Νέα

Ο εραστής της «καυτής» γκόμενας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Max Cady
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αυτο και αν τυποποιηση. Ο αντρας πρεπει να εχει προσωπικοτητα, χιουμορ, καλους τροπους και να ειναι ο εαυτος του!!!
Θα ξερασω!!!

Όλοι όσοι γνωρίζω και συγκεντρώνουν τα ανωτέρω (μερικές 100άδες παλληκάρια δηλαδή, από σχολείο, σχολή, γυμναστήρια, γείτονες) έχουν πάρει πανηγυρικά και διαχρονικά τομπούλο...

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
προσωπικα δε θεωρω τιμητικο για εναν αντρα να επιθυμει μια χαζογκομενα για κατι παραπανω του σεξ και τον θεωρω αναλογης παστας με την χαζογκομενα.....κοινως ο καθενας παιρνει ο,τι του αξιζει....
ξερω πολλες γυναικες που δεν τους αρεσει καθολου ο κλουνει

Μαλλον δεν με τιμα η σταση ζωης μου τοτε?
Να σε ρωτησω κατι αλλο μουνιτσα:
Ο Τομ Σελεκ σου αρεσει? Ο Αρμαν Ασαντε?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ξερω πολλες γυναικες που δεν τους αρεσει καθολου ο κλουνει οπως και πολλες που δεν τους αρεσει ο μπραντ πιτ (καλη ωρα εγω...)

Στα λόγια, και με μερικές 1000άδες χιλιόμετρα απόσταση, ναι δεν τους αρέσει...Και αν σας την πέσει, ρε κορίτσια, ρίχτε του χυλόπιτα... :boobies:

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
να τα δινουμΕ? γιατι με ξερεις κ απο χθες?
για σε παρακαλω...
αν εισαι καγκουρας με λεφτα θα παρεις γκομενες ωραιες μεν ανεγκεφαλες δε... ετσι παει. θα κανουν καλο σεξ. αρα μια χαρα ολοι ευτυχισμενοι.

Sorry. Σου αρεσει τοτε το ρομαντικο σεξ. Ο μονος αντρας που πηδαει ρομαντικα ειναι ο Τολης Βοσκοπουλος!

Γαμωτο γιατι να μην ειμαι καγκουρας με λεφτα να παρω ο,τι μου αξιζει???

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Διακρίνω μια καχυποψία εώς κακεντρέχεια απέναντι στις ψηλές όμορφες γυναίκες, καθώς και μια αντίφαση από τους φίλους.

Γνωρίζοντας ότι [σούπερ ντούπερ γκόμενα] διάφορο του [ελληνίδα], ο όλος συλλογισμός είναι άτοπος και ως εκ τούτου, το όλο νήμα είναι για τον κάλαθο.

Πάντως από τις λίγες όμορφες, ψηλές γυναίκες που γνωρίζω ουδεμία είναι αλαφρόμυαλη. Το αντίθετο μάλιστα. Βεβαίως δεν είναι ελληνίδες οπότε ένα το κρατούμενο.

Επίσης διακρίνω μια τάση ισοπεδοποίησης και συμβιβασμού. Λ.χ. ο κοινός θνητός δεν νοείται να ονειρεύεται ωραία γυναίκα. Γιατί? Και πως ορίζεται ο κοινός θνητός?

Συν τοις άλλοις, δεν βλέπω προσωπικά να ευδοκιμέι ουδέν είδος σχέσης πέραν της οικονομικής συναλλαγής. Έχουμε λ7, όλα καλά. Δεν έχουμε λ7, τίποτα καλό. Είναι η εξέλιξη των πραγμάτων. Πρώτα πρέπει να διασφαλίσουμε ένα επίπεδο ποιότητας ζωής για 2 άτομα και έπειτα όλα τα άλλα(γάμος, σχέση κλπ) θα ακολουθήσουν.

Έτσι είναι απλά και ξάστερα. Όλος ο προβληματισμός έγκειται στο γεγονός ότι η πλειοψηφία των παροικούντων δεν τα έχει καλά με τον εαυτό της. Ε τότε πως να βρεις το έταιρον ήμισυ και αφού το βρεις πως το θρέφεις? Αν δεν, μιζεριάζεις, μιζεριάζει και πάπαλα.

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
οι μικρές μικρές αλλά όμορφες και καλές εμφανησιακά γκόμενες δεν θα τα έφτιαχναν ποτέ με κάποιο φυτό η κάποιον που δεν είναι και τόσο εμφανίσιμος, αλλά κρατάν παντα επαφή με αυτούς για ώρες έκτακτης μπακουριάς.
τέσπα πάντα ήθελαν και θέλουν ο γκόμενός τους είτε να είναι κάτι στο 15μελές του σχολείου ή να τον ξέρει γνικώς ολο το σχολείο ή να είναι 5 χρόνια μεγαλύτερος (τουλάχιστον) έτσι ώστε σε κάθε μια από αυτές τις περιπτώσεις να αυξάνεται και η δικιά τους φήμη αλλά και να μπαίνουν και στο μάτι κάποιων συναγωνιστριών τους. στο λύκειο ειδικά αν δεν σύχναζες σε καφετέριες ή δεν ήσουν trendy καλή γκόμενα δεν έβρισκες.
αλλά άμα έκανες την κίνηση και ξύριζες τα πόδια σου και ερχόσουν στο σχολείο με παντόφλες και τζιν τότε όλες έτρεχαν σαν λυσσάρες. φυσικά το μηχανάκι μέτραγε και μετράει όλο περισσότερο και όσο πιο πολύ πηραγμένο είναι ακόμι καλύτερα.

τώρα οι επίδοξοι εραστές των σχολείων πρέπει να δείκουν πρώτα την βαρβατήλα τους. αυτό γίνεται με πολλούς τρόπους όπως η αποχή από τα μαθήματα το καθημερινό ξυλίκι και φυσικά το κάπνισμα (εεε πως να το κάνουμε όταν καπνίζεις γίνεσαι αντρας  :jerking: ). τέσπα μετά έχει σειρά η παράνομη χρήση μηχανής ή αυτοκινήτου για τσάρκες. επίσης πουλάει πολύ το μαρσάρισμα και γενικώς η εκπομπή καυσαερίων  :2funny: :2funny: :2funny: και τέλος το τσαμπουκαλικι με τους πιο αδύναμους και πιο μικρούς ενώ η παρέα με του ίδιου είδους άτομα αυξάνει την επιτυχία.

αυτά είναι που θέλουν οι μαθητές βανδή-φήμη-δήθεν ανεξαρτησία- λίγδα στο μαλλί και τζιν με παντόφλες.

να σας ζήσουμε με τετοια μαζοποίηση και ομοιομορφια προτύπων

Πες τα ΤΣΟΛΙΑ ΜΟΥ!!!

Απο οτι βλεπω οι Γυναικες του Σαιτ και οι Ψαγμενοι λενε για μοναδικοτητα, αλλα υπαρχει μεγαλη τυποποιηση
Με λυπη διαπιστωνω οτι
1)Τα παραπανω ισχυουν και για 25-40 αρες
2) Υπαρχει διαχρονικοτητα

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Θα διαφωνήσω ΚΑΘΕΤΩΣ με τις "κοπελιές" του site στο θέμα παίρνει ο καθένας ότι του αξίζει.ζευγάρια παρόμοιας πάστας, ίδιου επαγγέλματος, ίδιας ιδιοσυγκρασίας, κτλ τις περισσότερες φορές ΑΠΟΤΥΧΑΙΝΟΥΝ λόγω ανταγωνισμού, ανίας κτλ

ΠΟΛΥ σωστο σε βρισκω!!!

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Με δυο ποτάκια και μερικές λέξεις ο πάνθηρας γίνεται γατούλα.
Πρώτα πηδάμε τον εγκέφαλο και μετά έχουμε εισαγωγή πέους.

Τώρα το πως ορίζεται η καυτή γκόμενα για τον καθένα μας αυτό έχει κι άλλη όψη. Αυτό που είναι καυτό για μενα είναι ξενέρωτο για σένα και πάει λέγοντας.
Εκτός κι αν εννοείς Παρακελσους το στυλάκι υδρογονοβόμβας που λόγω συμφέροντος και γενικότερης πάμπλικ ιματζ διαλέγει ότι της ταιριάζει για το επόμενο διάστημα.
Στην προσγειωμένη καθημερινότητα εκτός TV καυτή γκόμενα μπορεί να είναι και η ''Σούλα'' που καθαρίζει απέναντι τα μπαλκόνια με άντρα ναυτικό κι εραστή νταλικέρη ή ακαδημαϊκό ή εμένα.

Αν περιμενεις απο τα ποτακια...και τον καταλληλο χρονο. Παλια ειχα την ιδια αποψη και μεχρι να κατεβασω τα ποτακια, το "πουλακι" ειχε πεταξει!

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Εκτός κι αν εννοείς Παρακελσους το στυλάκι υδρογονοβόμβας που λόγω συμφέροντος και γενικότερης πάμπλικ ιματζ διαλέγει ότι της ταιριάζει για το επόμενο διάστημα.
Στην προσγειωμένη καθημερινότητα εκτός TV καυτή γκόμενα μπορεί να είναι και η ''Σούλα'' που καθαρίζει απέναντι τα μπαλκόνια με άντρα ναυτικό κι εραστή νταλικέρη ή ακαδημαϊκό ή εμένα.

Την H2 βομβα δεν την καταλαβα
Φυσικα κ η Σουλαρα μπορει να ειναι Καυτη. Ο ναυτικος και ο νταλικερης ειναι +

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
σορρυ για το τεραστιο κειμενο

Μουνιτσα Θεικο!!! :rockon: το ποστ σου
Σιγουρα το εγραψες εσυ κ οχι το αγορι σου?
Διαβασα απειρες αντρικες αληθειες διατυπωμενες με γυναικειο τροπο γραφης!!!
ΘΕΙΚΟ. Manual :rockon:

Η μονη ανακριβεια οτι  Χοτ δεν κανει καλο μπουμπουκι!!!

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Διακρίνω μια καχυποψία εώς κακεντρέχεια απέναντι στις ψηλές όμορφες γυναίκες.
Γνωρίζοντας ότι [σούπερ ντούπερ γκόμενα] διάφορο του [ελληνίδα], ο όλος συλλογισμός είναι άτοπος
Πάντως από τις λίγες όμορφες, ψηλές γυναίκες που γνωρίζω ουδεμία είναι αλαφρόμυαλη. Το αντίθετο μάλιστα. Βεβαίως δεν είναι ελληνίδες οπότε ένα το κρατούμενο.
Επίσης διακρίνω μια τάση ισοπεδοποίησης και συμβιβασμού. Λ.χ. ο κοινός θνητός δεν νοείται να ονειρεύεται ωραία γυναίκα. Γιατί?
Συν τοις άλλοις, δεν βλέπω προσωπικά να ευδοκιμέι ουδέν είδος σχέσης πέραν της οικονομικής συναλλαγής.
Όλος ο προβληματισμός έγκειται στο γεγονός ότι η πλειοψηφία των παροικούντων δεν τα έχει καλά με τον εαυτό της.

Συμπολεμιστη Πελοπα διακρινω πολλα λαθη στην τοποθετηση σου. Δηλαδη εχεις βγαλει ΛΑΘΟΣ συμπερασματα απο τα γραφομενα!
Δεν υπαρχει καχυποψια για τις χοτ(που μπορει να ειναι και petit βεβαια). Αλλωστε αυτες ψαχνουμε!
Θελουμε super-duper ουαου γκομενα. Αν ειναι ελαφρομυαλη δεν το εθεσα στον ορισμο της χοτ, ουτε πιστευω οτι ειναι. Παιζει να ειναι και γκαου, οπως και ενα μπαζο παιζει να ειναι γκαου!
Δεν νομιζω οτι η πλειοψηφια των γραφοντων ειναι πανω απο κοινοι θνητοι. Δεν ειμαστε και πεταμενοι βεβαια!Αλλα επιμενουμε να ψαχνουμε τις ΧΟΤ.
Αν ειδες στην αρχη τους τυπους των αντρων που ανεφερα ολεφτας ειναι ενας και σιγουρα οχι ο πιο ευνοημενος
Ποιος ειπε οτι δεν τα εχει καλα με τον εαυτο του?
Ακομα κ ο Φλες που λεει οτι ειναι Κουασιμοδος, μαλλον τα εχει βρει με τον εαυτο του!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μουνιτσα Θεικο!!! :rockon: το ποστ σου
Σιγουρα το εγραψες εσυ κ οχι το αγορι σου?
Διαβασα απειρες αντρικες αληθειες διατυπωμενες με γυναικειο τροπο γραφης!!!
ΘΕΙΚΟ. Manual :rockon:

Η μονη ανακριβεια οτι  Χοτ δεν κανει καλο μπουμπουκι!!!

Δεν γνωριζω εαν προκειται για ανακριβεια ή οχι απλα δεν πιστευω ουτε σε αυτους που θεωρουν πως μια γυναικα οταν ειναι πανεμορφη απαραιτητα κανει και τελειο κρεβατι ουτε αυτους που θεωρουν τις πανεμορφες γυναιεκς κρυοκωλες ουτε αυτους που θεωρουν οτι οι ασχημες κανουν τελειο κρεβατι και παει λεγοντας.....η αληθεια για τα παντα βρισκεται καπου στη μεση.....και οχι δεν το εγραψε αντρας το κειμενο εγω το εγραψα με τα χερακια μου τα οποια πριν λιγο φτιαχνανε γεμιστα :2funny:

πελοπα μην μπερδευεις τον ορο χαζογκομενα με αμφιβολλιες για τις διμετρες ομορφες γυναικες.......γυναικαρα και καθολου χαζογκομενα (ή τουλαχιστον αυτο αποπνεει) ειναι η μπελουτσι.....χαζογκομενα και ουχι γυναικαρα ειναι η τζεσικα σιμπσον.....εγω τουλαχιστον ετσι τις ξεχωριζω στις δυο αυτες κατηγοριες αλλα εγω ειμαι και γυναικα και ισως να εχω διαφορετικα κριτηρια τι να πω.....μου αρεσει το classy και το κομψο παντως ειτε σε αντρα ειτε σε γυναικα και δε μπορω την φτηνια και τη δευτερατζα.....

ρε φλεσακο σορρυ αλλα δε σε ειχα τοσο θυμα της γενικοτητας και της απολυτοτητας.......μετα συγχωρησεως κι ολας δηλαδη.......ο μπραντ πιτ (και θα γελασετε τωρα το ξερω αλλα σκασιλα μου :P )τον κωλο του να χτυπα κατω δεν μαρεσει πως να το κανουμε???? με το στανιο????ειναι ξανθος, ειναι πολυ φτιασιδομενος, ειναι κακογερασμενος (πλεον) και δε μαρεσει.......τι κολληματα ειναι αυτα που τρωτε? δηλαδη αμα ερθει ενας αντρας και μου πει οτι δεν του αρεσει η μπελουτσι (που μου το εχουν πει καμποσοι) θα τον θεωρω αδερφη ή οτι μου λει ψεμματα? γιατι πρεπει να αρεσει σε ολους κατι το οποιο εχει "επιβληθει" ως ωραιο?????

παρακελσιους ο τομ σελεκ μαρεσει πολυ :P τον αλλον κυριο ομολογω δεν τον ξερω.....τον γκουγκλισα κι ολας αλλα δε μου λεει τιποτα :huh: επισης μαρεσει ο ντεπαρτιε παρα πολυ που εχει μια μυτη σα μελιτζανα μηπως ειμαι αρρωστη γιατρε μου? δε μαρεσει ο μπραντ πιτ και μου αρεσει ο μυτογκας.....δεν ειναι τυχαιο που ο ριζος ηταν μεγιστος φακερ των αθηνων ετσι? αν το πιανετε το υποννοουμενο.....

ρε φλες τοσο καιρο που ειμαι ελλαδα και γυρνοβολαω περα δωθε ψαχνω για κανενα τυπο 1.85 με αθλητικο σωμα μπας και σε πετυχω πουθενα αλλα ολο κατι τυπους κατω του 1.75 πετυγχαινω τι συμβαινει???? κρυμμενος εισαι? σε εχουν ταξει πουθενα? :2funny:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Όλοι όσοι γνωρίζω και συγκεντρώνουν τα ανωτέρω (μερικές 100άδες παλληκάρια δηλαδή, από σχολείο, σχολή, γυμναστήρια, γείτονες) έχουν πάρει πανηγυρικά και διαχρονικά τομπούλο...
Kαι απο μενα βαλε φιλε μερικες εκατονταδες!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Sorry. Σου αρεσει τοτε το ρομαντικο σεξ. Ο μονος αντρας που πηδαει ρομαντικα ειναι ο Τολης Βοσκοπουλος!

Γαμωτο γιατι να μην ειμαι καγκουρας με λεφτα να παρω ο,τι μου αξιζει???
τι σ ενδιαφερει τι μου αρεσει
(κ σιγα μην μ αρεσε ο καμενος ο βοσκοπουλος..)
κ τι μ ενδιαφερει τι αρεσει σε σενα κ τι εισαι... υποτιθεται το τοπικ ειναι γενικο...αμα ειναι να λεει ο ενας για τον αλλο εδω μεσα μαλλον πρεπει να τον γνωριζει δεν νομιζεις?

νιτσα συμφωνω απολυτα με το τεραστιο ποστ σου :P

Επισκέπτης
Θα διαφωνήσω κάθετα οριζόντια και διαγώνια με την ρήση « ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει». Και όχι μόνο θα διαφωνήσω αλλά θα ομολογήσω ότι μου μοιάζει μοιρολατρική και μυρίζει κλισέ βλακεία. Μπορεί βέβαια να είναι και το άλλοθι των απελπισμένων, ποιος ξέρει. Η ζωή δεν είναι στατική αλλά εντροπιάζει, για αυτό τέτοιου είδους ρήσεις είναι απαξιωτικές της ανθρώπινης επιλογής.
  Χοτ γκόμενες και γκόμενοι στον βούρκο κυλιόμενοι… Λέει ο παράκελσος, ότι είναι χοτ όσες πάνε στα γυμναστήρια – προσέχουν το κορμί τους και το μαυρίζουν. Αυτό είναι χότ; Εγώ περίμενα να ακούσω κάτι πιο σύνθετο και σοβαρό. Να περιέχει και μια εσάνς μοιραίου και καταστροφικού, μια συναρπαστική πλευρά στο σεξ, μια ένταση στα συναισθήματα όποια και να είναι αυτά, ένα ρούχο εξωτικό, μια μορφή που αναδύει έστω προστυχιά,  κάτι…. Κάτι άλλο.. Εσείς αναφέρεστε σε χαζογκόμενες σε γύφτουλες στον εαυτό σας που περιγράφετε ως σχιζοειδή φύση με αντιφάσεις και διαθλάσεις και αλλά πολλά, μα εξακολουθώ να μην κατανοώ που αναφέρεστε;
Η τυποποίηση δε, πάει σύννεφο. Κουτάκια που περικλείουν ένα δύο χαρακτηριστικά σωματότυπου και προσωπικότητας και καθαρίσαμε.
Ο πιστονάιζερ από την καυτή γκόμενα που έχει το θέμα μας έφτασε στο απόφθεγμα του αιώνα ότι μια γυναίκα με δύο ποτάκια και λίγα λογάκια γίνεται από πάνθηρας γατούλα. Ποια ακριβώς γυναίκα; Ποιος ακριβώς άντρας της τα λέει δεν έχει σημασία; Άσε τώρα….
Ο καθένας από εμάς κρίνει τον άλλο εύκολα και τον εαυτό του καθόλου ή έστω επιεικώς.
Θέλει τα πάντα επειδή πιστεύει τα αξίζει αλλά δεν μπορεί να τα αντέξει ούτε να ξέρει ακριβώς ποια είναι τα πάντα.
Τα παθήματά του τα βιώνει με πόνο και ο πόνος του μαθαίνει ότι φταίνε οι άλλοι, γιατί δεν αντέχει το βάρος της αναίρεσης του εαυτού του. Ή ότι φταίει ο ίδιος και γίνεται έρμαιο της ανασφάλειας και της «πικρής» του μοίρας.
Οι χότ γκόμενες  μαυρίζουν για να αρέσουν και ζουν επειδή αρέσουν – οποιαδήποτε άλλη μορφή ζωής τους διαλύει την μαυρισμένη τους ύπαρξη.
Οι διανοούμενες φροντίζουν τον εγκεφαλικό μυ σαν κόρη οφθαλμού και ξεχνούν τα γυμναστήρια και οικτίρουν την ζωή τους αδιαφορώντας για ένα κομμάτι του εαυτού τους.
Οι κουλτουριάρες τοποθετούν τον εαυτό τους στην στάθμη της ισοπέδωσης και αναλύουν τα ψυχοσωματικά τους με την βία που αποκτά ο άνθρωπος από την στέρηση του επιφανειακού.
Και τα λοιπά και τα λοιπά.
Η πολύπλοκή μας ύπαρξη εξουθενώνεται σε λόγια.
Σημειώνω ότι ο Κλούνει και ο Μπράντ Πιτ είναι θεοί και μην ακούω χαζά. Για ομορφιά και κορμί μιλάμε. Μην τρελαθούμε τώρα εντελώς…
Ποια χότ γκόμενα ψάχνεις εσύ παράκελσους; Δεν την αναγνωρίζεις και ρωτάς τους άλλους;  Η ψάχνεις τον κοινό τόπο; Δεν ξέρεις πώς να την αντιμετωπίζεις και τι θέλει για να την πλησιάσεις; Κι αν δεν έχεις τα προσόντα για την χοτ γκόμενα το σκέφτηκες; Και τι ζητάς από αυτήν εσύ; Η όλο τα ίδια ζητούν ; Τέτοια ταύτιση; Αν υπάρχει ταύτιση θα πρέπει να σε προβληματίσει… Ιδού η ρόδος..
Στο κυνήγι για χοτ ….  που κατάντησε κυνήγι μαγισσών, συμπεραίνω ότι αυτό που διαβάζω και φτιάχνω στο μυαλό μου ως εικόνα από τα γεγραμμένα είναι ο φραγκεστάιν.  Χαχαχχαχαχαχ

Α και αγόρια μην τρελαίνεστε – οι εκατοντάδες που βλέπετε να συγκεντρώνουν την τελειότητα ως φίλοι, δεν μοιάζουν το ίδιο στις σχέσεις τους με γυναίκες. Μύθος η τελειότητα. Μου γίνατε όλοι εραστές στα λόγια.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα παντως μου φαινεται παρα πολυ αστειο οταν ακουω μερικες γυναικες να λενε "εγω δεν κανω σεξ...κανω μονο ερωτα...." :2funny:
ειχα μια φιλη που το λεγε αυτο.........μεχρι που γνωρισε τον υπερτατο τζον χολμς με τον οποιο ειναι τωρα και πανε και οι ερωτες και πανε και ολα.........χαχαχαχαχαχαχαχαχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εριναλ αν και συμφωνω με τα σχολια σου περι απολυτοτητας και του τι ειναι χοτ τελικα διαφωνω οτι ο μπραντ πιτ ειναι θεος :P Και συνεχιζω να επιμενω οτι ο καθενας παιρνει ο,τι του αξιζει οσο κλισε και αν ακουγεται....και ετσι ο καθε παρακελσιους θα συνεχισει να παιρνει και να θεωρει χοτ την καθε χαζογκομενα γιατι τελικα αυτη του αξιζει (και δεν το λεω υποτιμητικα ο καθενας κανει τις επιλογες του)
το αν η ζωη εντροπιαζει ειναι σχετικο και σπανιως το βλεπουμε....συνηθως οι ανθρωποι εμμενουν στις επιλογες τους μεχρι τελους εκτος αν ερθει κατι το συγκλονιστικο και τελειως διαφορετικο και τους αλλαξει τον ρου της ιστοριας τους.....παρολαυτα οι επιλογες ειναι ως επι το πλειστον σταθερες.....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
το παιρνει οτι του αξιζει δεν σημαινει οτι αν ειναι ο σουπερ γκομενος θα παρει σιγουρα τη σουπερ γκομενα γιατι αυτη του αξιζει... μετρουν κ αλλα πραγματα.. τα οποια βαριεμαι να γραφω.. ας τα γραψει η νιτσα που γραφει τεραστια ποστς :2funny:
ο μπραντ πιτ (και θα γελασετε τωρα το ξερω αλλα σκασιλα μου  :P )τον κωλο του να χτυπα κατω δεν μαρεσει πως να το κανουμε???? με το στανιο????ειναι ξανθος, ειναι πολυ φτιασιδομενος, ειναι κακογερασμενος (πλεον) και δε μαρεσει.......
παρακελσιους ο τομ σελεκ μαρεσει πολυ  :P

συμφωνω  :cheesy: ο ασαντε δεν μ αρεσει... καλα που τον θυμηθηκες παρακελσους?  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
το παιρνει οτι του αξιζει δεν σημαινει οτι αν ειναι ο σουπερ γκομενος θα παρει σιγουρα τη σουπερ γκομενα γιατι αυτη του αξιζει... μετρουν κ αλλα πραγματα.. τα οποια βαριεμαι να γραφω.. ας τα γραψει η νιτσα που γραφει τεραστια ποστς :2funny:

συμφωνω  :cheesy: ο ασαντε δεν μ αρεσει... καλα που τον θυμηθηκες παρακελσους?  :2funny:

το παιρνει ο,τι του αξιζει δεν το εννοω ουτε εκδικητικα ουτε λυτρωτικα παντως.....νομιζω οτι γινομαι κατανοητη.......το εννοω λεγοντας πως ο καθενας κανει τις επιλογες του και συνηθως (υπαρχουν και οι εξαιρεσεις φυσικα) δεν ειναι ερμαιο της μοιρας....εκτος αν ειναι μοιρολατρης και θεωρει πως για ο,τι του συμβαινει συνωμωτει εναντιον του το συμπαν....(συνεπως διαβαζει κοελο αρα σταματω να ασχολουμαι μαζι του :P )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom