Νέα

Ο εραστής της «καυτής» γκόμενας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Max Cady
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όχι αινιδα οτι ουδενιδα  :2funny: . Είπε κάτι τελείως trancedant. Τεσπά.

Όντως πολλές φορές είσαι πολύ καλός για αυτή. Καλύτερος σίγουρα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Νομιζω παντως οτι οροι οπως διανοουμενος, χοτ, γκομενος, γκομενα, σεξουαλικος κτλ κτλ κτλ ειναι εντελως υποκειμενικοι....τι θα πει δεν αρεσουν στις γυναικες οι διανοουμενοι? εξαρταται πως το εκλαμβανει ο καθενας ομως....οχι να ειναι κανενας τυπου ζουραρι ξερολας επιδειξιας....αλλα εγω προσωπικα κανω κρα να βρω εναν αντρα που θα ειναι εξυπνος, θα με προκαλλει με τις ατακες του, θα ειναι καυστικος, θα εχει πολλες γνωσεις (ωστε να τον θαυμαζω) και θα μπορει να χειριζεται τη γλωσσα χωρις να στελνει ενα σμς με εφτα μυρια ορθογραφικα (οπως αυτο που μου στειλαν προχτες)....δεν ξερω αν αυτο ανηκει στο ειδος διανοουμενος αλλα σιγουρα τον προτιμω απο εναν κομπλεξικο καγκουρα και ας ειναι λεφτας και ας ειναι κουκλος....

και για να ειμαι και στο κλιμα της συζητησης.....ρωσιδα φιλη δεν εχω δυστυχως εχω να δωσω ομως φιλες σε διαφορα στυλακια παρε παρε ξεπουλαμε.....εχω φιλη εναλλακτικη (για αναρχοκομουνιστικες καταστασεις) φιλη καλλιτεχνη φιλη σκυλου φιλη διανοουμενη φιλη παντρεμενη (για εκφυλους) φιλη χαζογκομενα και φιλη μπαζο (για πολυ εξτριμ καταστασεις....) ολες πληρουν τις σωματικες και φεσιαλ προδιαγραφες εκτος απο τη φιλη μπαζο για ευνοητους λογους φυσικα....

Επισκέπτης
Όχι αινιδα οτι ουδενιδα  :2funny: . Είπε κάτι τελείως trancedant. Τεσπά.

Όντως πολλές φορές είσαι πολύ καλός για αυτή. Καλύτερος σίγουρα

καλα αυτο το κορυφαιο το ειπε ο πιτσι....αλλα πες μας κ αυτο που ειπε ο κορυφαιος βασος...μη μας αφηνεις σε αγωνια πριν την εκδρομη μας.....

ειπες->Στο έχω ξαναπεί you know nothing, nothing at all....
κ σου απαντησα->Εν Ειδα Οτι Ουδεν Ειδα ?????? Δλδ ειμαι σοφος σαν τον κυριο Σωκρατη ???? (δν εννοουσα οτι το ειπε καποιος αλλος...)...

Υ/Γ--->αυτο που λες τα μισα καθε φορα να το βελτιωσεις...ειναι κακο συνηθειο...

Επισκέπτης
και για να ειμαι και στο κλιμα της συζητησης.....ρωσιδα φιλη δεν εχω δυστυχως εχω να δωσω ομως φιλες σε διαφορα στυλακια παρε παρε ξεπουλαμε.....εχω φιλη εναλλακτικη (για αναρχοκομουνιστικες καταστασεις) φιλη καλλιτεχνη φιλη σκυλου φιλη διανοουμενη φιλη παντρεμενη (για εκφυλους) φιλη χαζογκομενα και φιλη μπαζο (για πολυ εξτριμ καταστασεις....) ολες πληρουν τις σωματικες και φεσιαλ προδιαγραφες εκτος απο τη φιλη μπαζο για ευνοητους λογους φυσικα....

πιασε--->1 φιλη σκυλου...1 φιλη χαζογκομενα κ 1 που να τα συνδιαζει...:P :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χμ.....το φιλη σκυλου και φιλη χαζογκομενα ειναι ευκολο....να τα συνδυαζει ομως? η φιλη σκυλου ειναι λιγο επιπεδου δαπεδου....χαζογκομενα δεν ειναι ομως....το σωζουμε μηπως?????

Επισκέπτης
Χμ.....το φιλη σκυλου και φιλη χαζογκομενα ειναι ευκολο....να τα συνδυαζει ομως? η φιλη σκυλου ειναι λιγο επιπεδου δαπεδου....χαζογκομενα δεν ειναι ομως....το σωζουμε μηπως?????
καλα η σκυλου να ειναι σε επιπεδο δαπεδου...δεκτο...
η χαζογκομενα σε τι επιπεδο ειναι ? Ισογειο,1ο ή 2ο οροφο ???

ρωτω διοτι το κραμα τους θα εχει ενδιαφερον...σκεψου μια χαζοσκυλογκομενα τι περαση θα εχει...

υ/γ-->βλεπω στην υπογραφη σου κατω απ'το αβαταρ εχεις γραψει->ζιγκολο σε αναδουλειες...βλεπω να το μετατρεπεις μετα τη συζητηση σε ->τσατσα με υπερωριες....(με το συμπαθειο,μη παρεξηγηθεις...πλακα κανω...)!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τσατσα με υπερωριες??? χαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

καλυτερα πρωην ζιγκολο σε αναδουλειες νυν τσατσα με υπερωριες.....

μια χαζοσκυλογκομενα δεν εχει αναγκη ρε.....εχει οποιον αντρα θελει στα ποδια της....ειναι το καλυτερο ειδος γυναικας για εναν αντρα :P

η χαζογκομενα απλα ειναι αλλη κλαση απο την σκυλου....ειναι αλλου....εκτος στρατοσφαιρας....η σκυλου απλα ειναι επιπεδου δαπεδου αλλα εχει μια αντιληψη ενα αικιου τελος παντων....

Επισκέπτης
εγω προσωπικα κανω κρα να βρω εναν αντρα που θα ειναι εξυπνος, θα με προκαλλει με τις ατακες του, θα ειναι καυστικος, θα εχει πολλες γνωσεις (ωστε να τον θαυμαζω) και θα μπορει να χειριζεται τη γλωσσα χωρις να στελνει ενα σμς με εφτα μυρια ορθογραφικα (οπως αυτο που μου στειλαν προχτες)....δεν ξερω αν αυτο ανηκει στο ειδος διανοουμενος αλλα σιγουρα τον προτιμω απο εναν κομπλεξικο καγκουρα και ας ειναι λεφτας και ας ειναι κουκλος....

Στη φύση υπάρχει μια σχετική αρμονία και ισορροπία και γι'αυτό ο κόσμος συνεχίζει να υπάρχει. Ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που του αξίζει, αν δεν βιάζεται, αν ξέρει τι αξίζει και αν δεν είναι δειλός.

Όσες/όσοι αξίζουν κάποιους/κάποιες που να αξίζουν επίσης, τελικώς τους βρίσκουν εφόσον πληρούν τις προυποθέσεις που αναφέραμε.
Όσες αξίζουν λοιπόν κάτι παραπάνω από το μαλάκα κάγκουρα θα τον βρούν. Όσες δεν τον βρούν τους άξιζε ο μαλάκας κάγκουρας, οπότε όταν φτάσουν τα 45 και δεν έχουν αρπάξει το μαλάκα κάγκουρα που τους ταίριαζε , αγοράζουν μεγαλόσωμο αρσενικό σκυλί ...

Επισκέπτης
Τσατσα με υπερωριες??? χαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

καλυτερα πρωην ζιγκολο σε αναδουλειες νυν τσατσα με υπερωριες.....

μια χαζοσκυλογκομενα δεν εχει αναγκη ρε.....εχει οποιον αντρα θελει στα ποδια της....ειναι το καλυτερο ειδος γυναικας για εναν αντρα :P

η χαζογκομενα απλα ειναι αλλη κλαση απο την σκυλου....ειναι αλλου....εκτος στρατοσφαιρας....η σκυλου απλα ειναι επιπεδου δαπεδου αλλα εχει μια αντιληψη ενα αικιου τελος παντων....

σωστη κ η προταση σου...ετσι κ αλλιως ειναι αυτη που ταιριαζει περισσοτερο στην αληθεια....
οι εξυπνες κ φιλοδοξες πουτανες παλια οταν περναγε η ''μπογια'' τους....γινονταν τσατσαδες με τα λεφτα που ειχαν μαζεψει χρονια(αν δν τα τρωγε κανενα ρεμαλι ή κανενας νταβας)...αγοραζαν συνηθως το μπουρδελο που δουλευαν....κραταγαν κ τα νεα κοριτσια... ;) ;) ;)

μα γι'αυτο θελω το συνδιασμο/κραμα-> χαζοσκυλογκομενα....διοτι αν σε γουσταρει ή γενικα αν σε προτιμα μια χαζοσκυλογκομενα τοτε σημαινει οτι μετρας....αφου εχει συνηθισει στους μαλακες...στους πεφτουλες...στους καλους κ γενικα σε ολα τα ειδη ανδρων....τοτε παιρνεις αυτοματα αξια αν τη ''ριξεις''... :think: :think: :think:

διαφωτιστικοτατος ο διαχωρισμος της χαζογκομενας απ'τη σκυλου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Έχω δει αρκετές που το έπαιζαν ότι ήταν διαφορετικές από τις άλλες και ανωτέρου επιπέδου και τελικά έμπλεξαν με κάτι γύφτουλες για να μη χάσουν το κελεπούρι φτύνοντας πολύ πιο αξιόλογους άντρες. Τελικά όντως πήραν αυτό που τους άξιζε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σωστη κ η προταση σου...ετσι κ αλλιως ειναι αυτη που ταιριαζει περισσοτερο στην αληθεια....
οι εξυπνες κ φιλοδοξες πουτανες παλια οταν περναγε η ''μπογια'' τους....γινονταν τσατσαδες με τα λεφτα που ειχαν μαζεψει χρονια(αν δν τα τρωγε κανενα ρεμαλι ή κανενας νταβας)...αγοραζαν συνηθως το μπουρδελο που δουλευαν....κραταγαν κ τα νεα κοριτσια... ;) ;) ;)

Εχμ....υποννοεις κατι???? :2funny:

τοντοκ εάν αναφερεσαι σε μενα προσωπικα δεν το παιζω ουτε ανωτατου επιπεδου ουτε κατωτατου επιπεδου ουτε κατω αχαγια ουτε μεσα παναγια ουτε δωθε παναγια....απλα καποια πραγματα μου αρεσουν και τα θελω και καποια αλλα τα απορριπτω....πως ενας αντρας απορριπτει μια χαμηλοκωλα ή ενας αλλος προτιμαει ενα πολυ μικρο στηθος αντι για ενα τεραστιο? ε καπως ετσι :P

το εχω ξαναπει αλλωστε οτι δε θα ενιωθα ανετα να εχω εναν πολυ φραγκατο και κυριλε αντρα διπλα μου γιατι δεν εχω συνηθισει ετσι και θα ημουν εκτος των νερων μου....λεκτικες και οχι μονο κοντρες? βεβαιως....ακριβως μεσα στα νερα μου....ακριβα αυτοκινητα και εστιατορια? απεχω παρα σανκας...αυτο δε σημαινει οτι δεν παω και μπουζουκια ή οτι δεν παω σε καποιο καλο μαγαζι για φαγητό ή ποτο....απλα δεν ειμαι αποκλειστικα στον βερτη καθε βραδυ ουτε τρωω αποκλειστικα στο Πιλ Πουλ (στο οποιο παρεμπιπτοντως δεν εχω φαει ποτε :2funny: ) δε μου αρεσουν τα απολυτα ομως....και καραγκιοζιλικια στο βινυλιο με τρελο χορο και κυριλατο ντυσιμο με ποτο στο χερι σε κανενα μπαρ....και σουβλακι με μπολικο τζατζικι και γκουρμε....και μπουζουκια και dark sun....και νιτρο και καφκα (λιγο βαρυ επεσε αυτο το τελευταιο...) δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει στη ζωη μου να ειμαι ή το ενα ή το αλλο ενω μπορω να απολαυσω τα παντα μιας και ειμαι ανθρωπος χαμαιλεοντας :) (αν και η γλωσσα μου δεν ξεπερναει το μηκος του σωματος μου δυστυχως :P )

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Είναι γενική παρατήρηση στην οποία δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κάνω εξάσκηση για εισαγωγή στο κόμμα.

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
έχω μπερδευτεί .. ποιές είναι οι χότ γκόμενες;

Ειπαμε αυτες που εχουν ανακαλυωει τη σεξουαλικοτητα τους κ ασχολουνται με το σωμα τους
Πανε γυμναστηριο η κανουν σπορ, εχουν ωραια φιγουρα, ειναι μαυρισμενες, συνηθως προτιμουν ξεκωλα ντυσιματα...

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
χαχαχα κ εγω το ιδιο
ειναι οι πολυ ωραιες σεξουαλε γκομενες + διανοουμενες?
ειναι οι πολυ ωραιες σεξουαλε γκομενες + ανεγκεφαλες? (οτι το μονο που τις νοιαζει μαλλον ειναι το χρημα κ το μπουζουκι κ το σωου)
τωρα ποιοι ανδρες τις ριχνουν... εγω συνεχιζω να πιστευω οτι ο καθε ανθρωπος με στοιχειωδη νοημοσυνη ειναι διαφορετικος απ τους αλλους κ δεν υπαρχουν τυποποιημενα πραγματα για συγκεκριμενες κατηγοριες τα οποια θα επιφερουν μεγαλα ποσοστα επιτυχιας...

Διανοουμενη + ΧΟΤ= ασυμβατοτητα
Την 2 κατηγορια τη νοιαζει μονο το μπουζουκι + το χρημα?
Το ποιοτικο ΣΕΞ???
ΠΙΣΤΕΥΕ Κ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ!!!

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
παντως κ επιμενω κ παλι.. το χιουμορ κ το να κοβει το μυαλο ειναι πολυ σημαντικα να τα διαθετει ενας ανδρας...

Αυτο και αν τυποποιηση. Ο αντρας πρεπει να εχει προσωπικοτητα, χιουμορ, καλους τροπους και να ειναι ο εαυτος του!!!
Θα ξερασω!!!

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Τι θέλεις να πούμε flesh;
Βάλε ένα αγγούρι καλυβιώτικο στο τζην σου, να βγεις γύρα για ΗΟΤ γκόμενες

Μετα την καλτσα του Πελοπ, εχουμε και το καλυβιωτικο αγγουρι του λεο!!!

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Εγώ θα έλεγα ότι τέτοιες γκόμενες τις γαμάει κάποιος που θα τους φερθεί σαν να μην είναι ... "hot babes".
Θα τις αντιμετωπίσει σαν το τελευταίο ρετάλι και θα τις κάνει να νοιώσουν του συρμού! Αυτός μεταξύ άλλων, πέρα από μάγκας, είναι και ξεχωριστός στα μάτια τους , γιατί τους προσφέρει κάτι πρωτόγνωρο. Δεν τις προσκυνά, δεν δείχνει να συγκινείται. Οπότε υποσυνείδητα τα "hot babes" σκέφτονται ότι αυτός μπορεί να έχει σπρώξει άλλες πολύ καλύτερες. Αυτό το φόβο τον έχουν όλες οι γκόμενες. Το ότι υπάρχουν άλλες, πιο σέξυ, που τους παίρνουν τα βρακιά.

Σε ένα site που είχα αναφέρει ξανά με ... συμβουλές από φροντιστήρια καμακιού, μεταξύ άλλων είχε και το ακόλουθο, που νομίζω ότι κολλά στην περίπτωση που εξετάζουμε ...

Λακη αυτη ειναι η 4 περιπτωση που ειχα αναφερει στην αρχη! Αυτοι ειναι προετοιμασμενοι. Εχουν κανει homework
Υπαρχουν ομως κ οι αντρες που βγαζουν αυτη τη βαρβατιλα κ την ελξη στις Χοτ γκομενες, χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom