Συμπολεμιστη Πελοπα διακρινω πολλα λαθη στην τοποθετηση σου. Δηλαδη εχεις βγαλει ΛΑΘΟΣ συμπερασματα απο τα γραφομενα!
Δεν υπαρχει καχυποψια για τις χοτ(που μπορει να ειναι και petit βεβαια). Αλλωστε αυτες ψαχνουμε!
Θελουμε super-duper ουαου γκομενα. Αν ειναι ελαφρομυαλη δεν το εθεσα στον ορισμο της χοτ, ουτε πιστευω οτι ειναι. Παιζει να ειναι και γκαου, οπως και ενα μπαζο παιζει να ειναι γκαου!
Δεν νομιζω οτι η πλειοψηφια των γραφοντων ειναι πανω απο κοινοι θνητοι. Δεν ειμαστε και πεταμενοι βεβαια!Αλλα επιμενουμε να ψαχνουμε τις ΧΟΤ.
Αν ειδες στην αρχη τους τυπους των αντρων που ανεφερα ολεφτας ειναι ενας και σιγουρα οχι ο πιο ευνοημενος
Ποιος ειπε οτι δεν τα εχει καλα με τον εαυτο του?
Ακομα κ ο Φλες που λεει οτι ειναι Κουασιμοδος, μαλλον τα εχει βρει με τον εαυτο του!
Ένα, ένα. Το ποστ μου πήγαινε ευθέως προς τον χρήστη μουνίτσα.
Απάντησε. Τέλος.
Hot γυναίκα. Επαναλαμβάνω, hot + ελλάδα(ελληνίδες) = non existant.
Δεν ξέρω για τους άλλους. Εγώ στην ηλικία μου, δεν τα έχω καθόλου καλά με τον εαυτό μου.
Για τα άλλα, επιμένω, δεν βρίσκω νόημα στο νήμα, στο αν είναι ωραία η Μπελούτσι, ο Μπραντ, ο Κλούνει κλπ κλπ στο hot, τυπάρας κλπ κλπ. Τι ψάχνουμε να βρούμε? Πως θα μας κάτσει το celebrity? Έλεος. Τι να το κάνεις το celebrity και να υπήρχε η πιθανότητα. Το μαγαρισμένο? Εγώ είμαι η/ο και όλοι οι άλλοι να παν να...
Αλλά είναι η δικιά μου η σκοπιά, η πιστή στο πνεύμα μιας μερίδας χρηστών(καμμένων στο βούρκο), του να ψάχνω στα σκατά μπας και... και επίσης δεν απαντάται ο συλλογισμός μου: Συζητάμε για τί, την στιγμή που το 99,9% της κατάστασης περιστρέφεται γύρω από strip, studio, massage, cg, ct κλπ.
Ψάχνουμε σε αυτούς τους χώρους, έχουμε άποψη επί προσωπικού, να το πιάσουμε ως κουβέντα. Αλλιώς, πάλι καταλήγουμε να μιλάμε για τον κάγκουρα που γαμά την δίμετρη(στα @@ μου κιόλας-καλά κάνει, εγώ τι κάνω), οι ελληνίδες και το κο κο κο και άλλα ιντελεκτουέλ χιλιοξεχειλωμένα θέματα.
Δεν είναι θέση προς το θέμα που θίγετε(???) αυτή. Σχόλιο επί κάποιων ποστς είναι. Αυτά! Be well.