Νέα

Ο εραστής της «καυτής» γκόμενας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Max Cady
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Άντε να τα ξαναπούμε(το καλυβιώτικο ανεφέρθη)
Αφού τις καυτές(τσουρουφλίστηκα) γκόμενες τις θέλουν όλοι - μπορεί πολλοί να θέλουν και άλλο... είδος, αλλά αυτές τι θέλουν όλοι - γιατί να μην επιλέξει το καλύτερο; Δηλαδή οι απορούντες και εξανίσταντες, άμα είχαν εμφάνιση και λεφτά δεν θα επιλέγαν ότι + ; Θα κοιτάγαν προσωπικότητα :cheesy: ; Στυλ και Π μπορεί να μετρήσει και για τα δύο φύλα τέτοιου είδους, όταν είναι exeptional.
Erinal πολύ ωραία
Ναι άμα κάποιου δεν του αρέσει η Belucci, πιθανόν να είναι αδερφή

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και μια λεπτομέρεια. Σχέση με ΗΟΤ γκόμενα δεν έχει... σχέση με not HOT και για τα δύο φύλα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
δεν εχω γνωρισει ανδρα που να μην του αρεσει η μονικα
αλλα εχω γνωρισει που να μην του αρεσει η αντζελινα κ τον ρωτησα αν ειναι γκευ :2funny:

αλλα γουστα ειναι αυτα... υποκειμενικα...
εγω παντως κ με "αντικειμενικο" ματι να προσπαθησω να δω τον μπραντ δεν μ αρεσει... οπως δεν μ αρεσει κ ο ρουβας :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ο Σάκης; Γιατί; (είναι και πατριώτης)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μπαιτ παρε το αποφαση....ειναι παραλογο να μη σου αρεσει ο αντρας με το στημενο μαλλι, το ξεξασπρο δοντι-λευκανση, το τελεια μελετημενο ντυσιμο το δηθεν υφακι και τους κοιλιακους φετες (στους οποιους ειμαι εναντια οπως εχω ξαναδηλωσει)

προφανως εισαι λεσβια.....πφφφφφφφφφ αντε στην κουζινα σου να πλυνεις κανα πιατο :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μα για τίποτα δεν αρέσει αυτός ο κακόμοιρος ο Σάκης;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
θα παω με τη φιλεναδα μου να πλυνουμε πιατα κ μετα θα πλυνουμε τ αυτοκινητα με καυτα σορτσακια αχαχαχαχαχα
εκτος των αλλων ειναι κ κοντος για τα γουστα μου ο σακης... 177 σε παρακαλω πολυ... :P

λεο ειναι προσωπικα γουστα.. οκ αρεσει σε απειρες γυναικες... οπως κ ο μπραντ... εδω υπαρχουν τοσοι που τους αρεσει η βανδη κ λετε για τα δικα μας γουστα? :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Νομίζω ότι ο Σάκης εμφανισιακά δεν έχει σχέση με τη Βανδή :2funny:
Και μόνο το αυτοκίνητο να πλύνετε οκ
Δυο μέτρα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ναι δεν διαφωνω χαχαχαχαχα

ο ιδανικος εμφανισιακα ανδρας για μενα ειναι ο τζουλιααααααααααααααν

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
ς μια γυναικα οταν ειναι πανεμορφη απαραιτητα κανει και τελειο κρεβατι ουτε αυτους που θεωρουν τις πανεμορφες γυναιεκς κρυοκωλες ουτε αυτους που θεωρουν οτι οι ασχημες κανουν τελειο κρεβατι και παει λεγοντας.....

Ειπαμε Χοτ, οχι πανεμορφη!
Armand Assante για τσεκαρε
Παντως εμενα δεν μου αρεσει η Μπελουτσι
Προτιμω Jolie και Τζεσικα Αλμπα
που τις θεωρω και χοτ, αν και τελειως διαφορετικες !

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
τι σ ενδιαφερει τι μου αρεσει
(κ σιγα μην μ αρεσε ο καμενος ο βοσκοπουλος..)
κ τι μ ενδιαφερει τι αρεσει σε σενα κ τι εισαι... υποτιθεται το τοπικ ειναι γενικο...αμα ειναι να λεει ο ενας για τον αλλο εδω μεσα μαλλον πρεπει να τον γνωριζει δεν νομιζεις?

νιτσα συμφωνω απολυτα με το τεραστιο ποστ σου :P

Τα τσαμπουκαλικια σου να πας να τα πουλησεις αλλου στο σαιτ
Αν δεν σου αρεσει το θεμα που ανοιξα μην ποσταρεις
Αντε γεια!!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Συμπολεμιστη Πελοπα διακρινω πολλα λαθη στην τοποθετηση σου. Δηλαδη εχεις βγαλει ΛΑΘΟΣ συμπερασματα απο τα γραφομενα!
Δεν υπαρχει καχυποψια για τις χοτ(που μπορει να ειναι και petit βεβαια). Αλλωστε αυτες ψαχνουμε!
Θελουμε super-duper ουαου γκομενα. Αν ειναι ελαφρομυαλη δεν το εθεσα στον ορισμο της χοτ, ουτε πιστευω οτι ειναι. Παιζει να ειναι και γκαου, οπως και ενα μπαζο παιζει να ειναι γκαου!
Δεν νομιζω οτι η πλειοψηφια των γραφοντων ειναι πανω απο κοινοι θνητοι. Δεν ειμαστε και πεταμενοι βεβαια!Αλλα επιμενουμε να ψαχνουμε τις ΧΟΤ.
Αν ειδες στην αρχη τους τυπους των αντρων που ανεφερα ολεφτας ειναι ενας και σιγουρα οχι ο πιο ευνοημενος
Ποιος ειπε οτι δεν τα εχει καλα με τον εαυτο του?
Ακομα κ ο Φλες που λεει οτι ειναι Κουασιμοδος, μαλλον τα εχει βρει με τον εαυτο του!

Ένα, ένα. Το ποστ μου πήγαινε ευθέως προς τον χρήστη μουνίτσα.
Απάντησε. Τέλος.
Hot γυναίκα. Επαναλαμβάνω, hot + ελλάδα(ελληνίδες) = non existant.
Δεν ξέρω για τους άλλους. Εγώ στην ηλικία μου, δεν τα έχω καθόλου καλά με τον εαυτό μου.

Για τα άλλα, επιμένω, δεν βρίσκω νόημα στο νήμα, στο αν είναι ωραία η Μπελούτσι, ο Μπραντ, ο Κλούνει κλπ κλπ στο hot, τυπάρας κλπ κλπ. Τι ψάχνουμε να βρούμε? Πως θα μας κάτσει το celebrity? Έλεος. Τι να το κάνεις το celebrity και να υπήρχε η πιθανότητα. Το μαγαρισμένο? Εγώ είμαι η/ο και όλοι οι άλλοι να παν να...

Αλλά είναι η δικιά μου η σκοπιά, η πιστή στο πνεύμα μιας μερίδας χρηστών(καμμένων στο βούρκο), του να ψάχνω στα σκατά μπας και... και επίσης δεν απαντάται ο συλλογισμός μου: Συζητάμε για τί, την στιγμή που το 99,9% της κατάστασης περιστρέφεται γύρω από strip, studio, massage, cg, ct κλπ.
Ψάχνουμε σε αυτούς τους χώρους, έχουμε άποψη επί προσωπικού, να το πιάσουμε ως κουβέντα. Αλλιώς, πάλι καταλήγουμε να μιλάμε για τον κάγκουρα που γαμά την δίμετρη(στα @@ μου κιόλας-καλά κάνει, εγώ τι κάνω), οι ελληνίδες και το κο κο κο και άλλα ιντελεκτουέλ χιλιοξεχειλωμένα θέματα.

Δεν είναι θέση προς το θέμα που θίγετε(???) αυτή. Σχόλιο επί κάποιων ποστς είναι. Αυτά! Be well.

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ποια χότ γκόμενα ψάχνεις εσύ παράκελσους;
Πολυ σωστη και εμπεριστατωμενη η αποωη σου. Αν και σου εχω πει να με λες Max!
Θα μου επιτρεψεις να σου απαντησω αργοτερα, γιατι εχω κατι δουλειτσες να φροντισω τωρα!

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Εμενα παντως μου φαινεται παρα πολυ αστειο οταν ακουω μερικες γυναικες να λενε "εγω δεν κανω σεξ...κανω μονο ερωτα...." :2funny:

Δηλαδη ο τυπος ειχε κ μεγαλο παλαμαρι κ εκανε ολες τις στασεις του τσοντο-σταρ κ ειχε τις αντοχες του? Μωρε μπραβο!
Και εμενα το παραπανω μου φαινεται αστειο!
Αντιμετωπιση 1) Της λες να ψαξει το Βοσκοπουλο, 2) Τελειωνεις στα μουτρα της (και αν φοραει γυαλια στα γυαλια της) η καταλαθος και καλα στο στομα της!!!
Μπουαχαχαχα!

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
παρακελσιους
εντροπιαζει
α) Σε παρακαλω δεν σε εβρισα. Παρακελσος (theophrastus paracelsus)!Αν σου ειναι δυσκολο MAx (Cady)
β) Εχεις καμμια σχεση με τις φυσικες επιστημες?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Γιατί paracelsus δεν λές ότι ΗΟΤ γκομένα εννοούμε τη μ..α να τελιώνουμε; :2funny:

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
συνεπως διαβαζει κοελο αρα σταματω να ασχολουμαι μαζι του

Γιατι ρε συ Νιτσα?
Και εγω διαβαζω Κοελιο-καμμια φορα που ανοιγω βιβλια!
Το συμπαν συνομοτει υπερ μας, φτανει ν ατο πιστεωουμε εμεις!!!

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
αλλά αυτές τι θέλουν όλοι - γιατί να μην επιλέξει το καλύτερο; Δηλαδή οι απορούντες και εξανίσταντες, άμα είχαν εμφάνιση και λεφτά δεν θα επιλέγαν ότι + ; Θα κοιτάγαν προσωπικότητα ; Στυλ και Π μπορεί να μετρήσει και για τα δύο φύλα τέτοιου είδους, όταν είναι exeptional.

Εδω ειναι το ζουμακι!!!

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
ιναι παραλογο να μη σου αρεσει ο αντρας με το στημενο μαλλι, το ξεξασπρο δοντι-λευκανση, το τελεια μελετημενο ντυσιμο το δηθεν υφακι

Προφανως αναφερεσαι στον Τζονι Ντεπ. Τον μεγαλυτερο δηθεν, μουφα, προσποιηση, μη-χοτ ηθοποιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom