Νέα

Ο εραστής της «καυτής» γκόμενας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Max Cady
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για αυτό πέρνουμε jacuzzi επειδή δεν τσούζει.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
φχαριστωωωωωωω
(μονο να μεταφρασες τπτ αλλο κ σε κανω με τα κρεμμυδακια :P :P :P )

Επισκέπτης
φχαριστωωωωωωω
(μονο να μεταφρασες τπτ αλλο κ σε κανω με τα κρεμμυδακια :P :P :P )
τπτ....
(αυτο που σου εγραψα στα ρωσικα ειναι ''ολα/ολοι για τη Ρωσια'' γιατι το να μας ζησει η Ρωσια δν υφισταται,ως γνωστον μονον η ελληνικη γλωσσα ειναι τοσο χαρισματικη...:P :P :P)...

Για αυτό πέρνουμε jacuzzi επειδή δεν τσούζει.
καλο κ το τζακουζι....καλες κ οι πισινες...ομως εχει αλλη χαρη η αρμυρα... :rockon: :rockon: :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Χαρισμά σου.
Δηλώνω πρόθυμος για διακρατική με Rushkaya delegate. Θα πέσω μαχόμενος κρατώντας το κοντάρι (της σημαίας) ψηλά

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
οταν λες θρησκοληπτος...εννοεις να βλεπει ενα πιπινακι σαν τα κρυα τα νερα στο δρομο κ να λεει φωναχτα:
Χριστε κ Παναγια μου ενα μωροοοοοοο......ή πωπωπωπω Θεε μου τι φτιαχνεις οταν εχεις κεφια ? κλπ κλπ κλπ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τωρα το ειδα αυτο  :cheesy:
οχι αυτος εμπεριεχεται στην κατηγορια του καφριλιου λυπαμαι :P :P :P

Επισκέπτης
Χαρισμά σου.
Δηλώνω πρόθυμος για διακρατική με Rushkaya delegate
εγω εχω παρει σειρα προτεραιοτητας εδω κ καιρο φιλε μου....ακολουθεις πιο πισω εσυ....:P :P :P

τωρα το ειδα αυτο  :cheesy:
οχι αυτος εμπεριεχεται στην κατηγορια του καφριλιου λυπαμαι :P :P :P
κριμα...πολυ λυπουμαι που κατεταχθει ο φιλος μας στους καφριλιους...:) :) :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
εχω κ εγω τετοιο φιλο.. πλακα εχει.. αλλα ε ειναι καφριλα τι να κανουμε :P

Επισκέπτης
Τι λες τώρα, λόγω ηλικίας προηγούμαι. Άντε, πάρε τις κάτω των 22
δν υπαρχει αυτο που λες.....ο καθενας με τη σειρα του....εγω ειμαι μπροστα....ασε που εχω κ κονε τον στουντι....ο mc ειναι ταγμενος.....

αμα θες σου δινω τον δικο μου παντως :P
μπα,κρατα τον καλη μου.... :2funny: :2funny: :2funny:...εχω κ εγω καλους φιλους με τροπους καλυτερους απ'του δικο σου.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.556
Πόντοι
12.056
Koυβαρντου η Bite...κανει και πασες... :rockon:
Καμμια φιλη σου κανε...οχι φιλο σου και μαλιστα καφριλο  :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
δν υπαρχει αυτο που λες.....ο καθενας με τη σειρα του....εγω ειμαι μπροστα....ασε που εχω κ κονε τον στουντι....
Ελέυθερη αγορά έχουμε, όχι επετηρίδα. Και ο studi που κολλάει; Θα στηρίξει τη σειρούλα :cheesy:

Επισκέπτης
Ελέυθερη αγορά έχουμε, όχι επετηρίδα. Και ο studi που κολλάει; Θα στηρίξει τη σειρούλα :cheesy:
δν θα τα παμε καλααααααααααααα..............δν μ'αρεσει η ασεβεια σου....

ο στουντι θα υποστηριξει τα νιατα....κ κολλαει στο οτι ειναι ο οδηγος προς ρωσια.....τουριστικα,εγκυκλοπαιδικα,γκομενικα κλπ κλπ κλπ.....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
altec εχω 2 γνωστες ωραιες κοπελες με κατι απιστευτα οπισθια... δλδ... ο μαι γκοντ :o
τοσο που ελεγα να τις ανεβασω εδω να τις θαυμασετε χαχαχαχα

αλλα λυπαμαι οι καφροι εχουν περισσοτερη πλακα γι αυτο σας τους πασαρω... εσας σκεφτομαι βρε! :P :P :P

μακλειν μη μου εξαπτεσαι για σενα πασα ρωσιδας φιλης για να εισαι κομπλε :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.556
Πόντοι
12.056
Δωσε μου τα κινητα τους με pm...
Θα ασχοληθω προσωπικα με αυτες  :dancing: :dancing: :dancing:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
δν θα τα παμε καλααααααααααααα..............δν μ'αρεσει η ασεβεια σου....

ο στουντι θα υποστηριξει τα νιατα....κ κολλαει στο οτι ειναι ο οδηγος προς ρωσια.....τουριστικα,εγκυκλοπαιδικα,γκομενικα κλπ κλπ κλπ.....

Δυστροπία επιδεικνύεις εσύ στους μεγαλυτέρους σου. Η σειρά είναι σειρά. Το διαστημόπλοιο Gallactica το ξέρεις; Το Μινόρε της Αυγής;

Επισκέπτης
altec εχω 2 γνωστες ωραιες κοπελες με κατι απιστευτα οπισθια... δλδ... ο μαι γκοντ :o
τοσο που ελεγα να τις ανεβασω εδω να τις θαυμασετε χαχαχαχα

αλλα λυπαμαι οι καφροι εχουν περισσοτερη πλακα γι αυτο σας τους πασαρω... εσας σκεφτομαι βρε! :P :P :P

μακλειν μη μου εξαπτεσαι για σενα πασα ρωσιδας φιλης για να εισαι κομπλε :2funny:

1.κ εγω θελω κοπελα με ωραιο ποπουδακι....κ ωραιο προσωπο ομως....οχι μονο στον αλτεκ.... :'( :'( :'(
2.δν θεμε καφρους λεμε.... :grin: :grin: :grin:....τι,θα τους ξεφορτωθεις εσυ κ θα τους παρουμε εμεις ????  :idiot:
3.δν εξαπτομαι...χαλαρα....αμα δν εχεις ρωσιδα φιλη δν πειραζει...κ με ελληνιδες δν εχω προβλημα...(δν ειδες τις ομηρικες μαχες που εδινα για την προστασια κ προφυλαξη των απ'τους ''κακους ανδρες'' του site ?) :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom