Νέα

Ο εραστής της «καυτής» γκόμενας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Max Cady
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
αλτεκ ειναι σοβαρα κοριτσια :P

μακλειν ελα ενταξει κ η ρωσιδουλα εναι ομορφη.. ειδες πως σε σκεφτομαι... ενταξει πωπουδακι σαν αυτες τις 2 δεν εχει... αλλα δεν ειναι κ για πεταμα... ε?? καλη προσφορα? :P

παντως τους καφρους τους δινω κ σαν δωρο αμα θετε... ετσι επειδη ειμαι λαρτζ! :2funny:

υγ: το ξερω πως δεν εξαπτεσαι πλακα εκανα :P :P :P

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
1.κ εγω θελω κοπελα με ωραιο ποπουδακι....κ ωραιο προσωπο ομως....οχι μονο στον αλτεκ.... :'( :'( :'(
2.δν θεμε καφρους λεμε.... :grin: :grin: :grin:....τι,θα τους ξεφορτωθεις εσυ κ θα τους παρουμε εμεις ????  :idiot:
3.δν εξαπτομαι...χαλαρα....αμα δν εχεις ρωσιδα φιλη δν πειραζει...κ με ελληνιδες δν εχω προβλημα...(δν ειδες τις ομηρικες μαχες που εδινα για την προστασια κ προφυλαξη των απ'τους ''κακους ανδρες'' του site ?) :think: :think:

Tην αλήθεια λέμε χωρίς φόβο και πάθος, so help me God  :)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρε, αφήστε την πάρλα και πείτε τίποτα για κανένα HOT μωρό :rockon:

Επισκέπτης
Δυστροπία επιδεικνύεις εσύ στους μεγαλυτέρους σου. Η σειρά είναι σειρά. Το διαστημόπλοιο Gallactica το ξέρεις; Το Μινόρε της Αυγής;

δν εχω αλλη υπομονη...κανε πισω...εγω ειμαι πρωτος στη σειρα....εγω ειμαι ο πιο μικρος κ εχω το μελλον μπροστα μου...εγω θα παρω τις πρωτες ρωσιδες....ειτε εντος ειτε εκτος συνορων.... :2funny: :2funny: :2funny:

οσο για το διαστημοπλοιο κ το μινορε...ειναι τα εικονιζομενα ????

αλτεκ ειναι σοβαρα κοριτσια :P

μακλειν ελα ενταξει κ η ρωσιδουλα εναι ομορφη.. ειδες πως σε σκεφτομαι... ενταξει πωπουδακι σαν αυτες τις 2 δεν εχει... αλλα δεν ειναι κ για πεταμα... ε?? καλη προσφορα? :P

παντως τους καφρους τους δινω κ σαν δωρο αμα θετε... ετσι επειδη ειμαι λαρτζ! :2funny:

υγ: το ξερω πως δεν εξαπτεσαι πλακα εκανα :P :P :P
γιατι,δν ειναι ο αλτεκ σοβαρο αγορι ???? (ωραιααα που ακουγεται το αγοριιιιιιιιι............)!!!! :2funny:

καλη,πολυ καλη προσφορα....κ εχουμε 3 πωπουδακια συνολο....καλη περιπτωση.... :rockon: :rockon:

αντε φερε κ τα δωρα......δν γ@μιετ@ι...που θα τις προλαβουμε 3 κοπελες....να ευχαριστηθουν αμα ειναι...

Tην αλήθεια λέμε χωρίς φόβο και πάθος, so help me God  :)

ποιος θεος ??? με καμια ρωσιδα τον βλεπω κ αυτον τετοια ωρα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• galactica-dom-retouche.jpg
    galactica-dom-retouche.jpg
    32,9 KB · Εμφανίσεις: 15
  • minore_ayghs.JPG
    minore_ayghs.JPG
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 15

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Τι θέλεις να πούμε flesh;
Βάλε ένα αγγούρι καλυβιώτικο στο τζην σου, να βγεις γύρα για ΗΟΤ γκόμενες

δν εχω αλλη υπομονη...κανε πισω...εγω ειμαι πρωτος στη σειρα....εγω ειμαι ο πιο μικρος κ εχω το μελλον μπροστα μου...εγω θα παρω τις πρωτες ρωσιδες....ειτε εντος ειτε εκτος συνορων.... :2funny: :2funny: :2funny:

οσο για το διαστημοπλοιο κ το μινορε...ειναι τα εικονιζομενα ????

Περίμενε το μέλλον λοιπόν :cheesy:

Μπράβο, μπράβο. Για 20 χρονών καλά τα θυμάσαι :2funny:

Επισκέπτης
Περίμενε το μέλλον λοιπόν :cheesy:

Μπράβο, μπράβο. Για 20 χρονών καλά τα θυμάσαι :2funny:
ζω το μελλον φιλαρακο....μην μπερδευεσαι.....

το γκουγκλ τα θυμαται....κυριως το διαστημοπλοιο...το αλλο το ηξερα κ μονος μου...:P :P :P

καλη η παρλα ???? τοση ωρα την εχουμε στην παρεα μας κ δν ξερουμε αν ειναι χοτ μωρο....:P :P :P
ομως για να λες να την αφησουμε....μαπα το καρπουζι....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Και δεν πληρώνω πάντα όπου... πάω

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Θα ανεγερθούν να λες. Τη ανώνυμη Ρωσσίδα ενταύθα :cheesy:

Επισκέπτης
Θα ανεγερθούν να λες. Τη ανωνυμη Ρωσσίδα ενταύθα :cheesy:
Θα στηθει νεο μνημειο......

το δικο μας λεγεται αν δν κανω λαθος - > στον αγνωστο στρατιωτη....

το νεο δικο μας κ δικο τους...(πολυ κομμουνιστικο αυτο..:P) - > στην αγνωστη ρωσιδα...неизвестной российской девочке

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Απο εδώ το πας, από εκεί το πας το πετάς το Κομμουνιστικό. Μου φαίνεται... ρε μπας και είσαι 35 χρονών ινστρούκτορας που έγινε project manager;
Τη Αγνωστη Ρωσσίδα. Όπως Dem Deutchem Volke.

Επισκέπτης
Απο εδώ το πας, από εκεί το πας το πετάς το Κομμουνιστικό. Μου φαίνεται... ρε μπας και είσαι 35 χρονών ινστρούκτορας που έγινε project manager;
Τη Αγνωστη Ρωσσίδα. Όπως Dem Deutchem Volke.
λες να μαι 35...νυν project manager.....κ Russian admirer  ????  :P :P :P :P :P :P :P....

ποιος ξερει αραγε....:) :) :) :)

Επισκέπτης
Μάκ το δικό μας μνημείο λέγεται 'το μνημείο του αγνώστου πελάτη' και απο κάτω έχει την ένδοξη γκρέκικη σημαία. Αυτό το 'μνημείο' θα το δεις στις πόλεις όπως Σόφια,Βουκουρέστι,Κισινάου,Κίεβο,Μόσχα και πάει λέγοντας... Το είχε πει και ο δάσκαλος ο Ροπαλοφόρος (r.i.p. γιατί πάει για 'κρέμασμα')  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:
μα δν λεω μονο για στριπ....εξαλλου τις περισσοτερες φορες μεσα στα στριπ ειναι χαμενος κοπος να προσπαθεις να βρεις γκομενα...κ αν την βρεις...τοτε απο καποια στιγμη κ μετα παρα-εισαι καλος γι'αυτη... :- :- :- :-

περα απ'το παραπανω....εγω δν θελω τη γκρεκικη σημαια....θελω μια κατακοκκινη με ενα σφυροδρεπανο... :o :o :o :o

Τα χαιρετισματα μου κ καλη τυχη στον φιλο ropaloforo...βιον ανθοσπαρτο ευχομαι!!! ;) ;) ;)

Πάντα

Γιατί εγώ που είμαι (σχεδόν)  :2funny: ;
Ινστρούκτορας... απέτυχε, at least θα μέναν τα Ρώσσικα
εσυ εισαι χαμενη περιπτωση ετσι κ αλλιως...ασε τα υπολοιπα κ τις λεπτομερειες.... :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τα χαιρετισματα μου κ καλη τυχη στον φιλο ropaloforo...βιον ανθοσπαρτο ευχομαι!!! ;) ;) ;)

εσυ εισαι χαμενη περιπτωση ετσι κ αλλιως...ασε τα υπολοιπα κ τις λεπτομερειες.... :2funny: :2funny: :2funny:

Ομοίως

Στο έχω ξαναπεί you know nothing, nothing at all :). O vasos κάποτε είπε κάτι το οποίο passed

Επισκέπτης
Εγώ θα έλεγα ότι τέτοιες γκόμενες τις γαμάει κάποιος που θα τους φερθεί σαν να μην είναι ... "hot babes". Θα τις αντιμετωπίσει σαν το τελευταίο ρετάλι και θα τις κάνει να νοιώσουν του συρμού! Αυτός μεταξύ άλλων, πέρα από μάγκας, είναι και ξεχωριστός στα μάτια τους , γιατί τους προσφέρει κάτι πρωτόγνωρο. Δεν τις προσκυνά, δεν δείχνει να συγκινείται. Οπότε υποσυνείδητα τα "hot babes" σκέφτονται ότι αυτός μπορεί να έχει σπρώξει άλλες πολύ καλύτερες. Αυτό το φόβο τον έχουν όλες οι γκόμενες. Το ότι υπάρχουν άλλες, πιο σέξυ, που τους παίρνουν τα βρακιά.

Σε ένα site που είχα αναφέρει ξανά με ... συμβουλές από φροντιστήρια καμακιού, μεταξύ άλλων είχε και το ακόλουθο, που νομίζω ότι κολλά στην περίπτωση που εξετάζουμε ...

Επισκέπτης
Στο έχω ξαναπεί you know nothing, nothing at all :). O vasos κάποτε είπε κάτι το οποίο passed
και παλι δν το καταλαβαινω ομως....τι εννοεις???? κ δν θυμαμαι τι ειπε ο vasos!!!!

Εν Ειδα Οτι Ουδεν Ειδα ?????? Δλδ ειμαι σοφος σαν τον κυριο Σωκρατη ???? :P :P :P :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom