπερασπιζεσαι και κόπτεσαι για τα συμφέροντα του λαου, για εθνικη ανεξαρτησια και δινεις "γροθια στο πολιτικο κατεστημενο". Αισχος.
Εγώ αν ήμουν mod, θα καθάριζα όλες τις εκατέρωθεν μαλακίες.Δημοσίευση προσωπικού μηνύματος που μας έστειλε μέλος = Φάουλ
Μάλλον το έκανες πάνω στα νεύρα σου και δεν είναι σωστό.
Νομίζω ότι σπάνια γίνεται αυτό όμως.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Και ο Καραμανλής έβαλε επί κεφαλής την Γιαννάκου.
Μπράβο του γι' αυτό και που δεν μάσησε.
Εχει κάνει τέτοιους συμβιβασμούς πλεον ο Καρατζαφέρης που εχει ξεφύγει απο τη θέλησητων Ελλήνων Εθνικιστων. Εκανε αντιρατσιστική επιτροπή, αρα απποδέχεται την προπαγανδα/παπαρολογια του διεθνους σιωνισμου και ντοπιας αριστερας υπηρεσιας του για ρατσισμο, ανοιχτη κοινωνια κτλ. Λες και αυτο καιει τους Ελληνες σημερα. Σκασιλα μας. Ποτε δε μπορουμε να αποδεχτουμε μια νέγρα να ειναι μελος Ελληνικου πατριωτικού κόμματος γιατι δεν ειναι Ελληνιδα, αρα δε την αφορα το θεμα. Δε γινεται αν μου βαζεις μια γυναικα που ειναι ανθρωπος της πλουτοδημοκρατειας στο ψηφοδέλτιο και να υποτίθεται οτι υπερασπιζεσαι και κόπτεσαι για τα συμφέροντα του λαου, για εθνικη ανεξαρτησια και δινεις "γροθια στο πολιτικο κατεστημενο". Αισχος.
προς ιπταμενο
Καλα δεν θα διαλυσουμε και την αστικη ταξη τωρα...φραγμους θα βαλουμε..Δηλαδη ιπταμενε στην 7ετια (και επι μεταξα) δεν υπηρχε αστικη ταξη? Και ο κωνσταντινος παλαιολογος ηταν ξενος αρα δηλαδη να τον <<χαρισουμε>> στην Σερβια? Αντιρατσιστικη επιτροπη απο αντιρατσιστικη επιτροπη εχει διαφορα...αναλογα τι πολιτικη φρασεολογια εχει... και το ιραν λεει πως ειναι ισλαμικη δημοκρατια....ειναι? Ποτε το ισλαμ ειναι συμβατο με την δημοκρατια? Αρα το ιραν κανει προπαγανδα και ριχνει σταχτη στα ματια της Δυσης...Δες το και αλλιως οταν θα βγαινει ο Αλεξης <<εργολαβος>> Τσιπρας και κατηγορει για ρατσισμο τον ΛΑ.Ο.Σ...ΘΑ απανταει ο Καρατζαφερη ....
-Ποιος εγω? Εγω εχω αντιρατσιστικη επιτροπη. το ΜΟΝΟ ποου θελω ειναι οσοι ξενοι μενουν στην Ελλαδα να εχουν ανθρωπινες συνθηκες ως ανθρωπιστης και οι υπολοιποι να παρουν τον πουλο! Αλλωστε εγω εχω λανσαρει την ποσοστοση στους ΞΕΝΟΥς...
Καλα εσυ υποστηριζει την Γιαννακου που ακομα και το Κ.Κ.Ε την κατηγορουσε για το Βιβλιο ιστοριας? Ο Καρατζαφερης εκανε την υπερβαση που εβαλε στο ψηφοδελτιο του γνωστους εθνικιστες..
Α.ΠΛΕΥΡΗ
Χ.Καραθανο
Ι.Παναγιωτακοπουλο (προεδρο ΝΕ.ΟΣ)
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
...χαχαχα Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την Αφήνει....χαχαχα
Έλα βολταιράκο ομολόγησέ τα όλα ...χαχαχα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Καλα εσυ υποστηριζει την Γιαννακου που ακομα και το Κ.Κ.Ε την κατηγορουσε για το Βιβλιο ιστοριας? Ο Καρατζαφερης εκανε την υπερβαση που εβαλε στο ψηφοδελτιο του γνωστους εθνικιστες..
Α.ΠΛΕΥΡΗ
Χ.Καραθανο
Ι.Παναγιωτακοπουλο (προεδρο ΝΕ.ΟΣ)
φιλε yrret
τι γνωμη εχεις για αυτο?
να μας απαντησει ο βολταιρος45 αν δεχεται την ρατσιστικη φρασεολογια του βολταιρου για του Εβραιους...
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Γιατί ρε να κρυφτώ;;;
Η Γιαννάκου χαίρει της εκτίμησης μου.
Και αντικειμενικά από ΟΛΟΥΣ τους επικεφαλής των ευρωψηφοδελτίων είναι η καλλίτερη (τον Μάνο επίσης τον εκτιμώ αλλά πολιτικά η Δράση ήταν τελείως λάθος κίνηση - ακόμη και για τις Ευρωεκλογές).
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Γιατί ρε να κρυφτώ;;;
Η Γιαννάκου χαίρει της εκτίμησης μου.
Και αντικειμενικά από ΟΛΟΥΣ τους επικεφαλής των ευρωψηφοδελτίων είναι η καλλίτερη (τον Μάνο επίσης τον εκτιμώ αλλά πολιτικά η Δράση ήταν τελείως λάθος κίνηση - ακόμη και για τις Ευρωεκλογές).
Έτσι Έτσι !!! να τα λές αυτά βολταιράκο για να αυτοπροσδιορίζεσαι καλύτερα.
Η γιαννάκου το 'σκυλάκι που έγλυφε' συνέχεια στην Αμερικάνικη Πρεσβεία και που
'λύσσαξε' για το ανθελληνικό βιβλίο ψευδο-'ιστορίας' της Ρεπούστη.
Έτσι βολταιράκο, να τα λές για να σε 'εκτιμούμε' κι εμείς όπως πρέπει.
Υ.Γ. Δεν πιστεύω να σε λένε βολταίρο Λεβί ...χαχαχα
Υ.Γ.2. Ο Μάνος δεν ήταν αυτός που είχε κάποτες την Αλλατίνη και είχε και Σιλό Αποθήκευσης για Στάρια κ.λ.π.
που τα 'νοίκιαζε' το Κράτος και αυτός 'άνοιξε' τα σφραγισμένα σιλό και 'δανείστηκε' πρώτη ύλη για
το εργοστάσιό του και που ο Ανδρέας Παπανδρέου του έδωσε 'άφεση αμαρτιών' ? και και και ...
Αυτός είναι ο δεύτερος που εκτιμάς μετά την γιαννάκου ?
Όχι τίποτες άλλο αλλά είναι και μια λαική ρήση που λέει : Όμοιος Ομοίω Αεί Πελάζει ...χαχαχα
Ειχανε κανει μεσω του ιστολογιου του μια ερωτηση στον Αδωνι Γεωργιαδη για ποιο λογο δεν γινεται ενα ανοιγμα του ΛΑ.Ο.Σ στον Νεοκλη Σαρρη και σε αλλες μορφες του Πατριωτικου κεντρου. Ο Αδωνις απαντησε οτι εαν ο Σαρρης ειχε αποδεχτει την προταση του το 2007 θα ηταν Βουλευτης. Αυτο που θελω να πω αν και εντιμος πολιτικος ο παπαθεμελης κατεχεται απο αντι-δεξιες ιδεοληψιες που κανουν αυτον και το κομμα του να βρισκονται μεταξυ του 1% ενω θα επρεπε τωρα ο παπαθεμελης να ειναι βουλευτης του λαος στην Α'θεσσαλονικης. Εδω.. παπαθεμελης, λεβεντης και ΔΗ.Κ.Κ.Ι δεν μπορουν να τα βρουν μεταξυ του για να φτιαξουν ενα κεντρωο κομμα!! ΝΑ εισαι σιγουρος οτι οι Βορειοηπειρωτες εχουν εκτιμησει την σταση του ΛΑ.Ο.Σ μεσα στο κοινοβουλιο οποτε κατα ενα μεγαλο ποσοστο θα ψηφισουν ΛΑ.Ο.Σ. Να σου θυμισω οτι Ο ΛΑ.Ο.Σ ηταν το μονο ελληνικο κομμα που ελεγε οχι στην εισοδο της Αλβανιας σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε αν δεν δωσει η Αλβανια εγγυησεις για τα δικαιωματα της Ελληνικης μειονοτητας. Το μακεδονικο μετωπο του παπαθεμελη θα σβησει οταν θα σβησει βιολογικα και ο παπαθεμελης ο ΛΑ.Ο.Σ με τις 100 και πλεον τοπικες οργανωσεις ειναι πλεον ενα κινημα και οχι ενα κομμα 2 ατομων (ζουραρις+παπαθεμελης). Αλωστε ο προεδρος με τις μεταγραφες του Καρκαλετση και του Χρυσανθακοπουλου εχει ερεισμα και στο πατριωτικο κεντρο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 193
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις