Να συμπληρώσω επίσης πως πρέπει να δεις "Τι της φαίνεται καινούργιο?" Η βαρβατίλα? Η σκληρότητα? Η σοβαρότητα? Τι την κεντρίζει στο μυαλό, και την κάνει να κοιτάξει δεύτερη φορά? Έτσι, για να την τραβήξεις έξω από το 'κοπάδι'...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο εραστής της «καυτής» γκόμενας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Max Cady
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 623
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
Οι σούπερ γκόμενες το δίνουν στις εξής κατηγορίες ανδρών:
Σε αυτούς που έχουν χρήμα και γκλαμουριά. Βρείτε έναν μεγαλοκαρχαρία ή γενικώς λεφτά που να κυκλοφορεί με μπάζο.
Σε αυτούς που έχουν χαμηλό πνευματικό επίπεδο. Τέτοιοι συναρπάζουν τις περισσότερες γυναίκες.
Τέλος, σε αυτούς που τους επιβάλλονται με τσαμπουκά και με το έτσι θέλω, σε στυλ υδραυλικού.
Θα συμφωνησω απολυτα με το τριτο
Οσον αφορα το πρωτο(λεφταδες) τα δινουν. Αλλα τι δινουν? Μηπως απλα εκτελουν συγκαταβατικα υποχρεωσεις?
Τωρα αυτο με το "χαμηλο πνευματικο επιπεδο" μου φαινεται εντελως ακατανοητο και ακυρο
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
Δεν συμφωνω με την αποψη σουΘα διαφωνήσω. Είναι ανάλογα με τον χαρακτήρα της κοπέλας και την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται την κάθε στιγμή. Πιστευω οτι άμα το παίξεις διανοούμενος και της πετάξεις στην μάπα καμια συλλογή με ποίηση την ώρα που έχει τα ψυχομουνικά της έχεις πολλές ελπίδες να γαμήσεις.
Οι περισσοτερες γκομενες αυτης της κατηγοριας εξαντλουν τη διανοηση τους στα ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ. Και αλλα να γνωριζαν μικροτερες, απλα τα ξεχασαν!
Τωρα με την ψυχολογικη κατασταση θα συμφωνησω. Αν η κοπελα ειναι ευαλωτη, θα σου καθησει πιο ευκολα
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
η γνώμη μου είναι πως ότι και να λέμε,δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.δηλαδή,όπως και από "εμάς" εδώ μέσα,αν μας τύχαινε η ίδια ακριβώς περίπτωση-υποθετικά-σίγουρα θα υπήρχαν και πολλές διαφορετικές "αντιμετωπίσεις" του γεγονότος,έτσι πιστεύω πως και οι γκόμενες είναι και η καθεμία με το δικό της σκεπτικό/εμπειρίες,κτλ.και φυσικά θα συμφωνήσω και με τον Dawn,σχετικά με το "πως είναι" την συγκεκριμένη περίοδο.αν έχει...καθαρό μυαλό" ή αν χρειάζεται να "πιαστεί" από κάπου
καλημέρα και καλή δουλειά σε όσους δουλεύουν τώρα και καλή ξεκούραση σε όσους γύρισαν από δουλειά(όπως εγώ)τους...βραδινούς![]()
Για να βοηθησω και να μην πλατιασει το θεμα:
α) Μιλαμε για συγκεκριμενες κοπελες, τον τυπο αυτο εχω ορισει παραπανω.
β) Ας βγαλουμε τις συγκυριες και την κατασταση της κοπελας. Μιλαμε για καποιον που κατω απο "κανονικες συνθηκες-τι μου θυμιζει αυτο" μια γυναικα απο τις παραπανω γυναικες θα γουσταρε να του τα δωσει ολα
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
Aν νομίζεις ότι οι γυναίκες θα είχαν κόλλημα (αν όχι το αντίθετο) με έναν αγράμματο, φαίνεται δεν έχεις δει "καθώς πρέπει" και "μορφωμένες" να τις τραβάνε κάτι πίθηκοι για γαμήσι. Και αυτές να καμαρώνουν κιόλας ότι το "αγόρι" τους είναι αγράμματος και άξεστος και γι'αυτό τις γαμάει καλά.
RESPECT
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Κινουμαστε στο ιδιο μηκος κυματος!
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
Οι διανοούμενες γυναίκες όταν είναι μαζί με άλλες εξακολουθούν να είναι διανοούμενες γυναίκες (όχι πως το είδος ευδοκιμεί αλλά τέλος πάντων).
Αυτη η αναλυση ειναι για το thread "Μαρια Φαραντουρη"
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
Γενικά, νομίζω πως η 'καυτή' γκόμενα, εκτός του κύκλου των φίλων της, είναι το πιο ώριμο φρούτο. τότε ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΚΩΣΕΣ. Είναι καθαρά στο δικό σου χέρι, πως θα το χειριστείς.
Επικεντρωθηκες στο ΣΩΣΤΟ σημειο!
Πως ομως πρεπει να εισαι και πως να το χειριστεις για να την σηκωσεις???
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
Για την ακρίβεια το επόμενο βήμα θα είναι να σε φτύσει ή να σε βάλει στη λίστα των φίλων που θυμάται όταν θέλει θελήματα.
Αυτα δεν μας αρκουν!!!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Ας αγνοήσουμε τα παράσιτα από το κόσμο και ας πάμε στο θέμα μας.
Οι σούπερ γκόμενες το δίνουν στις εξής κατηγορίες ανδρών:
Σε αυτούς που έχουν χρήμα και γκλαμουριά. Βρείτε έναν μεγαλοκαρχαρία ή γενικώς λεφτά που να κυκλοφορεί με μπάζο.
Σε αυτούς που έχουν χαμηλό πνευματικό επίπεδο. Τέτοιοι συναρπάζουν τις περισσότερες γυναίκες.
Τέλος, σε αυτούς που τους επιβάλλονται με τσαμπουκά και με το έτσι θέλω, σε στυλ υδραυλικού.
Δε νομίζω ότι μιλάμε αποκλειστικά για σούπερ γκόμενες, todok...Νομίζω ότι τον τίτλο νhot babe δεν τον αξίζουν όλες οι σούπερ γκόμενες, πιο πολύ μιλάμε για στυλ baywach και κάτι τέτοια...Αυτές τα λεφτά ΤΑ ΧΕΖΟΥΝ και κοιτάζουν να περάσουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑ
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Θα διαφωνήσω. Είναι ανάλογα με τον χαρακτήρα της κοπέλας και την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται την κάθε στιγμή. Πιστευω οτι άμα το παίξεις διανοούμενος και της πετάξεις στην μάπα καμια συλλογή με ποίηση την ώρα που έχει τα ψυχομουνικά της έχεις πολλές ελπίδες να γαμήσεις.
καμιά Κνίτισσα με ταγάρι και αξύριστα πόδια, ίσως...(Sorry, θείε Γουόρ!!!)
Καλό είναι να συνυπολογίσουμε πως τα 'καυτά' μωρά, είναι αρκετές φορές μοναχικά και μελαγχολικά, απλά γιατί όλοι οι αντρές τα προσεγγίζουμε για τα σκίσουμε.
Ενώ οι γραμματιζούμενες, σφύζουν από ευτυχία!!!
Έχεις δει τσούρμο από μοντέλες και γλάστρες; Μόνο μελαγχολικές δε φαίνονται. Για την ακρίβεια μόλις τις ακούσεις να μιλάνε θα προτιμήσεις να κάνεις σχέση με νταλικέρη.
Σίγουρα, δε θα προτιμήσω τη Φαραντούρη για σχέση, ακόμα κι αν μου απαγγείλει "Φαίδρο" σε πρω τότυπο, με μετάφραση ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ...
Δηλαδή θες να πεις ότι οι διανοούμενοι άντρες συμπεριφέρονται σα πιθήκια όταν είναι μαζί με άλλους;
Όχι, είναι πάντα "σοβαροί", με το ποτάκι τους στο χέρι, δεν κάνουν καμάκι γιατί "δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, εγώ σέβομαι τον εαυτό μου", και βέβαια, μένουν με το πουλί στο χέρι...
Οι διανοούμενες γυναίκες όταν είναι μαζί με άλλες εξακολουθούν να είναι διανοούμενες γυναίκες (όχι πως το είδος ευδοκιμεί αλλά τέλος πάντων).
Στα μπουζούκια, οι "διανοούμενες" καβαλάνε τα τραπέζια...
Να συμπληρώσω επίσης πως πρέπει να δεις "Τι της φαίνεται καινούργιο?" Η βαρβατίλα? Η σκληρότητα? Η σοβαρότητα? Τι την κεντρίζει στο μυαλό, και την κάνει να κοιτάξει δεύτερη φορά? Έτσι, για να την τραβήξεις έξω από το 'κοπάδι'...
Κάτι πας να καταλάβεις!!!
Επισκέπτης
έχω μπερδευτεί .. ποιές είναι οι χότ γκόμενες;
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
έχω μπερδευτεί .. ποιές είναι οι χότ γκόμενες;
Για να σε βάλω στο "σωστό μονοπάτι", δεν αρκεί μόνο η εμφάνιση...
Επισκέπτης
εξακολουθώ να έχω ένα μπέρδεμα
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
εξακολουθώ να έχω ένα μπέρδεμα
Πρέπει να πεταχτούμε και γυμναστήριο... τα υπόλοιπα μετά!!!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 66
χαχαχα κ εγω το ιδιοέχω μπερδευτεί .. ποιές είναι οι χότ γκόμενες;
ειναι οι πολυ ωραιες σεξουαλε γκομενες + διανοουμενες?
ειναι οι πολυ ωραιες σεξουαλε γκομενες + ανεγκεφαλες? (σημερα πχ ειδα στη τουβου την αξια ανδρεαδακη να μιλαει.. δεν λεω ωραια γκομενα αν κ υπερβολικα αδυνατη αλλα ανοιγε αυτο το στομα κ πεταγε πατατες... οποτε καποιες σαν αυτη ναι θα συμφωνησω οτι το μονο που τις νοιαζει μαλλον ειναι το χρημα κ το μπουζουκι κ το σωου)
αυτες οι 2 κατηγοριες διαθετουν χρημα ή οχι?
τωρα ποιοι ανδρες τις ριχνουν... εγω συνεχιζω να πιστευω οτι ο καθε ανθρωπος με στοιχειωδη νοημοσυνη ειναι διαφορετικος απ τους αλλους κ δεν υπαρχουν τυποποιημενα πραγματα για συγκεκριμενες κατηγοριες τα οποια θα επιφερουν μεγαλα ποσοστα επιτυχιας...
χαχαχα κ εγω το ιδιο
ειναι οι πολυ ωραιες σεξουαλε γκομενες + διανοουμενες?
ειναι οι πολυ ωραιες σεξουαλε γκομενες + ανεγκεφαλες? (σημερα πχ ειδα στη τουβου την αξια ανδρεαδακη να μιλαει.. δεν λεω ωραια γκομενα αν κ υπερβολικα αδυνατη αλλα ανοιγε αυτο το στομα κ πεταγε πατατες... οποτε καποιες σαν αυτη ναι θα συμφωνησω οτι το μονο που τις νοιαζει μαλλον ειναι το χρημα κ το μπουζουκι κ το σωου)
αυτες οι 2 κατηγοριες διαθετουν χρημα ή οχι?
τωρα ποιοι ανδρες τις ριχνουν... εγω συνεχιζω να πιστευω οτι ο καθε ανθρωπος με στοιχειωδη νοημοσυνη ειναι διαφορετικος απ τους αλλους κ δεν υπαρχουν τυποποιημενα πραγματα για συγκεκριμενες κατηγοριες τα οποια θα επιφερουν μεγαλα ποσοστα επιτυχιας...
Ε δε νομίζω, υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που έχουν θετική αντίδραση
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επισκέπτης
+++++
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 66
παντως κ επιμενω κ παλι.. το χιουμορ κ το να κοβει το μυαλο ειναι πολυ σημαντικα να τα διαθετει ενας ανδρας... (μιλαμε παντα οτι θα τα εκφρασει σε μια κοπελα που δεν ειναι λοβοτομημενη) για να αρεσει... κ μετα τα θεματα εμφανισης (στα οποια δεν σκεφτονται ολες οι γυναικες το ιδιο) κ ακολουθως ειναι το χρημα κλπ τα οποια ναι.. ειναι αληθεια... δεν μας ενδιαφερουν ολες
το σημαντικο ειναι να εχει εκτοπισμα ο αλλος (κ δεν εννοω σε ογκο) οχι να εχει λεφτα.
τωρα αν απλα μιλατε για πηδημα απλως... δε ξερω λολ
λεο να σου πω την αληθεια ενας εμφανισημος επιτυχημενος που ομως ειναι καφρος, δεν ξερει να μιλησει, δεν εχει χιουμορ ή δεν ξερει να φερθει (ή ειναι ξανθος
) εμενα δεν θα μ αρεσε... κ δεν νομιζω ν αρεσε κ σε ολες τις αλλες γυναικες
το σημαντικο ειναι να εχει εκτοπισμα ο αλλος (κ δεν εννοω σε ογκο) οχι να εχει λεφτα.
τωρα αν απλα μιλατε για πηδημα απλως... δε ξερω λολ
λεο να σου πω την αληθεια ενας εμφανισημος επιτυχημενος που ομως ειναι καφρος, δεν ξερει να μιλησει, δεν εχει χιουμορ ή δεν ξερει να φερθει (ή ειναι ξανθος
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επισκέπτης
κοιτα,εγω που ειμαι εμφανισημος...επιτυχημενος....με λεφτα κ μια ποΥτS@ νααααα.....εχω θετικο appeal στο 99% των γυναικων....κ αυτο το 1% που λειπει ειναι απ'τις ηλικιες κατω των 7 κ στα αγεννητα ακομη κοριτσια...Δηλαδή αγαπητοί, ένας εμφανίσημος, επιτυχημένος άνδρας δεν έχει θετικό apeal τουλάχιστον στο 80% των γυναικών; Tres '80s![]()
Φυσικά καθένας μπορεί να έχει τις επιτυχίες σε αντίστοιχα target group
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 155
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις