Νέα

Ο εραστής της «καυτής» γκόμενας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Max Cady
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εμφανίσημος και πετυχημένος και... κάφρος  :2funny: τον περασμένο αιώνα ίσως.
Α, ίσως και λίγο o προηγούμενος συνομιλητής, άμα κρίνουμε από τη συγκεκριμένη απάντηση :2funny: :2funny: :2funny:
Επυτυχίες όμως έχει

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ε καλα βρε λεο αν ειναι ωραιος (για τα γουστα της Χ γυναικας) ειναι επιτυχημενος ειναι ευγενικος
ειναι οπως τον θελει τελοςπαντων η Χ γυναικα... ε μια χαρα ψεματα να πω? χαχαχα
απλα λεω οτι το να εχει καποια καλα = επιτυχια+εμφανιση δεν ειναι σιγουρο οτι θα βγαλει κ τη γκομενα που θελει. εχει πολλες πιθανοτητες οκ. μπορει ας πουμε να ειναι τρελλα σοβαρος... σοβαροφανης μαλλον... ή τρελλα θρησκοληπτος... να την βρασω την επιτυχια του κ την εμφανιση του τοτε λολ

Επισκέπτης
Εμφανίσημος και πετυχημένος και... κάφρος  :2funny: τον περασμένο αιώνα ίσως.
Α, ίσως και λίγο o προηγούμενος συνομιλητής, άμα κρίνουμε από τη συγκεκριμένη απάντηση :2funny: :2funny: :2funny:
Επυτυχίες όμως έχει
εμφανισημος - πετυχημενος - καφρος......last year..... :booty: :booty: :booty:

μια χαρα ειναι η απαντηση μου...δν καταλαβα δλδ...πρεπει να εχουμε ολοι τα ιδια προσοντα ???  :uglystupid: :headbang:

Επιτυχιες εχω γιατι πληρωνω τις γυναικες....αλλιως....ουτε θυληκο περιστερι δν με πλησιαζει.... :rockon:

τρελλα θρησκοληπτος... να την βρασω την επιτυχια του κ την εμφανιση του τοτε λολ
οταν λες θρησκοληπτος...εννοεις να βλεπει ενα πιπινακι σαν τα κρυα τα νερα στο δρομο κ να λεει φωναχτα:
Χριστε κ Παναγια μου ενα μωροοοοοοο......ή πωπωπωπω Θεε μου τι φτιαχνεις οταν εχεις κεφια ? κλπ κλπ κλπ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ε καλα βρε λεο αν ειναι ωραιος (για τα γουστα της Χ γυναικας) ειναι επιτυχημενος ειναι ευγενικος
ειναι οπως τον θελει τελοςπαντων η Χ γυναικα... ε μια χαρα ψεματα να πω? χαχαχα
απλα λεω οτι το να εχει καποια καλα = επιτυχια+εμφανιση δεν ειναι σιγουρο οτι θα βγαλει κ τη γκομενα που θελει. εχει πολλες πιθανοτητες οκ. μπορει ας πουμε να ειναι τρελλα σοβαρος... σοβαροφανης μαλλον... ή τρελλα θρησκοληπτος... να την βρασω την επιτυχια του κ την εμφανιση του τοτε λολ

Είπα, στο 80% των γυναικών έχει θετικό appeal. Is there any doubt about it?

εμφανισημος - πετυχημενος - καφρος......last year.....

μια χαρα ειναι η απαντηση μου...δν καταλαβα δλδ...πρεπει να εχουμε ολοι τα ιδια προσοντα ???  :uglystupid: :headbang:

Επιτυχιες εχω γιατι πληρωνω τις γυναικες....αλλιως....ουτε θυληκο περιστερι δν με πλησιαζει.... :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:

Μα γιατί; Σε βλέπουν εμφανίσημο και επιτυχημένο. Τι έχουνε και δε σε πλησιάζουνε (at least  :2funny: )

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ωωω καλα... υποχωρω...  :( εχεις δικιο σ αυτο οτι εχει θετικο αππιλ αλλα τπτ δεν ειναι σιγουρο... ειμαι πνευμα αντιλογιας τι να κανω :P

Επισκέπτης
Μα γιατί; Σε βλέπουν εμφανίσημο και επιτυχημένο. Τι έχουνε και δε σε πλησιάζουνε (at least  :2funny: )
μονο εμφανησιμο με βλεπουν....δν ξερουν πριν μιλησουμε αν ειμαι επιτυχημενος :P :P :P :P (μονο οι στριπερ καταλαβαινουν οτι ειμαι επιτυχημενος,που λες να οφειλεται αυτο το χαρισμα ?? :):):)...)...οποτε δν με πλησιαζουν...γι'αυτο εχω παρει καλαμι κ εχω δεσει χαρτονομισματα των 50€-100€-200€-500€ κ ψαρευω γκομενες ανα περιοχη με το καταλληλο χαρτονομισμα....
Eιδικα τωρα το καλοκαιρι δν με παρεξηγουν κιολας....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Άντε χριστιανέ μου πες το τόση ώρα μόνο το κρατάς. Όλοι τα ίδια δεν περνάμε????? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ωωω καλα... υποχωρω...  :( εχεις δικιο σ αυτο οτι εχει θετικο αππιλ αλλα τπτ δεν ειναι σιγουρο... ειμαι πνευμα αντιλογιας τι να κανω :P
Horosho, its a matter of ambiguous charm I guess :2funny:

To σπάσιμο μπορεί να έρθει οποτεδήποτε

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
μονο εμφανησιμο με βλεπουν....δν ξερουν πριν μιλησουμε αν ειμαι επιτυχημενος

Κάτι κάνεις λάθος  :2funny:

(μονο οι στριπερ καταλαβαινουν οτι ειμαι επιτυχημενος,που λες να οφειλεται αυτο το χαρισμα ??

Εμ, αυτά είναι κορίτσια, πιάνουν πουλιά στον αέρα  :2funny: Για αυτό τις εκτιμώ (for both meanings)

γι'αυτο εχω παρει καλαμι κ εχω δεσει χαρτονομισματα των 50€-100€-200€-500€ κ ψαρευω γκομενες ανα περιοχη με το καταλληλο χαρτονομισμα....
Eιδικα τωρα το καλοκαιρι δν με παρεξηγουν κιολας....

Special, πάω να φτιάξω δόλωμα 500άρικο και έξω από το αμάξι, με καλάμι στη παραλιακή

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Με παρέσυρες... :o Στα Στέκια Αλλοδαπών

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
καλα μιλαμε σας φανταζομαι με τα χρηματοκαλαμια στο δρομο....... αχαχαχαχαχαχα

υγ: ολα καλα λεο κ συμφωνω αλλα... τι σημαινει horosho?

Επισκέπτης
Κάτι κάνεις λάθος  :2funny:

Εμ, αυτά είναι κορίτσια, πιάνουν πουλιά στον αέρα  :2funny: Για αυτό τις εκτιμώ (for both meanings)

Special, πάω να φτιάξω δόλωμα 500άρικο και έξω από το αμάξι, με καλάμι στη παραλιακή
1.τι κανω λαθος ? unbelievable... :dancing: :think: :think:
2.γιατι εγω δν τις εκτιμω ?  :grin: :grin: :grin:
3.τσιμπαει καλυτερα στη Λ.Συγγρου...αυτο τον καιρο.... :boobies: :boobies: :boobies:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Με παρέσυρες... :o Στα Στέκια Αλλοδαπών
με παρεσυρε το ρεμα....στων αλλοδαπων το ρευμα ???? :P :P :P :P

password ειναι........ :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

αααα τι ωραια θα μαθω κ ρωσσικα εδω μεσα :2funny:
ειναι free lessons τα ρωσικα στο site....για μια ενδοξη κ τιμημενη μερα που θα γινει επανασταση..... :dancing:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
1.τι κανω λαθος ? unbelievable... :dancing: :think: :think:
2.γιατι εγω δν τις εκτιμω ?  :grin: :grin: :grin:
3.τσιμπαει καλυτερα στη Λ.Συγγρου...αυτο τον καιρο.... :boobies: :boobies: :boobies:

1. Ε αφού το κάνεις, δεν το 'χεις το νεοελλήνικό το εφοπλιστέ
2. But of course
3. Στέκια αλλοδαπών, davaaaaai με μωβέ δόλωμα

με παρεσυρε το ρεμα....στων αλλοδαπων το ρευμα ???? :P :P :P :P

Πιο ρεύμα, αυτό είναι αφρός σε jacuzzi

Επισκέπτης
1. Ε αφού το κάνεις, δεν το 'χεις το νεοελλήνικό το εφοπλιστέ
2. But of course
3. Στέκια αλλοδαπών, davaaaaai με μωβέ δόλωμα

Πιο ρεύμα, αυτό είναι αφρός σε jacuzzi

1....αααα....καταλαβα το λαθος μου κ θα επανορθωσω λιαν συντομως...

2 κ 3.Rasiya-zamichAtel'naya strana  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

4.καλο κ το τζακουζι...αλλα στο τελος να μη μας τσουζει.... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Για to know us better είναι, με το προσφιλές έθνος
to know and fuck better....(ο καφρος που λεγαμε....ηρθε...)!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ειναι free lessons τα ρωσικα στο site....για μια ενδοξη κ τιμημενη μερα που θα γινει επανασταση..... :dancing:

κ τι θα γινει? θα παρθει η αθηνα? :2funny:
ενταξει λοιπον... να μας ζησει η ρωσσια (μια μεταφραση παρακαλω σ αυτο λολ) :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom