Νέα

O Καραμανλής κάρφωνε στους Αμερικανούς (έτσι έγινε πρωθυπουργός)!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 245
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ναι πες μας για τον καλο ΤΖΕΦΡΥ
το ΧΑΦΙΕ των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ που θελει να κανει ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ το Ελληνικο

Τα Πουστροπασοκια Πουλησανε τα ΣΠΑΤΑ στους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ και το Ελληνικο θελετε να το πουλησετε στο ΚΑΤΑΡ ετσι;;

ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ και προδότες εκ γενετής ;)

[size=20pt]ΖΗΤΩ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ και ο ΠΛΕΥΡΗΣ[/size] λεμε

:rockon: :rockon: :rockon:
Eάν ειναι να σταματήσουν να πινουν το αίμα μας οχι μονο Las Vegas να γίνει αλλα ΠΡΟΤΥΠΟ Las vegas.Να βλέπω κουνελάκια παντού να κυκλοφορούν.Μην ακουτε μαλακίες εγω βλεπω τα δις ευρω που θα παρει το κράτος και ολα τα έσοδα.Αλλα απο την άλλη πάλι σε καμια τσέπη θα πάνε

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Eάν ειναι να σταματήσουν να πινουν το αίμα μας οχι μονο Las Vegas να γίνει αλλα ΠΡΟΤΥΠΟ Las vegas.Να βλέπω κουνελάκια παντού να κυκλοφορούν.Μην ακουτε μαλακίες εγω βλεπω τα δις ευρω που θα παρει το κράτος και ολα τα έσοδα.Αλλα απο την άλλη πάλι σε καμια τσέπη θα πάνε

Κοίτα όσο υπαρχουν λεφτά θα γίνονται ρεμούλες και λαμογιες (ΝΟΜΟΣ).

απο την αλλη και οταν σε φεσωνανε με τα δις, ειδες προκοπη εσυ.. εγω οχι..

Αλλοι τα φαγανε..και τωρα την πληρωνουμε ολοι..

Μην ακους το παραμυθι.. πουλημενοι ειναι, και απλα ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ  ;)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Εγω παντως το μονο που βλεπω ειναι μια συνολικη ΑΠΑΞΙΑ παντου.

ανεπάρκεια σε μέγιστο βαθμό.. και κινήσεις που για μένα είναι προδοτικές..

εγω θεωρώ οτι οι άνθρωποι είναι για τα ΜΠΑΖΑ (τελείως όμως)

θα επιβεβαιωθώ πάλι από τον ΧΡΟΝΟ  :headbang:

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Οι ξεφτυλισμένοι υπάλληλοι του Μπόμπολα,
για να ξεχάσει ο κόσμος το αίσχος του Jeffrie
θυμήθηκαν τον Καραμανλή;;;;

Το τί έγραφαν οι συγκεκριμένοι γαμημένοι πούστηδες
όταν είχε ανεβάσει ο χοντρός το ΦΠΑ από 18% σε 19% το ξέχασαν οι πούστρες;;;;

Όταν ο δικός τους πήγε το ΦΠΑ από 19% στο 23% ,
έγραψαν τίποτε οι γαμημένοι;;;

Όταν [size=14pt]μετά τις Δημοτικές , ο ΦΠΑ θα πάει στο 25% [/size]
ίσως θυμηθούν και το Μητσοτάκη ή το Γέρο Καραμανλή
και την πρωθυπουργία του επί .... ΕΡΕ ...

Συναγωνιστη, Λακη ( και Α-Ω)

Μην μπερδευεσε... αλλο το περιεχομενο του αρθρου και αλλο ποιος εχει την εφημεριδα. Ο Μιχαλης Ιγνατιου ειναι αυτος ο δημοσιογραφος που αποκαλυψε με αποχαρακτηρισμενα απορρητα εγγραφα των Η.Π.Α την προδοσια των Ιμιων απο το Σημιτη....οποτε μονο φιλο-πασοκ δημοσιογραφος δεν μπορει να χαρακτηριστει.....

Ειμαι ο τελευταιος που θα εβαζα αριστερο ή δοσιλογο δημοσιογραφο σαν "Πηγη" για να μην νομιμοποιησω την προπαγανδα του...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206

Κι εγώ συμφωνώ να εκχωρήσουμε και το managment των Μουσείων μας (όλων!) και της Ακρόπολης ακόμη σε Γερνανούς, των λιμανιών σε Κινέζους, των σιδηροδρόμων σε όποιον βρούμε μαλάκα να ενδιαφέρεται κλπ, προκειμένου να έχω τις συντεχνίες των υπεραμοιβομένων τεμπέληδων να κάνουν και απεργίες όταν κάποιο από τα παράλογα προνόμιά τους τολμάει να πει κάποιος πως ενδέχεται να περιοριστεί.
Στο κάτω κάτω με φόρους που πληρώνω εγώ (και άλλα κορόιδα) πληρώνονται αυτοί οι κηφήνες.
Να τους αναλάβουν λοιπόν Άραβες, Κινέζοι, Γερμανοί και όποιος άλλος νομίζει πως μπορεί να τους κουμαντάρει (διότι το Ελληνικό Δημόσιο, υπό οιανδήποτε διακυβέρνηση, δεν έχει τα αρχίδια να το κάνει!), για να πάψουν να σιτίζονται από τα έσοδα του Ελληνικού κράτους και μετά να έρχεται ο κάθε δυστυχισμένος (και ανεπαρκής αναμφισβήτητα) Παπακωνσταντίνου να ζητάει "περαιώσεις", αυξήσεις ΦΠΑ, αντικειμενικών αξιών κλπ.
Η μόνη ελπίδα ανάπτυξης είναι να διώξει το κράτος τα "βαρίδια" του. Διότι με 10 τόνους έρμα κανένα αερόστατο δεν ανεβαίνει...

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
«Η κυβέρνηση (Μητσοτάκη) είναι ανεπαρκής» και «το υπουργικό συμβούλιο απλώς δεν ξέρει τι κάνει»
Πού είναι το πρόβλημα ? Λάθος είναι αυτά ?
Να που έλεγε και κάτι σωστό ο μπουχέσας.
Το "έτσι έγινε πρωθυπουργός" δεν κατάλαβα
Είδες πουθενά καραβάνια αμερικανών να έρχονται για να ψηφίσουν το 2004 τη ΝΔ ?  :think:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Α! Όσον αφορά τον ίδιο τον τίτλο του θρεντ είναι εξόφθαλμα κακόπιστος και παραπλανητικός. Από πουθενά δεν προκύπτει πως ο χοντρός "κάρφωνε". Πως συζητούσε με τους Αμερικάνους (ΟΛΟΙ όσοι έχουν ηγετικές βλέψεις το κάνουν!) και έλεγε τις απόψεις του (οι οποίες γνωρίζαμε ποιες ήταν για τον νυν "επίτιμο") δεν είχαμε και καμία αμφιβολία.

Εδώ ο Πάγκαλος είχε πει ΔΗΜΟΣΙΑ πως αν ο Τζώρτζ γινόταν ποτέ πρωθυπουργός θα αποχωρούσε από την πολιτική...  

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Είδες πουθενά καραβάνια αμερικανών να έρχονται για να ψηφίσουν το 2004 τη ΝΔ ?  :think:

απο ποτε ενας βουλευτης που εχει ορκιστει πιστη στο αρχηγο του και ειναι ανιψιος του ιδρυτη πρεπει να να δινει αναφορα για τα εσωτερικα ενος κομματος ΚΑΙ ΤΗς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ στην αμερικανικη πρεσβεια και στον αμερικανο ΥΠ.ΕΞ

Αλλο πραγμα να λες σε ενα ξενο αξιωματουχο την γνωμη σου για την τρεχουσα πολιτικη και αλλο να θεωρεις ηλιθοιυς τους συναδελφους ή χαμηλου επιπεδου

Το "έτσι έγινε πρωθυπουργός"  σημαινει οτι εφοσον επισημα πλεον εχουν "βγει" αυτα που λεει το αρθρο καταλαβαινουμε οτι ο καραμανλης ελεγε και αλλα...πραγμα που το καθιστατα ανθρωπο των αμερικανων...αλλωστε ειναι υπερ της ευρωπαικης πορειας της τουρκιας και ψηφισε σαν κυβερνηση ΑΝΕΥ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΩΝ την εισοδο της αλαβανιας σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Καλα, η κυβερνηση μητσοτάκη ήταν απείρως καλύτερη απο αυτη του Κωστακη.
στα υπολοιπα συμφωνω εντελώς.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Αλλο πραγμα να λες σε ενα ξενο αξιωματουχο την γνωμη σου για την τρεχουσα πολιτικη και αλλο να θεωρεις ηλιθοιυς τους συναδελφους ή χαμηλου επιπεδου

Το "έτσι έγινε πρωθυπουργός"  σημαινει οτι εφοσον επισημα πλεον εχουν "βγει" αυτα που λεει το αρθρο καταλαβαινουμε οτι ο καραμανλης ελεγε και αλλα...πραγμα που το καθιστατα ανθρωπο των αμερικανων...
Για μένα κάθε πράξη με λόγια ή έργα εναντίον της κυβέρνησης του Μητσοτάκη συνιστά πράξη ανδρείας και αντίστασης , εφάμιλλη με την αντίσταση στους κατοχικούς
Για το άλλο θέμα , να συμφωνήσω ότι ήταν άνθρωπος των αμερικανών. Άλλο ρωτάω.  Η εκλογή του που κολλάει στο ότι ήταν άνθρωπος των αμερικανών ?  :think:

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Α! Όσον αφορά τον ίδιο τον τίτλο του θρεντ είναι εξόφθαλμα κακόπιστος και παραπλανητικός. Από πουθενά δεν προκύπτει πως ο χοντρός "κάρφωνε". Πως συζητούσε με τους Αμερικάνους (ΟΛΟΙ όσοι έχουν ηγετικές βλέψεις το κάνουν!) και έλεγε τις απόψεις του (οι οποίες γνωρίζαμε ποιες ήταν για τον νυν "επίτιμο") δεν είχαμε και καμία αμφιβολία.

Εδώ ο Πάγκαλος είχε πει ΔΗΜΟΣΙΑ πως αν ο Τζώρτζ γινόταν ποτέ πρωθυπουργός θα αποχωρούσε από την πολιτική...  

Μετάνιωσε που είπε σε συνέντευξή του ο σαμαρας στον Α. Καρκαγιάννη («Καθημερινή» 4 Ιουλίου 1993) ότι «Δεν θα επιστρέψω, συνεπώς, στη Ν.Δ. και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω ο "αρχηγός" της»?

uck_samaras-s.jpeg

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
απο ποτε ενας βουλευτης που εχει ορκιστει πιστη στο αρχηγο του και ειναι ανιψιος του ιδρυτη πρεπει να να δινει αναφορα για τα εσωτερικα ενος κομματος ΚΑΙ ΤΗς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ στην αμερικανικη πρεσβεια και στον αμερικανο ΥΠ.ΕΞ

Το "έτσι έγινε πρωθυπουργός"  σημαινει οτι εφοσον επισημα πλεον εχουν "βγει" αυτα που λεει το αρθρο καταλαβαινουμε οτι ο καραμανλης ελεγε και αλλα...πραγμα που το καθιστατα ανθρωπο των αμερικανων...αλλωστε ειναι υπερ της ευρωπαικης πορειας της τουρκιας και ψηφισε σαν κυβερνηση ΑΝΕΥ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΩΝ την εισοδο της αλαβανιας σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε

Για το έτσι έγινε πρωθυπουργός, εγώ δεν εξέφρασα αντίρρηση. Είπα μάλιστα πως ΟΛΟΙ όσοι γίνονται πρωθυπουργοί οφείλουν να έχουν την αποδοχή, αν μη την υποστήριξη, του υπερατλαντικού εταίρου.
Για το "κάρφωνε" να μας πει κάποιος. Δηλαδή τους έλεγε μυστικά που ο ίδιος ήξερε (τί να ξέρει, που ήταν στην απ' έξω;) και αυτοί αγνοούσαν (αν ήταν δυνατόν;!)

Κατά τα λοιπά κι εγώ συμφωνώ πως η κυβέρνηση του Μητσοτάκη τουλάχιστον προσπάθησε για κάποια πράγματα, ενώ του χοντρού δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ!

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Για μένα κάθε πράξη με λόγια ή έργα εναντίον της κυβέρνησης του Μητσοτάκη συνιστά πράξη ανδρείας και αντίστασης , εφάμιλλη με την αντίσταση στους κατοχικούς
Για το άλλο θέμα , να συμφωνήσω ότι ήταν άνθρωπος των αμερικανών. Άλλο ρωτάω.  Η εκλογή του που κολλάει στο ότι ήταν άνθρωπος των αμερικανών ?  :think:

ο λαος ψηφιζει τα μεγαλα κομματα...

1. Για διορισμο στο δημοσιο
2. Επειδη τον προβαλλουν τα ΜΜΕ (που μολις εγινε πρωθυπουργος ο καραμανλης τα ταισε κανονικοτατα μαζι με το ρουσοπουλο)
3. Λογω οικογενειακης παραδοσης

ο μανδυα δημοκρατικοτητας δηλαδη εκλογες του 04 δεν αναιρει οτι ο καραμανλης σπρωχτηκε να παρει την εξουσια με συνθηματα που δεν τα τηρησε και για αυτο ειναι δοτος.

ΕΣΥ νομιζεις οτι η αμερικανοι θα εκαναν πρωθυπουργο καποιον αντι-αμερικανο ή τουλαχιστον καποιον που θα ειναι του χεριου τους ασχετα εαν δεν ταυτιζεται 100% μαζι τους...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ο λαος ψηφιζει τα μεγαλα κομματα...

1. Για διορισμο στο δημοσιο
2. Επειδη τον προβαλλουν τα ΜΜΕ (που μολις εγινε πρωθυπουργος ο καραμανλης τα ταισε κανονικοτατα μαζι με το ρουσοπουλο)
3. Λογω οικογενειακης παραδοσης
4. επειδη τα μικρά κόμματα ειναι για τον πουτσο.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εγώ πιστεύω ότι ο λαός έχει τεράστιες ευθύνες και τα φορτώνουμε όλα στους αμερικανούς. Και είμαι αντιαμερικανός και φιλορώσος εγώ που στα λέω. Αμάν με τις συνωμοσιολογίες σε αυτήν τη χώρα. Δεν φταίνε για τα πάντα οι αμερικανοί (ούτε και οι ισραηλινοί)

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Για το έτσι έγινε πρωθυπουργός, εγώ δεν εξέφρασα αντίρρηση. Είπα μάλιστα πως ΟΛΟΙ όσοι γίνονται πρωθυπουργοί οφείλουν να έχουν την αποδοχή, αν μη την υποστήριξη, του υπερατλαντικού εταίρου.
Για το "κάρφωνε" να μας πει κάποιος. Δηλαδή τους έλεγε μυστικά που ο ίδιος ήξερε (τί να ξέρει, που ήταν στην απ' έξω;) και αυτοί αγνοούσαν (αν ήταν δυνατόν;!)

Κατά τα λοιπά κι εγώ συμφωνώ πως η κυβέρνηση του Μητσοτάκη τουλάχιστον προσπάθησε για κάποια πράγματα, ενώ του χοντρού δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ!

με ποιο δικαιωμα ο καραμανλης αναφερετε σε ενα ξενο αξιωματουχο για το χειρισμο του μακεδονικου απο την κυβερνηση που στηριζει?...και γιατι ενημερωνει τον ξενο εαν η κυβερνηση ειναι πολιτικα σταθερη ή οχι? επρεπε να ξερουν οι ξενοι οτι δεν ειμαστε σε θεση ισχυος κατα την διαπραγματευση του μακεδονιου?

Να σου θυμισω οτι ο Γουωρεν κριστοφερ ως ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ ειχε ανακοινωσει προκυρηξη εκλογων στην ελλαδα απο το βημα της λεσχη μπιλντεμπεργκ ( στην οποια μελος ειναι και ο καραμανλης)  πριν αυτες γινουν εδω...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Εγώ πιστεύω ότι ο λαός έχει τεράστιες ευθύνες και τα φορτώνουμε όλα στους αμερικανούς. Και είμαι αντιαμερικανός και φιλορώσος εγώ που στα λέω. Αμάν με τις συνωμοσιολογίες σε αυτήν τη χώρα. Δεν φταίνε για τα πάντα οι αμερικανοί (ούτε και οι ισραηλινοί)

σημερα το πας πολυ καλα!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
4. επειδη τα μικρά κόμματα ειναι για τον πουτσο.

εχεις μια δοση δικιου αλλα ψηφιζουν τα μεγαλα κομματα επειδη δεν του νοιαζει η πολιτικη και θεωρουν "ευκολο" να κανουν αποχη ή να στηριξουν τζεφρο-σαμαρα...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
ΕΣΥ νομιζεις οτι η αμερικανοι θα εκαναν πρωθυπουργο καποιον αντι-αμερικανο ή τουλαχιστον καποιον που θα ειναι του χεριου τους ασχετα εαν δεν ταυτιζεται 100% μαζι τους...

Για πες μας ΕΝΑΝ τέτοιο (αντιαμερικάνο στην πράξη δηλαδή, όχι στα λόγια!  ;) ) στην νεώτερη Ελληνική ιστορία;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom